Címlap » Hírek » Kultúra » 6 program a kapcsolatotok feldobására

6 program a kapcsolatotok feldobására

Még a legjobb kapcsolatok is ellaposodnak néha, így néha szükség van a kikapcsolódásra. A mindennapi rohanás mellett azonban nehéz olyan programot találni, amire van idő, ráadásul nem is kerül sokba. Ebben a cikkben olyan ötleteket szedtünk össze, mellyel te is könnyen és hatásosan feldobhatod a szerelmi életetek.

Kattints IDE!

Éljétek át az első randevút újra

Megvan, hogy hol találkoztatok először a pároddal? Hogy mit viseltél aznap? Látogassatok el újra arra a helyre, s csináljatok minden úgy, mint akkor. Beszéljetek, emlékezzetek vissza, hogy mi is történt. A közös emlékek nagyon sokat tudnak tenni egy kapcsolat fennmaradásáért, ráadásul az évek múlásával még szebbé válnak. Éljétek át az első randevút újra, s töltődjetek fel a jó dolgok megismételt átéléséből!

Kapcsoljátok ki a világot

Néha jó ötlet teljesen kizárni a világot. Küldjétek el a gyerekeket a nagyihoz, s zárjátok be az ajtót. Húzzatok ki minden elektromos dolgot, és még véletlenül se hagyjátok bekapcsolva egyik mobilt sem. Világítsatok gyertyákkal, és főzzetek valami finomat. Ezután együtt elfogyasztva a vacsorát, egy üveg bor mellett beszéljétek át az egész estét. A külvilág kizárása miatt csak magatokra fogtok koncentrálni, így minden problémát békésen át tudtok beszélni.

Rendezzetek otthoni wellness-t

A forró vizet, a habokat és a fürdősót mindenki szereti. A drága és zsúfolt wellness szállók helyett csináljatok otthoni wellness-t! Engedjétek tele a kádat forró vízzel, csináljatok nagy habot, és fürödjetek közösen órákig! Készítsetek be egy kis harapnivalót, egy pohár bort vagy forró teát, s akár még halk zenét is betehettek a háttérben. A fürdés után pedig masszírozzátok meg egymást, hogy az este még kellemesebben teljen.

levendula

Moziest

A moziest is tipikusan egy olyan ötlet, ami alig kerül valamibe, mégis nagyon jó kikapcsolódást nyújt. Sötétítsetek be, bújjatok össze, s nézzetek meg egy vagy több olyan filmet, mely mindkettőtöknek tetszik. Egyetek popcornt vagy rendeljetek pizzát, a lényeg, hogy a moziesten semmi mással ne kelljen foglalkozni, csak a pihenéssel.

Főzzetek közösen

Ha szerettek enni, akkor főzzetek közösen! Olyan ételeket válasszatok, amit főzés közben is kóstolgatni lehet, még jobb, ha rögtön el is fogy! A csirkefalatok, kisüthető dolgok, vagy grillételek mind-mind gyorsan elkészülnek, s akár frissen is be lehet kapni az apró falatokat. A lényeg, hogy ne csak egyedül izzadj a konyhában, hanem beszélgetés vagy borozgatás közben mindig akadjon egy éppen elkészülő finomság. A főzés akár órákig is eltarthat, de a végén teljesen jóllakva és vidáman fogjátok otthagyni a konyhát!

Csokikóstolás

A csokoládét mindenki szeretni, s nem is drága. Válogass össze mindenféle finomságot, tejcsokit, étcsokit, fehércsokit és ízesített édességeket, s rendezzetek csokoládé kóstolást! Még jobb lesz az élmény, ha más apróságokat is bekészítesz, egy kis eper, szőlő vagy sajt megdobja az édes ízélményt. Ha csokit is olvasztasz és mártogatjátok a finomságokat, akkor teljesen kimaxoljátok ezt az ötletet! Ne felejtsd olyan innivalóval készülni, mely ellensúlyozza a sok édességet!

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top