Címlap » Címlap » Backflash Show Band zenekar

Zenekar Ajánló

  • Egri Boys zenekar

    Egri Boys zenekar

    Zenekarunk rendelhető 2-3 fős felállásban,széles repertoárral és komoly hangtechnikával rendelkezünk...

  • The boys zenekar

    The boys zenekar

    Zenekarunk 1989-óta áll a nagyérdemű szolgálatában. A régi slágerekkkel, napjaink slágereivel, minős...

  • Bánfi Ferenc és cigányzenekara

    Lakodalmak, Ballagások, Születésnapok, és különböző céges rendezvényeket vállalunk kiváló cigányzene...

  • Dj. Kertész Péter

    Dj. Kertész Péter

    A hazai és külföldi közönséget szórakoztató Dj az igényeknek megfelelően retro, illetve napjaink slá...

  • Mood for Dance zenekar

    Mood for Dance zenekar

    Ha igényes élőzene szolgáltatást keres, akkor az alábbiakban a Mood for Dance zenekart szeretnénk sz...

Backflash Show Band zenekar

Backflash Show Band zenekar

Bemutatkozás

A Backflash Show Band profi, képzett zenészekből áll. A zenekar tagjai számtalan helyen bizonyították már tökéletes szakmai felkészültségüket. Amerikai, görög és svéd tengerjáró hajókon sztárfellépők kísérő zenekarában, csúcskategóriás szállodák exkluzív eseményein, valamint minden tag önálló fellépőként is különböző showműsorokban. Igényes vendégek szórakoztatásához a Backflash Show Band funky, latin, pop, tánczene, disco, blues, jazz, rock, country műfajokon átívelő széles műsorával szolgáltatja a színvonalas élőzenét. A kiváló hangtechnikával rendelkező, professzionális hangminőségben megszólaló zenekar, minden korosztály szórakozási igényét kielégíti. Ismert nemzetközi és magyar slágerek, valamint ritka, igazi gyöngyszemek is megtalálhatóak a repertoárban.

Zenekartagok

Kerekes Ali / gitár - ének: A “zenei agy”, aki 16 éve Cserháti Zsuzsa szerzőtársaként vált ismertté és elismertté a szakmában. Gitárművész, számos magyar és külföldi sláger zeneszerzője. Neki köszönhetjük vokáljainkat, hangszereléseinket, demo felvételeinket, valamint a Backflash saját számait is. Minden szituációban és minden zenei stílusban stabilan lehet alapozni higgadt profizmusára, zseniális gitárjátékára és fantasztikus énekhangjára.

Homa Gabriella / ének - percussion: A “dinamika”, aki pezsgő, energikus és vidám természetével minden rendezvényen megteremti az oda illő hangulatot. Óriási rutinnal a háta mögött és hatalmas műsorral a tarsolyában, lendületesen és fáradhatatlanul, táncolva énekel és vokálozik végig hosszú éjszakákat. A Backflash szellemi ereje, és általános határidőn tartója.

Czmorek Zoltán / zongora - billentyűs hangszerek: A “jazzmán” zongorista, aki annak örül a legjobban, ha a helyszínen igazi zongorát talál és nyomban ki is próbálhatja. Villámgyors játékával atomjaira tudja játszani keyboardjai minden egyes billentyűjét, legyen szó bármilyen zenei irányzatról. Szeret háttérben maradni, de mókás virtualitása gyakran a figyelem középpontjába tereli.

Kerekes Attila / conga, bongó, percussionok – ének: A “showman”, aki tüzes temperamentumával, puszta kézzel csalogatja ki a legvérpezsdítőbb ritmusokat kongáiból és bongóiból. Zavarba ejtően bársonyos orgánumával, hajlékony hangjával minden női szívet megdobogtat és elvarázsol. Valódi pókerjátékos, kinek misztikus arcjátéka titokzatosan elrejti érzéseit, gondolatait.”

Képek (Backflash Show Band zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

63 vélemény

  1. Simon Zsófia

    A zenekar szuper :) Szuper hangok, számok, hangulat, és megjelenés. Minden a helyén van. Kifulladásig bírják :) Csak ajánlani tudom őket, mert engem 100%-osan meggyőztek :)

  2. Berényi Antónia

    A megbeszéltek szerint követik a pár iránymutatását. Németül is teljes műsoruk van.
    Mind megjelenésben, mind hangzásban esküvőkhöz csak ajánlani tudom Őket.
    Mi nagyon meg voltunk elégedve velük!

  3. Baráti pár esküvőjén volt hozzájuk szerencsém. Fantasztikusak voltak: rendkívül széles repertoár, szuper hangzás, vidám hangulat, profizmus. Le akalappal!:)

  4. Szuper jo hangulatot teremtettek az eskuvonkon. Csak ajanlani tudom oket. Fantasztikus zeneket jatszanak es angolul is szuper jol enekelnek. Megjelenes, zene, hang es persze a hangulat kifogastalan volt. 200%-ig belleadtak mindent. Szivesen valaszolok barmilyen kerdesre veluk kapcsolatban.

