Címlap » Hírek » Csillag Születik 2009. okt. 31 – Elődöntő 1.

Csillag Születik 2009. okt. 31 – Elődöntő 1.

Nézd meg őket VIDEÓN is! > >

Csillag Születik 2009. nov. 13 - Elődöntő 1.A Csillag Születik 4. adásában megkezdődött az elődöntő, ahol is már a versenyzők élő adásban mutathatták meg tehetségüket. Az élő adásnak “hála”, több hiba is csúszott a műsorba, de ettől természetes, ettől élő. A döntők folyamán már nem csak a zsűri szólhat bele a végső eredménybe, hanem a tv nézők is. Zsűri pontoz 1-10-ig, az otthon ülők pedig sms-sel, telefonhívással szavazhatnak kedvencükre. Így alakul meg a végső pontszám, ahol is a 10 produkció közül csak 4 juthat tovább. Így történt ez a mai nap folyamán is. Nézzük meg, kik léptek fel ma, és kik jutottak tovább, ki estek ki a Csillag Születik 1. Elődöntőjéből.

Az 1. elődöntő versenyzői

A zsűri által adott pontszámok sorrendben a következőek: Oroszlán Szonja | Fáy Miklós | Hernádi Judit | Szirtes Tamás

 • Soldiers Crew:  első fellépőként a zsűri egybehangzóan dícsérte. Virtuóz és szórakoztató előadás volt. Pontszámok: 8 7 7 8 = 30.
 • Big Family: a zsűri végre örült, hogy nevethetett, szórakozhatott a műsoron, nem pedig ijedten figyelte az eseményeket. 4 3 4 4 = 15.
 • Eőry Viki: új számmal készült, viszont meglepő módon azzal a dallal, amit Balogh Brigi énekelt a 2 évvel ezelőtti Csillag Születik műsorban. 6 4 6 7 = 23.
 • Csikó Szabolcs: tetszett a zsűrinek a virtuóz néptánc, de több meglepetésszerű elemet hiányoltak belőle. 7 5 7 8 = 27.
 • Timesz Girls: Ugrások, forgások, technika elemeket hiányolta a 4 tagú zsűri, a betervezett kelléket (keretet) is keveset használták. 6 4 8 7 = 25.
 • Inzsöl Gyula: első próbálkozása után bakizott, ugyanis leállt a repülője. De új lehetőséget kapott, ami viszont kifejezetten tetszett a zsűrinek. 6 5 8 6 = 25. Érdekesség még, hogy Hernádi Judit először tévedésből 10-est adott (élő adás)
 • Balogh Brigi: egy nehéz Whitney Huoston dallal készült, mely a Több, mint testőr c. filmben is felhangzik. Zsűri magyar dalt szeretne, és több színpadi mozgást. 8 7 9 9 = 33.
 • Horváth Tamás: a fiatal fiú megénekeltette a közönséget is, nagy hangulatot kavart. Zsűri viszont hiányolta a saját szerzeményt, ezért a dícséret elmaradt. 5 4 8 8 = 25.
 • Veres Robi (MC DC): jókat tud mondani, különleges képesség, gyors agyműködés. Hangzott el a zsűri szájából, akik kifejezetten bírták az előadást. 9 8 9 8 = 34. A zsűri által adott legnagyobb pontszámot érte el.
 • Strokes: színes előadás, szórakoztató műsor. Zsűri szerint jobb volt, mint az első produkciójuk a válogatásban. 8 6 8 8 = 30.

Érdekes, hogy nem a zsűri pontszáma döntött a továbbjutók sorsáról. A tv nézők tehát megváltoztatták az eredményt, ezért a 4 továbbjutó versenyző a következő: Csikó Szabolcs, Horváth Tamás, Veres Robi – MC DC, Strokes.

Gratulálunk a nyerteseknek, várjuk a folytatást.

2. elődöntő > >

zenekarokaz.hu

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

92 vélemény

 1. Sziasztok!!
  Nem hiszem el hogy annak akinek meg kellett volna nyernie a versenyt kiesett.
  Szerintem ő teljesített a legjobban és a végén ő eset ki.
  Ez igazságtalanság olyan szomorú vagyok Brigi miatt.
  Akkor is te leszel Brigi a legnagyobb sztár!!!!

