Címlap » Hírek » 2. adás – Válogatás 2.

2. adás – Válogatás 2.

Csillag Születik - 2 adás, válogatásBudapesten a Thália színházban ismét láthattuk a Csillag Születik 2. adását, vagyis a 2. válogatást. A szabály továbbra is 4 egybehangzó IGEN, 4 zsűritől.

A korosztály és a stílus is egyaránt változatos volt. A 7 éves break-elő kisfiútól az iszákos sörivóig sok egyéniséget láthattunk. Némely produkcióból látható és hallható volt a tehetség, némely “előadás” alatt pedig nem tudta eldönteni a zsűri, hogy ez most paródia vagy komoly mutatvány.

Csillag Születik – a 9 továbbjutó

 • Bad Boyz – Csábító tánc, felül levetkőzős fiúk. a 2 női zsűritag (Oroszlán Szonja, Hernádi Judit) élvezettel nézte a 10 táncoló fiút. Meglepően változatos volt a kor, ugyanis a legfiatalabb 18, a legidősebb 31 éves.
 • Brasch Bence – ének. A mosonmagyaróvári fiú Máté Péter egyik híres dalát adta elő. Most élsz.. Énekelte, és belopta magát a zsűrik szívébe.
 • Fábry Pál és Laczik László – Freestyle Foci. A 2 fiatal (17-18) ügyesen bánt a focilabdával, rengeteg gyakorlás volt a produkciójuk mögött. A 2-3 órás napi játék meghozta gyümölcsét.
 • Golden Pyramid – erőtorna. Lélegzetelállító erőtornát mutatott be a páros. Külön érdekessé tette a produkciót, hogy a 23 éves lány, és az 55 (!) éves úriember tetőtől talpig aranyszínben pompázott. A zsűri ijedten nézte őket.
 • Galambos Feco – Bűvész. A varázsló elrejtett egy lányt egy dobozban, majd átszúrta halomnyi esernyővel. A zsűri szintén ijedten nézte, és nem hitt a szemének. Semmi trükk, semmi ámítás? A hölgy természetesen sértetlenül mászott ki a dobozból
 • Vásáry André – ének. Gyönyörű, tehetséges, selymes férfi hanggal ajándékozott meg minket André. A Volt egyszer egy vadnyugat c. film halál dalát énekelte el. Aki nem látja, nem hisz a fülének, szemének. Igazi tehetség
 • SID – Punk zenekar. Érdekes, az emberi fül számára talán szokatlan, de annál inkább profibb zenével lepett meg minket a zenekar. A zsűri ezt 4 egybehangzó igennel jutalmazta.
 • Csikó Szabolcs – cigánytánc. Mindenkit meglepett a fiú a tehetséges táncával. Szintén hihetetlen, de igaz, hogy mindent egyedül, Interneten keresztül tanult meg.
 • Queen Dance – mókásan, vidáman táncoló kisiskolás csoport. 9 lány, 1 fiú. Mindenki szájára mosolyt csaltak az ifjú tehetségek, melynek eredménye a határozott továbbjutás lett.

zenekarokaz.hu

<< 1. adás – Válogatás 1

3. adás – Hírek a 3. válogatásról >>

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

58 vélemény

 1. egyedi zsolt

  Én egy férfi vagyok de ijet még nem látam André elöadása egy csoda volt !Én legaláb 20-szor viszahalgatam és nem tudok betelni vele ezz egy élmény volt.HAJRÁ ANDRÉ

 2. Hol lehet visszanézni az előadásokat?

  • Adminisztrátor

   Az RTL Klub oldalán. Itt pedig lehet véleményezni :)

   Üdv.: Szerkesztő

 3. Azért azt ne feledjük…..aki még nem tudná……Ő már egy kész előadóművész……a világ már ismeri…csak még mi nem…..:(……eddig…..:)

 4. ok.köszönöm……bár nem tudom megnyitni…….nem indul el…..:9Biztos az én gépemmel van valami gond….:)))

  • Adminisztrátor

   Valószínüleg túl van terhelve a szerverük, mert mindenki a műsor után akarja megnézni újra..

 5. Sziasztok.
  Lenne egy kérdésem. A tegnapi adásban fellépett egy fiatal lány, aki egy rock számot énekelt kétféle hangon: tisztás és később berekesztette a hangját (metálosan). A dal olyan ismerős volt, de a nevét nem tudom. Valaki megtudná mondani, hogy mi a dal cime amit énekelt???
  Előre is köszi.