  5. Moser Károly

    Én is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róluk!!
    Sőt,egy szám erejéig még kíséretet is “vállaltak”!;)

  6. Mehrl Nándor

    A legjobb számokat játszották, felejthetetlen esküvői bulit hoztak össze! Minden esetben a legjobban illő zenével, számokkal fokozták az est hangulatát. Mindenkinek csak ajánlani tudom a zenekart!

  7. Marácz Csaba

    Nekünk azért esett a Backflashre a választásunk, mert egy rokonunk esküvőjén már hallottuk őket. Gabi csodálatos énekhangját összeszokott, vérprofi zenészek kisérik és persze ehhez méltó a fény- és hangtechnika is. Köszönjük a szuper hangulatot. Csak ajánlani tudjuk őket!

  8. Rendezvényszervezőként nagyon sok zenekarral dolgozom együtt. Az elmúlt évek során sok jó zenekart hallottam de azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb és legmegbízhatóbb zenekar a Backflash Show Band.
    Gabiékat nagyon régóta ismerem. Sok esküvőt és céges rendezvényt csináltunk már együtt, és a visszhangok a megrendelőktől és a vendégektől mindig ugyanaz. Jó hangulat, jók zenék, tökéletes hangzás!
    A zenekart egy szóval tudnám jellemezni: profi!
    A tagok végtelenül jók abban amit csinálnak. Látszik, hogy a színpad nem csak a munkahelyük, hanem az életük is. Élvezik azt amit csinálnak és ez teljes egészében visszaköszön. Mindig nyugodt vagyok ha velük dolgozom. Nyugodt szívvel ajánlom őket!

  9. Szalay Zoltán

    A Backflash Show Band cégünk évzáró rendezvényén adott egy magas színvonalú, igazán hangulatos, és profi műsort. A buli résztvevői elragadtatással beszéltek az együttesről már a helyszínen, és a buli után is. Csak és kizárólag pozitív visszajelzések érkeztek a kollégáktól. Eleve nagyfokú rugalmasságról tett tanúbizonyságot az együttes, amikor egy szombati nap délutánján elvállalták, hogy aznap este fellépnek nálunk. Azonban a teljesítményük, előadásuk minden várakozásunkat felülmúlta, és az előre megbeszélt 1,5 órás műsor végén mindenki azt szerette volna, ha egész este, egész éjjel ott maradtak volna, és játszottak volna nekünk. Nagyon köszönöm nekik, hogy jelenlétükkel emelték az est fényét, mert ők tényleg ezt tették! Minden cégnek ajánlom, hogy ha személyre (csapatra) szabott, igényes élőzenét szeretnének a rendezvényünkön hallani, látni, akkor őket hívják meg!

  10. Palyov Judit

    Helló!

    Árajánlatot szeretnék kérni esküvőre…
    Köszönöm!

  11. Kedves Judit!

    Kérem telefonáljon: 06 70 277 5991

    Backflash

  12. dr. Polgár Antal

    Ceremóniamesterként több alkalommal volt már alkalmam együtt dolgozni a zenekarral. Magyar és külföldi házasulók nagy napján mindannyiszor nemzetközi volt a vendégsereg is, sokféle zenét, sokféle stílust megkívánva. A Backflash kivétel nélkül, magas színvonalon és igazán szórakoztató módon szolgálta ki ezeket a sokszínű igényeket. Hajnalban pedig, amikor elköszöntem a pártól, tudtam, hogy jó kezekben hagyom a násznépet még néhány órára, a feledhetetlen kikapcsolódás jegyében. Egyszerűen nagyon jók, a profizmus és a vendég kiszolgálása mindenek előtt áll náluk.

  13. Dósáné Deák Nóra

    A budaörsi Bleyer J. Német Nemz. Ált. Iskola Szülők Bálján igazán nagyszerű hangulatot varázsoltak. Maximálisan megtettek mindent , hogy a vendégek jól érezzék magukat.
    Minden tekintetben IGÉNYES zenekar : zenei hozzáértésük ; repertoár ; folyamatos megfelelés, alkalmazkodás a közönség igényeihez ; nagyon intelligens, előzékeny modor, megjelenés….
    Nagyon köszönjük a remek estét, biztosan találkozunk még! :)
    Jó szívvel ajánljuk MINDEN RENDEZVÉNYRE!

  14. Boros Tamás

    Gabiék szombaton a mi esküvőnkön zenéltek. Mit is lehetne írni, amit korábban már ne írtak volna le mások? Hogy nagyon kedvesek, korrektek és profik voltak? Hogy remek zenészek? Ezeket már többen leírták, szerintem a látogató számára nem is lehet kérdéses.

    Eleinte húzódoztam az élő zenétől az esküvőnkön, nem tudtam, hogy ilyen jó zenészek is elérhetőek.

