Címlap » Hírek » 2009. november 7. Elődöntő 2. – Csillag Születik

2009. november 7. Elődöntő 2. – Csillag Születik

Nézd meg őket VIDEÓN is! > >

Csillag Születik 2009. nov. 7 - Elődöntő 2.Ismét eljött a várva várt szombat este, emberek milliói tapadtak a képernyők elé. Az érdeklődés közös, kíváncsiak hogy teljesítenek a Csillag Születik versenyzői. Szintén 10 produkció, melyből csak 4 juthat tovább. Az értékelés összetett. A zsűrik pontoznak, a nézők szavaznak, és a kettő eredményéből kerül ki az a 4 csillag vagy csoport, akiket később is látni fogunk. A zsűri ezúttal is változatosan pontozott, voltak nagy különbségek. Lássuk tehát, mi történt november 7-én a Csillag Születik 2009 adásában.

Az 2. elődöntő versenyzői

A zsűri által adott pontszámok sorrendben a következőek: Oroszlán Szonja | Fáy Miklós | Hernádi Judit | Szirtes Tamás

 • Kutyakölykök: humoros előadás ötvözte a néptáncot, mely egy foci mérközést, a “régi idők fociját elevenítette meg”. Kevés volt a tánc, több a show-elem. Pontszámok: 8 + 7 + 7+ 7 = 29.
 • Brash Bence: egysíkú, valamint kevés dinamika jellemezte az éneklést, melyből hiányoztak az érzelmek. Ettől függetlenül a zsűri selymesnek nevezte Bence hangját. 7 + 4 + 6 + 9 = 26.
 • Galambos Fecó Bűvész: ismét lélegzetelállító csoda történt, szintén eltűnt Bogi, Bűvészünk segítője. “Különös kegyetlenséggel előadott eltűntetés” – hangzott el Hernádi Judit szájából. “Jó szám volt” – nyilatkozott Szirtes Tamás.  5 + 6 + 5 + 8 = 24.
 • Quenn Dance tánccsoport: a kisiskolások ezúttal Fenyő Miklós szerzeményét, a Csókkirályt adták elő. A produkció nem összeszedett, ugrabugrás, “felnőttes” volt, erotikus elemekkel, ami neheztelte a zsűrit.  Gyerekként szerették meg őket, gyerekként szeretnék továbbra is látni. 7 + 6 + 7 + 8 = 19.
 • Sebestyén Katja: a mi kis Katjánk a népszerű Zanzibár egyik dalát dolgozta fel. Nem vagyok tökéletes, énekelte tele energiával, felszabadultan, tehetségesen, mely meghozta a gyümölcsét: 7 + 6 + 7 + 8 = 28.
 • Hrisofis Gábor: az apró növésű Úriember hasonló előadást nyújtott, mint korábban, ami nem nagyon tetszett a zsűrinek, hiszen elvárta a friss ötleteket, de ezt nem kaptuk meg. Pedig a showműsor végén Stohl Andrást is behívta, majd a nyakába ültetve egyensúlyozott. 4 + 4 + 4 + 5 = 17.
 • Kávészünet: A megzenésített versben ( József Attila – Mama) lévő fájdalom nem jelent meg a dalban. A vers elmondva sokkal több, mint megzenésítve. Hangzott el a zsűri szájából. 7 + 3 + 7 + 4 = 21.
 • Kollár Betty: a rúdtánc ismét szórakoztató, feszültségkeltő volt, ezúttal vad rock stílusú zenére, azonban picit lehetett volna színesebb is, mondták a pontozók: 7 + 7 + 8 + 9 = 31.
 • Tabáni István: a Megejtő Fiú (Hernádi). 2 láb 2 kéz mozgásának a hiányát hangsúlyozta Szirtes. Az előadott dal: Máté Péter – Ez majdnem szerelem volt. 9 + 8 + 9 + 8 = 34.
 • Bad Boyz: A rossz fiúk nagyon jók voltak (Szonja), és egy alaposan kidolgozott előadást láthattunk (Szirtes). 9 + 7 + 7 + 9 = 32.

A 4 továbbjutó tehát a következő: Kutyakölykök, Brash Bence, Tabáni István, Bad Boyz. Velük találkozhatunk az elődöntők után is.

< < 1. elődöntő

Utolsó elődöntő > >

zenekarokaz.hu

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

92 vélemény

 1. tabáni istván eszméletlen énektudás és hang csak aza baj hogy ezt még ö nem tudja csak igy tovább légy bátrabb nyerni fogsz!!!!