 2. Szintén nagyon sajnálom, hogy Brigi nem jutott tovább, de remélem a szakma is felfigyelt Rá! Minimum lemezszerződés! :)

 3. sztem így a legjobb. nem kell ide az izgő-mozgó táncbemutató(Miki megmondta az igazat), se azok akik inkább kiabálnak v sikítoznak mintsem énekelnek.
  Tamás 4ever.

 4. Mindent bele André!
  Nagyon várunk, légy Te a NYERŐ!
  Nekem(ünk) már az vagy!!!!

 5. Szép estét mindenkinek!

  Igen Kiesett az egyik esélyes!

  De úgy gondolom szakmai füllel, szemmel, hogy Brigiben még nagyon sok van amit nem halhattunk.
  Bízok benne hohy a közeljövőben meghalhatjuk.
  Ő egy nagy tehetség gyönyörű hangal.
  Nem itt a helye, ezt a szintet már túllépte!!!

  Sok sikert Brigi.

 6. :(sajnálom a TimeszGirls-t:(

 7. En is csak csatlakozni tudok, Brigi nagy tehetség, neki is tovább kellett volna jutnia…Az egyik szemem sír, a másik nevet..
  Én szívem szerint 5 produkciót juttattam volna tovább…A 4 továbbjutót, és Brigit…
  Sajnálom, hogy nem 5-öt lehetett, csak 4et…
  De biztosan felfigyeltek rá…ilyen hanggal…:):):)
  Szóval sok sikert, szerintem minden kiscsillag tehetséges volt!!!és sikereket fognak elérni:D:DBízom benne:)

 8. Sziasztok!
  Úgy gondolom, hogy remek volt ez a mai este. Sajnos sok tehetséges csillag esett ki, de biztos hogy sokat fog segíteni nekik ez a hírnév, amit itt szereztek. Mindenesetre én a Tamásnak szukoltam, de szerintem mindenki remek volt. Esetleg, ha v.ki tudna nekem v.mi elérhetőséget adni, hogy hogyan tudnám elérni a Tamást, vagy a Brasch Bencét, akkor azt megköszönném. Unokahugomnak nagyon tetszett mind a kettő fiú és szeretné kifejezni nekik a véleményét! Előre is köszönöm szépen!
  További szép estét! :)

 9. Én is Tamásnak szurkoltam és igen én is örülnék ha valami elérhetőséget tudnátok adni:)előre is köszönöm:)

 10. Igen Petra, fogjunk össze, van miért, vagyis inlább kiért összefogni! :D

 11. gondolom iwiw-en kerseztül lehet nekik üzenni,Bence fent van az tuti!

 12. hát én is sajnáltam nagyon Brigit,igazi tehetség,sztem sokkal jobb volt mint a Veres Robi…. nekem nem tetszett!!
  De Tomi bent van…egy csomóan szavaztak rá én összefogtunk egy jó páran =) együtt szurkoltunk neki és meglett az eredménye…. ugyan úgy lázba tudja hozni a közönséget,mint a TV2-n a Megasztárban Király Viktor és ő nyert :P Szal ez jó jel nagyon :P

 13. demeter gergely

  ezekkel a szabályokkal ez sajnos csillaghullássá változott műsor lett.már elején meg kellett volna mondani,hogy ez a műsor a tehetségek gátlásáról és eltüntetéséről szól.aki hallotta brigit gondolom mind egyetért velem.mi jöhet még ezután??!

 14. Brigit én is sajnálom, de Tamás igenis tehetséges, nála igazi show láthattunk, jó, hogy továbbjutott. A Strokes-t én nem juttattam volna tovább, sztem elég unalmas müsoruk volt.

 15. Üdv Mindenkinek!
  Szerintem a közönség jól döntött.
  Briginek hiába van nagyon jó hangja, nem tudja megfelelően használni. Ugyanis a színpadon merev mint egy fadarab, ráadásul nem énekel hanem kiabál.
  Hangi adottságai kiválóak, de még fejlődnie kell az előadói stílusát tekintve.

 16. sajnálom nagyon hogy kiesett a Soldiers crew mert szavaztam gondolom ti is sajnáljátok őket??????…….Én még a Vogal geg sessionra vagyok majd kiváncsi

 17. sziasztok!
  Én nagyon ledöbbentem amikor láttam h brigi nem jutott tovább hisz szinte neki volt csak rendesen képzet hangja nagyon kellemes volt hallgatni!
  Nagyon sajnálom,h kieset!