    Azt hiszem talán a legjobban egy pillanatképpel tudnám érzékeltetni a dolgokat. Mikor beléptem a terembe és a Backflash éppen belekezdett egy számba, néhány másodpercig nem is tudtam, hogy most koncerten vagyok, vagy esküvőn. Olyan átütő erővel (nem hangerővel) zenéltek, ami bármilyen színpadon megállná a helyét. Még az abszolút botfülű, zene iránt egyáltalán nem érdeklődő rokonok is elismerően bólogattak :)

  15. Vida Zsuzsanna

    Az Backflash együttes a fellépésük első percétől kezdve jó hangulatot teremtett. Profizmusukkal és kedvességükkel minden vendégünket levettek a lábáról…szó szerint, hiszen a fiatal korosztálytól az idősebbig mindenki táncra perdült már az este kezdetén.
    Hatalmas repertoárjuk egész éjszaka változatosan szórakoztatott minket.

    Örülök, hogy titeket választottuk!
    Munkátokhoz további sok sikert kívánok!

  16. Péterfi Csilla

    Május 7.én volt az esküvőnk, nagyszerűen sikerült. Ebben Gabiéknak is óriási szerepük volt. Fantasztikusan vezették fel az est hangulatát, míg végül csaknem az egész társaság a táncparketten tombolt!
    Lenyűgözött bennünket a profizmusuk. Zeneértő barátaink szerint: “A legjobb zenekar, akit esküvőn valaha hallottak.”.
    Köszönjük Nektek!

  17. Rohács Nóra & Géczy Tamás

    Aki színvonalas, művészien elegáns zenére, kitűnő csapatra és hangulatra vágyik, szívből ajánljuk, hogy esküvőjére a Backflash Show Band zenekart válassza, örömet szerezve általuk minden kedves vendégnek és önmagának is!!! :)

    Gratulálunk Magyarország egyik zeneileg igen kiemelkedő csapatának!!!

  18. Nimsz Domi és Nimsz-Mészáros Zsuzsi

    Kedves Backflash együttes!

    Nagyon köszönjük,hogy hozzájárultatok a zenei tudásotokkal a NAGY napunkhoz! Az interneten bukkantunk rátok annó, s az első személyes találkozás után el is döntöttük,hogy titeket választunk. Természetesen nagyon jól döntöttünk. Szuper volt a zene, a hangulat, s főleg a hozzállásotok. Mindig segítőkészek voltatok, folyamatosan éreztük a törődést,s azt, hogy nektek is fontos,hogy jót nyújtsatok. A vendégektől már kaptunk is visszajelzést,miszerint „milyen helyes volt az énekes kis hölgy”, „milyen jól játszottak”,stb.!
    Nagyon köszönünk mindent, mindenkinek ajánlani fogunk titeket,mert minden kiváló volt!!!!
    Köszönjük,
    Nimsz Domi és Nimsz-Mészáros Zsuzsi

  19. Forman-Nagy Rita

    A Backflash Show Band fantasztikus hangulatot teremtett az esküvőnkön. Minden kérésünkhöz rugalmasan álltak hozzá, szüneteket is csak akkor tartottak, ha nagyon muszáj volt. A vendégsereg is nagyon élvezte az estét, többen meglepődtek, amikor mondtuk, hogy Budapestről érkeztek, hiszen az esküvő Hajdúszoboszlón volt, az ország elég távoli pontján, de azt mondom, hogy a tőlük kapott minőségi zenei előadásért, kedvességért és profi előadásért megérte, többen kérték, hogy a névjegyet küldjem át :)

    Igazán nagy dicséret talán, hogy az étterem, a ceremóniamester és a dekoratőr is elkérte Gabiék elérhetőségeit.

    Aki a legjobb esküvői zenekart szeretné esküvőjére – vagy más egyéb rendezvényre – én azt mondom, csak a Backflash-t hívja! Felejthetetlen estét varázsoltatok, köszönjük!

  20. Wittner Gyöngyi

    Hihetetlen hang, lendület és lelkesedés egész este! Nagyon jó bulit csaptatok! Gratulálok!

  21. Krizsma Gábor

    Kedves Backflash!

    Ezen sorokban Anna és Gábor szeretné nektek megköszönni a fergeteges bulit, amit
    idén (2011) júniusban az esküvőnkön csaptatok.

    Ugyanezen helyen kell elnézést kérnem, amiért
    a hevesen rockyzó párok veszélyeztették a testi épségeteket ! ;-)

    Jobb bulit el sem tudtunk volna képzelni az esküvőnkre, köszönjük nektek a tökéletes alkalmazkodást az igényeinkhez, a segítséget amikor karaoke-ra kényszerített az elvetemült násznép, és hogy olyan kedvesek voltatok a vendégeinkkel.
    Alig várom, hogy lehetőségem nyíljon ajánlani benneteket, de tényleg! ;-)

    Gábor és Anna

    u.i. Gitárosotoknak külön köszi a Santana-Europa-ért, amire lassúzhattam egyet végre valahára, nem is sejthettétek hogy életem egyik vágya volt!