 2. kereszte csengelle

  hat mit is mondja szerintem nagyon jo zsuriket valasztotak en szonjat nagyon nem is szeretem de most nagyon megtetszet nkem most lett belole az a hires no akit en nem neztem volna ki belole szreintem nagyon kiraly!!!

 3. Gruber Enikő

  szerintem akik továbbjutottak azok megérdemelték de a kutyakölykök nem voltam olyan jóó szerintem ők nem érdemelték ezt meg…helyette a bűvészt küldtem volna tovább ő nagyon űgyes volt…engem elképrésztatott…de örülök hogy a Bad Boys tovább jutott<3
  Sok sikert fiuk ti avgytok a legjobbak!!!NYERNI FOGTOK!!!!<3

 4. kovács béla

  én a Rúdtáncoscsajt juttattam volna tovább :(

 5. Szerintem is a Bad Boyz a legjobb! :D <3

 6. szerinttem Tabáni István a legjobb!!!!! tarolni fog magamis énekelek zenélek megismerem az igazi tehetséget ö az és nyerni fog haaaaajráááá istván

 7. Ördög Nóri jól állt rajtad a latex nadrág. Többször is viselhetnéd.

 8. szerintem a kutyakölykök messze az egyik legjobbak voltak. én magam is néptáncoltam, és tudom, hogy mennyi munka és próbálás szükséges egy ilyen előadás létrehozásához. a bad boys meg csak lépeget, semmi művészet vagy tehetség nincs bennük. én őket egyááltalán nem juttattam volna tovább. azonban a bűvész tényleg nagyon jó volt, akár a cirkuszban is megállná a helyét. én őt választotta volna a bad boys helyett. a kutyakölykök formáció tagja a zalai táncegyüttesben tanulnak. ami Magyarországon az egyik legnagyobb és legjobb nevű amatőr néptánccsoport. a fiúknak már most ismerik a néptáncban érdekeltek a nevüket. s tehetségükhöz valóban semmi kétség nem fér

 9. Zubály Angéla

  Van új CSILLAGUNK!A neve:TABÁNI ISTVÁN!Elképesztően szép hangja van.Mondhatni:Lenyűgöző!Hajráááá!!!OK-s a zsűri!!

 10. Bence egy újabb nyálas kis Márk lesz, akinek lehet hogy hamarabb fog beindulni a karrierje mint a teremőr ,Tabáni Istvánnak (pedig utóbbi lehet hogy jobban megérdemelné)nemcsak a néptáncosoknak kemény munka a felkészülés a bad boyznak is bizonyára IGEN kell készülni!!!! ill. a bad boyzosok koreográfiáját nem hiszem h száraz pólóval megúsznád bernike! igen csak lihegnél a végén!

 11. kovács gábor

  Nórikám. Tényleg jó ált a nadrág. de nem köllene ilye testhezálló. egy kicsit legyen bővebb. ugye tudod miért irom!. És most már ehetnél rendesen. Túl vékony vagy. Puszi Gabi

 12. Kormos Tünde

  Szirtes Tamás egy igazi ur! Kiváló szakember és igazságos jószándékú, nem úgy mint ez a fáy gyerek. Jobb ha inkább marad a biciklizésnél. ne válaljon el olyat amihez nem ért

 13. Esküdt Endre

  Te fáy miki gyerek. Gyenge vagy mint a fepke f…….g edi

 14. Lukács Kitti

  nagyon kallsz volt az adás föleg a BAD BOYZ&BENCE!!!!!!!!(l)(l)PUCCA UI:HAJRÁ FIÚK!!!!!!

 15. Juhász Laura

  A zsűriben felosztották egymás között, hogy ki legyen a jó és ki legyen a szemét. nem hiszem el. Ezt nem hiszem, hogy Judit és a tanár úr ebbe belement volna. A másik kettő! Pénzért mindent. Ugye miki? La

 16. a Gábor már nem tudott sajnos újat mutatni ezért nem tud fejlődni már valóban nem érdemelte meg a továbbjutást ezzel egyetértek, Betty is nagyon erős szép hölgy de véleményem szerint már minden koreográfiát beletett a műsorába ezért ő sem tudott volna új dolgokkal meglepni minket, a queen dance-csoport még fiatal ide és szétszórtak,Galambos Fecó ezek nem saját trükkök hanem megvásároltak akkor nem értem mi helye lenne benn? végül is tetszett a produkciója ezen kívül ,bad boys szép csapat munka de kicsit unalmas valami új megfogóra lenne szükség,azt hiszem ennyi lenne lehet mást gondolni mindenkinek de szerintem ez a lényeg benne és igazságos is