 18. Hát nem tudom, hogy ugyanazt a műsort néztük-e, bár minimális az esélye annak, hogy nem. Biszont akkor, hát hagy ne mondjam, hogy eléggé érdekes szempontok alapján juttatnátok tovább a versenyzőket és örülök, hogy nem csak rajtatok múlik. Brigit, aki nagyjából csak énekelni tud, de valójábnan egy másodpercig nem láttam az arcán, hogy valóban beleélné magát a számba és érzéssel csinálná ( neem, a fájdalmas a fejek nem a meghatottságtól, csak a nehéz hangoktól voltak), vallamint egy ekkora a számot sikerült élettelenül előadnia, azt tovább jutottatnátok, de a Tomit, aki tök amatőrként képes volt enyhén szólva felpörgetni a közönséget, a zsűrit és szerintem a tévénézőket is, koncentrálás nélkül szívből énekelt egyetlen hamis hang nélkül, azt meg így a Brigi mögé utasítjátok. Hát érdekes, de nem vagyunk egyformák és elfogadom, hogy nektek a tucat kell, nem az, aki valóban idevaló.
  Nah legyetek jók!

 19. Szerintem a Soldiers Crew volt a legjobb, hihetetlen, hogy Ők nem jutottak tovább, Veres Robi lehet, hogy szórakoztató, de szerintem ez a műfaj nem idevaló. André-ra én is kíváncsi vagyok, nagyon tetszett, de vajon milyen lesz, ha majd nemcsak “huhog”, hanem énekel is.

 20. LEDÖBBENTEM !
  Ez így egy nagy CSILLAGHULLÁS ! Az jut tovább így akinek nagy a családi, meg a baráti köre aztán nyomkodják rá az sms-eket.
  Megkérdezem, annak ellenére, hogy nekem is tetszett, de
  vajon egy MC DC énekesnek az országban mekkora lenne a halgatottsági szintje, mondjuk a Brigihez képest ?
  Itt is úgy kellett volna, hogy legalább egyet a zsüri megmenthetett volna, mivel ők azért legalább szakmai szinten döntenek, nem baráti, meg családi. Fel vagyok háborodva ! AZ EZELŐTTI SZÉRIA NYERTESÉT KI ISMERI ?- SENKI !!!! Időként a média bedob egy hirt róla, hogy hova lett a pénz, meg hogy hogy élnek a szülei.ILYEN CSILLAGRA NINCS SZÜKSÉGE MOST SEM AZ ORSZÁGNAK !!!!!

 21. Sziasztok!
  Szerintem Tomi volt az egyik legjobb, nekem nagyon tetszett.
  Mc Dc is nagyon tehetséges, elképesztő hogy forog az agya.

 22. Egy felháborodott Tvnéző

  Ez Durva azok a csővel doboló valakik elsőként jutottak tovább ? PFf eléggé bénák már boccs.. kiváncsi leszek a koncerjükön ha lesz hányan lesznek?? xD Sehányan.. ezellenben.. Brigi hát Wow errre kiszavazzák.. A freestylos kölyök sem rossz okéé ő bemment de a Soldiers Crew se volt semmi.. erre ő is kimegy.. nenemáá a Soldiers és a néptáncos között a különbség nem is kicsi.. gyerekek 20.század elmúlt.. 21.van Sztem Brigi Soldiers McDc Viki ők akik kicsi csillagok és az elöttem szólónak igaza van ez nagy csillaghullás..

 23. Sziasztok!
  Ne feledkezzetek el arról sem, hogy ez a műsor egy kereskedelmi jellegű csatorna esti főműsoridőben sugárzott műsora, és a csatorna bevételeinek jelentős hányadát teszik ki a reklám bevételek. Össze kell hangolni, hogy valóban tehetséges, de “eladható” jelölteket vigyenek tovább a következő műsorokba. Legyen változatos a paletta (néptánc, ének, ütős, stb.), legyen tehetség, aki különleges és érzelmeket ébreszt (MC DC), akire megmozdul a közönség (Tamás).
  Viki tehetséges, de zeneileg túlságosan kész, nem formálható (mindenre felnőttesen helyreteszi a zsürit) és túl fiatal, ezért esett ki. Nekem nagyon tetszett ő is.
  Briginek szép a hangja, de érzelmet és átélést nem tapasztaltam, szerintem azért, mert ő alapból ilyen, bocs.
  A Big Family szörnyű volt.
  Csikó Szabolcsnak nagyon örülök, drukkoltam neki, mert szerintem is megérdemli, ő valóban e műsor szülötte, tehetséges és tiszta tekintetű és tiszta lelkű (könnyes lett a szeme, amikor tovább jutott. Gratulálok, hajrá.
  A másik favoritom a Strokes. Nem amatőr, de nagyon tehetséges, eredeti és erre mondjuk: nem semmi! És műsorilag eladható minden korosztálynak.

