Címlap » Hírek » Csillag Születik nyertese – A Döntő 2009.

Csillag Születik nyertese – A Döntő 2009.

Elérkezett a várva várt pillanat. Végetért a Csillag Születik 2009-es adásának a Döntője. Meglett az év csillaga. A döntős csillagok produkciója közben a már kiesett versenyzők szórakoztatták a nézőket.

Kattints IDE!

Kellett is ez a fajta időhúzás, ugyanis már csak négyen léptek fel, illetve mind a négyen 2 produkciót adtak elő. A kiesett fellépő versenyzők között akadt, aki máris lemezszerződést kapott valamelyik nagy kiadótól. Érdemes volt tehát bejutni a 12 közé, mégha nem is lettek döntősök, vagy első.

Döntő – Első felvonás

 • Csikó Szabolcs: Szabi, a legyek Ura volt előadásában, ugyanis humorral körítve egy legyet hajkurászott tánc közben. A végén csak sikerült megtalálni a legyet Fáy Miklós fején, ahova le is csapott. Persze csak játékból.
 • Vásáry André: Karácsonyhoz híven az Ave Maria-t adta elő az ő saját, megszokott stílusában. Fáy szerint persze megint aludt, a többieknek azonban tetszett.
 • Mc Dc – Veres Robi: Robi újra megkapta a nehéz feladatot. Filmbejátszás volt a régebbi adásokról, és arra mondta a szabad verselését. Leizzadt, jól sikerült. Elég jól feldobta a hangulatot, a zsűrinek is egybehangzóan tetszett a műsor.
 • Tabáni István: Demjén Ferenc – Gyertyák. Remek dalválasztás, azonban többször rontott, ami valószínűleg a felfokozott izgalom miatt lehetett. De pont ő az az ember, akinek ezt Mindenki elnézte. A zsűri, és a nézők is egytől egyig.

Második felvonás – pontozás

 • Csikó Szabolcs: most felöltözött Szájbergyereknek. Ropta is a táncot az enyhén rockosított zenére. Táncával, előadásával összefoglalta eddigi, csillag születikes állomásait. Méltó befejezése ez az általa nyújtott versenynek. 10 + 8 + 10 + 10 = 38.
 • Vásáry André: Mozart – Varázsfuvola. Valóban, képes a fuvola hangját is utánozni, ez kiderült az előadásból, mely színházi élmény (Szirtes) volt. Fáy egyenesen tisztelgett André előtt. 10 + 9 + 10 + 10 = 39.
 • Mc Dc – Veres Robi: Lagzi Lajcsival (?) együtt lépett fel. Érdekes párosítás. Trombitaszóló és Freestyle Rap. A tőle elvárt színvonalat – mint mindig -, most is hozta. 10 + 9 + 10 + 10 = 39.
 • Tabáni István: Demjén Ferenc – Várj, míg fel kell majd a nap. Úgy látszik, az este a 2 Demjén dal volt a nyerő. Keresztes Ildikóval énekelt duettet. Tökéletes zsűri összhang, tökéletes előadás. 10 + 10 + 10 + 10 = 40.

A Csillag Születik nyertese

A csillag születik 2009. nyertese: Tabáni István

A csillag születik 2009. nyertese: Tabáni István – A biztonsági őrből lett remek énekes nyerte meg a csillag születik 2009. évi show-jának döntőjét

Gratulálunk!

zenekarokaz.hu

<< Negyedik Középdöntő

Kategória: Hírek, Kultúra

57 vélemény

 1. Nagyon örülök hogy István nyert, végig neki drukkoltam,a hangja egyzserüen lenyügözö…

 2. Gratulálok Istvánnak!!!

  Nagyon édes volt, éreztem, hogy nyerni fog!!!!! :)
  Szuper hangja van, fantasztikus egy ember!!

 3. Én is nagyon örülök hogy István nyert végik neki drukkoltam, szuper!!!

 4. Megérdemelte a győzelmet, én is rá szavaztam!

  Remélem hamar lesz önálló albuma!

 5. Gratulálok Istvánnak, nagyon ügyes volt.
  Ezzel a versennyel a legtöbbet a nézök nyertek!!!!!:)
  Köszönjük Nektek!

 6. én emcdcnek szurkoltam de ez is jó

 7. Hát én Veres Robinak feszítettem de nem baj neki biztos jobb élete lessz ezekután!Nagyon tud és nagyon sajnálom :S

 8. Szuper!! Gratulálok Nagyon NEKED!! Kivételes tehetség vagy, mind a zenében, és mind a rajz terén.., és ami a legfontosabb, hogy EMBERILEG egy értékes, tiszta szívű férfi vagy, ami a mai világban ritkaság!!!

