Címlap » Hírek » 4 ország, ahová elutazhatsz és megismerheted a kultúráját

4 ország, ahová elutazhatsz és megismerheted a kultúráját

Az utazás a világ bármely pontján lehetőséget ad arra, hogy olyan dolgokat fedezzünk fel és tapasztaljunk meg, amelyeket soha nem gondoltunk volna. Megváltoztatja a másokra való rálátásunkat, bővíti ismereteinket, és új gondolkodásmódra tanít minket. Íme néhány hely, ahol nem csak a nyelvet tanulhatjuk meg:

Kattints IDE!

1) Görögország

A nyugati civilizáció bölcsője, amely több mint 2500 évvel ezelőtt virágzott. Ez az a hely, ahol az olimpiai játékok, a filozófia, a tudomány, a matematika és az irodalom létrejött. Ők voltak azok, akik kifejlesztették a demokráciát, mert úgy gondolták, hogy a monarchia helyett ez a legjobb módja az emberek kormányzásának.

2) Egyiptom

Az ókori Egyiptom i. e. 4000 körül alakult ki, és Észak-Afrika keleti részén, a Nílus alsó folyása mentén telepedett le, ahol tudományt, művészetet, kereskedelmet és vallást fejlesztett. A fáraók voltak a kormányzat legfőbb képviselői, akik úgy vélték, hogy az istenek nevezték ki őket. Számukra a halál szent volt, és úgy hitték, hogy a lélek a halál beálltával kiszabadul, és ha a lélek jó volt, akkor visszatér a testébe, hogy örökké éljen, így meg kellett őrizniük a testet.

3) Kína

A kínai civilizáció kezdetei a világ egyik legrégebbi civilizációjának számítanak, és a Shang-dinasztia idejére, i. e. 1500-ra nyúlnak vissza, bár vannak feljegyzések egy másik dinasztiáról is, amely ezt megelőzően létezett. Neve a szanszkrit Cina (a kínai Qin-dinasztia, kiejtése “Chin”) szóból származik. Kína számos felfedezéssel járult hozzá a világhoz, mint például az iránytű, a papír, a puskapor, az abakusz, a selyem stb.

orszagok

4) Japán

A japán birodalom az i. e. 7. században, Jinmu császárnak köszönhetően vált ismertté, de a régészeti bizonyítékok azt mutatják, hogy a japán kultúra már évszázadokkal korábban elkezdődött. Japán ősi kultúra, amelyre nagy hatással volt Kína, amely az írást, a vallást és a kulináris szokásokat hozta, bár idővel ezek a szokások átalakultak.

Már csak arra kell figyelnünk, hogy megtaláljuk a tökéletes utasbiztosítást, és így semmi miatt ne kelljen aggódnunk.

Kategória: Hírek

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top