 6. Hello mindenkinek, nekem a cs.sz.2.valogatasan legjobban a Bence es Bad Boyz tetszett, na rajuk valoban lehet mondani, hogy tehetsegesek, na de a tobbi???en nem is ertem egyesek, hogy is mernek odamenni olyan produkciokkal?
  A zsurirol meg annyit, hogy tenyleg eleg parasztok, ugy beszelnek az emberekkel, mintha ok teremtettek volna, attol amiert nem tudjak eloadni a produkciot es tehetsegtelenek, attol meg a zsuri szepen is kozolhetne veluk, miert kell annyira durvan tudtukra adniuk, hogy nem odavaloak.

 7. Meg az elobbihez hozzaszolnek, mert kifelejtettem e tehetsegek sorabol a Golden Pyramido-t es Vasary Andre-t ok is valoban tehetsegesek:)en szurkolok nekik mindenkepp

 8. Szerintem Bence gyatra volt, tehetségtelen és nem elhanyagolható, hogy HAMIS HAMIS HAMIS volt!!! Nincs füle a zsűrinek? Csak azért, mert fiatal és majd nyálukat csurgatva fiutnak esetleg utána az iskolás lányok még nem kellene őt oda rakni a műsorba. A hangja átlagos és bárki körülöttem énekel úgy mint ő, a zsűri mégse juttatta tovább.

 9. Miért esett ki az operett énekes srác? Ő lehetne a következő Latabár! Miért többnyire a mozgását vágták be? Azért, mert esetleg mindenkit leénekelt?

 10. Vásáry André előadása csodálatos volt. Szabályosan libabőrös lettem. Még mindig hatása alatt vagyok. Csak így tovább:-))) Köszönöm szépen az élményt!!!!

 11. szabó attiláné

  és andrét szavznám meg a csillagszületik elsőhelyezzetjének.gyönyörű hangaj könnyeket csalt szemembe.ezt egy nőnek is elég elénekelni, ne egy férfinak.gratulálok neki,csak igy tovább.a győzelemig.

 12. De hát André, már szerepelt a “Társulatban” és kapott is szerepe! Ő már nem szabadba, hogy ebben a műsorban legyen, hiszen hivatalosan is ez a munkája. Ha ő itt van, akkor Caramell is indulhatott volna ebben a műsorban, de tudtommal csak amatőrök indulhatnak a műsorban. Ez nem azt jelenti, hogy amatőr szinten zenélők, hanem azt, hogy hivatalosan nem ez a munkájuk. Vagy, hogy hivatalosan befejezett képesítésük nincs abból, amit csinálnak stb…

 13. Kedves Utalatos,
  tuti, hogy Te is jelentkeztél, nem jutottál tovább, ezért fikázod ennyire Bencét. HAMIS egyáltalán nem volt, gyatra sem, és tehetségtelen sem. Nagyon jó volt. Kicsit talán merev, de még csak 18 éves és szerintem nagyon izgult.
  Talán Szirtes Tamás jobban ért ehhez, mint Te. Ó irigység….

 14. pffff… ez az Utálatos sztem vmi vicc. na mind1. a műsorba akárki jelentkezhetett, lehet amatőr vagy profi. khm-khm…

 15. Az igazi tehetség André, ha valaki nyerjen, ő megérdemli. Nagyon drukkolok neki, HAJRA ANDRÉ

 16. Csikó Szabolcs nagyon ügyes, de biztos, hogy táncolt már valahol néptáncot. Ezt nem lehet csak úgy bevágni. Mozdulatok, kéztartás, stb….na ne, ez nem csak internet. Legalábbis az alaptudás nem onnan van, az biztos. De nagyon ügyes, s szurkolok neki.

 17. bujdosó jánosné

  Utálatosnak szerteném üzenni hogy nem emlékszik jól, Andrey nem szerepelt a Társulatban mivel az első meghallgatáson kiesett. Semmiféle szerepet nem já
  tszott. gondolom azért jelentkezett erre a műsórra mert nincs lehetősége máshól megmutatni magát. Én úgy gondolom hogy még Te sem vitathatod a hangi képességét és talán ér annyit mint a hastáncos hölgyemény. Csak igy tovább Andrey

 18. André tényleg egy csoda! HAJRÁ!!!

 19. Gáspár Enikő

  André tehetséges, ez nem kérdés!
  Talákoztam vele a válogatáson,
  és hiába én nem jutotam tovább, de Ő megérdemli.
  Sokat tanultam és okultam!

 20. Gáspár Enikő

  Emlkékszel arra amit mondtam neked André?
  Vámosi énekelte a dalt,
  de operáben ezerszer szebb lesz, tanuld meg.!!

  Remélem a youtube-on megtudod hallgatni is!

  Nekem csak kazettán van meg, a “Volt egyszer egy vadnyugat”, ha jól emlékszem a címére.

  Sok sikert kívánok teljes szívemből!!!

