Címlap » Hírek » Csillag Születik 1. adás – Válogatás 1.

Csillag Születik 1. adás – Válogatás 1.

Csillag Születik 2009 - 1 adásAz RTL klub megkezdte idei (2009) évi tehetségkutató showműsorának vetítését, a Csillag Születik -et.

Október 10. este 19:30.

Emberek milliói tapadtak a képernyők elé, ahol első ízben a selejtezőből kiválogatott versenyzők kerültek bemutatásra. Láthattunk jót, rosszat, érdekeset, és szokványosat. A felhozatal igen változatos volt. Köszönhető ez annak, hogy nem volt műfaj megkötés a verseny kihirdetésekor.

A zsűrit tapsvihar köszöntötte, amikor bevonultak a stúdióba. Végig érdekes volt figyelni a reakciójukat a versenyzők előadása közben.

A Csillag Születik adás 1. válogatásából a zsűri 10 versenyzőt / csoportot választott ki, akik a 30 közé kerültek, és a későbbiekben további kihívás vár rájuk. A tovább jutottak között 5 énekes van, köztük egy igen tehetséges 13 éves kislány is, aki jazz énekkel készült. Továbbá az énekesek közé sorolva látható volt egy “freestlye rap”-er, aki élőben rögtönözte, rímekbe szedett mondatait. Élmény volt látni és hallgatni. A többi 5 versenyző között megtalálható volt a tánc, a humor, az erőművészet és kreativitás egyaránt. Műfajilag nehéz őket besorolni, a maguk stílusában mind-mind tehetségesek voltak, talán ennek köszönhetik a tovább jutásukat.

A Csillag Születik első 10 tovább jutó produkciója

 • Soldiers Crew (humoros tánc)
 • Tabáni István (ének)
 • Vocal Geg Session (humor, ének, tánc, nem besorolható mókás előadás)
 • Sebestyén Katatalin (Katja, ének)
 • Eőry Viki (12 éves kislány, jazz-nek)
 • Inzsöl Gyula (repülőtánc)
 • Big Family (horrorisztikus erőemberek)
 • Kutyakölykök (néptánc humorral szőve)
 • Varga Viktor (ének)
 • Veres Robi, alias McDc (freestyle rap)

A tovább jutottaknak gratulálunk, várjuk a folytatást.

zenekarokaz.hu

2. adás – Válogatás 2. >>

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

61 vélemény

 1. hol lehet visszanézni????????? a videokat????? hajrá kutyakölykök

 2. minek akarod végignézni? Gyalázatos volt. Előszr is a tháliás műsor a harmadik válogatón is túl vol. Csak azért hívtak be emberkéket, hogy jól legyalázzák őket. Szegény bácsika 77 évesen meg kellett élnie hogy egy liba és a társai hülyét csináljanak belőle a producer elvárásainak megfelelően. No meg ott volt a jódlis csaj ? énkelej bármit spontán, véletlenül pont ott volt nála a zenei alp. ráadásul rendkívül sz.r volt. hamis, pontatlan a refrén pedig bőven lecsúszott 2 hangot. a Qeen -e pacákról neis beszéljünk. fejhang és orrhang torokhang ötvözve épp ahogy kijött, EMBEREK TÉnyleg ERRE van a agyarnak szüksége?!!!

 3. zsürik ? …nézenek már tükörbe…lett volna jobb is.pl.

 4. Szerintem meg, a qween-es csávónak marha jó hangja van.Jó télleg a bácsival csúnyán bántak, kíméletesen is meglehett volna mondani neki, hogy….
  De azért az durva, hogy marha hamisan el kezd vinnyogni a csaj, és elötte arról beszél, hogy megakarja mutatni a világnak, hogy ő milyen tehetségesXDXD
  Önkritika?00000

 5. valakinek ki kell esni!!!! nem lehet mindenkiből sztár!!! főleg meg akinek tehetsége sincs hozzá!!!!!!!! a zsüri nem szociális alapon dönt!!!!