 17. elnézést kihagytam:
  a mai M.o-nak nem Bencére van szüksége van már pár ilyen nyálas hangja az országnak elég lesz már miért nincsenek olyan számok mint régen pl modern hungarya vagy london boys vagy most hirtelen más nem jut eszembe ezek mondanak el dolgokat elgondolkodtató stb.
  ha lenne egy ilyen számunk újra talán megint ismertebbek lennénk.Ezt véleményem szerint Istvánból kinézném én neki szurkoltam a tegnapi adásból,igaz nagyon hamisan énekelt most szval szerintem nagy baromságot mondott a szűri mikor e szavakat használta: “Ez sokkal jobb volt” az előző száma sokkal de sokkal kiemelkedőbb volt nagyon jól tudja a hangját hasonlítani az előadókhoz így tovább

 18. Színvonalas volt a szombat esti műsor, a legjobb Tabáni István volt, csak egy baj van, hogy az olyanok mint a kis Bence fogják sokra vinni, mert a kis helyes pofikájukkal elkábítják a tini lányokat, akik csak szórják rájuk az sms-eket, mert ők csak a külsőt nézik, és nem a produkciót!

 19. Otinger László

  Az a véleményem, hogy azt is tudatni kellene a nézőkkel, hogy hány nézői szavazatot kapott egy-egy versenyző,mert ha nem tudjuk, azt is hihetjük, hogy előre megrendezett eredmények születnek.

 20. meg vagyok lepodve hogy zajlik a csillag szuletik musor magyarorszagon…ezt jo velemenynyel gondolom…nekem nagyon tetszik , minalunk maskep indult a musor es nagyom maskep jelleguk voltak a hozzaszolasok. kislenyaim resztvettek a fialen , az egyik ertelmi fogytekos volt es ep ezert amit kaptunk a tovabjutasert nagyon kemeny volt. Ahogy figyelem a kritika es a velemeny nyilvanyitas magyarorszagon inteligens . ha nem is ert valaki egyet a szavazassal , vegleg ontol is fug…kuldjon tob szavazatot a kivalasztotot csilagjanak…nemsertegeti a tovabjutotakat, minalunk a velemeny nyilvanyitasnal volt lehetoseg hozzaszolni minedenkinek nevtelenul es ezert az lett a vege hogy a ellen taborok sertegettek a tovabjuttottakat. csak igy tovab , szurkolok magyrorszagnak.elnezest a helyesirasert, nem tanultam a helyesirast magyrul csak beszelunk magyrul a nagymamaval.

 21. Előre megrendezett az egész!!!!!!!!!!!!! A Bence sz-r volt. Szerencsétlen Katjának az utolsó nap közölték, hogy nem énekelheti azt amivel idáig készült. És így is lehengerlő produkcióra volt képes! Ennyit az egyenlő esélyekről!

  Imádunk Katja!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Otinger László

  Kérem, tudassák velünk a nézők szavazatát is, mert különben azt vagyunk kénytelenek hinni, hogy csalás van az egész eregményben!!!!

 23. Köszönöm, hogy szurkoltatok!:) Sajnos ez a műsor nem a nőkről fog szólni! Illetve igen, mert rengeteg a női szavazó ezért, ez most meglátszik a bejutottakon!!!!

  Puszi! Mindenkinek, most az hiszitek felvágom az…
  Jajj nem soha, csak hülye viccccc Vidámság mindenek előtt!!!:)))

 24. Sziasztok!

  A 2. elődönt szinvonala alacsonyabb volt jóval az 1.-nél, ezt a zsüri is tudatta a pontszámokkal.
  Valóban nagy kár, hogy nem látni a nézői eredményt, mert akkor legalább némi eséllyel láthatnánk: igen, a szavazó nézőknek pont ez és ez tetszett, ezért változik az összsorrend.
  Szerintem Sebestyén Katja magasan jobb volt a Brash Bencénél, a vak is láthatta, hogy a fiúban csak annyi volt, amennyivel bekerült az elődöntőbe, szerintem is egysikú. Horváth Tamás le fogja hengerelni.
  Katja, szivből gratulálok, tehetséges vagy, eredeti, szép a hangod és a hajad. Általad egy lány is bekerülhetett volna már a középdöntőbe, össze sem lehet hasonlitani a Kutyakölykökkel.
  Tabáni István volt messze a legjobb, legtehetségesebb és a legszerényebb, gratulálok!!

  Az én favoritjaim voltak:
  Tabáni István, Sebestyén Katja, Bad Boyz és a Kollár Betty.

