Címlap » Hírek » 2. középdöntő a Csillag Születik műsorán

2. középdöntő a Csillag Születik műsorán

Második Középdöntő - csillag születik 2009A korábbi adásban, vagyis az első középdöntőben 2 versenyző, Varga Viktor és Végvári Eszter esett ki, tehát 10-en indulhattak tovább a második középdöntőbe. A játék továbbra is ugyanaz volt, ketten estek ki. Az esti adás indulásakor szokásuk szerint, felvonultak a versenyzők sorban. Az RTL Klub stúdiójában már ekkor nagy volt a láz, a hangulat és a rajongás. Az első néhány percben, a bevonulás alatt vastaps fogadta és várta az összes versenyzőt. A nézők ezzel fejezték ki rajongásukat, és egyben biztatásukat is feléjük. A kezdő löketet meg is kapták a kis csillagok, igen színvonalasra sikeredett ugyanis a 2. középdöntő, magas pontszámok, önfeledt hangulat jellemezte a november 28-ai adást.

A 2. Középdöntő indulói – 2009. november 28.

 • Csikó Szabolcs: a fiatal néptánc tehetség még mindig bűbájos, fiúsan férfias, akinél a mese folytatódik tovább.. Ezúttal egy hölgy partnerével kápráztatta el a nagyérdeműt. Zsűri által kapott pontjai: 8 + 7 + 8 + 8 = 31.
 • Bad Boyz: táncoltak a katonák. Fegyelem, férfiasság és kemény munka jellemezte a produkciót, ami Fáy Miklósnak nem meglepően kevés volt. 9 + 7 + 9 + 8 = 33.
 • Horváth Tamás: az ifjú zenész-énekes latinos pezsegéssel próbálta maga mellé állítani nézőit, hallgatóit. Zsűri szerint mintha félt volna ma picit Tomi. Fáy ismét érdekes jelzővel jellemezte az előadást: “nudli-budli”. 7 + 6 + 7 + 8 = 28.
 • Veres Robi – MC DC: a freestyle rap-er megint megkapta a kihívást. 50 darab papírra írt 50 különböző szót látott akkor és ott először, amire rögtönöznie kellett ritmusba és rímbe szedett gondolatait. A szavakat szinte egymás mellé tette úgy, hogy értelmet is kaptak. Megoldotta a megoldatlan, amitől tisztességesen le is izzadt. 9 + 7 + 9 + 9 = 34.
 • Strokes: az ütősök megpróbáltak mosolyt csalni Fáy Miklós arcára. Hát.. a vödörre rajzolt szmájlik elérték a hatásukat. Véleménye közben aztán elmakogta, hogy jó volt. 7 + 7 + 7 + 8 = 29.
 • Vásáry André: Az 5. elem c. filmből hallottunk egy ária részletet. Szonja teljesen elolvadt izgatottságában és örömében, annyira tetszett neki André hangjai, staccato-i. Ezúttal Fáy sem tudott semmi negatívat mondani, csak dícsérni. 10 + 8 + 9 + 9 = 36.
 • Kutyakölykök: teljes, autentikus történetet és táncot láttunk. A kemény munka megérte a fáradozást, bár néha a történet a tánc rovására ment. 8 + 8 + 10 + 8 = 34.
 • Brash Bence: Szirtes szerint megkapta Bence a legnagyobb esélyt arra, hogy csillag szülessen belőle, de a mozgást minden nap gyakorolni kell. 7 + 7 + 9 + 9 = 32.
 • Szatmár Kamara Táncegyüttes: ha ki kell esni, akkor egy klasszikus néptánccal essenek ki. – mondta a táncegyüttes. Az előadás teljesen korrekt volt, de hiányzott belőle a virtuózitás. 8 + 7 + 7 + 7 = 29.
 • Tabáni István: Fáy örömére egy újabb Queen dallal jött István. Sírás után, hatalmas öröm és boldogság sugárzott az előadásból. Adásról adásra nyílik ki a tehetséges énekes. Meg is kapta a Csillag Születik 2009. évi adásának eddig legmagasabb zsűri pontszámát: 10 + 9 + 9 + 9 = 37.