  22. Köves Péter

    Ha valaki egy olyan zenekart keres, amely különböző stílusokat tud megszólaltatni az est folyamán , legyen az tánczene , jazz, régi magyar slágerek ,Santana gitárjátéka, Lisa Stansfield éneke, vagy akármi más , akkor itt a Backflash zenekarnál megtalálta a megfelelőt. Sok zenekar közül választottam őket ki egy születésnapi party-ra. Eléggé válogatós voltam , mivel magam is zenész vagyok.Nem csalódtam. Egy professzionális zenekart kaptam , akik nagyon magas színvonalon énekelték,játszották végig az estét, mindezt kitűnő hang és fénytechnikával ötvözve.Mindig megtalálták az épp odaillő, a hangulatnak megfelelő számokat. Szinte soha nem volt üres a tánctér, pedig a társaság már az ötven felé jár. A barátaim közül sokan kérték az elérhetőségüket.
    Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki jó zenére és egy hangulatos estére vágyik.

  23. Backflash Show Band…… fantasztikusak!
    Őrületesen jó hangulatot varázsoltak barátnőmék esküvőjén, ezt talán az bizonyítja a legjobban, hogy még azok is táncra perdültek akik egyébként nem kimondottan táncoslábúak…. :-)
    Köszönöm nektek, hogy ti is hozzájárultatok ahhoz, hogy Ritáék legszebb napja ez legyen!

    Szóval, ha valaki csak a tökéletessel éri be, akkor nincs a Backflash Show Bandnél jobb választás!

  24. Porganczki Tibor

    A Backflashrol csak szuperlativuszokban tudunk beszelni. Profik voltak az elokeszulet soran (valsz sebessege, szerzodeskotes, repertoar leegyeztetese), s szenzacios hangulatot varazsoltak az eskuvonkon, sot a leegyeztetett repertoaron felul meg meglepetes dalt is betanultak a lagzira. Barkinek szivbol ajanljuk oket.

  25. Gönczi Orsolya

    Kedves Backflash!
    Köszönjük szépen a remek hangulatot Mariann&Péter esküvőjén!Mindenki odavolt tőletek! Rengetegen kérték el tőlünk az elérhetőségeteket!Felejthetetlen emlék, hogy segítettetek abban , hogy mi is el tudjuk énekelni az ifjú párnak azt a bizonyos dalt, nélkületek nem ment volna….
    Egyszóval:
    Hangulat:5*
    Profizmus:5*

  26. Madarász Sándor

    A zenekar minden tagjával maximálisan meg voltunk elégedve. A játszott zenék hangulatot tudtak produkálni. Ajánlani fogjuk a zenekart tiszta szívvel!!

  27. Werner Andrea

    A zenekar fantasztikus! Csak legekkel lehet beszélni róluk!
    Fergeteges hangulatot csinálnak! Gabi az énekes gyönyörű hangján kívül nagyon jól szerepel a násznagy szerepében is. Ezúton köszönjük még egyszer Neki! Bárki aki Őket választja biztosan nem csalódik! Ajánlom, ajánlom, ajánlom Őket mindenkinek!!!!!!

  28. Nagyon profi zenekar, tökéletes hangzással, széles repertoárral. Nagyon jó hangulatot csináltak, csak ajánlani tudom őket!

  29. Varga Róbert

    Kedves Zenekar!

    Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazt az élményt, amit adtatok nekünk az esküvőnk napján! Azt hiszem nehéz szavakba öntenem, hiszen felejthetetlenné tettétek a NAGY napot. Gondolom az, hogy nem akartak benneteket hazaengedni – és a közönség kérésére – a megállapodásunkon felül még játszanotok “kellett”, elegendő bizonyíték arra, hogy rendkívüli, amit csináltok!
    Nem egy sima esküvői “zenélés” volt, hanem egy egész estés koncert, ami minden korosztály igényét kielégítette!

    Bárkinek bármikor nyugodt szívvel ajánlom!

    Üdvözlettel: az elégedett ifjú pár :)

  30. Kati és Béla

    Kedves Gabi, kedves Backflash!

    Ezúton is szeretnénk megköszönni a felejthetetlen estét, amit nyújtottatok az esküvőnkön!
    Nekem személy szerint nagyon szimpatikus volt a szervezés, közös egyeztetés és kommunikáció. Maximálisan az elvárásainkat vettétek figyelembe, a lagzi a Te segítségeddel gördülékenyen zajlott.
    Ami a zenei tehetségeteket illeti, az számunkra a lehető legjobb volt! Ez szól a Te hangodnak és a Fiúk hozzáértésének egyaránt!
    Bárkinek szívesen foglak ajánlani, remélem lesz még lehetőségünk együtt bulizni.
    Még egyszer köszönjük!
    Kati és Béla

  31. mario remy es anita

    Thanks very much Backflash showband for the perfect music and professional performance in our wedding in Budapest. unforgettable.. very nice;-)

  32. mario remy es anita

    Danke viel mals Backflash showband. Ihr habt dazu beigetragen dass dieser Tag für uns unvergesslich bleiben würde. Sehr professionelle show & musik…
    herzlichen Dank;-) Wir empfehlen diese Band, die auf internationalem Niveau ist weiter..

