Címlap » Hírek » Csikó Szabolcs, Mc Dc, Tabáni István, Vásáry André?

Csikó Szabolcs, Mc Dc, Tabáni István, Vásáry André?

Szerinted ki lesz a 2009-es Csillag Születik nyertese?

Véleményedet a lap alján írhatod meg. Kérek Mindenkit, hogy ne csak nevet írjon, hanem indokolja meg szavazatát. Ne azt írd le, hogy kit szeretnél nyertesnek, hanem azt, hogy Te szerinted ki fogja megnyerni.

A Csillag Születik nyertese

 • Csikó Szabolcs?
 • Mc Dc, Veres Robi?
 • Tabáni István?
 • Vásáry André?

Szerinted?

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

27 vélemény

 1. Vizeli Valéria

  Tabáni István a legjobb , Ő fogja megnyerni!

 2. Eddig csakis az tudtam mondani,hogy a táncoscsapat(Bad boyz-nak)kell nyernie ,vagy a csodálatos Tabáni Istvánnak.De mostmár elbizonytalanodtam.A Bad boyz kiesett és ez elbizonytalanitott,mert szivem szerint István-nak adnám az első dijat, de valami azt súgja nekem ,hogy André fogja megnyerni a versenyt.Remélem nem!A műsort pedig istvánért nézem meg és azért mert láthatom a kiesett kedvenceimet B.B,Tamás,Bence nameg a még bentlevő István és Robi.

 3. Németh Dominik (Lightning)

  Egyértelmű hogy Veres Robi nyeri. Tudása felbecsülhetetlen, mellette elnyomódik az a két kis nyomi André meg István. Csikó Szabolcs is nagyon ügyes, viszont nem tud majd magával mit kezdeni.A kínos az, hogy az a meleg André fog nyerni—

 4. az az igazán ügyes ember, aki mindig tud magával mit kezdeni…a tehetséges ember nem mindig…és az ügyes sem mindig tehetséges…de aki tehetséges is, meg ügyes is, na az a legtutibb…meg a legritkább is egyben…illetve kettő az egyben… ; )

  • Adminisztrátor

   Kedves AngeL!

   És te magadat milyennek tartod? : ) Szerintem tehetséges, de nem ügyes : D

 5. csak tabáni istván nyerheti meg mert ő a leg jobb!de ha robi vagy szabi nyer az sem baj mert őket is szeretem.

 6. Na te hajj oda mint mond a 3.Asszem nem egy húron pendülünk.

 7. Én Vásáry Andrénak szurkolok,akkoris,ha bárki bármit mond rá!

 8. Kerdem en a 3-ast : mi az a “felbecsulhetetlen” a Robi tudasaban?
  Szerintem a TABANI ISTVAN a legjobb, nala minden megvan : tehetseg, tudas, szerenyseg. O nem akarja kicsikarni es kihasznalni mindenkinek a sajnalatat. O csak tud. Es ez neki eleg. Az O karmaja hogy nyerje. Eleget volt mar arnyekban. HAJRA ISTVAN!

 9. Vásáry André fog nyerni! Szerény, intelligens, kivételes tehetsége van, azok után amin keresztül ment meg is érdemli. Imádja az egész család- a nagymamától az 5 éves unokáig. Mindent bele kedves André!

 10. szeretném ha Tabáni nyerne mert nagyon tehetséges fiatalember, a hangja meg egyszerüen fenomenális,buzdítok mindenkit az sms küldésre.Hajrá hajrá…

 11. Németh Dominik (Lightning)

  Tabáni múltkor csak azért sírt hogy sajnálják… amúgy ő is csóró… viszont Robi képes rögtönözni, ez nem mindennapi. Szabolcs a másik tehetség aki képes Robival felvenni a versenyt, viszont André meleg. Tabáni vagy André helyére bekerülhetett volna a Bad Boyz.

 12. pocakon pöckölt pocok

  Szerintem André fog nyerni! Nagyon szuper hangja van,szerintem se nem meleg,se nem kasztrált. Aki tehetséges,tehetséges! :)
  Tabáni Istvánnak is jó esélye van a Csillag Születik megnyerésre,egyszerűen csodás ember! Mondjuk ő télleg tökéletes versenyző,mert egyáltalán nincs elszállva magától!
  Veres Robinak meg itt ez a különleges képessége..jól nyomja a freestyle-t! Csikó Szabolcsról meg annyi: Nem tud kinőni a néptáncból,nem tud semmi újat mutatni. (mondjuk hernádi judit szerint igen)
  és a harmadiknak üzenem hogy tabáni és andré nem nyomi!