 9. Tabáni István volt végig a legjobb neki igazán mindegy volt mit énekelt el profi szinten, annak ellenére hogy saját magát képezte.Nagyon egyszerű és érzékeny ember egy kincs.Vigyázni kell rá!!!

 10. Én McDc nek szurkoltam mert ezt amit ő múvelt azt nem hiszem hohy valaki is le birná utánozni de mind 1 neki biztos jobb éllete lessz ezek után!nagyon jó Gyerek S:

 11. jó a hangja??…jó nem mondom,mikrofonban türhetően szól..
  de nem állná meg a helyét egy hivatásos iskolában!
  a többieknek kellett volna nyerniük!

 12. Hali!

  Én 10 évig tanultam énekelni, nagyon korán kezdtem (most 20 éves vagyok) ez nem felvágás, csak ez alapján mondhatom, h Istvánnak egy olyan kincs van a torkában, amit bűn lenne nem kihasználni. Annyira biztos a hangja, soha nem énekel hamisan, és minden hang kijön. Kivételes tehetség a rajzban is, szeretem a képeit.
  Nem ismerem, de amennyit láttam, hallottam belőle, azok alapján egy tiszta lelkű, becsületes, őszinte, és sztem sármos férfi. Ilyenből kevés van, István, igenis legyen több önbizalmad és büszkén húzzd ki magad!:)

 13. Van itt még vmi. Ne haragudj, kedves Réka, nem bántás, de a mikrofon (javítsatok ki, ha nem így van) pont, h nem az énekes kezére szokott játszani, mert mindig ott van a technika ördöge, és meg kell szokni a mikrofonba éneklést, mert furcsa az embernek az, h amit énekel, az visszhangzik, h az nem a természetes hangja. A többiek is megérdemelték volna a győzelmet, mégis úgy érzem, Istvánnak járt ki leginkább. Az ő története olyan, akár egy tündérmese, amely valóra vált:)

 14. hunyadi istván

  Én végig Andrénak és Istvánnak drukkoltam. Kettőjük között azonban mindíg egy hajszállal István vezetett. Hogy miért?Mert amit produkált az maga volt a tökély különlegességek nélkül. Érdekes, hogy a sorrend ma megfordult. Ma André tökéletest alkotott, István hibázott. Örülök azonban, hogy az ország is hisz a mesékben és a csodákban. Egy álom beteljesült. Én is elsírtam magam, amikor András (Stohl) kihirdette az eredményt. Gratulálok!!! The simply the best!

 15. Gratulálok!
  Az egész műsor alatt István volt a legjobb!
  Gönyörű hanggal,érző szív és lélek párosult…
  Kell ennél több?
  Megérdemelte a győzelmet!!

 16. Szerintem István megérdemelten győzőt.
  Bár André is nagyon jó volt.

 17. Nagyon örülök, hogy István nyert, igazi sziv-lélek ember, és a hangja is csodálatos! Az eredmény hirdetésig szinte a szivem a torkomban dobogott, már féltem, hogy rosszul leszek, annyira izgultam, hogy az ő nevét mondja-e Stohl András? Megérdemelte! Gratulálok!

 18. szerintem meg érdemelte az én anyám a Tabáninak szurkolt és hát én is egy kicsit de inkább Szabolcsnak,Robinak de örülök hogy Tabáni István győzött

 19. Szerintem meg jó, hogy valaki megnyerte, az lett volna a gáz, ha senki nem nyer, vagy ha mindenki nyer. Én örülök, hogy nyert valaki, de ezzel együtt sajnálom, hogy 3-an nem nyertek. De hát minden jóban …….

 20. Gratulálok!!!
  Egy nagyszerű emberről van szó!! Megérdemelten nyert!!

 21. mettler csabáné

  ez volt a lehető legjobb döntése a zsűrinek is és a nézőknek is Ő VOLT ÉS MÉG MINDIG A LEGJOBB

 22. Mi volt a zene amit Lajcsi trombitált MC dc-vel???

 23. Varga Ibolya

  Örülök hogy Tabáni nyert,mert ha nem győzi le a lámpalázát amit biztosan nagyon nehéz,van aki szerepelni született van aki nem,félő hogy ő nem.Így legalább a nyereménnyel egy kis pénzhez jutott és kivergődött a nyomorból és festegethet.Örülnék ha nem tűnne el a süllyesztőben,szivesen hallgatnám,akkor ha összeszedi magát.(István!BÁTORSÁG?KÜLSŐ?FOG?)

