Címlap » Hírek » 3. adás – Hírek a 3. válogatásról

3. adás – Hírek a 3. válogatásról

Csillag Születik - 2 adás, válogatásIsmét szombat este, ismét a képernyők elé csalta az RTL Klub a Csillag Születik nézőit. A korábbi 2 adásban 10+9 versenyző (csoport) jutott tovább. A mai napon 11 produkcióval bővült a lista, hiszen 30 csillagot engedett az RTL megszületni. Jövőhéttől már élőben fogja sugározni a tv csatorna a döntőbe került 30 előadást, ahol már a tv nézők is beleszólhatnak az eredménybe, hiszen közönségszavazás lesz.

Várjuk a pillanatot, ki lesz 2009 év csillaga. Addig is nézzük meg, ki jutott tovább a mai napon, ki az akivel jövő héttől találkozhatunk.

A Csillag Születik 3. adásának továbbjutói

 • Face Team: akrobatikus kosaras csapat, 11 fiú és 1 lány felállásban, 19-27 éves korig. Szakmájukat, foglalkozásukat tekintve mind különbözőek, de a produkciójuk összetartja őket, mely nagy sikert aratott a nézők és a zsűri szemében egyaránt.
 • Végvári Eszter: ének. A 29 éves hölgy remek hangjával kápráztatta el a figyelőket és hallgatókat, ezért a továbbjutás nem maradhatott el.
 • Kávészünet: megzenésített vers. A 20-21 éves férfi páros emelte az est hangulatát, melyet a közönség tapssal díjazott, a zsűri pedig 4 egybehangzó igennel.
 • Timesz Girls: szexi, erotikus, mindamellett képzett női táncosokat láthattunk tőlük. A csapat 5 tagú, 19-27 éves korosztályban. Ami közös bennük, hogy futnak utánuk a fiúk. Mindannyian nőiességüket akarták megmutatni az előadással, ami jól láthatóan sikerült is.
 • Horváth Tamás: gitár + ének. A 17 éves fiatal énekes eredetileg bátyjával nevezett be, de a zsűri nemmel kommentálta a produkciót, viszont lehetőséget adott az egyéni kiállásra is, ami osztatlan sikert aratott, így egyedül jutott tovább.
 • Hrisafis Gábor: Kicsi a bors, de erős. Hangzott el a közhely és közmondás Szonja szájából. Ugyanis a továbbjutott, Törpe növésű Úriember ügyességével kápráztatta el az érdeklődő tekinteteket.
 • Strokes Együttes: profi és egyben érdekes előadásnak lehettünk szemtanúi az együttes által. Különbözően megszólaló ütőhangszerekkel zenéltek, mely sikeresen zárult.
 • Fekete János – Jammal: beatbox és szájdrum. A 22 éves fiatalember különböző, hangutánzó mutatványokkal nyűgözött le Mindenkit.
 • Kollár Beatrix: szenzációs külső és megjelenés, nem mindennapi rúdtánc. A férfi szemeket folyamatosan magán tartotta, de közben látható volt a profizmus a produkció mögött. Tovább is jutott.
 • Szatmár Kamara Táncegyüttes: Néptánc egy különös megközelítésben. A kezük helyett műanyag flakonokat vertek a lábukhoz és egymáshoz. A 8 férfi táncos Szemetek című előadásával mosolyt csalt Mindenki arcára. Az összehangolt előadás mögött nem bújt el a tehetség sem, így a 4 zsűri tovább jutatta őket.
 • Balogh Brigitta: ének. utolsóként lépett fel a 20 éves hölgy, de az első 30-ban a helye. Gyönyörű és képzett énekhangjának köszönheti sikerét, ezért jövőhéttől újra láthatjuk.

zenekarokaz.hu

<< 2. adás hírei, eseményei

4. adás – okt. 31. 1. elődöntő >>

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

36 vélemény

 1. Balogh Brigittához szólnék. Utolsónak lépett fel, de nagyon remélem hogy belőle lesz az első. Nekem oké volt, igazán szoritok neki. Szerény véleményem szerint nagyon szép és tiszta a hangja. Csak ennyi.