  33. mario remy es anita

    Grazie per questa show bellissima che ci avete fatta.
    È stato un giorno meraviglioso avervi avuto con noi alle nostre nozze… nell castello ( citadella ) dove abbiamo organizzato il pranzo nuziale avete fatta delle canzoni bellissime,, e una show bellissima,, Grazie di cuore,,,
    Mario Remy & Anita;-)

  34. Dóri & Niels

    Kedves Gabi, kedves Backflash!

    Köszönjük, hogy feledhetetlenné tettétek családi rendezvényünket 2011. október 15-én Székesfehérváron. Ilyen profi és mindamellett szerény zenekarral még nem találkoztunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

    Profi, megbízható, igényes, korrekt – Backflash.

    Köszönjük!
    Dóri & Niels

    Dear Gabi, dear Backflash,

    Thank you so much for making our family event unforgettable on 15 October 2011, in Székesfehérvár. We have never met such a professional, but still modest band as you are and we recommend itt o everybody.

    Professional, reliable, correct – Backflash.

    Thank you!
    Dóri & Niels

  35. A Székesfehérvári Első Lions Club nevében megköszönöm Nektek, hogy nagy mértékben hozzájárultatok a jótékonysági bálunk sikeréhez.
    A szervezők és a vendégek egyöntetű véleménye, hogy ennyire igényes és figyelmes zenekarral még nem találkoztak rendezvényeken.

    Tiszta szívvel fogom ajánlani a zenekart ismerősi körömben.

    Munkátokhoz és további sikereitekhez kívánok erőt és jó egészséget!

    Üdvözlettel: Sági Csaba

  36. A Backflash Show Band cégünk projektmegnyitó ünnepségén adott háttér- és szórakoztató zenét. Az esemény minden szakaszában tökéletes zenei szolgáltatást kaptunk tőlük. A négy zenész együttes és egyéni teljesítménye órákon keresztül hibátlan volt, még a ráadásban is! Minden megrendelőjüknek hasonló élményt kívánunk ! Gabi! köszönjük szépen!

  37. Brockhauser Tamás

    Korábban csak mozaikokat hallottam, cd-ről, web-ről… de ÉLŐBEN a LAURUS Irodaházak megnyitó ünnepségén… megdöbbentő!!! Tökéletes, profi hangzás elérhető közelségben. EZ IGEN! Gratulálok! És köszönöm az élményt! A zene mellett a személyesség és fantasztikus hangulatteremtés mind elvarázsolt. HAJRÁ!!!

  38. Dr. Bencsik Dóra

    2011. októberében tartottuk esküvőnket, melyen a Back Flash Showband szolgáltatta a zenét négy fős felállásban. A vegyes korú és ízlésű társaságból kivétel nélkül mindenki elégedett volt, már a kezdő taktusoknál belelkesedtek kedves vendégeink. Bátran ajánlhatjuk a zenekart mindenkinek, aki az igényes hangszerelést és a profi élő hangzást kedveli, maximálisan a társaságra szabott válogatásban. Ezen kívül nem csak a zenei háttér szolgáltatásában, de a ceremónia konferálásában, gördülékennyé tételében is számíthattunk rájuk.

  39. Dr. Pálmai Tamás

    Kedves Gabika és a fiúk!
    Az az igazság, hogy már a le és bepakolásotok módja is tetszett. Aztán a segítőkészségetek a bál fellépői felé szintén szívmelengető volt. Gabriella folyamatosan kommunikált a táncolókkal, ezt nagyon élvezték. Végig teljesen egyben volt minden. A tánc sosem azért maradt abba, mert nem tetszett a zene, hanem mindig telt parkettet kellett leültetni a folytatódó báli események miatt. Ez is sokat mondó tény. Úgy volt profi az egész zenekar, hogy végig emberi maradt közben, és az egységes hangzás mellett mindegyikük mesteri tudását külön is megcsodálhattuk. Bravó! A tizedik békési KÉSZ bál igazán csak nyert veletek. Köszönjük.

  40. Dimitrov László

    Kedves Backflash Show Band Zenekar!
    Kedves Gabriella!
    Nehéz szavakba foglalni azt, amit – Békésen a 10. KÉSZ Bálon- Önöktől kaptunk. Csak az őszinte elismerés, csodálat, hála, szeretet és köszönet legfelsőbb fokban történő felsorolása, méltatása nem fejezi ki azt, amit a szívünkben érzünk. Az első számtól az utolsóig lázba tudták hozni a közönséget, felemelő szórakozást nyújtottak mindenkinek. Nagyon jót táncoltunk, koncertként is igazi élmény volt hallgatni muzsikájukat.
    Tisztelettel: Dimitrov László és felesége Saci

  41. B-Sz Szilvia

    Egyszerűen csak szeretnék köszönetet mondani a profi munkáért, kedves stílusért és a hatalmas repertoárért, amivel bírtok! Gabi hangja fantasztikus, a csapatmunka tökéletes, mindenkinek meleg szívvel ajánlom őket. Rugalmasak, pontosak, kedvesek és nagyon kitartóak!
    Köszönöm Nektek!