 25. Dius
  Köszönöm!!!!:)))

 26. Bodnár Edina

  Nekem nagyon tetszett az összes müsor de a legjobban a Bad boyz jött be !! sok pusy nekik és csak igy tovább!!!!!!!!!!!!!

 27. Nem tudom mit esznek a bad boys-osokon bárki betanulja azt de rud táncot melyik ember csinálná meg?Kiváncsi lennék!!!!Tabáninak vagy Veresnek nyerni kell!!!!

 28. Szerintem az egész csillag születik szánalmas volt…. a zsűri semmit nem ért az egészhez ez abból is látszik ahogy nyilatkozott a Kávészünet előadásáról… tovább kellett volna jutniuk… ez a Brash Bence gyerek vagy hogy hívják több pontot kapott mint ők:SSS pedig semmit nem ért az énekléshez jó volt 2 jó előadás még rajtuk kívül de evvel szerintem sok embernél aláírták a szegénységi bizonyítványukat a zsűri, ennyit az rtlklubbról… Itt már minden csak a pénzről szól… evvel veszik el az ember kedvét az egésztől…

 29. Bíró ALEXANDRA

  én a bad boyz

 30. Sztem felesleges leszólogatni másokat,mindenkinek lehet véleménye. Bence nem hiába jutott tovább.tehetséges,jó hangú.Nagy karier vár rá.

  hajrá Bence…!!!

 31. Ez nem leszólás csupán az igazság… mások ezerszer jobb hanggal és tehetséggel nem jutottak tovább te ezt minek neveznéd már bocsáss meg? ez bunda ugyan olyan bunda mint ahogy annó Árpika megnyerte ugyanezt a “tehetség kutató” versenyt… ennyit erről

 32. Az első elődöntőn erősebb volt a mezőny, ott van az én kedvencem is(Veres Robi), habár itt is voltak jó produkciók, jó volt a Bad Boyz, Katja is jó volt, a rúdtáncos is elment, van izomzata.
  Kíváncsi vagyok a jövőhetire! :):)

 33. Hoffmann Ferencné

  Tabáni istván a legjobb csak ő eddig hol volt remélem észre fogják venni az emberek a tehetséget mindenkitől messze a legjobb

 34. Nem értem ezt az egész Csillag születik-et.
  Hogy lehet összehasonlítani az éneklést a bűvészkedéssel, a tánccal stb. Akkor már inkább a régi Ki mit tud. Ott legalább voltak kategóriák.

 35. Sylvice
  Látod ezzel egyetértek, nagyon sajnálom, hogy ma nincs IGAZI ki mit tud! Szerintem a bűvész és az artista is szuper volt!!!!!

 36. Tabáni István nagyon szépen énekel. Remélem ő fogja megnyerni a versenyt. Igy tovább.
  Nyerni fogsz!!!

 37. Szerintem Bence nagyon tehetséges, talán Szirtes Tamás is ért valamicskét ehhez! Hajrá Bence!!!

 38. Részemről is Tabáni István kellene megnyerje, neki van a legtisztább és legszebb hangja.

 39. TALÁLÓS KÉRDÉS

  Meghívnak Téged egy szupi kis ebédre…Teli az asztal, a felhozatal:kitűnő. De CSAKIS egyet választhatsz. Minden választásunk: felelősség. Tétje van, bármekkora is legyen az….Mit teszel? Mit eszel????

  Jó válasz: jól megnézem magamnak az összes ételt, és utána választok. FELELŐSEN…

 40. TABÁDI ISTVÁN (csupa nagybetűvel) mérhetetlen szerénységével és csodálatos hangjával (és szerintem aranyos mosolyával) engem elkápráztatott!!!
  “Az érték belülről fakad ”
  Hajrá István, nekem nagyon tetszel:)

 41. 1 majdnem rajongó

  “Kérdés, hogy fog kinézni flitteres zakóban?” ( idézem Fáy Miklóst )….mikor majd menni kell előre, ellenszélben, rendületlenül, mert az emberek a megejtő hőst várják, követelik üvöltve…mert azt szerették meg…mi lesz, mikor majd jönnek a stylist-ok, csupa flitteres gönccel…majd megválaszolja az ÉLET…csupa nagybetűvel…

 42. Az első pillanattól fogva Tabáni Istvánnak drukkolok. Fantasztikus hangja van, ami rögtön lenyűgözött amikor elkezdett énekelni. Remélem hatalmas lehetőségek állnak előtte. Ő egy kincs a mi kis országunknak.

