Címlap » Hírek » Kultúra » A Celeb vagyok, ment kis innen nyertese: Erdei Zsolt, Madár

A Celeb vagyok, ment kis innen nyertese: Erdei Zsolt, Madár

Véget ért az idei Celeb vagyok, ments ki innen showműsor, a döntőbe három fő jutott, Bódi Sylvi, a Való Világ győztese, Aurelio, valamint hazánk ismert bokszolója, Erdei Zsolt, alias Madár. A nézők úgy gondolták, Madár legyen a dzsungel királya.

Kattints IDE!

Két és fél hét a dzsungelben

A korábbi szériákban Argentínába vitték a celebeket, ezúttal azonban Dél-Afrika adott, és ad otthont az új szériának. A csapat tíz főből áll, akik tíz napig együtt élnek a dzsungelben, és különböző feladatokat hajtanak végre. Ezek a feladatok azonban korántsem egyszerűek, sokszor gusztustalanok is, és minél jobban vagy tökéletesebben hajtják végre a sztárok a feladatot, annál több sárga csillagot gyűjthetnek.

A sárga csillag pedig élelmiszeradagokat jelent, amit a táborlakók megkapnak. A nézők az első napokban arra szavazhattak, hogy ki menjen bátorságpróbára, olykor még társat is kaptak a kiválasztott szereplők. A bátorságpróbáknak legtöbbször valamilyen közük volt különféle lényekhez, bemászni, gyakran megenni kellett bogarakat és más lényeket. Szabó Zsófinak például órákat kellett töltenie a dzsungelben sötétben, egyedül úgy, hogy moccannia sem volt szabad. Hiába csinálta meg jól a lány a feladatot, a versenyt nem ő nyerte, még csak nem is ő lett a dzsungel királynője.

Celeb vagyok, ments ki innen 2014.

Celeb vagyok, ments ki innen 2014. – Az idei Celeb vagyok szereplői, vannak, akik még csak most jönnek

A legjobb trió

Miután tízen tíz napig kiélvezhették egymás társaságát, a nézők már a kiszavazásról kezdtek el dönteni, és mindennap egy-egy celebtől búcsút kellett venniük a nézőknek. A legjobb háromba egy nő és két férfi jutott be, Bódi Sylvi mellett VV Aurelio és Erdei Zsolt kapta a nézőktől a legtöbb voksot. Az utolsó adás folyamán az is kiderült, hogy a dzsungel királynője, Slyvi lett a bronzérmes, Madár pedig elorozta a győzelmet Aurelio elől.

A nézőknek nem kell kétségbe esniük, ugyanis az idei dzsungelműsor nem ért még véget, újabb tíz sztár utazik ki Dél-Afrikába. Hétfőtől már láthatjuk is őket, olyan ismert személyiségek lesznek benne, mint a botrányhős VV Éva, vagy Bárdos András.

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top