Címlap » Inaktív Zenekarok » After Rain

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

 • Mesterek zenekar

  Mesterek zenekar

  10 éve alakult széles repertoárral rendelkező fiatalokból álló zenekar vagyunk igyekszünk minél szél...

 • Rokonok Zenekar

  Rokonok Zenekar

  Másik videónk megtalálható a Youtube-on: https://youtu.be/1hPdlohhsUE Bemutatkozás A Rokonok zenekar...

 • Coctail Party- és Tánczenekar

  Coctail Party- és Tánczenekar

  Ha olyan zenekart keresel, aki nemcsak zenél, hanem igazi buli hangulatot is teremt, akkor válassz b...

 • A’la Carte Showband és Partyzenekar

  A’la Carte Showband és Partyzenekar

  A zenekar, partyzenekar jól felkészült magyar és nemzetközi repertoárral áll rendelkezésre: legyen a...

 • Ritmo zenekar

  Ritmo zenekar

  Repertoárunkban a hagyományos, mulatós zene mellett megtalálhatók napjaink legújabb pop, rock és dis...

 • Horváth Gyula Prímás és Zenekara

  Horváth Gyula Prímás és Zenekara

  Magyar népi zenét és szórakoztató élő zenét szolgáltatok. Horváth Gyula Prímás és Zenekara ...

After Rain

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

2006 nyarán, a csapat esténként egy túrkevei próbateremben zenéléssel, jemmeléssel töltötte az időt. Először csak instrumentális zenekarként indultak, majd megtalálták az énekesi posztra is a legmegfelelőbb embert. Még ebben az évben rögzítettek egy három dalt tartalmazó demo CD-t.
A zenekar műfaját tekintve progresszív elemeket tartalmazó, dallamos rockzenét játszik. Dalaikat unplugged, akusztikus formában is előadják. 2007-ben elindult weblapunk, rögzítésre került egy demo anyag a zenekar meglévő dalaiból, melyek közül a „Végső út”-ról videó klip készült. A klipet a helyi TV csatorna többször is leadta. Felkerült a Sky is blue című daluk a 2007 őszén megjelenő Akela – Fattyúdal című lemezre, mely mintegy 2000 példányban jelent meg. A zenekar aktív részese az internetes közösségi és zenekari portáloknak. Klipek, fotók, koncertfelvételek, lemezkritikák kerültek fel az internetre (youtube, kronosmortus stb.) A Pont fm rádió rendszeresen játszik After Rain dalokat.
2007-ben körülbelül 22 koncertje volt a csapatnak szerte az országban (pl. Budapest – WigWam Daczi Zsolt emlékkoncert, Püspökladány – II. Májusi Fuck fesztivál, Törökszentmiklós – Kistérségi Rock Fesztivál, Balatonszentgyörgy – FalkatáBOR…stb.)

2008-ban elkészült myspace oldaluk, ahol részletes információ, képek és dalok találhatók a zenekarról.
Már több rádió játszik After Rain dalokat (Kossuth-, Sláger-, Civil-, Pont fm -, Egy-, Rádió17, Mellesleg-, Magyarock-, Lesz-, Laza rádió), rádiós interjúk is készültek több helyen. A zenekar szerződést kap a Hammer World Music Kft. Nail Records részlegénél, 11 daluk magyar és angol nyelven történő kiadásához. Az album munkálatai a szolnoki Denevér Stúdióban készültek Cserfalvi Zoltán hangmérnök segítségével. Az első After Rain lemez magyar-angol dupla CD-s kiadványként került a boltokba 2008 június 4-én. Nyár és ősz folyamán tovább koncertezett a zenekar többek között ismét Budapesten is. Zenés magazinokban több interjú is készült velük. A jövőben egyik dalukról komoly videó klipet szeretnének készíteni, és eljuttatni azt több TV csatornához. A zenekar dolgozik újabb szerzeményeken, melyek már a következő lemez előfutárai. A médiában való szereplés mellett a csapat szeretne komolyabb koncertsorozatokra, fesztiválokra is eljutni. A dalok angol változatával pedig külföldi terveik is vannak.