 43. 1 majdnem rajongó

  A kincsnek nem áll jól a flitter…a hangja VALÓBAN az…még több is annál…de ez ma már nem elég…mert a flitter ott lebeg mindenki felett…és aki nem erős, az porba hull…C’est la vie!

 44. majd meglátjuk…..azért mindenki elismeréssel ír róla…..
  szerintem már a fél ország szereti…..és ez egy tehetségkereső…..úgy gondolom, Ő már bemutatkozott……ott lesz az első háromban….!!!!!

 45. 1 majdnem rajongó

  Na azért azt meg kell hagyni, hogy én is dobogóra raknám. Bele az első háromba. Bosszant, hogy itt is egy, aki mindent visz. Nem baj. Néha nem a mani a lényeg. Sőt! Én hiszek minden tehetségben. Ezt bármikor írásba adom Neked. És szeresd Őt, mert szüksége van rá, mint itt mindegyik, néha nem is kis, hanem Nagycsillagnak. Tisztelem azt, aki kitart a választottja(i) mellett. Üdvözlettel: AngeL

 46. azért még egy elődöntő hátra van ! és a Vásáry Andréra is kíváncsi vagyok… de attól függetlenül is szeretem a Tabádit, még lesz pár megmérettetés.
  Üdv Angel: Magdi

 47. “Reméljük, hogy a flitteres zakót egy intellektuális művész nem fogja felvenni…….!
  Tabáni István : Győzelem !

 48. ” …szó bennszakad,hang fennakad….”nem csak a képeitől ! Mert, hogy azok is vannak “Igazi cavaraggio !

 49. Imadom Tabani hangjat,lenyet mindenet.Hajra,neked drukkolok.Nyerni fogsz!!!!!!

 50. Bacsa Zsanett

  bad boyz*-*<3.
  legeslegjobb.^^.
  soksikertnektek[:

 51. Sajnálom hogy Katja kiesett,mert nagyon jó volt!!! Ha a bent maradottakat nézzük akkor a Tabáni Istvánnak kell nyernie….
  Hogy a Bad boys mért jutott tovább,ez nekem rejtély…. Jó lenne ha a szakmai hozzáértését venné elő Szonja is, és nem mást….
  Jah ahhoz mondjuk kéne neki szakmai hozzáértés…..

 52. csak egy kis igazítás:)
  Tabáni István és nem Tabádi!
  a festő pedig caravaggio

 53. Lehet, hogy nem Caravaggio, hanem : kavar a Dzsó ? : ) Ez kicsit gyenge volt. Mind1. Azon moralizálgatok itten magamban, hogy a világon olyan nagyok lettek a lentről jött hősök…Nem pejoratíve értem, hogy lentről, hanem hogy közülünk való. Értitek? Szóval itt van az Eva Peron a peronról, : ) Ludas Matyi, meg ilyenek. Szerintem soxor a félelem is közrejátszik a választásainkban…Ki akar csalódni még egyszer, meg még egyszer, ha nem muszáj?…Aki mellőlünk emelkedik fel, ritkán zuhan vissza ránk. Lehet, hogy így gondolkodunk…Ez nem baj…Sőt. …Én is megnézem, ki van mögöttem, csak a szellemeket úgyse látja senki, az a baj…Illetve ritkán megjelennek. Főleg, mikor nem kéne…És a Nagy Szellemek? A világtörténelemben arról nem szól a fáma, hány hős ment a levesbe, mert csak a Napoleonokról tudunk, meg ilyesmi…Az irodalomtanárnőm szerint: minden fikció…Talán neki van igaza…TI mit gondoltok erről?

 54. Szerintem Tabáni István a legjobb a második szériából.Csodálatos hangja van és át tudja érezni amit énekel! Ugyhogy hajrá István:) Ami a Kollár Betty előadását illeti el kell ismerni h remekül csinálja a rudtáncot de sztem nem a csillag születik szinpadára való! Katját sajnálom h kieset!Mindenesetre kiváncsi vagyok a 3 szériára:)

 55. Török László

  Hát az én véleményem? A Szonja lehet hogy jó csaj,és jó a szinházba,az lehet.Viszont hogy nem zsüribe való az biztos.Helyette inkább egy énekes szakmában el ismert személy lenne,akkor lehet jogy valaki az énekeseket is
  szak tudással értékelné,éspontozná.Például:Presser pici,vagy Fenyő Miki,és még hasonló legendák.A Katját
  pedig kár magasztalni mert nem egy nagy eresztés.Én mint zenész kritizálok,ezért inkább az ének kategoria
  érdekel.Tabán István szerintem abszolut győztes,és az
  év hangja.A Bence legénynek is nagyon jó hangja van,szerintem ő is a nyerők között lessz. Ja és a táncos
  kategoriában a Bad boyz tényleg jó,de a az a focista csapat nem döntőbe való.Egyenlőre ennyi.