 2. Én is eggyetértek az elöttem szólóhoz!!!Hajrá Brigitta!!!De már csak azt volna jó tudni,mit énekelt!!!!

 3. Én is szorítok Brigittának! Nagyon szépen énekelte a one night only c. dalt, ez az egyik kedvencem!!!

 4. Horváth Tamásnak nagyon szurkolok :) Bíztam benne, mert Zamárdiban is nagyon jól énekelt!!Hajrááá Tomii

 5. Szlezak Tünde

  És szeretném ha visza hivnátik azt a tolokocsis fiatal embert aki az Eton Jonh számot énekelte.Mert ő be bizonyitota hogy egy ilyen betege ember is ki mer állni a színpadra. Én adnék neki mégegy esélyt. Kérlek titetek hogy hivjátok visza és hagy szerepelhesen a”A CSILLAG SZÜLETIK 2009 “műsorába.

 6. Szlezak Tünde

  Miért nem jutaták tovább azt a tolokocsis fiatal embert aki Elton John számot énekelt.Nagyon jó volt és kellemes volt hallgatni,és esét kellene adni neki is,hogy tolokocsisan is bizonyithatson.Szeretném ha be választanák, hogy többször hallhasuk őt is.

 7. Gratulálok Kollár Bettinek, gyönyörű gyakorlatot mutatott be. Csak így tovább! Büszke vagyok rá, h a rúdtánc iskolában, ahova járok, ő is tanít bennünket. HAJRÁ BETTI!

 8. Horváth Tamás nagyon-nagyon szuper volt!Nekem bazira tetszett.A flakonokkal táncolt Szatmár Kamara Táncegyüttes is meglepően tehetséges kis előadást nyujtott.A Timesz girls vagány meg szexi volt de nyomába se érhet a 2.castingon továbjutott Bad boyz-nak.(persze ők sem semmik és még lessz alkalmuk mutatni a tehetségükből).Talán egy kicsit lapos volt az ők táncuk , de még mint mondom megmutathatják , hogy mi van a tarsojukban.Kollár Beatrix nem tartozik a kedvenceim közé ,de a tudása fenomenális.Balogh Brigitta nagyon szépen énekelt,nekem is elnyerte a tetszésem.A többiek sem rosszak

  Legjobbak:Horváth Tamás
  Sz. Kamara Táncegyüttes
  stb.

 9. Egy nagy Hajrá minden új kiscsillagnak!!!!!!!!!!:)))

 10. Ha már itt tartunk, Horváth Tamás a Megasztárban is énekelt. Sok sikert mindenkinek!

 11. Brigitta nagyon jol énekelt. Szuper volt. Tudja valaki mi a dal címe és hogy ki énekelte?

 12. Szerintem a Timesz girls elmenne egy clubba,vagy egy discóba ,a tolókocsis fiatalember jobban megérdemelte volna

 13. Balogh Brigitta a One night only-t a Dreammgirs-ből Jenifer Hudson énekelte.Valamikor öt is felfedezték az amerikai tehetség kutató műsorba.Nagyon jól énekelte, bár a feketéket nehéz leénekelni.youtube-n rá lehet keresni.Szerintem sokáig bent fog maradni a legjobb az énesek között.

 14. Gratulálok mindenkinek!
  De nem értem h miért nem szavazta tovább a zsűri Borsy Ádámot!? Nagyon kellemes és szép hanggal megáldott fiatal ember, teljesen szívből énekelt és csodásan! Lehet azért mert sajnos nincs olyan megjelenése mint egy Pákónak vagy egy Győzikének!? Nagyszerű dolog amit csinált, látszik h szeret adni másoknak holott sajnos tőle az élet elvett.
  Egy élmény volt számomra a az éneklése!
  Köszönöm neki!