 6. Az öreg bácsinak bármilyen hangja volt,
  a lényeg hogy illedelmesen kell közölni az ÉPÍTŐ kritikát, bárkivel.
  Ahogy bánunk az idősebb nemzedékkel, annyit ér a nemzetünk!

 7. Tehetségesek az eddig továbbjutottak, de én azért mégis azt a repüllőgépes csávót nem engedtem volna tovább, a szintetizátorral kisért ürgét úgyszint.Aszt nem tudom , hogy a r.gépes fiú mivel fog készülni a következő casting-ra?!Nameg VArga Viktornak egy csöpnyi hangja van s az is 0 számomra, szal én nem engedtem volna őket tovább.
  Az elején nagyot röhögtem amikor belépett az a “táncos csajsze s azt mondta:Most táncolok neketek egy nagyon jót…jajj bazz aszittem kiesek az ágyból amiko belekezdett.:DA 10-ből a legjobbak:-Eőry Viki
  -Veres Robi
  -Soldiers Crew voltak
  aztán még Tabáni István és Sebestyén Katalin élvezetesek, jók voltak.

 8. bocsánat már megint én kötöszködöm de az MC DC végig nagybetű!!A c betűt is nagyal írja csupa nagy betű!!
  előrre is köszönjük a javítást és bocsánat hog ymegint kötöszködni mertem!

 9. jah meg még annyi hogy külön írja hogy MC DC!
  szóval nagy betű és külön mint ahogy én írom MC DC!
  köszönjük!

 10. Reagálnék a “csöppnyi hangra” Aki többet akar látni VARGA VIKTOR-ról az menjen föl a YOUTUBE-ra irja be hogy VICTOR DE VARGAS!!! és láthatja operát, jazzt, rock-ot énekelni!!! Arnika Te meg várj mert ugyis bennmarad!!! NÉZD AZ ADÁSOKAT ÉS SZAVAZZ VARGA VIKTOR-ra!!!!

 11. olyan borzasztót, mint a tavalyi gyöztes verses gyerek még nem láttam az idén a továbbjutók között

 12. Kedves Valentin.Engem nem nyügözött le .Én úgy gondolom , hogy elfog nyomódni a tehetségek között,mert azért valyuk be nem ő volt a leg-es-leg-jobb az első válogatáson.Talán csak annyit akartam mondani, hogy nem tetszett az első prdukciója ,de hát nem az elsőn dől el minden.Mégis én eséjtelennek tartom,de az csak az én véleményem.Talán mégjobb lessz a következőn , de ahoz nagyon sokat kell feltoztasson,mert még1 ilyen prdukció és mehet haza.

 13. Hát én sem örültem a Cs.sz 1 győztesének.Sőt nagyonagyon mérges voltam.De persze a kis fúnak több ismerőse,osztársa,barátja vagy mit udom és milye volt és az a sok SMS csak vitte és vitte őt a cél felé .A Black Time,a 4 For Dance,Kovácsovis Fruzsi vagy még talán a népdal énekes simán megnyerhette volna. Mert ők igazi tehetségek voltak(igaz , hogy közüllük sokan hiressé váltak mintpl:Fruzsi vagy a 4-es táncosok)de ez egy nyomaték marad mindenkiben ,aki másra számitott és ez megpecsételte az CS.SZ 1-et és a nézőket is.

  Remélem idén a 2009-es Csillag Születikben igazi tehetségre/tehetségekre talál az ország.

 14. Sziasztok!

  Képzeljétek, voltam a válogatón, de miután két dalt is meghallgattak tőlem, csak annyit kaptam, hogy: “Tudod, hogy te profi vagy? Köszönjük szépen, majd értesítünk.” Na, azóta is.
  Miért nem úgy reklámozzák, hogy tehetségtelen kezdők jelentkezzenek?!?!
  Legalább pár rostán juttattak volna tovább…

  A versenyzőknek egyébként sok sikert és kitartást kívánok!

