Címlap » Hírek » Csillag Születik 2. kezdési időpont: Október 10.

Csillag Születik 2. kezdési időpont: Október 10.

Elérkezett a várva várt pillanat. A csillag születik 2. tehetségkutató műsorának kezdési időpontja 2009. október 10. Az RTL Klub 10-től minden szombaton a tv előtt várja a nézőket.

A felhozatal igen változatos és igen szines lesz. A tv adásba 30 versenyző / versenyző csoport jutott be, melyeket a zsűri válogatott ki igen kemény harcban. A zsűri listájáról már korábbi cikkünkben értesülhettek a szemfülesebbek.

Hát nosza, izgalommal várjuk a műsort. Lássuk, melyik Csillag fog megszületni 2009-ben.

További hírek a műsorral kapcsolatban: Csillag Születik 2.

zenekarokaz.hu

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

6 vélemény

 1. Kivel voltak harcban a zsűritagk a jeleöltekkel, vagy egymással, esetleg önmagukkal? Meg aztán mi a fenének kell ilyent leírni, úgy is csak reklámfogás. Ez az RTL-ről szól nem a tehetségkutatásról. bla..bal bal.. De így szeretjük nem kell a nézőt helyből hülyére venni

 2. “adásba 30 darab versenyző ”

  szóval már darab!!! a mértékegysége a versenyzőknek……
  tényleg árucikk lett belőlük:(
  pedig még el sem kezdődött……

 3. Angol tanárom barátja is bekerült a 3. fordulóig..Zenekarban jáccanak az egyik tag szájdobol..majd léccíh cavazzatok rájuk Thanx

 4. Ricardo Izecsony Santos Kaká

  Engem aki meg ragadott az a két csávó volt aki egy szintin kisérte a másikat de teccet nekem az a repp er hapi is naon le oltotta azt a csajt XD…..

 5. Nekem aki a legjobban teccet az a freestyle rap er volt örülnék ha ö nyerné meg:) ;) de lehet lesznek nála jobbak is mert most nem igazán voltak nála jobbak….mennyi Michael Jackson os táncosok voltak de mind ki estek …Mert Michael Jackson ból csak 1 lehet!!!

 6. Gábor karina

  Nagyon szinvonalasak a produkciok.De kár ,hogy csak a televizioba lehet megtekinteni,mashol nem . Például az internaten .

Scroll To Top