  42. Koncz Barbara

    Kedves Backflash!

    Fantasztikus bulit csináltatok az esküvőnkön. Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek számunkra életünk legboldogabb napját!

    A boldog ifjú pár: Barbi és Norbi

  43. Szabó-Kollár Kati

    Aki ott volt az esküvőnkön tudja, ( aki nem, bánhatja), hogy egy felszabadult, pörgős, székeket szabadon hagyó bulit csináltatok! Már az előzetes egyeztetések alatt is látszódott profik és szimpatikusak vagytok. Az esküvőn pedig pontosan azt nyújtottátok, amire vágytunk. A násznép is nagyon dícsért Titeket, fergeteges volt a hangulat. Nagyon jó szívvel ajánljuk a zenekart mindenkinek! Köszönjük! Kati és Ádám

  44. Pálinkás Gábor

    Aki már átélte tudja, hogy milyen nehéz a zenekar kiválasztása a lagzihoz. Nekünk többet is ajánlottak, több promó cd-t is kaptunk, mégis hosszas keresgélés és böngészés után úgy döntöttünk, hogy a Backflash zenekart választjuk. Többen óva intettek minket, hogy a legtöbb zenekar élőben meg sem közelíti azt a minőséget mint amit itt hallhatunk tőlük. Ezért először elmentünk és egy kaszinóban ahol éppen felléptek meghallgattunk őket. A terembe belépve rögtön tudtam, hogy szuper lesz a lagzink:) Gabi hangja csodás és a zene is nagyon király. Mint zenekar is nagyon profik pontosak precízek. Sokan a násznépből aggódtak, hogy hát jó-jó tényleg jó a zenekar de nem igazán lagzis. És bár igaz, hogy nem a lakodalmas a fő irányvonaluk, kérésünkre egy nagyon fantasztikus 1-1,5 órás lakodalmas összeállítást adtak ami mindenki igényét kielégítette:) Köszönjük szépen! Klaudia & Gábor a boldog, ifjú pár.

  45. Veres Rita & Péter

    Kedves Mindenki és aki esküvői zenekart keres!

    Gondoljuk mindenki tudja,hogy egy esküvői lagzi vagy buli attól lesz jó és felejthetetlen,élményekkel és mosollyal teli,hogy a zenekar mennyire él együtt a násznéppel illetve hogy mennyire érzik azt,hogy mire vágynak a jelen lévők.
    A mi lagzink nagyon jól sikerült,ami függött a meghívottaktól is,de az igazat megvallva,kikérdezve a barátainkat,rokonokat egybehangzóan arra a következtetésre jutottunk,hogy a Backflash nélkül ez a lagzi nem lett volna ilyen szuper.Mi nem adtunk le “tervezetet”,hogy mit s mikor zenéljenek,mi egyszerűen csak rájuk bíztuk magunkat,ők pedig cserébe megtáncoltatták,éneklésre sarkallták azokat is,akik előtte ilyet nem tettek:)
    Mi nagyon hálásak vagyunk mindenért,Gabi közvetlenségéért,hangjáért,illetve Ali és Zoli briliáns zenei hozzáértéséért.
    Kedves Mindenki:ne keresgéljetek tovább!!
    Nekünk elhihetitek,mi már tudjuk: felesleges!

    Ui: köszönjük még egyszer és ha újra házasodnánk,a zenekarban biztosak lennénk:)

  46. Ági és Attila

    Kedves Gabi, Zoli és Ali!

    Még egyszer szeretnénk megköszönni a fantasztikus estét, illetve hajnalig tartó bulit, amivé esküvőnket varázsoltátok.
    Vendégeink búcsúzáskor egytől egyig kiemelték, hogy milyen szuper zenekart választottunk, hiszen mindenkit megtáncoltattatok.

    Csak ajánlani tudjuk a BACKFLASH-t mindenkinek, aki esküvőre,vagy bármilyen rendezvényre zenekart keres!

    Nagyon köszönünk mindent, és ha bármikor zenekarra lesz szükségünk mindenképpen Benneteket választunk!

    üdv
    Ági és Attila

  47. Dr. Gál Dóra és Dr. Tóbi Szabolcs

    Kedves Gabi és a Fiúk!

    Már az első találkozásunk során éreztük: jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk!
    Az egész násznép nevében bátran merem állítani,hogy tökéletes hangulatot teremtettetek az esküvőnkön. Köszönjük szépen!Tiszta szívből fogunk ajánlani Titeket mindenkinek!