 15. És DC önmagához képest még alig mutatott valamit. Mégis komoly lett, szekrényes ruhával is :)

 16. 4 k1sördög

  Igaz!!! Nekem semmit sem mondtak! Csak ámultak xD
  aztán: köszönjük majd értesítjük!
  (persze az a baj, hogy rám nem lehetett gombot nyomni – mármintho álljak le mert szörnyű-)

 17. gyerekek! tök fölöslegesen tépjük a szánkat! adva van egy liba akinek elsősorban a kockahas számít, aztán a mama aki édes de nem önnálló, van a papa aki vagy ige nvagy nem de az sem biztos hogy ellát v, elhall a színőadig, no és a kopasz aki sztem elég okos ahhoz hogy önmagát adja. a 4-ből három mallőr. mit is vártok tőlük. Ezek ne határozzák meg ez én értékrendemet. Minden a manipulációról szól. Tehetségesnek nem kell lenned, eladhatónak kell lenned. mgj. Akutyakölykök nagyon jók voltak,ami igaz az igaz. ott a “zsűri” is korrekt volt ,bár nem is tehettek mást

 18. súúúú 77-éves tata nyomta a rizsát a süketje és a vakja semmit se hall se lát kis hülye tata XDXDXDXDXDXDXDXd

 19. Én csak azt nem értem, hogy miért kell így beszélni egy 77 éves emberrel legalább a kora iránt lehetnének tisztelettel, amúgy meg becsülöm az öreget hogy 77 évesen ilyen hangja van, lehettek vna SOKKAL tapintatosabbak, nem tudom hogy az a repülős csávó mennyivel tudott többet mint ő. Az a baj, hogy a mai generációk már nem tudják megbecsülni az ilyet, de még nem is lenne vele semmi probléma, ha kúlturáltan közölnék. Na de mindegy talán lesznek még benne olyanok is akiknek van tehetségük. Én Németországban élek és hamarosan műv. suliba fogok járni ahol tanulnak is azért hogy jussanak valamire, szerintem hülyeség ez az egész, ennyi erővel bárki oda mehetne és mosolyoghatna szépen és még meg is nyerné. Tabáni Istvánnak és Erőy Vikinek sok sikert a továbbiakhoz ja és a Soldiers Crew-nak is!

 20. hello szerintem az a kopasz csávó egy öntelt majom ráadásul tapintatlan szegény öreg bácsi sajnálom nem igy kéne legalább adja meg a tiszteletet nem kell játszani a semmit mondó fejét ennyit erről

 21. én csak szegény bácsit sajnálom

 22. Sziasztok!
  Nekem Varga Viktor tetszett a legjobban, nagyon jó hangja van! Arnika neked csak annyit tudok mondani, hogy a csillag születik nézése helyett olvasgasd a helyesírási szótárt ;) és ne alkoss úgy véleményt egy hangról, egy dalról vagy bármi másról, hogy nem értesz hozzá! Mert a megszólalásaidból látni, hogy nincs füled a zenéhez…

  Valaki segítsen nekem! Hol találom meg Varga Viktor csillag születikben előadott számát? Youtube-n már utána néztem de nincs fent. Ha tudtok segítsetek!

 23. ki az a varga viktor?

 24. A Varga Viktor az tényleg A Victor de Vargas. Én abban a korban AKAROK élni, amit becsukott szemmel ( nem mintha nyitott szemmel nézve nem volna élmény… ) elém varázsolt a youtube-on a Just the way you look tonight-ban!!!!!!! És pont úgy öltözik, mint a Mentalista…Betty, JÓ ÍZLÉSED VAN!!!

 25. Farkas Richard

  Nekem a 12-éves kislány hangja tetszett a legjobban.

 26. 4 k1sördög

  én nem tartom helyesnek, hogy a jacksonok xD kijutottak a 3.-ba egyáltalán. Én úgy érsze azért egy “picit” jobb vagyok mint ők. Hát engem miért nem engedtek át az elsőn sem????

 27. nekem veres robi tetszett a legjobban bárcsak én is olyan jól tudnám csinálni mint ő(:

 28. Varga Viktor ügyes volt és szerintem nagyon jó hangja van!!! a zsüri pedig egy nagy 0 . kíváncsi lennék ök mit tudnának alkotni…Egyépként pedig a bácsival is ocsmány hangnemben beszéltek és nem látták hogy nagypapájuk lehetne…szégyen!