 24. oké oké jó műsorokat adtak elő de azért könyörgöm Brigi mindent vitt …zsűrinek kéne hogy nagyobb beleszólása legyen dehátna…pénz…ők csak dísznek vannak ott

 25. Őszintén szólva, Briginek tényleg szép hangja volt, viszont nem tudja betölteni a színpadot!Az sajnos nem elég hogy áll mint egy fadarab és torkaszakadtából üvölt!A Timesz Girls többet is mutathatott volna azt kell mondjam hogy a válogatón 100-szor jobban teljesítettek!A Srokes-nak örültem hogy továbbjutott végre már nem csak énekelni meg táncolni lehet a színpadon és igen is van olyan ember aki ezt érdekesnek tartja!A Big Family-t be sem kellett volna válogatni..Eőry Viki pedig túl magabiztos volt!Tamásnak pedig szurkolunk, bár remélem nem fog elszállni a sok dicsérettől. Sok puszi a bent maradtaknak valamint szorítunk a Bad Boyz-os fiúknak a továbbjutáshoz…

 26. Sziasztok!

  Én Briginek drukkoltam, gyönyörű hangja van szívesen hallgattam volna a döntőben is és biztosan elmennék a koncertjére is. Szerintem nem teljes egészében a közönségnek kellene eldönteni, hogy ki juthat tovább, a zsüri pontozása alapján a két legmagasabb pontot kapó automatikusan bekerülhetne a döntőbe a másik kettőről dönthetne a közönség. Remélem Briginek tényleg ugródeszka volt a műsor és annak ellenére , hogy nem jutott tovább sokan felfigyeltek a tehetségére.

 27. Mi tegnap haverokkal együtt néztük és ezt látnatok kellett volna egyszerre mindenki előveszi a teloját szavaz Tomira!! xD vicces volt =)
  olyan 40-en voltunk mindenki 3 szavazat már lett 120 szavazata.:D :) Hajrááá Tomi!!! :D
  Brigi télleg szépen énekel ezzel nincs gond de nem tudja úgy a közönséget felspanolni,mint Tomi=)

 28. Stoika Margaréta

  Hali

  Brigivel kapcsolatban , érzelmet és átélést nem tapasztaltatok ez így igaz . Szerintem ez a műsor nem profikról szól mivel a neve is ” csillag születik ” , a legtöbbeknek az első előadása volt és pl : Brigi is a legtökéletesebbet akarta nyújtani lehet , hogy még nem profi de azá válhatott volna és elvégre tehetségeket keresünk és nem amatör kezdőket aki még azt sem tudja mit hozhat ki magából és , hogy mit akar Brigi nagyon jól tudta és tudta mejik számmal tudja ezt éreztettni csak az a baj , hogy az embereknek az kell akit jól ismernek ez az sms is csak a pénz miatt van és elvileg a zsűri azért van , hogy kiválaszák azokat akik tehetségesek és továbbjutatják őket , most a Brigi 35 pontott kapot és ez szerintem jogos és más meg csak 25 ponttal továbbjutott ez meg nem jogos !!! köszi mindenkinek , hogy meghalgatattok !!! hali ( még nem késő a megmentésére ) XD

 29. Horváth Bence

  Inzsöl Gyula!!!!!nekem te voltál a kedvencem,ugyanis én 12éves vagyok de már most repkedek csűrős gépekkel de azért nem ezzel a tipussal,hanem kicsit gyengébbel. Számomra mindig te leszel a király,és sok sikert kivánok a torinói versenyedre!!!Sok sikert neked,remélem egyszer énis ide jutok majd.

