Címlap » Címlap » A.N.T. együttes, zenekar

A.N.T. együttes, zenekar

Hallgassa meg a teljes demo anyagot:
*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 1 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni

Bemutatkozás

Amennyiben élő zenét szeretne lakodalomra, bálra, falunapra vagy egyéb zenés bulira, akkor jó helyen jár! Elöljáróban annyit, hogy immár 29 éve szórakoztatjuk a nagyérdeműt, és még reméljük egy ideig az így is marad. :-)

Az alapfelállás 6 tagból áll, de lehet kérni 7-es felállást is, így akkor a zenekar szaxofonos – klarinétossal bővül ki. Péntekenként és év közben Szeptember – Június között Kis formációban ( 2-3-4 fő ) is vállalunk fellépést.

Az A.N.T. zenekar 1985 -ben alakult. Két bakelit lemezt jelentettünk meg és 2 kazettát hivatalosan.

Az oldalunkról valamennyi dal ( stúdió és élő felvételek egyaránt ) meghallgathatók és letölthetők:

http://antzenekar.com/diszkografia/letoltheto-dalok

Videó anyagot oldalunkon: http://antzenekar.com/video és a Youtube-on talál rólunk: https://www.youtube.com/user/antzenekar

A megalakulásunk óta nagyon sok bált, lakodalmat, utcabált, koncertet zenéltünk ki.

Többek között felléptünk: Magyarország, Horvátország, Németország, Szerbia, Románia.

A zenélés 1,5 – 2 órás blokkokban történik, majd 10 – 15 perces szünetet tartunk, helyzettől függően, alkalmazkodva a hangulathoz és az adott eseményekhez. Nem csak a klasszikus lakodalmas zenét játsszuk, hanem minden olyan stílust, amit be lehet lopni a lakodalmak világába és a paletta igen széles. Nem szabunk időkorlátot. Hang és fénytechnikát biztosítunk.

Képek (A.N.T. együttes, zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Mulatós zene, Partyzenekarok

1 vélemény

  1. Kati és Tamás

    Kedves Házasulandók, Zenekart keresők!

    A lakodalom megszervezése nagyon klassz, mert egyrészt még jobban összehoz, másrészt szerintünk nagyon meghitt pillanatokat okoz.
    Mi az A.N.T. zenekart választottuk, mert a legjobbat akartuk és élőzenét, minőséget akartunk. Fogadjatok el néhány jótanácsot a zenekar választással kapcsolatban: Ne kössetek semmilyen kompromisszumot, mert Nektek csakis a Legjobb kell!!! Ezek az emberek kiváló zenészek, nagyszerű emberek. Csodálatos volt látni a pezsgést és az örömöt a vendégeink arcán, akik egy kommersz lakodalomba készültek, majd kivetkőzve magukból tomboltak az A.N.T. zenéjére. Rengeteg kritika fogalmazódik meg az élőzene kárára, hogy a zenészek elfáradnak a hosszú zenélésben, pontatlanná válnak és hasonló marhaságok és hogy ezért jobb a szintetizátor stb, stb. Nos kb. hajnali 5-kor jeleztem a zenekarnak, hogy köszönjük, meghalunk olyan fáradtak vagyunk, táncolnánk még, de nem bírjuk. Ekkor még megkérdezték, hogy mehet egy búcsú szám! :) Persze, hogy mehetett, és körben állva tapsoltuk Őket végig. Olyan profin nyomták, ahogy elkezdték az elején! Arról már kár is szót ejteni, hogy a foglalástól kezdve minden a megbeszéltek szerint, profin zajlott. Nagyon sajnáljuk, hogy vége lett a bulinak, de nem bírtuk tovább erővel. Szóval ha igazi zenekart akartok élő hangszerekkel, profi zenészekkel, ha felejthetetlen lagzit akartok, ha nem akartok kompromisszumot, ha a LEGJOBBAT akarjátok, akkor csakis A.N.T. zenekar, mert ŐK A LEGJOBBAK!!!
    Kati és Tamás, 2015. május 09. Celldömölk

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top