 56. Üzenem az egyik üzenet küldőnek, hogy pontosan tudom ki volt caravaggio azt is, hogy festő,de azt valószinű nem tudja, hogy miért írtam le. Ajánlom nézzen utána !
  Egyébként elnézést, hogy elírtam a nevét, ez nagy hiba volt.

 57. Török László

  Hát az én véleményem? A Szonja lehet hogy jó csaj,és jó a szinházba,az lehet.Viszont hogy nem zsüribe való az biztos.Helyette inkább egy énekes szakmában el ismert személy lenne,akkor lehet jogy valaki az énekeseket is
  szak tudással értékelné,éspontozná.Például:Presser pici,vagy Fenyő Miki,és még hasonló legendák.A Katját
  pedig kár magasztalni mert nem egy nagy eresztés.Én mint zenész kritizálok,ezért inkább az ének kategoria
  érdekel.Tabán István szerintem abszolut győztes,és az
  év hangja.A Bence legénynek is nagyon jó hangja van,szerintem ő is a nyerők között lessz. Ja és a táncos
  kategoriában a Bad boyz tényleg jó,de a az a focista csapat nem döntőbe való.Egyenlőre ennyi.

 58. Török László

  Galambos Fecónak üzenem! Ne csügedj,nagyon szuper voltál! Olyan produkciót adtál elő ami egy töbszörös világ,és európa bajnok hírnevéhez méltó.Sanos ahogy láttam a zsűri nem nagyon ért ehez a műfajhoz.Látszik ez az értékelésükön,és a pontszámokon.Neked a döntőben lenne a helyed.Személyes ismerősként,pontosabban volt munkatársként értékeltelek.Én tudom hogy te profi vagy a profik közt.
  Jó voltál Fecó!

 59. Én ne tudnám!:)Kicsit elvagy tévedve,de sebaj…ő a kedvenc festője Istvánnak,én tudom,és nem az iwiw-ről:)

 60. Kedves Anikó! Öszintén örülök sorainak !
  Legalább egy kedves és igazán hozzáértő rajongóval többen
  vagyunk.

 61. Köszönöm a kedves kommenteket!:)

 62. Valóban nagy rajongója vagyok,de azért az igazság hogy az egész zenekarnak,mert róluk sem szabad megfeledkezni,akik most maximálisan támogatják Istvánt és nagyon büszkék rá!István pedig tényleg csupaszív,és a szó legszorosabb értelmében EMBER,csak nagy betűvel,mert én még ennyi jóságot egy emberben sosem tapasztaltam!Ezért is bánt nagyon ha ok nélkül bántják(ez nem neked szól),de amit más fórumokon olvasok,háát…majd sírva tudnék fakadni.Pedig a többségnek tudom belopta magát a szívébe,de mégis bánt a sok rosszindulatú feltételezés róla,és ugyan ismerem személyesen,mégsem tisztem megvédeni őt,azért igyekszem:)
  üdv
  Anikó

 63. Azt hiszem, ha többet beszélünk e-témáról, talán rontunk vele és ezt semmiképpen sem szeretném.Talán még csak annyit: emlékezünk az üzeneteket olvasva arra mikor valaki azt írta: Reméljük ez az intellektuális müvész ellent tud majd állni a flitteres zakónak. !
  Kívánom és hiszem, hogy igy lesz!
  A zenekarát is hallottam már és Őket is nagyra becsülöm.

 64. Drága Ancsi!
  Aki nem ért a tánchoz semmit nem konyitt az ne dumályon ,mert csak magát járatja le.TAbáni Istvánt én is szeretem de szegény egyáltalán nem magabiztos sőt!Egy kicsit utánna járhatnál , hogy kik is a fiúk!Uhzanis egyikük részt vett egy tehetséhkutatón még nagyon rég és nem is akármilyen eredményt produkált.Akkor még Karsai Zita is ugyanakkora szinten volt mint az a fiú a BD-ból,csak annzy , hogy őt felfedezték.Szal ha nem konnyitassz semmit sem ehz a műfajhoz ,akkor ne kommentáld meg mert csak magadat járatod le!