Zenekartagok

Horváth Anett (Anett, ének): 13 éves koromban hallottam először Bon Jovi Crush című albumát, azóta gitározok. Hogy mióta éneklek és írok dalokat, az nem meghatározható, mert elég régen kezdtem, olyan 5-6 év körül?:) Az After Rain előtt a Horváth Anett Band-ben énekeltem 2 évig. Vagy ezt fogom a jövőben is csinálni…vagy mást?:)

Szijártó Zsolt (ex Akela, Zsolti, szólógitár): Mivel multikultúrális környezetben szocializálódtam, különféle stílust játszó zenekarokban gitároztam. Első zenekarom a Mágus együttes volt, ahol olyan varázslatosan zenéltünk, 11 évesen, hogy még maga Harry Potter is visítva menekült volna a tett helyszínéről. Kb. 3 év múlva átalakult a zenekar Wameruvá, ahol nagyobb zenekarok feldolgozásait játszottuk. Aztán szintet léptünk, mikor a neo-idióta jazz-rock műfaj első mérföldkövét letettük a Szakemberek zenekar színeiben. 2003-ban az Akelába hívtak zenélni… Azóta 4 Akela lemezen hallhatóak a dalaim + gitárjátékom. A zenekar 2007-ben feloszlott. Jelenleg az After Rain mellett az Omenben tépem a húrokat.

Vincze Róbert (Robi, basszusgitár): Megszülettem 88-ban. Kisiskolás koromban kezdtem el gitározni (2.o.) 14 éves voltam, mikor megkaptam az első basszgitárom, aminek nagyon örültem. Első zenekarunk a HangyaSAV volt, aztán Ági-ka, Lokátorock, H.A.B. Itt vége is szakad ennek a kis idő utazásnak és visszaérkezünk a jelenbe. Negyedévi rendszertelenséggel próbálunk a Pányi Project-tel, és mikor kedvünk tartja, csapunk egy marha nagy bulit a haveroknak. Jelenleg teljes erőbedobással „a többiek alá pakolok” az After Rainban.

Kiss Viktor (Viktor, dob): Hi! 1994 óta játszom zenekarokban (dobon), jelenlegi zkr ok: AFTER RAIN, MAXIMUS(EX-PAKOLGÉP), KONTROLLZÉ, ILLETVE EGY NÉV NÉLKÜLI JAZZ BANDA ’94-től: ppf, Morello, Back jack, de facto, Blues in fusio, Almanach, Pakolgép, inga, Horváth Anett band stb.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Rock

4 vélemény

 1. Bánrévi Lili

  Sziasztok!
  Augusztus 22.-ére keresek az esküvőnkre zenekart, a lakodalom Abonyban lesz, kérlek 16-24-ig tartó időre adjatok árajánlatot!
  Bánrévi Lili

 2. Helló!Szilveszterre Alattyánra keresünk bálra zenekart!Kéne fénykép és lehetőleg néhány hangfelvétel a zenekarról!Nagy igényünk van az 50-60 évektöl napjainkig örökzőld magyar slágerekre!Várom az e-mailt!Köszi!

 3. Nagy Henrietta

  ha szükséged van még szilveszterre zenészekre szólj

 4. FILIPOVICS ISTVÁN

  Üdvözöm. olvastam a hirdetését, amennyiben érvényes még ,szeretném magam ajánlani. Ketten vagyunk. jó magam 79 óta zenélek, gondolom.mondanom sem kel. hogy nagyon széles a repertoálom. a társam gy énekeshölgy akinek kitűnő hangja van.Ha kell küldök hanganygot és fényképeket Üdvözlettel. Filipovics Ístván Nagyatád

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top