Sajnos ismét ketten el kellett hagyniuk végleg a Csillag Születik színpadát. Ők pedig nem mások, mint: Szatmár Kamara Táncegyüttes, Strokes.

A többieket viszont a harmadik középdöntőben újra láthatunk.

zenekarokaz.hu

<< Első Középdöntő

Harmadik középdöntő >>

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

21 vélemény

 1. Sziasztok,
  a műsor egyre izgalmasabb és szinvonalasabb.
  Fő kedvencem továbbra is Tabáni István (meg kell nyernie!!), tökéletes a produkció, bellülről fakad ez is és mutatja, hogy sokszinű egyéniség és tehetséges, és örülök, hogy képes igy megújulni hétről hétre. Muszáj is, mivel ez egy ilyen műsor, ez is szükséges ahhoz, hogy újra és újra megmutassa: nagyon tud. Kitartást neki, nagyon szurkolok!!!!!!!!!
  De őszintén drukkolok még továbbra is Csikó Szabolcsnak, a Kutyakölyköknek, mert megérdemlik.
  Tetszett a produkciója Vásáry Andrénak (le a kalappal, de túl profi), Horváth Tamásnak (nagy sikert jósolok neki is a továbiakban).
  A többiek szintén jók voltak, akik bent maradtak.
  Nem irigylem a zsürit jövő héttől.

 2. jaj de jó h tovább jutott a Tamás azt hittem h nem jut tovább de nagy kö esett le a szivemröl hajrá Tamás most 1 saját számot hozzál lécci szeretlek (lia)

 3. Egyetértek lia!Annyira tehetséges , meg minden , nem értem mért kap csak 8-asokat!Azonbelűl szines, változatos egyéniség!Képes mosjt csalni mások arcára és legfőbbképpen libabőrözik az ember háta amikor énekel +gitározik és táncol-szórakozik és át tud adni érzelmeket!Ahogy az előttem lévő Dius irta a műsor tényleg egyre szinvonalasabb és nagyon erősödik a mezőny,erre példa a Bad Boyz, akik nálam az elsők között vannak, nem egy olyan kidolgozott táncosprodukciót adtak elő, mint az első középdöntőben , amit minden nap 2-szer 3-szor is újranéztem és amitől leesett az állam.Ennek meg is volt az eredménye hisz elsőként jutottak tovább, de most lecsúsztak ötödiknek.NAgyon sok sikert a fiúknak.Még sok magasfokú előadást várok töllük.Tabáni Istvánról , csak annyit , hogy iszonyatosan jól énekel és az is látszik , hogy nő az önbizalma.Szóval csak igy tovább István,légy erős és kitartó,mert ez vezet a sikerig.A produkció nagyon szép volt, láthattuk Tbaáni István egy másik oldalát, hogy egy pörgős dalt is előtud adni.Bence is fejlődik és benne is megvan a tehetség.Még várok tölle geyet s mást,de mint mondom fejlődik és egyre jobb.Veres Robi és Csikós Szabi is nagyon ügyesek.A jövőhét tényleg nagyon izgalmas lessz.Kiszámithatalan , hogy kijut tovább és ki nem fojtathatja a vesenyt.

 4. Utólag még egy pár szót szeretnék monadni a Kutyakölykökről , hogy igazaán tehetségesek , de az a sok szinészkedés háttérbe szoritja a táncot amitől egy összevissza egybefojt lessz a produkció!

 5. Számomra még mindig a Tabáni a befutó. Örömmel láttam, hogy végre megmozdult a színpadon, az ilyen stílusú dinamikus számok meg is követelik,hogy a “testén keresztül” is közvetítse az érzelmeit a közönség felé, mert a hangján és a lelkén keresztül már sikerült neki. Továbbra is neki szorítok, hogy még bátrabb legyen! Hajrá! Nyerned kell!!!!