 65. Talán igazad van!:)Hát ha rajta múlik,egész biztos nem lesz rajta flitteres zakó,de mégha a külcsínyt mondjuk muszáj is lesz(mert ugye nem feltétlen rajta múlik)a belbecs akkor is a régi marad,az tuti!Én erre mérget vennék!
  Azért kíváncsian várom még majd a többieket,mert lesz aki megszorongatja még az tuti,gondolok Andréra(aki valóban nagyon tehetséges,csak sztem nem amatőr)és még van egy Viktorunk is…úgy tűnik fiú banda lesz a következő menetben is.

 66. Török László

  Jézusom most veszem észre hogy ez egy tini oldal,én meg öreg fejemmel azthittem hogy komoly emberek mondanak véleményt.Közben kiderül hogy egy csomo kisgyerek vitázgat,holmi zakókról,stb.A szlengetek elárúl beneteket gyerekek.Nevetséges hozzászólások vannak itt.Megyek keresek valami másik fórumot,ahol felnöttek mondanak véleményt nem pedig pisisek.Na pá gyerekek.

 67. Köszönöm Nektek, hogy az én riportalanyomnak is adtok esélyt. Ez egyrészt fair, másrészt egyelőre pont elég. Jó ez az oldal – szeretem az intelligens vitát, az esélylatolgatást, meg ilyenek. Szívélyes üdv! : )

 68. Itt a flitteres zakó egy METAFORA ( !!! ) volt, és itt Úrilányok vannak. Na volt szerencsénk…hogy elment innen… : )

 69. (Kávészünet után szabadon : Aki szereti a megzenésített verseket, sőt! , újragondolt és értelmezett efféle interpretációkat, annak ajánlanám Nemes Leventét. A youtube-on lecsekkolható. Szerintem ami jó, az jó alapon érdemes megkóstolni őt és zenéjét. De figyelem: a hölgyrajongóival nagggyon kemény. Úgyhogy a versek mellett vér fog folyni. És nem a Leventéből…) : (

 70. jászai gyula

  Sajnos az a baj nálunk, hogy aki a lábát a szinpadra teszi, máris sztárt csinálunk belöle. Gönci is úgy beszélt róluk a fókusz műsorába, mintha tényleg ezek az emberek tettek volna le az asztalra valamit. Tudják ezek ,hogy mit jelent az hogy sztár??????. Szégyen. Gyula.

 71. A mai fiatalok azért nem tudják, hogy mi az, hogy sztár, mert mindenki csaxidja őket, le senki nem ül KÖZÉJÜK azért, hogy nyugodt hangon beszélgessen velük. Helyette marad a TV, az tanítja őket. Én a fiammal együtt olvasom a Kincskeresőt, és ha azt látja, hogy megkönnyezem a Micimackó utolsó 3 bekezdését, nem fordulok el, hanem azt mondom neki: látod, fiam, ez a művészet… Az értékeket ÁT KELL ADNI, szájról-szájra, mint a népdalokat. Szuggesszíven, őszintén, nyitott szívvel…Én HISZEK a fiatalokban…Meló van velük, tudom…De ahogy csörtetnek előre, nem nézve se Istent, se embert, azt az emberiség végre a maga hasznára is fordíthatná…Mindenki jól járna…Ez ebben a gyönyörű!…Az ember érdekes csodabogár…Ha nem HAGYJÁk alkotni, rombol. Ezt meg kell érteni……Nekem az Igazi Sztár valahogy mindig klasszikus…Ahogy Szonja írja ott, a Kulturpart blogjában…Akkor lehet valakit sztárnak aposztrofálni, ha már látszik az utóhatása…sok-sok év ez…mire kimutatható, hogy igen, itt volt, és ezért ez, meg ez történt…mert ő ezt meg ezt tette…és az emberek ezért ezt, meg ezt tették….EZ A SZTÁR!….Mint Jézus….Ő Igazi Sztár volt…

 72. …és Mi, a csupa nagybetűsök, mit tettünk ezzel az emberrel?……

 73. Korunk fiataljai nem bűnösök, hanem áldozatok…Nesztelenül-meztelenül születtek, mint Te vagy én…De aztán jött pár ember, aki Istent játszott, és azt mondta:
  -Lőn a gonosz és rossz fiatalság!
  És a fiatalság gonosz lett, és rossz.
  De rajtad, és rajtam is múlik, hogy merre fordul a viláxekere…Mert a világ kerekét MI forgatjuk ma még, s MINDENKI ráírhatja kézjegyét….
  Könyörögni kell, hogy legyenek olyanok, akik mosolyogva mennek a keresztre, tudva, hogy ez a dolguk…Megváltva mindenkit önnönmagától.
  Nézz bolondnak, de EZ az én ars poeticám. Legfeljebb én is megyek a levesbe, vele együtt. Látod, mosolygok….Nézz körül…Látod, hányan mosolyognak?….Na látod, ez az… Vagyunk, csak még kevesen vagyunk…..