 15. Milyen zenére táncolt a Timesz Girls ?Megtudja valaki mondani?

 16. Lázár Emese

  Nem vagyok RTL-klub néző, de a Csillag születik c.műsor érdekel, mert igen sok tehetséges ember kerülhet képernyőre. Az előző sorozat fenomenális élvezetet nyújtott személy szerint nekem, brilliáns résztvevőkkel és kellemes, kiegyensúlyozott zsűrivel.
  A 24-i válogatás zsűrijének kritikán aluli viselkedése megdöbbentő volt.
  Igen, nyilván jelentkeznek a válogatásra olyan emberek is, akiknek nem lenne ott a helyük, de ezeket akkor nem kell képernyőre engedni. Ez még mindig jobb, mint nyilvánosság előtt megalázóan nyilatkozni valakinek az előadásáról. Véleményt lehet mondani sokféleképpen, úgy is, hogy azzal ne sértsük meg embertársunkat. Az a stílus, amit oroszlán szonja, hernádi judit és a fiatalabbik férfi(akinek a nevét nem tudom) folyamatosan megengedett magának, úgy is lehet mondani , útszéli volt.
  Arról már nem beszélek, hogyan lehetett egy mozgáskorlátozott fiatalembernek elutasításként azt az indokot felhozni, hogy nem szinpad-képes. Vajon ezek az emberek, akik vindikálják maguknak a jogot másokat lekicsinyelni, ismerik-e Andrea Boccelli nevét? Világhírű, gyönyörű hanggal megáldva, és nyilván őt senki nem utasította el a művészi pályáról a vaksága miatt. Ezért a mondatukért szégyelljék magukat Önök, mind a négyen.
  És egyáltalán, illene megtisztelni viselkedésükkel azokat, akik sok-sok energiát belefektetve készültek, készülnek a megmérettetésre. Ők ugyanis nem befutott celebek, hanem lelkes próbálkozók.

 17. Nagyon gáz amit a zsűri csinál.Nekem Gáspár enikő nem tetszett az elő válogatások során ,de amit itt láttunk az katasztrofális volt.Enikőt átlagos középszintű énekesnek tarom, aki évek óta előadóként szerepel. Leginkább azt gondolom, hogy a technika segítségével eltorzították az éneket. Ezzel rendkívűlien lehúzták. Enikő ennyire nem rossz. meglehet hallgatni őt több oldalon is.

 18. Szerintem H. Tamás jó volt de ha a megasztárba sem jutot tovább akkor itt mit akar ö egy családi együtesbe való énekes ott ahol él! a tv2-nél az aktivban mikor benne volt egy kicsit be éget a barátnöjével együtt!

  Hajrá: Queen dance és Bad boyz !!!!!!!!!!

 19. Borsy Ádámnak iazán ott lenne a helye a beszavazottak közt ,nagyon szép hangja van és nagyon ari.Vásáry Andrénak is egyszerűen gyönyörű a hangja ,drukkolok neki.

 20. Gáspár Enikő

  Kedves Bence!

  Nem bánom, hogy nem tetszettem az előválogató során, hisz szíved joga, kivel szimpatizálsz.
  Ezért nem veszem rossz néven amit írtál.

  Azt viszont köszönöm, hogy őszinte voltál velem!

  A dalomat lehúzták, de ez kevés szó rá……hosszú story.
  A legjobbakat kívánom neked: Enikő:)

 21. Ebből a fordulóból sok olyan produkció került ki, akik a fiamnak nagyon tetszettek! Tehát jók!!!

 22. A legcsodásabb versenyző Borsy Ádám volt, eszméletlen kisugárzással és azzal amit másban nem éreztem/nem látszódott: szívvel-lélekkel lépett fel, az emberek boldogságáért tette mindent!És ez valami csodálatos dolog!Kevés az ilyen ember, aki bármit megtenne azért, hogy a másikat kicsit mosolyra derítse!
  És igen, megmutatta azt, hogy tolószékkel is lehet teljes életet élni, szóval le a kalapot előtte, mert egy teljesen testileg egészséges ember nagyobb problémák esetén lehet azt mondja, hogy vége, befejezte, stb. Szóval értitek!
  Szavazzatok az rtlklub.hu-n hogy Ádám még egyszer bejuthasson egy döntőbe, szerintem nem csak én örülnék neki, hanem az egész ország!!!