 29. Nekem Katja a BEST!

  Az az igazság, hogy ismerem egy picit Katját, már hallottam többször élő buliban énekelni! És csepet sem rekedtesen szokott énekelni. Sajnos ez a felvétel még az allergiás időszakban készült és tudom, hogy Katja nagyon allergiás.
  Ilyenkor többször veszi a torkán a levegőt (mivel az orrán nehezebben megy)és ettől reked be. Ez is nagy dolog, hogy ennek a tehetségkutatónak az előrostái mind nyáron aug.-ban és szept.-ben voltak és neki így is sikerült!:)

 30. Katját majd hallgassátok meg, amikor legközelebb lesz a tévében meg fogtok lepődni, mert a rossz időnek köszönhetően már nincs allergiája és csengőbb a hangja mint valaha! Én hallottam már azóta Őt élőben énekelni!:)

 31. Ha már építő kritikáról van szó (a bácsival szemben), akkor a kedves kommentálók miért nem tudják az összes többi versenyzőt egyenlőnek tekinteni? Igen, tényleg durván küldték el a bácsit, de megnézném, hogy ki hogy viselkedne, hogyha egy napon keresztül zúdulna rá a tehetségtelen és másokat csak másolni tudó “maszlag”. Pl. Michael Jackson tánc/ének is legalább 50 lehetett. Semmi baj nincs azzal, hogyha tisztelegni szeretnének előtte, de szerintem ezt nem úgy kéne, hogy lejáratja magát ország-világ előtt egy kritikán aluli produkcióval. A zsűriről pedig annyit, hogy; Oroszlán Szonja tehetséges fiatal színész-és énekesnő, tehát ért a dologhoz (és ha valaki visszanézi akkor ő volt a legudvariasabb és kedvesebb a jelentkezőkkel). Hernádi Judit több évtizede van a szakmában, egyik leghíresebb magyar színésznő, valószínűleg többet látott vagy hallott már mint a kommentálók többsége együtt véve. Szirtes Tamás a Madách Színház vezérigazgatója. Szerintem ez elmond mindent róla, de a gyengébbek kedvéért: műveletlen, ill. tudatlan ember volt már valaha is ebben a pozícióban? Fáy Miklós tehetséges és 100%-ig őszinte újságíró. Nyilván azért kellett a csapatba, hogy ellensúlyozza a többi 3 zsűritagot, hiszen amikor ők már nem merik/tudják, ő igenis elmondja az igazat és nem vezeti félre a versenyzőket, hogy ” Jajj, ne haragudj, ez most ide kevés de azért gyakorolj sokat ” és szerencsétlen gyerek komolyan veszi és évekig gyakorol, amikor egyszerűen nincsen énekhangja és tehetsége. Ő igenis elmondja: “Ebben nem vagy tehetséges, ne próbálkozz tovább, mert csak csalódni fogsz a jövőben, hogyha ezt tovább folytatod.” Igen, lehet, hogy a 2. rosszul esik, de én inkább akarom hallani az igazat, minthogy valaki a szemembe hazudjon csak azért, hogy ne bántson meg.
  És hogyha a nézők most is azért fognak szavazni valakire, mert sajnálják, hogy szegény (versmondó kisfiú tavalyról) akkor semmi értelme a műsornak. Nem az ország legaranyosabb gyerekét vagy a legtöbb ismerőssel bíró tinilányt keressük, hanem egy sztárt, aki tehetséges és szeretne elindulni, kitörni a mindennapokból. Ha pusztán pénzért indulnak el, akkor jelentkezzenek segélyért az alapítványoknál, ne a médiához forduljanak, ami veszélyes és csapdákkal teli.

 32. Sziasztok! tudom,h nem fogtok velem egyet érteni de naon nem értek egyet én sem a Katja fan táborral. Én egyáltalán nem tartom őt tehetségenk.szimpla vendéglátós ének hang, és külső. ráadásul a tv előtt a túlzó mimika és gesztikuláció ripacsoskodóvá teszi a produkció. megnéztem őt a többi videóiban is. Oda való a produkció ahol elő is adja azokat. kocsma, bográcsos falunap. Művészi értékeket nem képviset. Rengeteg ilyen “tehetség” ésettől nagyobb futkos kint az utcákon.
  Nekem kizárólag a kutykölykök jöttek be. Lehet replikázni.