 24. NAGYON ÖRÜLÖK HOGY ISTVÁN MEG NYERTE Ő VOLT A LEG JOBB AZ EGÉSZ CSILLAG SZÜLETIK ALATT.mi szavaztunk is rá

 25. Jó volt István de nem kellett volna sajnáltatnia magát!!!Veres Robinak és Csikó Szabolcsnak nagyobb szüksége lett volna arra a pénzre!!!

 26. hát szerintem a Veres Robi azaz MCDC-nek kelet volna megnyerni angyon sajnálom hogy nem ő nyerte meg:S:S:S:S:S:S:S

 27. Szivből gratulálunk! Őrizze meg egyszerűségét, a dal, a zene szeretét .– A híéna manedzserekre vigyázzon.!!!!
  Sok sikert, sok boldogságot

 28. Az első hétvégeken én is Tabáninak szurkoltam de lassan rájőttem ugyanolyan jo Robi is és Szabolcs is nem tudom szerintem nekik jobban kellene az a pénz de tutira biztos Tabáni kőrűl nagyobb volt a reklám és azért nyert

 29. Részemről felettébb büszke vagyok Andréra! Egy igazi csillag! Már az első fellépésével berobbant az életünkbe. Ő már akkor nyert! André! Köszönjük, hogy vagy nekünk magyaroknak!:))) Remélem, vagyunk már annyira a XXI. század gyermekei, hogy tudjunk becsülni és tisztelni Téged!
  Légy erős és add továbbra is önmagad! Sokan szeretünk!

 30. István! Kivánok neked nagyon sok sikert-boldogságot!!
  Ilyen jellemmel-ami neked van-nem igen szoktad nyerni.
  Mert te magad vagy a tisztaság-szerénység-őszinteség.
  Megejtő- ahogy mondta a zsüri. Mennyi szenvedés-bánat -rejlik benned. Nagyon átjön. De ettől vagy nagyszerü- igazi müvészlélek. Jó hanggal megáldott- isten kegyeltje. Légyszi bizz magadban-vigyázz magadra-és énekelj-énekelj. Nagyon várom a lemezed. gratula anyudnak-hogy ilyen fiut nevelt.

 31. Örülök Tabáni István győzelmének bár egy kicsit szomorú is vagyok mert a Csikó Szabolcs volt a másik kedvencem annyira édes az a fiú a mosolya engem is levett a lábamról.

 32. Sebestyén Katja

  TABÁNI ISTVÁN!!! Tényleg sikerült az álmod!!!!!:))))))) Egy nagy dolgot vittél végbe, te voltál mindenkinél a legjobb!!!!

 33. hello
  én Tabáninak szurkoltam de,szabolcs is lenyűgöző volt.és szerintem mind a négyen nyertek ebben a versenyben.Bár én Varga Viktornak szurkoltam a következő egyből István volt.Éreztem hogy meg kell nyernie!!!

  GRATULÁLOK!
  :)

 34. Üdv.
  Szerintem nem a Tabáni volt a leg leg leg. sőt nagyon nem. Nem hiszem hogy nagy tudás kell, hogy valakinek a zenéjét elénekelje bár ki. Ez nem teljesítmény.
  Gratula, de nem érdemelte meg!!!!!!!!!

 35. mi is szavaztunk Tabáni Istvánra és egy kicsit úgy érzem hogy,mi is egítettünk neki a nyerésben.remélem akik kiestek azok is befutottak valahol mert,szerintem itt mondenki tehetséges volt.
  én sajnálom hogy vége van de hogy most jön a világ legjobb műsora…
  remélem hogy akik kiestek azok elindulnak majd ott is.például én viktornak szurkoltam szerintem nagyon tehetséges:) :) :)

 36. szeriintem tabáni abszolút megérdemelte mert,nagyon tehetséges és hamar belopta magát az emberek szívébe:)az enyémbe is:)jó lenne vele beszélni:)a lényeg hogy nagyon nagyon szerény és tehetséges így nem volt nehéz neki:)

 37. Ki az Igazi tehetség?? Horváth Tamás aki maga írta dalait, szuper jó hangja van, sajna kiejtették. Vagy Csikó Szabolcs aki fizikálisan dolgozik meg a sikerért. Vagy André akinek hangja Ritkaság!

