Címlap » Címlap » Colorado tánczenekar

Colorado Zenekar

Colorado tánczenekar

Bemutatkozás

Egy zenés-táncos rendezvény akkor lesz igazán sikeres, ha a zenekar stílusa, repertoárja megfelel a vendégeknek, alkalmazkodik a rendezvény hangulatához. Ugye, hogy sokszor nem könnyű megtalálni a megfelelő zenekart?

Amennyiben tervezett rendezvényére színvonalas zenekart keres, akkor biztosan jó helyen jár! Tánczenekarunk képzett zenészekkel, igényes megjelenéssel, sok éves tapasztalattal,hazai és külföldi repertoárral,számtalan zenei stílust képviselve, professzionális fény- és hangtechnikával, az ország bármely területén fergeteges hangulatot ígér!

Reméljük zenekarunk hozzájárul rendezvénye színvonalának emeléséhez, elképzeléseinek megvalósításához és hamarosan személyesen is találkozunk! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban bátran keressen minket!

Zenekarunk alap felállásban 3 főből áll, de igény esetén nagyobb formációt is biztosítunk. Rendezvényekhez kapcsolódóan vállaljuk professzionális mobil színpad, teljes hang- és fénytechnika,műsorvezető biztosítását is.
Műsorunkkal igyekszünk minden korosztály igényeit kielégíteni. Repertoárunk a ’60-as évektől kezdve napjaink divatos slágerzenéjéig terjed. Kedvenc előadóink közé tartoznak a hazai énekesektől a külföldi világsztárokig szinte mindenki. Egy órás színpadi koncertektől az egész éjszakás bálokig bármit kérhet tőlünk!

A zenekar tagjai

Vadas Tamás vagyok, a zenekar billentyűse és vezetője.

1975-ben születtem. A zenével már gyermekkoromban kapcsolatba kerültem, de komolyan 11-évesen kezdtem vele foglalkozni. Zenei tanulmányaimat az alapok elsajátítása után zongorán folytattam 2-és fél évig, amit 6 évnyi ének tanulás követett.Vendéglátós pályafutásom 15-évesen kezdődött,és azóta is tart. Az évek során több zenekart megjártam,és szólóban is dolgoztam. Eközben tanulmányaimat tovább folytattam és 1992-ben szakvizsga bizonyítványt szereztem. Kedvenc zenei stílusaim: pop, rock, disco.

Menczel Andrea vagyok, énekes és vokalista.

Mottóm: “A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér.” (Claude Achille Debussy) Salgótarjánban születtem egy szép nagy családban és mióta az eszemet tudom a zene a lételemem, végigkísérte eddigi életem jó és rossz pillanatait. Kezdve az iskolai kórusoktól a Váczi Gyula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény magánének szakán eltöltött 6 évig. Egy véletlen folytán csöppentem bele a zenész szakmába 13 évvel ezelőtt. Hálás vagyok a sorsnak, hiszen csodálatos emberekkel ismerkedtem meg. Általuk nem csak új perspektívák nyíltak meg, hanem remek barátokra is leltem bennük. Számtalan zenekarban és produkcióban is megfordultam már bel- és külföldön az elmúlt években, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem, hol jót, hol rosszat, de mindegyikből merítettem valamit ami hasznomra vált és megerősített.

Tagságom a Colorado Tánczenekarban új távlatokat nyit hangzásban és repertoárban egyaránt. Többnyelvű, több száz számból álló repertoáromban valamennyi stílus képviselteti magát, és igyekszem a nemzetközi slágereket eredeti nyelven előadni. Kedvelt zenei stílusaim a swing, az r&b és a soul. Kedvenc előadóim Sade, Lara Fabian, Michael Bublé, Mica Paris és Paul Anka. Hobbim a kertészkedés, a zene és a rally.

Bali Szabolcs – dobos

1978.07.29-én születtem Salgótarjánban. Zenei pályafutásom már gyermek fejjel elkezdődött, 11 évesen, otthoni gyakorlással. 14 éves koromban iratkoztam be a salgótarjáni Váczi Gyula Zeneiskolába, ahol 4 évig tanultam. Ezután sikeres vizsgát tettem az Országos Szórakoztatózenei Központban, és sikeres dob szakvizsga bizonyítványt szereztem. Az évek során több zenekarban, többféle formációban játszottam, és több híres hazai előadónak is szolgáltattunk már háttérzenét. Számos rendezvényen, bálon, esküvőn és buliban alapoztuk meg a jó hangulatot.

Képek (Colorado Zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Partyzenekarok

2 vélemény

 1. Nagy István

  Kedves Tamás, Andrea és Szabolcs!
  Köszönjük szépen azt a fergeteges hangulatot amit a Húsvéti Bálon megteremtettetek! Egyszerűen fantasztikus volt! A következő rendezvényünkön is biztosan Ti fogjátok húzni a talpalávalót! Üdvözlettel: Nagy István, Hajdúszoboszló

 2. Kedves Andi, Szabolcs, Tamás!

  Itt is szeretném megköszönni, hogy milyen fergetegesen húztátok a talpalávalót az Esküvőnkön.
  Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, mindenféle rendezvényre. A repertoár rendkívül széles a legtöbb műfaj szerepelt és minden vendég táncolhatott olyan zenére, amit a leginkább szeret. Bármilyen kérésnek eleget tudtak tenni, a modern számoktól az 60-as évek klasszikusain át a magyar mulatós számokig.
  A hangzás első osztályú volt, mind a hangszereket mind az énekhangokat illetően.

  Még egyszer köszönünk mindent:
  Brigi és Dávid

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top