 33. az eggggggggggggggggész műsort hol lehet visszanézni??????????????????????????????

 34. hol lehet vissssza nézni bakker????:(

 35. Bence

  Akkor te még élőben nem hallottad Katját énekelni! Ő sokkal több mint egy vendéglátós, egyszerűen azért, mert több benne az erő! Amit nem szabad bezsúfolni egy éjszakai bárba. Ha hiszed ha nem ő nem gesztikulálta túl. Ő ilyen a valóságban is. Nem játszotta meg magát. Ezt a dalt legalább ilyen vehemenciával énekeli el egy ember előtt és ötven előtt is. Mert árad belőle a kitartás és az erő! Nem tudod mennyi saját dala van. Én igen és szerencsére hallhattam is egy párat. Ő nem egy vendéglátózenész, hanem egy hatalmas kreativitással rendelkező, dalokat, verseket stb.. alkotó művész. Amit sajnálatos, hogy eddig nem mutatott meg a műsorban. Az igazi Katja tele van egyedi ötletekkel, de hát ha az embereknek az ugrabugra kell ő arra is képes. Úgy látszik ma az embereknek az ugrabugra kell és nem a mögötte rejlő művész!

  Köszönöm Katja, hogy ismerhetlek és kérlek énekelj ha teheted saját dalt is majd egyszer a tvben!

  Üdv.: egy ismerős

 36. Katja azonnal, amint meghall egy dalt tercel rá olyan tisztán mintha mindig is ismerte volna a dalt. Eleve tercelni sem mindenki tud, de ő igen. Még jó, hogy én is zenélek és ezt értékelem, mert a sok botfülű az ilyenre nem figyel oda.
  Nagyon nagy a hangterjedelme minimum 3-3,5 oktáv. Néha hallottam úgy énekelni őt mintha férfi hang lenne. Néha olyan magas opera áriát énekelt szoprán drámai opera hangon, hogy nagyon ritkán hallasz ilyen tiszta minőségi csengő hangot még az operában is!

  És Bence szerintem te az a Bence vagy aki szintén tovább jutott. Én láttam ugyanis egy Bencét a Tháliában, csak még nem adták le. És az a Bence elbújhat a Katja mögött, mert egy nem nagy tehetséggel megáldott egyszerű hangú fiú. Talán maximum musicalben énekelhet majd. De nem több.

 37. Eleven

  Nagyon örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam. Sejtem, hogy ki vagy! Köszönöm a jó hozzászólásaidat!!!

  Puszika! Katja

 38. Fantasztikusan tehetséges emberek élnek ebben az országban.Kár,hogy nem mindenkinek adatik meg a lehetőség,hogy bemutassa.Én úgy gondolom,hogy ha nem is sikerül olyan jól a szereplés ahogy el volt tervezve akkor is nagyon nagy bátorság kell ahhoz ,hogy meg merjék tenni ezt a lépést,felvállalva az azt követő kritikákat.Csak így tovább mindenkinek hajrá!!!!!:-)

 39. mondok gyöngyi

  A válogatáson a campiba ott voltam a lányommal azt mondták neki hogy,hogy hogy nem jutott be az előzö csillag születikbe mert hogy nagyon tehetséges ,azt hittük hogy ez talán más lessz mint tavaly,de ugy gondolom hogy ez nem 100% ba a tehetségekről szól hanem a nézetségről és az igazi teheségek meg le vannak tolyva szo szo!!!!!!

 40. Hello!
  Nekem a Katja nem annyira tetszett….baromi szép hangja van, de nem tetszett ahogy énekelte azt a dalt….a Varga Viktor viszont nagyon cool volt,van ott nem kicsit hang is, meg ritmusérzék is (meg egy tuti billenytyűs is: ) ),nekem jobban bejött, mint a Maroon5. Nagyon muzikális a srác. A pici lány a jazz-számmal (Eőry Viki) szintén szuper volt, a Tabáni is , MC DC is (a szekrényes ruhát én poénnak vettem,nálam ült: ) ),a Kutyakölykök is, és a Soldiers Crew is baró volt. A második eresztés übergagyi volt sztem, kivétel talán az André-fiú (vagy lány?).