 13. nem azért sírt hogy sajnálják nem tom honnan veszed ezt a sz*rságot és ő nem egy csóró.neki esélye van a nyerésre de mindenkinek meg van a saját véleménye és nekem ez a véleményem és az emberek többségének is

 14. aranyosabb vagyok

  hajrá szabi

 15. vásáry andré nem is szerény de te tod

 16. Adminisztrátornak: neszójjábe! :-)

 17. Sziasztok! Szerintem André fog nyerni! Legalább is neki kell nyernie,ő érdemelné meg legjobban!! Mert már van elég “Máté Péterünk” és sajnálatból sem kéne szavazni,hiszen ez egy tehetség kutató verseny!! André pedig igen is tehetséges,szerény és nagyon is megérdemli a szavazatainkat..szavazzunk rá!!Végre egy olyan magyar tehetség,akire büszkék lehetünk!! Hajrá André!!!! Imádlak!!!

 18. Kedves Németh Dominik! Az hogy André meleg??!! Nem tudhatod,de ha az is…. SEMMI közöd-közünk hozzá!!Nem vagyunk egyformák!! Ha meleg is,akkor is nagyon tehetséges és óriási tudással,hanggal rendelkezik!!! Ezen nem változtat semmi és senki! Szerintem,aki ilyen véleménnyel van róla,az ne hallgassa!!(ne irigykedjen) Amúgy meg lekéne szokni az embereknek erről,hogy mindíg,mindenkit elítélnek…bármi miatt is!! Ezért ilyen ez a világ…és ezért lesz egyre rosszabb!! Mert nem hajlandóak az emberek változni és a saját dolgukkal foglalkozni!!Mert ugye lenne min változtatni… Amúgy meg sajnálatból sem érdemes szavazni,itt a tudás számít….

 19. Hali!!!Szerintem Vásáry André,Tabáni István,Veres Robi és Csikó Szabolcs is tehetséges de főleg André és Tabáni…a kedvenceim:Horvát Tamás,Bad boys,André,Brash Bence…ők a legjobbak….Csikó Szabolcs is ügyes, de ő szerintem nem érdemelné meg hogy nyerjen…de ha Veres Robi nyer akkor szerintem ő is csak sajnálatból….remélem André vagy Tabáni nyer de inkább André!!!!!!!:-)

 20. mazsika 1977 egy értelmes ember…sok ilyen kéne sőt rengeteg ( !!! )

 21. Hucker Barbara

  Én Tabáni Istvánt és Veres Robit szeretném nyertesnek. Tabánit azért mert nagyon jó hangja van és szerintem igazán megérdemelné.veres Robit pedig azért mert senki más nem tud olyat mint ő és még hangja is van hozzá ő is tehetség
  De szerintem Tabáni István fogja megnyerni.
  Én eddig a BAD BOYZNAK szurkoltam és Horvát Tamásnak de sajnos mind a ketten kiestek

 22. Hát igazatok van mazsika1997 semmi közünk hozzá de mégis szerintem az ő hangja nem ide való hnem kimondom: az operába és ign én is Tabánira tippelek h megnyeri viszont én Robira küldtem sms-t mert szerintem ő is megérdemli mert ekkorabetegséggel rendelkezik de nem hagyta elmagát és igenis jelentkezet ide szóval hajrá MC DC

 23. bocsy mazsika1977

 24. Hát igen,én is sajnálom McDc-t,de az ő tudása valljuk be nem sokra jó….a sajnálatnak pedig nincs helye egy ilyen műsorban..Imádom Andrét és kár,hogy nem ő nyert…Azért egy-egy lemezszerződést így is kaptak..ez is valami…Ez van….

 25. Kovács Krisztina

  Tisztelt István!

  Őszinte szeretettel és tisztelettel kívánok minden jót magának.Ha valaki megérdemelte a sikert és örömet
  az Ön.Nagyon örültem és valahol a szívem legkisebb és legmélyebb zugában éreztem,hogy sikerülni fog nyerni.Szép és tisztalelkű fiatalember és higgye el ezek azok a tulajdonságok,amelyek előbb-utóbb örömet és megbecsülést hoznak az ember életében.Szüksége volt Önnek erre a sikerre és megérdemelte,hiszen maga más mint a többi.Egy igazi EMBER,akinek nem kell szégyellni semmit az életben.Maradjon ilyen Jó és Igazszívű.Én tudom,illetve sejtem,hogy mit érezhet és mit gondolhat.Nehéz életem volt, pedig nekem is csodálatos szüleim vannak,mindig mellettem álltak,de soha nem sikerült végigjárnom az utat amelyen elindultam.De talpra álltam és most már én sem szégyenlem azt ami vagyok,azt ami lettem.Csak saját magának feleljen meg és nem másoknak.

  Őszinte tisztelettel és barátsággal:Kovács Krisztina

  Békés boldog szeretetteljes ünnepeket kívánok!

Scroll To Top