 30. Tényleg annyira érdekes,hogy mindenki Brigit siratja,én látom rajta,hogy nagyon tehetséges és kemény lány,így szerintem nem fogja feladni és harcolni fog a sikerért,de tényleg semmi!!érzelem nem volt benne nem álltam le hogy:-tyű benne van valami ami ide kell.Hangja van,de ez nem elég a sikerhez.És mit látjátok ezzel nem lehet megnyerni a közönséget!és szerintem a Soldiersért kár,de ők se voltak elég jók!el kell fogadni én nagyon drukkolok a néptáncos csapatnak,mivel benne van egy ismerősöm:))

  Higgyétek el nekem Brigi túl fogja élni és még hallani fogunk róla! Viki szerintem tehetséges és ehhez a műsorhoz kell önbizalom,nem is kevés!

 31. Sziasztok!:)
  Szerintem nagyon is jó h. Tamás tovább jutott.Én neki szurkoltam konkrétan sikítoztam amikro tovább jutott..:)
  Persze sajnálom Brigit meg minden , de Szabolcs jobban megérdemelte.
  MC DC-nek döbbenetes h. mennyire forog az agya, milyen gyorsan tud rímeket faragni:)
  És hát a STROKES nekem nem tetszett h. csak csöveket ütögetnek ..:S
  De a többiek sztem megérdemelték:)

 32. Török László

  Hát az a MC DC legényke? Most azon kívül hogy gyorsan fabrikál szöveget,és ha levennék a zenét hát bizony nemtudom mit érne az a hadarás! Nem igazán ebbe a müsorba való amit csinál,hanem valamilyen kis klubbokban,összejöveteleken érvényesülne jobban.Szerintem hamarosan kiesik.A nézők már hátrébb tették.innen még egy lépés,és befejezte.Vannak
  ennél komolyabb tudást igénylő produkciók azthiszem.
  Nem szabad hogy a sajnálat elvakítsa a nézőt és a zsűrit.A gitáros srác pedig a zsüri véleményével ellentétben a testvérével ért valamit.Mint zenész mondom,hogy egyedül nemsokat ér. Úgy hogy fiúk vissza a duóhoz!

 33. Ördög Nóra, te lennél a legjobb a Csillag születikben, jövőre te is indulj jó lennél énekesnek, vagy táncosnak. Stolh bírom a humorodat, csak kicsit túl sok.:D

 34. hajrááá tamás én nagyon örültem mikor megláttam,hogy továbjutott (12 éves vagyok )hajrá tomi!!!!!!!!!!!

 35. mindenki a brigit mondja,hogy ö milyen jo meg igy meg úgy azt BÉNA volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 36. Hugii, megnézném, Te, hogy ütögetnél “csak” csöveket.

 37. sziasztok!

  szerintem tök jó volt kár hogy nem jutottak tovább:
  1.a repülős csávó
  2.timesz girls
  3.Viki
  4.a dunaújvárosi csávó
  tom hogy a “dunaújvárosi csávó” tovább jutott.
  én azt reméltem hogy ezek jutnak tovább.
  de azért nagyon tetszett a csillagszületik.
  csá

 38. szerintem senkise nyert vagy vesztett mivel amúgy is nagyon sok tehetség van bennük!
  és ne szomorkodjatok mert ő is sokat nyert ezzel:
  hogy bent volt az elődöntőbe.

 39. Én örülök, hogy kiesett a Times Girls mert csak tekergették magakut. Semmi jó nem volt abba amit csináltak és a válogatáson volt egy két durva mozdulat amihez nem 12-es karika kellett volna! Voltak náluk sokkal jobbak akik még a középdöntőig sem jutottak!

 40. MOCSEL ENIKŐ

  Én A Briginek ,Drukoltam Nagyon ,JO,Hangja van , és kár hogy nem jutot tovább. Megérdemeltevolnna .szia eni.

 41. Máté szép a stílusod!Török László kulturáltan írta,és nem fér kétség hozzá hogy Robi ügyes,de tényleg bennem is vannak kérdések,hogy vajon műsorról műsorra kíváncsi leszek-e erre a sok süketelése,úgy már nem biztos,hogy jópofa,illetve írta vki előttem,hogy erre van vmi hivatásos verseny,akkor miért nem ott,hisz így is vmi világcsúcsa van,meg ilyenek…akkor mit is keres itt?ettől még nekem szimpatikus de nem ő a befutó az tuti.