 21. Kiss Mercédesz

  BAD BOYZ…. nagyon tetszett…^^ persze azért is mert…..^^:D
  HAJRÁ FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!(L)(K)

 22. HAJRÁÁÁ BAD BOYZ.Nagyon tehetségesek és bazira jól táncolnak.Magam is imádok táncolni.Nagyon tetszett .Ők és Bence a 2.válogatón a BEST.!!
  Még a Sid-et,a freesty-los csávókat és talán a Golden Pyramidot nameg a cigánytáncos fiút tartom esélyesnek.
  A Quen Dance ,hááát mint mindeki tudja azér juttak tovább mert kicsik,bájosak és ki tudna nemet mondani egy pár édessen mosolygó pofinak.

 23. Nekem tetszenek a bejutott produkciók!:)
  Bence, tényleg vigyázz, nehogy hamis legyen. Nekem amúgy tetszik a hangszíned!:) Bejön a Máté Péter dolog is!:) De tényleg figyelj a hangok tisztaságára, mert a hamis hang a hangszínt is elcsúfíthatja!

 24. hát nem is tudom mit irjak a BADBOYZ FIUK KIRÁLYOK VOLTAK CSAK ÍGY TOVÁBB!A TÖBBIEK IS ÜGYESEK VOLTAK !HÁT DE ANNAK A BANDÁNAK SEMMI KERESNI VALÓJA NINCS A CSILLAGSZÜLETIKBE NYÁVOGNI ÉN IS TUDOK!:)

 25. Hú Katja, azért Te nagyon kis ravasz vagy!

 26. Gyerekek! Most sikerült meghallgatnom Bencét a Youtubeon. Ez a Bence tényleg nagyon hamis! Úr Isten! Hogy jutott ez a fiú be a műsorba?!

 27. Kedves ismerőseim!!! pl.:Eleven

  Legyetek szívesek, nem szapulni a többi produkciót, mert nem biztos hogy jó hatással lesz másokra! Kérlek titeket, ha valami nem tetszik, akkor ne hallgassátok és nem kell rá szavazni, de ne írjatok mindenféle ocsmányságot másokról. LÉCI LÉCI LÉCI!
  Aki tetszik, arról írjatok sok szépet és jót. Csak pozitívan bárkiről is legyen szó! Mindenkinek szüksége van a biztatásra, persze túlzásba sem szabad vinni, mert az beképzeltséghez vezethet! Viszont a rossz nagyon letörheti az előadót. Amikor valami rosszat írtok másról, gondoljatok abba, hogy ez milyen rosszul esne a Ti kedvenceteknek!

  Csak ennyit szerettem volna mondani!
  További gyönyörű napot, függetlenül, hogy ilyen esős ez a nap!:)

 28. AngeL akkor is szerizi Bencét… : )

 29. Angel, Te egy cuki pofa vagy! : )

 30. AngeL
  csakén-nek igaza van! Te tényleg egy cukipofa vagy!:)))

 31. útálatos
  Jajj de jó ,hogy te ezt leítad, mert az előzőekben amikor én hasonlókakt írtam-pedig nem vok útálatos- (bocs a szóviccért) leszedték a fejemet. Azért én akkor is felvállalom,ha valami nem tetszik . Hát a Bence sztem is igenis HAMIS és iskolásan énekel .NEM ODA VALÓ!!!

 32. Vásáry André dalának Címe: Ennio moriqone: Játszd nekem a halál dalát

 33. KEDVES HOZZÁSZÓLOK!!
  NAGYON SAJNÁLOM HOGY ILYEN SOK TAHÓ EMBER VAN A FÖLDÖN.SAJNOS ILYENEK A MAGYAROK TÖBBSÉGE!SOKATOKBÓL AZ ÍRIGYSÉG BESZÉL ,Eleven STB FELHASZNÁLÓ. MIÉRT KELL BÁNTANI A MÁSIKAT?TE TEHETSÉGES VAGY AZ BIZOS!(A PISZKÁLODÁSBAN ,MEG A MÁSIK SZEKIROZÁSÁBAN)CSAK ENNYIVEL büszkélhetkedsz.GRATULÁLOK!HA TE ANNYIRA TEHETSÉGES VAGY ,VAGYTOK ,AKKOR HAJRÁ..
  ÉN RÉSZEMRŐL TOVÁBBI SOK SIKERT BENCE!!!!!!!!

 34. Katja vigyázz : ) A hamis hangok tényleg elronthatják a hangszínt! Tehát vigyázz a hangok tisztaságára : )
  Egyébként bizakodó szerizi Katját! : )

 35. Mekkkkkora flash má’ ez az oldal…Tudtok produkálni! : )

 36. bizakodó
  Igazad van! Szeretem az őszinte kritikát! Vigyázok majd! Ígérem a következő műsorban jobb leszek mint valaha voltam!!!