 41. kedves Eleven!

  nem is nagyon vágyom rá,h élőben hallgassam, igényesebb zenére vagyok kiélezve, nem ismersz tehát nem igen tudhatod, hogy nekem az ugra vagy a bugra kell.Egyébként Szalóki Ági, Besh O drom, Csík Zenekar, Quimbi, Koncz Zsuzsa, Cseháti, Máté Péter, Magna Cum Laude,Republik….és még sokan mások. Bennük egy közös van azon kívül hogy magyarok,:alázat a zene és az előadó művészet iránt.Mind egytől-egyig adni akar valmit nekünk magából a zenén keresztül.Mindegyik magyar értéket képvisel, mert magyarok vagyunk és vannak értrékeink.

 42. Bence

  Sziiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaa!!!! Örülök, hogy te is itt vagy!!:)

  Most már egy csomóan vagyunk, akik itt fórumozunk a kiscsillagok közül. Ne vedd magadra a rosszat, de tanulj belőle! Én Imádom a hangodat! És sajnálom, hogy még nem ismerhettem meg a te igazi stílusodat. És te se az enyémet. Remélem nem hiszed, hogy 11éve kizárólag ugrabugra zenét játszom, mert akkor ezt rosszul gondolod. Én is imádom Máté Pétert, énekelek is tőle sok szép dalt!:) Csak én nem Máté Pétert énekeltem, mert már elcsépelt volt a dolog a Megasztának köszönhetően. Nem akartam olyat énekelni, amit már valakik tehetségkutatón énekeltek(Rúzsa Magdi stb..)

  Ettől függetlenül fel a fejjel!!! Jó vagy!!!! És te leszel a következő Máté Péter, ha te is így akarod!!! Ráadásul te még fiatal vagy, nagy jövő áll előtted!:)

  Lehet, hogy a műsor legvégén már én is ott fogok csápolni neked, hogy “HAJRÁ BENCE!” Remélem érted, miről beszélek!:) Csináld teljes erővel a dolgot, és te leszel a Csillag!!!! Kitartást!!! További szép napot neked!!!

  Puszi! Katja

 43. nem kell mellre szívni

 44. katja sztem el vagy tévedve

 45. MOST tényleg nem csak úgy össze-vissza írogatok, de szerintem ha ezt a pikírt csevejt most nem az RTL rendelte meg Tőletek, akkor ne folytassátok, mert kezditek 1mást durván manipulálni, és ez némelyeknek átjön. Nem KELL szeretnetek 1mást, senki nem várja Tőletek. Vagy megvan már a végkimenetel forgatókönyve ( ha másnál nem is, az Istennél biztosan ), és úgyis úgy zajlik majd minden, ahogy ez a nagy könyvben meg van írva, vagy a Nézők döntenek Rólatok, nem Ti 1másról. Mindkettőtöknek megvannak a maga ÉRTÉKEI, de nem vagytok 1formák. Ez Bennetek a SZÉP. Innentől jönnek a gázos alternatívák, csak véxükség esetén ajánlom Nektek. 1. lehetőség: gyilkoljátok 1mást négyszemközt. 2. opció: majd élő műsorban ( garantált hipernézettség!!! ) 3. opci-jó: nyírjatok ki engem… : ) csaxegény Nézőket hagyjátok életben, egyedül Ők nem tehetnek itt semmiről…csak néznek…mint Rozi a moziban… : )

 46. AngeL

  Ku–va jó a dumád!!! Imádlak!