 74. Álmaimban gazdag vagyok…Piszkosul gazdag…És fazekakat veszek minden pénzemen….és tüzet gyújtok…és a fazekekba belevetem a világ férges részét…és felöntöm vízzel…ami megtisztít, de meg is fullaszt…hogy belefulladjanak a JÓSÁGba…és hallgatom, ahogy hörögve forrnak, az aranyaikkal együtt…és csak énekelek és énekelek…és mindenki énekel…és a halálhörgést elnyomja a DAL…..és aztán felébredek…és ott van a fiam….szemében ott pislákol a Tűz…..a Világ Tüze…..és tudom, hogy nincs vége…..mert aminek kezdete nincs, annak vége sincs…..

 75. Ne parázz, a téma továbbra is a Csillag születik…szerizem a málnaszörpöt is…úgyhogy tényleg no para… : )

 76. Tötök Anita.

  Angela. én sem sok sztárt ismerek hazánkban. Az mér nem sztár ha valaki egy hetet tölt az EAK-ban és hazajön mint milliomos. Neked ezek sztárok Lásd anikó, és mindenhonnan már a kulcslyukon is ő folyik Undoritó Niti

 77. Nincs olyan nap hogy ne hallgatnam Tabani ket produkciojat,az enektudasa, hangja elkapraztat.Igy jo ahogy van,nem kell flitteres zako, a lenyeg, hogy a szived megremegjen es libaboros legy mikor elkezd enekelni.

 78. Én sajnos külföldön voltam és élőben nem láttam a műsort!:( Katja remélem műsoron kívül is sztárrá tudsz majd válni, mert én nagyon jól tudom, gogy hihetetlen a személyiséged és a tehetséged!!! Nem szabad hagyni, hogy egy ilyen ember eltűnjön a színről! Katjusha nem add fel kérlek, marad a csúcson, nem csak ez a műsor létezik, csináld meg a cd-idet tele a saját dalaiddal és a saját lábadon is meg fogod állni a helyedet a CSILLAGOk között leszel, a műsor nélkül is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hajrá Kátja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 79. Nézzétek, hallgassátok KATJA-t a Youtubeon is, mert szuper dolgok vannak róla!!!!!

 80. Hajra Tabani Istvan!Sokat hallgatom a dalaidat,nem tudok betelni vele.Szeretnek egy kis batoritast adni:ne felj,legy onmagad,nagyon nagy tehetseg vagy,ugy eloadokent mint muveszkent.Varom a kovetkezo produkciodat,nalam mar gyoztel.

 81. A legjobb a freestylar foci vagy hogy irjak nem tom de sok szerencsete ok a legjobbak :D

 82. Sárközi Friderika

  nagyon jok vagytok hajrá csak igy tovább

 83. hajra katya

 84. Szonycsi Néveri

  mi a neve a bad byoz bol annak a sracnak aki az elso produkcioban beszel??

 85. Bencenek uzenem hogy nagyon jol enekel…….Csak igy tovabb….:):):)

 86. 83. tunde

  Köszönöm!!!:)))

 87. hello
  bence a legjobb aki tudja az e-mailját az itt irja meg köszi.
  bence igy tovább

 88. Szerintem m ost akik továbbjutottak ök a legjobbak mért kell kiesnie még sok csapatnak?
  A badboyz végre mutathatna vmi kis hasizmot!!!!:)

 89. Kedvenceimnek:bence tamás bad boyz mc dc
  Üzenem mindenkinek h itt Alsopáhokról drukkolunk nektek és jok vagytok……..csak igy továbbbb:):):):):):)

 90. Szabi te pedig ne hagyd abba a néptáncot se meg azt se hogy oktato foglalkozzon veled akkor sem ha kiesel……de drukkolok……sok sikert!!!!!!:):):)
  A viktort pedig sajnálom mert nagyon jo volt a katja pedig vicces:) az én kedvenc kombináciom!:D
  Tamást imádjuk ugyhogy hajrá neki!!!!!
  Sok pussz nektek!!!!..és sok sikert!!!!!!

 91. jó a müsor

 92. akkor is a Bad Boyz a legeslegjobb …. tik vagytok a legjobbak es tik is voltatok kar hogy kiestetek ….am de en meg bizok bennetek

Scroll To Top