 42. Bajbíííííí

  TOMIIIIIIIIIII A KIRÁLY ENNYI!!!:)

 43. Végre győzött az igazság!!!! Szuperek a továbbjutott produkciók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))

 44. Én ugy gondolom hogy az énekeseknek nincs itt a helyük azok a megasztárba probáljanak szerencsét ilyenek kellenek mint a MC DC,Strokes,akkor az a Néptánccsoport ujat tudnak mutatni sztem mindenkinek!!!! Remélem Hogy Tamás Magyar számot is fog énekelni mert jobban állt neki a Strokes az Bámulatos volt ismét a “CSAK CSÖVEKKEL” Meg lehet probálni annak Csövekkel zenélni akinek ekkora a szája!!!!
  Hajrá Strokes!!!!!!!!!!!4

 45. Horváth Bence

  Ti egyszerüen hihetetlenek vagytok!!!!!
  A Brigi igy a Brigi ugy nem hiszem el,hogy csak mert 12éves ennyire csodáljátok hogy van hangja.Nézzétek meg a modellezést,nem tom meik énekes tudja megcsinálni!MÁR BOCS!Tele van a világ énekessel,meg popsztárral!Énekelni mindenki tud,csak nem biztos,hogy jól,de a modellezéshez nem hiszem,hogy mindenki ért mert rengeteg ember van aki ripityára törné még a legegyszerübb gépet is!És ez egy profi gép volt,yah a csávó 15 éves boccss!!!!!!!

 46. Bence te nagyon nem vagy képbe,vagyis kissé sem kapisgálod,mert Brigi az Brigi,de nem egyenlő Vikivel:)ő volt a 12 éves!Amúgy senki nem írta hogy nem volt ügyes Gyuszi,de micsoda hülye hasonlat ez,hogy melyik énekes tudna így repcsizni???és gyula hogy tudná elénekelni mondjuk a Queent???Ennyi!

 47. ja és pont azt írta a többség,hogy Brigibe nem volt semmi különleges,Viki meg fiatal és most sem azt hozta amit kellett volna!

 48. MC DC a legjobb!!!!!!

 49. MC DC a legjobb. Jó hogy továbbjutott. :-)

 50. Én is igy döntötem volna örülök h Tomi tovább jutott!!!

 51. sztem TAMÁS rajongók! szavazzatok a neten is TAMÁSRA mert nagyon le van maradva!!!

  TAMÁS THE BEST!

 52. Hát szóval ritka egy igazságtalan műsor.A bennt maradt szereplők nagy nullák!
  Hol vannak az emberek?-mi van az emberek fülével?Mindenki süket?-vagy beteg?
  Balog Brigi!!!!Hát az egyetlen versenyző aki Tud is Énekelni! Ja épp ez volt a baj.!
  Hát ezért nem fogom nézni tovább ezt a műsort.
  Itt nem a sztárcsinálásról megy a dolog-hanem a pénzcsinálásról.
  Köszi Gyurcsány!!!-Gazdasági válság.-) De ekkora?
  Zsűri?Nagy csalódás!Szonja!Vitt volna el a víz-tudod ahogy a Kása eldobja a labdát.-)))))

  Devilke

 53. Én mielőtt írtam volna végigolvastam az összes véleményt.Hát van sok hülye,meg 12 éves, aki nem is ért az egészhez semmit, csak nagyfiúskodik itt, azt sem tudja
  a tehetségkutatás mi fán terem. Igenis máshogy kellett volna csinálni ezt az egészet.Az nem vitás,hogy ebben az adásban Brigi volt a legjobb,aki ezt nem hallja,nincs füle.
  Nekem személy szerint tetszett Tamás is,a hangját is lehet képezni és show-t is tud csinálni,de hangilag a Brigihez hasonlítani sem lehet. Tény továbbá az is,hogy ez csillaghullás volt.Nem volt igazságos a továbbjutás.Tényleg az megy tovább akinek sok ismerőse van.Ez nem a csillagkeresésről szól valóban.Arra megy,hogy pénzt hozzon a tv2-nek.De elöbb utobb az emberek majd felháborodnak az igazságtalanságon, és más adot keresnek,hisz van annyi!!!Én spec megnézem még azt a műsort ahol André lesz.Ha őt is kiejtetik, az életben nem nézem többet a Tv2-öt az tuti!!Csalás, hazugság,pénz.Erről szólt a fele ennek az adásnak. Juj!!Ezek a csőves fiúk!!Jézusom!!Van akit ez szorakoztat???Jól írt valaki elöttem.Azért gondoljatok bele, ti végighallgatnátok egy 2 orás koncertet???Szerintem nincs olyan ember. 2-3 percig elmegy aztán annyi. A kislány jó volt, de tudni lehetett,hogy nem megy tovább mert fiatal,és ugysem engedik.mondván van még ideje. Ebben van igazság is,ha elképzelitek mivel jár a hírnév.Rángatnák össze vissza amit még nem bírna. A Szabi jó volt, hihetetlen,hogy neten keresztül igy megtanul valamit.Le a kalappal. Aztán persze mindenkinek lehet más -más véleménye.De őszíntén!!Hogy lehet egy tornászt összehasonlítani egy énekessel?Vagy egy repülőgépes fiut egy táncossal??Sehogy!!Ez így tök hülye szervezés!Ennyi erővel a szomszéd 88 éves Rózsika nénit is benevezhetném tevegeléssel:-))Na mindegy is.További szép estét.