 6. ez a Fáy Miki csucs egy fazon imádom. nem lehet egyszerű a feleségének lenni. nekem nagyon bejön a mókus. meg a dumája csucs. néha kicsit igazságtalan. de nagyon bírom. hajrá Miki!!!!!

 7. Bizony, Fáy Miklós mindig igazat mond!! Nekem nagyon bejön, hogy vállalja a véleményét és nem csak mosolyogva közöl valami közhelyes hülyeséget!!!!

 8. Fáynak nincs felesége, az édesanyjával él, és az egykori gyerekszobájában alszik az emeletes ágya felső szintjén.
  Olvastam egy újságban, Ő nyilatkozta.

 9. bárcsak én lehetnék a mamusza
  …….ez elég kusza……….

 10. Riglerné Magdi

  Kedves Tabáni István! Már megint nagyot alakított tegnap este !! Végre felszabadultnak láttam! Az önbizalma is növekszik látszik milyen változáson megy keresztül.Aminek nagyon örültem. Hajrá! Meg KELL nyernie ezt a versenyt nincs mese Önnek KELL megnyernie ! Nagyon szurkolok !!! Kitartás és mindent bele!! Szeretettel egy anya akinek a lánya annyi idős mint Ön.

 11. szerintem a Tabani Istvan kell nyerjen…nagyon szep hangja van…ha o nem nyer akkor nincs igazsag….es meg drukulol Csiko Szabolcsnak o a masodik kedvencem…imadom a neptancot es h o tancol egyszeruen lenyugozo…sok sikert kivanok amugy az egesz versenyzonek

 12. Nagyon tecik a musor …jok az enekesek…jok a szamok amiket eloadnak …csak igy tovabb !!!1:D

 13. Hát ez a Tabáni…kimondhatatlanul óriási produkció volt a tegnapi.Nem lehet szavakba önteni annyira jó.Nagyon drukkolok neki,remélem gyözni fog.Igen,nyernie kell!Ahogy Fáy mondta:”Neked itt a helyed!!!”Légy erőss és legyen önbizalmad!Hajrá István!(Erdélyből)

 14. Sziasztok!énis naon bestresszeltem h kiesik a Tamás de szerencsére benn van(L)Naon jo hangja van és naon tetszenek a saját dalai(L)Remélem h megnyeri megérdemelné naon:)PUszy

 15. sziasztok! szerintem a zsüri nem ért hozzá biztosvoltak tehetségesebb előadok is mint a erő müvészek törpe meg ehhez hasonlók. VAN SZEMETEK?ÉS HALLÁSOTOK?

 16. SZERINTEM VAGY ROBI VAGY ISTVÁN VAGY BAD BOYS NYERHETI MEG EZT A VERSENYT CSAK IGY TOVÁBB FIUK SZURKOLUNK NEKTEK? EZEK IGAZI TEHETSÉGEK

 17. Nagyon kedvellek Tabani,mert termeszetes vagy,vallalod az erzeseidet,nem vagy buszke,egyszeruen kar hogy nem lakom ott,hogy lassalak ne csak teven keresztul…
  Nagyon remelem,hogy nyerni fogsz,mert megerdemled..
  Szeretnek irni Neked,de nem tudom hogyan??????
  Erdelybol irok,Eni,de meg fogok.
  Mindent bele,s add csak magad.
  Puszi Neked Isti!!!!!!!!!!

 18. SzerelmesLocsifecsiPanka

  Brassh Bence a legjobb

 19. Hali!
  Szerintem a Bad boyz egy nagyon jó csapat. És róluk lenne egy kérdésem. Aki tudja kérem válaszoljon. Szóval.:
  Az első középdöntőben, a bad boyz produkciójában a zenében ami az I can transform után jött annak a számnak mi a címe? mert nagyon kéne, nagyon tetszik.
  Aki tudja könyörgök írja meg.! Please…

 20. Sziasztok!!!:D Sztem Horváth Tamás és Brasch Bence a legjobb, nagyon szupik, remélem ha kiesnek, akk is tovább fognak énekelni, mert remek hangjuk van, nagyon tehetségesek:D(L)(L)

Scroll To Top