  48. Kántor Lili

    Maximálisan elégedettek vagyunk a zenekarral, tökéletes teljesítményt nyújtottatok az esküvőnkön :) Az énekhang lenyűgöző, a zenekar minden tagja nagyon készséges, kedves és mosolygós, minden az előzetes kéréseinknek megfelelően zajlott le. És mindezek mellett megemlíteném, hogy ár-érték arányban toronymagasan veritek a piacot :)
    Ha újraszervezhetnénk az esküvőnket, ismét Titeket választanánk! Őszinte szívvel fogom ajánlani a Zenekart mindenkinek.

  49. Kedves Gabi es Backflash zenekar,

    Koszonjuk megbizhato, profi hozzaallasotokat, es hogy minosegi zenetekkel hozzajarultatok eskuvonk sikerehez. Kulon koszonjuk, hogy keresunknek megfeleloen nemzetkozi zenekkel keszultetek, es a dalokat, amelyeket a mi kedvunkert tanultatok meg!
    Tovabbi sok sikeres fellepest kivanunk!
    Agi es Gaspi

  50. Micskei-Kőrös Kat

    Kedves Backflash!

    Felejthetetlen és fergeteges estét varázsoltatok a lagzinkból – azóta is pörgünk, azért jutottunk csak megkésve ehhez az értékeléshez:)! Profi volt a fényjáték, kitűnő a hangzás, és hihetetlen a teherbírás:). És nem utolsó sorban a megbízhatóság: Ti voltatok az egyetlen biztos pont a szervezés alatt – miattatok lett az este olyanná, amilyennek vártuk! Nagyon köszönjük!
    Kata és Tibi

  51. Bíróné Rakita Lilla

    Kedves Backflash!

    Köszönjük a szuper esküvői zenét, nélkületek biztosan nem sikerült volna ilyen jól, életünk egyik legfontosabb eseménye! Mi sem dicsér jobban titeket, mint, hogy repetáznotok “kellett”.
    Köszönünk mindent: Lilla és Bálint

  52. Palla Rudolf

    Kedves Backflash,

    köszönjük szépen a nagyon jó, színvonalas és a násznép kívánságait is figyelő esküvői zenét, a tánctér gyakorlatilag mindig tele volt, ami leginkább Nektek volt köszönhető:)!

    Nem titok, utána többen is kérték az elérhetőségeiteket…:)!

    Köszönjük: Rudi&Kriszti

  53. Drábóczi Balázs

    Kedves Backflash Show Band!

    Köszönjük szépen az esküvőnkön nyújtott fantasztikus zenét. Gabi hangját a násznép minden tagja dícsérettel illette, a fiúk pedig kitűnő, pontos zenészek. Aki profi és igényes zenekart keres, az megtalálta.

    Köszönjük szépen: Rita és Balázs

  54. Mogyorósi Koppány

    Kedves Gabi, Zoli és Ali!

    Még egyszer nagyon köszönjük, hogy tökéletessé tettétek esküvőnket. Élőben is meggyőződhettünk róla, hogy nagyon magas színvonalon zenéltek és jól alkalmazkodtok a közönség igényeihez. Hálásak vagyunk, hogy nem kellett sem nekünk, sem a ceremóniamesterünknek egy percet sem azzal töltenie, hogy instrukciókat adjon, hiszen mindig tudtátok, milyen stílusú zenére van szükség. Rendkívül hálásak vagyunk azért is, hogy kedvünkért megtanultátok a közös számunkat. Mondanunk sem kell, hogy vendégeink is elismerően nyilatkoztak rólatok, aminek természetesen mi is külön örültünk. Még egyszer köszönünk mindent, reméljük ti is jól éreztétek magatokat az esküvőnkön!

    Vigyázzatok magatokra és további sikeres fellépéseket kívánunk szeretettel!

    Zsuzsi és Koppány

  55. Zempléni-Varga Tímea

    Kedves Backflash!

    Elkésve bár, de köszönjük az egész estés esküvői zenélést.
    Még a 40 fokban (augusztusban) sem álltatok le hajnalig.
    Minden vendég élvezte a változatos és igényes élőzenéteket.
    További sikeres fellépéseket kívánunk:
    Timi és Zoli

  56. Lukács Réka Eszter

    Kedves Backflash Band!

    Köszönjük szépen a fergeteges szilveszteri partit, a remek zenét, a kedves mosolyt a legextrémebb kérés esetén is! Minden Vendégünk nagyon jól mulatott, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk :)

    Üdvözlettel,
    a Park Inn by Radisson Sárvár csapata

  57. Gyöngyszem Esküvő

    Kedves Backflash!
    Szeretnénk megköszönni mind két eseményen a részvételeteket. Fantasztikus hangulatot teremtettetek, nagyon jó volt látni, hogy minden korosztályt a táncparkettre vittetek a zenétekkel. Reméljük, hogy még nagyon sok eseményen kitörő örömmel nézhetjük, ahogy a hangulat a tetőfokára hág.
    Üdvözlettel: A Gyöngyszemek

  58. Zsófi és Zsolt

    Kedves Gabi és Backflash!