 54. Az hogy a stokes-ot továbbengedték tényleg nagy kibas..-ás volt mert eztnem lehet szép szoval kifejezni.Engem is ért csalódás, hogy Brigitát kiestették.Nagyon szar szabájokat létesítettek!Más részt örülök mert a három fiú tényleg tehetséges(Tamás,Szabolcs és Robi)!A kis csajsze (Viki) nem fogadta meg a zsűri tanácst, hogy könnyebb nekivaló számokkal kezdje építeni a karierjét.A Soldiers Crew és a Timesz girls is tudott volna még mutatni.Várom a szombatot és remélem még egy ilyet mint Brigi nem küldenek haza , mert akkor nincsen igazság.Az ismerősökre rátérve ez igaz egyrészt ez segitti elő a győzelmet,de úgy ahogy mondjátok ha valaki tudja mi az , hogy tehetség akkor nem voksol a legnyengébbre,mert mint tudjuk a tavalyi győztes ezáltal nyerte meg a műsort.(bocsánat!ez által is!

 55. én vagy ő am nő

  ………………….mcdc(L)…………………….
  kár hogy a big family kiesett tök jó arcok voltak:)
  sztem nagyon nagyon szigorú a zsűri!
  times girl(L)
  szavazatok mcdc-re robira(L)

 56. Szerintem is kicsit az igazságtalan mert én még bejuttatam volna 2 emberkét aki szuper volt! De a Legjobb Horváth Tamás szép szeme van és jó hangja!! Ő a legjobb!! Nézzétek meg!! sziasztok!!

 57. Horváth Tomii a legjobb nem értem mért kapott a zsűritől olyan kevés pontot…nagyon jó hangja van és nagyon ól énekel…és még helyes is…hajráá Tomii

 58. Horváth Tomi a Legjobb…!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥ Kéne az msn.je :S

 59. Nemtudnátok msn.t vagy vippe van e ….vagy oldalokat ahol valami elérhetosegett találni róla ???? Fontoss lenne,es nagyon hálás lennék érte,írjatok :)

 60. Pálfi Dániel

  SZiasztok!

 61. ésh léci olvassátok már L amit irtam,mert nagyon kene :PP

 62. húúú, hát azt én is díjaznám, ha valaki tudna segíteni, hogy a Tomit hol lehet elcsípni! :) kösziiii :)

 63. úgyhogy azért lécives írjátok már le,nagyon akarnám….. :S

 64. Kelemen Emese

  Horváth Tamás legjobb én nagyon szeretem őt !!!
  Ő a legjobb ,és szavazzatok rá !!!!
  Tamás the best !!!!!

 65. Tomi a legjobb !!! Imádom,én is rá szavazok !!! :) A zsűri oan igazságtalan volt,pedig nemcsak a hangja szupi…:’D

 66. szerintem a katya volt a jomeg a bohóc is aranyosvolt a big famili meg nagyon durva volt nekem az nem tetszet majd kikapott a frász hajrá sebestély katya hajrá kis bohóc a tesómnak te tetszetél nagyon mikor nemjutotáltovább sírt is érted

 67. imádoom tomit
  ő a legjoobbb<3
  jóóó a hangja
  és non cuki is

  hajráááááááááááááááá tomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  i love you

  rebu

 68. Tomi a legjobb!!!!!!Mindenki szavazzon rá!!!Imádlak Tomi:):):):)

 69. tomi NON klassz.HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TOMI

 70. Szerintem a bad boys jó de nem ebben a műsorban!!Mindenki megtudja tanulni a táncot ez nem tehetség!!!Szerintem Tamás jó volt!A rúd tánc pedig akkor sem sport hanem K….ság!!