 47. Sziasztok ! én elveszítettem a fonalat,Angel te most kinek is céloztad a leveledet. Sztem is mindenkinek lehet véleménye. Bence nem személyeskedett, még csak nem is szemétkedett mint egyesek, bár ezt igyekezték becsomagolni. Egyszerűen ez a véleménye. Mesmeg nekem sem jön be a katja.sztem is a túláradó érzelmei nem oda valók és nem is tűnnek teljesen őszintének. és akkor mi van? Az lenne a csúnya ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Nekem egébként soha nem tetszett a tömegcikk,de a műsorba ez is kell. Van aki felismeri hogy átlagos ,van aki nem és kűzd azért, hogy kitűnjön az átlagból több kevesebb sikerrel. Na leke szíve rajta. Ettől még nem tetszik mindenkinek. Én az énekesek közül csak huhogó srácot engedtem volna tovább. Még jó hogy nem én vagyok a zsűri.

 48. SENKI nem tetszik mindenkinek. Sőt, valaki minél inkább havazik, annál inkább hull a hó. Az egyik 1 lúdnyak, a másik 10 tyúknyak. Te azt vallod, jobb 1 lúdnyak 10 tyúknyaknál. Én pedig azt állítottam, hogy a lúdnyak az nem tyúknyak. És azt is állítom továbbá, hogy nem a tyúknyak és a lúdnyak fog választani, hanem ŐKET fogják választani. Bence pedig IGENIS személyeskedett, Katja szavai pedig néha gazak voltak, de IGAZAK. És még azt is állítom, hogy sosem fogja tudni az egyik meggyőzni a másikat arról, hogy rossz. Akkor meg mi a francról beszélünk?!
  Az jutott még SZM-be, hogy mikor Victog Hugo Nyomorultak című darabját bemutatták, akkor két tábor, akkor épp a haladók és a maradiak egész egyszerűen összeverekedtek az előadás kellős közepén. Comme il faut! Figyeltél rám? A NÉZŐK verekedtek össze. A színészek JÁTSZOTTÁK A SZEREPÜKET.
  Na, egy páran azért ott is ráfáztak: azok, akik A DARAB miatt jöttek……….
  Végül pedig a legfontosabb szubsztanciám a következő: ÉN SOSEM ÁLLÍTOM, HOGY IGAZAM VAN. És a fél világot forrón ölelem, de a másik fele sem kap tőlem balegyenest. It’s all.

 49. Kedves Angel csak abban bízom, hogy most jobban érzed magad! a visszofogott érzelmek akáz fizikai elváltozásokhoz is vezethetnek.

 50. AngeL
  “Katja szavai pedig néha gazak voltak, de IGAZAK”

  Már kezdem túl beképzeltnek érezni magamat!!!! De azért jól esik, hogy valaki igazat ad a szavaimnak!!!:)

  Pusszancs! Katja

 51. A kockázatok és mellékhatások tekintetében megállapítom, hogy Katja felém irányuló túláradó pozitív érzelmei akár fizikai elváltozásokhoz is vezethetnek: MOSOLY ( angyali) az arcomon. Érdekes, most valahogy jobban lettem egyből. Neked is pussz, Katja…feltétlenül és csakis túláradóóóóóóóóó. : )

 52. AngeL
  Valami ilyesmi?!!!:))))))

 53. sziasztok nagyon jo a csillag szül.. szerintetek

 54. Kicsit meghalt ez az oldal, de azért valóban jó a csillag születik!

  Puszi!:)

 55. Még jó, hogy. Hisz benne vagy… : )

 56. AngeL
  De te is kellenél oda!

 57. Majd azt a Zsűri tudja, Édes. Azért vannak, vagy mi… : ) Egyébként velem abszolut korrektek voltak. A kritikájuk is fair volt. És én tisztelem őket. KOMOLYAN tisztelem őket. A Fáy-t meg kifffejezetten bírom. Szegény, a rajongóit még Ő se válogat- Katja meg : )

 58. jajjj imádom!!!!!! :D:D

 59. Kontos Anikó

  Tabáni István a legjobb nagyon imádom a hangját.Hajrá István!

 60. Ngyon de nagyon jók voltak a 2. középdöntős versenyzők külön gratulálok MC DC -nek és a Bad Boys-nak
  GRATULÁLOK

 61. timi vagyok 1 válogatást szertném nézni

Scroll To Top