    Nehéz újat mondani a sok hasonló vélemény után, és nem is szeretnénk, mert mindenkinek a saját esküvője az az egyszeri, különleges alkalom, melynek hangulatát szavakban lehetetlen visszaadni.

    Ezúton köszönjük, hogy a mi lagzinkat is felejthetetlenné tettétek zenétekkel és azzal a segítő törődéssel, mellyel megismerkedésünktől végig mellettünk voltatok és olyan rokonokat, barátokat csalogattatok a tánctérre, akik talán még a saját esküvőjükön sem táncoltak :) .

    Köszönettel: Zsófi és Zsolt (Z&Z)

  59. Jánosa-Hollósi Judit és Jánosa Ákos

    Kedves Backflash Show Band!

    Nagyon szépen köszönjük az esküvőnk zenéjét, maximálisan elégedettek voltunk mindennel, nagyon szép hangod van Gabi, gyönyörűen énekeltél. A fiúk is szuperek voltak! :)
    Hibátlan volt a hangzás, és nagyon látszott az összhang! :) Nagyon jók voltak a számok, és az időzítésük is. Tudtátok mikor mit kell játszani ahhoz, hogy az is táncra perdüljön, aki épp pihent. :)
    Szuper kis csapat vagytok, és mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk. Az összes vendégünk, családtagok, rokonok, barátok mind dicsérték a zenekarunkat! :)
    Nagyon örülünk, hogy a Gyöngyszemnek köszönhetően megismertünk Titeket! Ők is és Ti is tökéletes választás voltatok! :)

    Hatalmas köszönet: Judit és Ákos

  60. Majoros-Csíri Anita

    Kedves Backflash!

    Nem tudjuk szavakba önteni, hogy mit érzünk amikor az esküvőnkre gondolunk. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az a nap tökéletesre sikerült! Az pedig, hogy ez így alakult nagyon sokban Ti játszottatok közre. Aki az esküvőnkön nem érezte jól magát az igazából nem is akarta. Nem volt olyan stílus amit ne játszottatok volna. Minket teljesen elvarázsoltatok. Egyik kedves vendégünk pedig hallott már Titeteket zenélni és ott ujjongott, hogy a választásunk Rátok esett.Köszönjük Nektek a felejthetetlen élményt!!!Nagyon szuper, és tényleg a vendégek kívánságát figyelembe vevő csapat vagytok!Látszik, hogy nagyon szeretitek amit csináltok!Az biztos, hogy nem utoljára találkoztunk!!! (És ezt nem fenyegetésnek szántam) :D D
    Köszönjük mégegyszer! Anita & Balázs

  61. Tibi és Adri

    Kedves Backflash Show Band,

    Ezúton szeretném köszönetünket tolmácsolni így írásban is a fantasztikus esküvői zenéért, hangulatért, amit odavarázsoltatok.

    Együtt szuper csapat vagytok, látszik a lelkesedés, a szeretet, amit csináltok nagyon jól csináljátok szívvel-lélekkel!

    Jó számok voltak, nagyon tetszik a hangod Gabi! :-)

    Kedvesek voltatok és köszi külön Gabi a konferálásokat és az odafigyelést.

    Minden jót nektek és csak így tovább :-)

    Köszi az estét mégegyszer!!
    Adri és Tibi

  62. Lázár Alpár

    Kedves Gabriella, Zoli, Ali és Attila

    Az, hogy mindenki aki jelen volt úgy emlékszik esküvőnkre mint egyik legszebb és legkellemesebb esemény amin részt vett, az Nektek is köszönhető.
    Zenétekkel, profizmusotokkal és a szakma iránti alázatosságotokkal elkápráztattátok barátainkat, vendégeinket és természetesen minket, olyan bulit varázsoltatok nekünk amilyenre vágytunk.
    Második találkozásunk is csak megerősítheti az előbb leírtakat, a mozgássérült ifjúsági táborban nyújtott produkciótok már több száz embert tett boldoggá. Visszavárunk jövőre is rendezvényeinkre, és csak ajánlani tudunk minden keresőnek. Köszönünk mindent! Alpár és Mara

  63. Kedves Backflash zenekar!

    Köszönjük, hogy ennyire egyedivé varázsoltátok életünk legszebb és legkülönlegesebb napját.

    Nagyon jól éreztük magunkat, csodás volt a buli. Vendégeink is nagyon elégedettek voltak; színvonalas zenét biztosítottatok egész éjszaka során. A változatos, különbözo mufajhoz tartozó dalkombinációkból minden vendégünk talált magának talpalávalót.

    Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk. Ha megismételnénk az egészet, biztos, hogy megint ti lennétek a mi zenekarunk. Szívbol köszönünk mindent.

    Minden jót nektek!

    Tündi & Gyuszi

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top