 71. NA bammeg.Hát babám!HA szerinted akárki meg tud tanulni táncolni,akkor nézesd meg magad ,kicsi szivem!Tudod-e mit beszélsz?

 72. Arnjka!NK -nak üzizem!Úgy látom te nem értesz hozzá mert akkora paraszt vagy,hogy nem tudsz különbséget tenni jó és rossz között!A táncos idióták úgysem jutnak az elsők közé!ha ha ha Szerintem menj dili orvoshoz!!!Kis idióta:)

 73. xerintem a tomi a legjobb!!!!!

 74. Remélem a bad boyz nyer ˘˘ ök a legjobak :D és kár h kieset a times girl

 75. dropka enikő

  helló robite vagy a legjobb és nagyon jó vagy hojrá robi

 76. hallo!! NAon kir Tomi imádom téllleg meg is kersem vip-en imádlak tomi továbbjuttatlak ne aggodj!!!!

 77. Tomíííí a ßest( L )Imádom KKKK*

 78. :(Tomiiii kiesett….
  nekem ő volt a kedvencem:(
  ne csüggedj tomii
  inkább adj ki egy lemezt saját dalokkal
  én tuti megvenném
  te voltál a legjobb nem értem miért estél ki…
  nekem minden fellépésed nagyon tetszett
  NEKEM MOST IS TE VAGY A KEDVENCEM ÉS AZ MARADSZ

  TE VAGY A LEGJOBB
  REBU

 79. Farkas Henrietta

  sziasztok valaki nem tudja Tominak az msn cimét vagy valami na sziasztok elöre is köszönöm küldjétek a myvip emre nevem farkas henrietta na sziasztok

 80. imádooommm a tomit
  szerintem inkább a bad boysnak kellett vna kiesnie

 81. Tomii a legjobbbb a kutyakölyköknek kellett volna kiesni ♥Tomiiiiiiiiiii♥valaki tudja az msn-cimét?

 82. Sziasztok nagyon szeretem Tomit nekem ő a kedvencem és nagyon sajnáltam amikor kiesett.De ne búslakodj Tomi mert te akkor is jó vagy és nekem mindig te maradsz a kedvencem!!!!!!!Megtudnátook andi Tomi msn címét vagy hasonló mert sehol sem tudok nei írni pedig nagyon szeretnék léci küldjétek el a myvipenre a nevem *** Nagyon Szépen Kösszönöm!!!!Pusszi Tominak Melinda:)

 83. Brash Bence a legjobb !Brash Bence forever!!! betti 14 éves csaj

 84. Sztem Veres robi Nyeri meg..Mc Dc LegjobB..Hajráá Robi.. :) :D

 85. Szerintem a MC DC nagyon küldi szerintem ő a nyerő!!!!!!!! Aki teheti szavazanak rá!!!!!!!KÖCCE!!!!!!!lol Hajrá ROBI!!!!!

 86. Tamás&Petra

  ♥♥T♥A♥M♥Á♥S♥♥ Annyira jól néz ki a Tamás!<33 És a hangja… és olyan helyes, jóképű, aranyos, jófej és minden jó benne!<33

  Szeretlek TAMÁS!♥♥♥(L)

  Szerelmes vagyook!
  Tamás!<33♥♥♥♥♥

  Ki tudja az e-mail címét?

 87. ó nekem a tamás a kedvencem kár hogy kiesett sztem helyette andrénak kellett vlna kiesnie am sztem tamás naon cuki

 88. sztem meg nem igazság hogy tabáni nyerte meg mert volt akinek tőle is jobb hangja volt pl a horváth tamás de am sztem ha már benn maradt veres robi neki kellet volna megnyernie. puszi tamás

 89. Hát igen Tamásnak kellett volna meg nyernie Tabáni nagy kalap xart se ér.

 90. Üdv.

  Nekem mindig is Horváth Tamás tetszett a Csillag születik-ből :)

 91. Vagyis Tamásra akartam szavazni.

 92. orsós henrietta

  nagyon jó szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Scroll To Top