Címlap » Címlap » Botos Partytrio zenekar

Botos Partytrio zenekar

Botos Partytrio zenekar
Hallgassa meg a teljes demo anyagot:
*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 5 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni

Bemutatkozás

Zenekarunk képzett zenészekből áll, 3 főből. Sok éves tapasztalat, igényes megjelenés, és precizitás jellemez minket. Több száz számból álló repertoárunkban megtalálható: magyar régi és új slágerek, külföldi slágerek, disco, latin, rock and roll, és a mulatós zene. Elérhető áron vállalunk esküvőket, rendezvényeket, születésnapokat és összejöveteleket.

A zenekar tagjai

Botos János: 1971.01.25-én születtem majd 8 éves korom óta kezdtem el a zenét tanulni zongora szakon. 10 évig tanultam a Rózsa Ferenc Zeneiskolában, utána az Országos Szórakoztatói Központban eladóművészi vizsgát tettem. Azóta folyamatosan a zenével foglalkozok.

Botos Csaba: 1974.01.07.-én születtem. Zongorázni kezdtem el 8 éves koromban, majd 12 évesen szaxofonra váltottam és az lett a főhangszerem. Később az OSZK-ban előadóművészi vizsgát tettem és azóta is a zenei pályán működöm.

Ifj. Botos János: 1995.08.09-én születtem majd 10 évesen kezdtem el zongorázni a Józsefvárosi Zeneiskolában 5 évig, majd váltottam az éneklésre amivel igazán magamra találtam. Később a Rajkó- Talentum Tánc es Zeneművészeti Iskolában végeztem ének szakon utána a Botos Partytriohoz csatlakoztam ahol nagyon jól érzem magam.

Képek (Botos Partytrio zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Mulatós zene

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top