 23. szvitko karolina

  Én nagyon szeretem a csillag születiket,nem hagyom ki a szombat 19:30-as adást!!

 24. Bajbíííííí

  Akárki akármit is mond!!!Sztem Tomiiii a legjobb:)
  és remélem ő nyer:)
  Szal ennyit erről TOMI A LEGJOBB a többi meg szar:DxD
  na peace:)

 25. Szerintem a Mézga Aladár volt a legjobb. A tacskóm letépte a zacskóm, hát ez oltári!

 26. sztem Brasch Bence a Legjobb (LLL)

 27. juhász Csilla

  Hajrá Bad Boys!!!!!!!!!!!!

  Ti vagytok a legjobbak mindent bele és biztos hogy ti lesztek a nyerők.
  sok sikert a továbbiakhoz.

 28. Helosztok szeretném meg kéni tikteket hogy aki tudja hogy mijen számra táncolt a timesz girls a válogatáson az irja már le a szám cimét köszönöm elöre is .

 29. Vadangyal ( L )...

  Bence éltem te non jóh vagyy és még rajtad kivül Horváth tomi , Vásásry Andé , meg sokan és mindenkinekb szurkolok a hozzá illlő koreográfiát adják énekeljék el hajrá csillag születik !! JAH ÉS AM ANNYIRA KRITIZÁLTOK HOGY EZ MEG AZ MÉRT NEM JUTOTT TOVÁB NEM ZSÜRIN MULOTT ( RÉSZBEN ) HANEM A KÖZÖNSÉGEN HA SZAVAZOL BE JUT LEHET UGY HOGY NEM KRITIZÁLNI EÓKELL HANME SZAVAZNI ENYII ÉN IS SZAVAZTAM TI IS SZAVAZATOK !! PUSZIKA DORI BABA

 30. HORVÁTH TOMI A LEGESLEGJOBB!!!!

  HAJRÁ TOMI!!!!!!!!
  NAGY HELGA, KERTA

 31. Én Ms Ds nek szurkolok.
  Ha amerikában élne, akkor nem lenne olyan adás amiben nincs róla szó.Nekem Horváth Tamás nem tetszik.

 32. tök jok vagytok bad boys ti vagytok a kedvenceim jo volt mikor kimonták a bad boys nevet én majd kiugrotam a börömböl na jo sok sikert a továbiakban várom a szombat estét hogy titeket lásalak szia pusza

 33. horváth tomi,nemem naon tecet jó a hangja is meg minden.Szatmár Kamara nekem nem naon tecik,mert szerintem nagy hülyeség meg nagyon nagy sz*rság az egész.Bad boyz-na ök naon ott vanak az élen nem semik ök is a királyok közöt vanak noan és én naon szurkolok nekik meg a tominak,istván nak met ök a királyok.az adréhoz csak anyi hozáfuzni valom van hogy elképesztö a hangja meg hogy o fiu,de olyan csajos hangja van meg minden……………………………nah császtok szombaton nézlek titeket Bad boyz,Horváth Tomi,Tabáni István……

 34. én szeréntem meg a bad boyz volt a leges legjobb mert nekem csak ok tetszettek. Mások nem nézhetik meg hogy ok milyen vagányok én szeréntem csak a bad boyz volt a leges legjobb mindent bele bad boyz kár hogy már nincs csillagszületik és ha lenne ia akk is kár hogy a bad boyz kiesett pedig a vampiros farkasos tokre király volt. a zenélyét pedig az alkonyatból másképp az újholdbol szedték le de nem az számit mások is onnan szedték le mint csikó szabolcs az internetrol de tiszta királyok voltatok bad boyz huuuuu csak mindent bele szijastok szeretlek titeket pussy
  sok sikert a továbbiba

  és sok sok életet mert még non fiatalok vagytok

 35. Tóth Eszter

  Szerintem TOMII a leges leg jobb…

 36. klaudia balogh

  sziasztok fiuk aszt szeretnék meg kérdezni hogy szeretiteke a jonas brothers öt puszika bad boyz

Scroll To Top