 37. Hajrá André! Ilyen gyönyörű, tiszta hangot már nagyon régen nem hallottam!Egyszerűen nem lehet vele betelni! HAJRÁ!!!!!!!

 38. A vocal geg sessinon a legjobb és még a soliders crew is menő!!!!!!!!!!!! Az az idegesítő Bence meg hamis!!!!!!!!!!! A SiD uncsi. a jódlizós csaj az jól énekel de a jódli az jobb. MC DC forever a kis Eöry kiscsaj meg menjen a ,………………………………-ba mert semmit nem tud úgy mint a queen dance. hisztis kis izék és megint egy kisgyerek megsegítő szolgálat lesz ez a csillag születik….. :-( Hajrá Vocal Geg Session Soliders Crew és MC DC

 39. nahát….. én csak most láttam André honlapját, mit keres Ő ebben a versenyben? Ő már profi, igazságtalanság a többi indulóval szemben…
  A hangjával semmi baj, az tényleg gyönyörű, de ez így nem ferr…. : (

 40. PIP

  Imádok is jódlizni, de látod egy magyar “Csillag nem jódlizik!” Örülök, hogy tetszik!

 41. Szlezák Tünde

  Miért nem jutaták tovább azt a tolokocsis fiatal embert aki Elton John számot énekelt.Nagyon jó volt és kellemes volt hallgatni,és esét kellene adni neki is,hogy tolokocsisan is bizonyithatson.Szeretném ha be választanák, hogy többször hallhasuk őt is.

 42. Szlezák Tünde

  És szeretném ha visza hivnátik azt a tolokocsis fiatal embert aki az Eton Jonh számot énekelte.Mert ő be bizonyitota hogy egy ilyen betege ember is ki mer állni a színpadra. Én adnék neki mégegy esélyt. Kérlek titetek hogy hivjátok visza és hagy szerepelhesen a”A CSILLAG SZÜLETIK 2009 “műsorába.

 43. Szeretnék gratuláni Csikó Szabolcsnak jó voltál . sok sikert kiván a kinder űzem dogozoja

 44. ennyitrólam

  már elnézést mindenki a vásáry tökéletest isteníti bár a huhogásában semmi kivetni valóm nincsen de azért emberek vegyétek már észre hogy ez az andré egy profi és mért pont a bencét fikázza majdnem mindenki szerintem aki itt ezt csinálja légyszíves hagyják abba mert én meg nézném hogy ki merné megvillogtatni csodálatos hangját az ország előtt amugy meg nekem a sebestyén katalin a veres róbert a soldiers crew a face team és még sok más ember kivéve az a törpemókus mitugrálsz emberke ennyi

 45. Én is csatlakoznék ahhoz hogy aki az Elton John dalát énekelte hívják már vissza,nekünk nem lehet visszaszavazni?Nem a tolókocsi miatt kell beszavazni,a hangja miatt.Jó volt.

 46. Lehet a kiesőkre is szavazni ,megtaláltam. rtl klub oldalán csillag születik címoldalán.

 47. Wááá… A Bad Boyz nagyon állat volt… Nekem elnyerték a szívemet. Főleg a zene miatt, ugyanis ismerem mind a három zenét, és imádom őket… Főleg a másodikat, amelyikben a ‘Let me say uh-oh…’ rész van, mert az előadó a kedvenc együttesem egyik tagja :D

 48. Szerintem a QUEEN DANCE volt a legjobb ..nagyon profin csinálták..és nem kell mindenkit lefikázni…

 49. sztem mc dc volt a legjob nagyon király sztem nyerni vfog hajrá mc dc :) hajrá

 50. Lelkes Zoltán

  Ez aztán döfi!!!!
  Annyira tetszett hogy le is töltöttem a videóját!
  Beszarás micsoda képessége van enne!
  Hajráááá Robi!

 51. akár hogy is a Queen Dance és a Vocal Gag Session volt a legkirállyabb

 52. Köszönöm szépen!

 53. McDc te vagy a kedvencem.!!! =)
  Nagyon ügyes vagy. Remélem megnyered.Erősen szurkolok.:D Nagyon Király Vagy. =D

  Hajrá Hajráá.

 54. Szerintem is nagyon tehetséges MC DC…..
  Igenis a Csillag Születikben van a helye és nagyon örülök hogy boldog az új barátnőjével:)
  Igazán megérdemli!!!!!
  Sok sikert Robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 55. nekem tetszenek a zenéik

 56. mcdc ahogy reppel az bámulatos én rád szavazok te vagy a kedvencem

Scroll To Top