 38. Gratulálok Andrénak,mert Ő egyedül teljesített kimagaslóan!
  Ő nem felejtette el a szöveget,és nem énekeltek helyette!
  Nagyon sok embernek Ő AZ IGAZI CSILLAG EGY TÜNDÖKLŐ TEHETSÉG!
  De a lemezeladási listán úgyis meg fog látszani ki a nagyobb sztár!
  Egyértelmű hogy nem tabáni

 39. Bunda volt!Ugyan ki lett volna alkalmasabb Mága Zoltánnal együtt szerepelni!!!Elég nagy arca volt már az eredményhirdetés előtt!Csak próbálta játszani a szende fiút,de már nem ment neki!Kiváló tehetség,az igaz! De próbálja felvenni a versenyt a Megasztárban!

 40. Szerintem MC DC-megérdemelte volna mert ő nagyon harcolt!!!!!!!! De ez van!!!!!!!:(

 41. Szerintem Tabani volt a legjobb a zsuri is kiemelte nem veletlenul nagyon orulunk neki

 42. Nem vitatom Tabáni tehetségét!De azzal sokan egyetértenek,hogy mások dalait szépen elénekelni nem kivételes tehetségre utal,mint pl.:MCDC,Szabolcs,Vagy André-aki egyébként nem szimpatikus,de inkább való világsztárnak,mint István

 43. Butaság azon vitatkozni,hogy ki érdemelte volna meg.. ha megnézzük az előző csillagszületik versenyzőit.. aki megérdemelte(van/volt tehetsége) befutott!!! és ez így volt a megasztárban is!
  szerintem mind a 4 versenyző NYERT! az hogy kivitte haza a nyereményt az más tészta..
  én csak gratulálni tudok mind a 4 kiváló tehetségnek!
  (de mint minden ilyen tehetségkutató verseny elején,megtippeltem hogy kik lesznek benne a döntőben,és hogy ki lesz a nyertes.. Hát már megint bejött!!:D)

 44. Szerintem Tabáni megérdemelte h megnyerte de én akinek még odatam volna Mc/Dc de én Tabáninak is!!
  Amúny nekem mindegy ki nyert volna csak ne André mert kinem álttam mindíg fejfájást okozot szegény fejemnek!!
  De én Tabninak és Robinak szurkoltam!!

 45. Nem azért aki lefikázta tabánit én 14 éves vagyok és még is kedvelem tabáni énekhagját meg amit tudod és sok ilyen tinivel találkoztam!!!Pedig én olyan zenéket szeretek ami pörgös mint pl:Rihanna,Chris brown…
  De ahogy eléztem a sok tini nem nagyon kedvelte Andrét esetleg azok akik már felnötek!!!De Tabáni hangját sokan szereték volna hallani mert őő lett a gyöztes ennyi!!

 46. Kiss Józsefné

  Gratulálok a győztesnek! Egyben abban reménykedem, hogy a kivételes tehetségű Csikó Szabolcsot felkarolja valaki és segíti, hogy a tehetségéhez méltóan legyen a néptánc nagykövete!
  Kedves Szabolcs! Gratulálok, és őrizd meg a szorgalmad, tisztaságod, mert a tehetséged utat fog törni magának!

  Marika

 47. Igen,megérdemelte a győzelmet! Ám féltem.Fel tudja-e majd dolgozni a sikert?!Sajnos nem úgy látom. István,kérlek nagyon vigyázz magadra!!! Maradj Önmagad!

 48. kedves eszter.ha istván nem tehetséges azzal hogy el énekelt egy énekes zenéjét és andré meg tehetséges akkor ez most hogy van?istvánnak élvezetes hangja van nem úgy mint andrénak

 49. Én mcdc-nek drukkoltam nincs még egy ijen tehetség ,láttam már sok rappert de még ijet nem , istvánnak is jó a hangja de ijen a világon nagyon sok van aki jobban tud istvánál énekelni! Meg robinak szükségesebb let volna a pénz mint istvánnak!

 50. Hardi László

  Tabáni a legtehetségesebb, ilyen szép hangú magyar musical énekest és a műfajban ilyen nagyszerű előadót még sohasem hallottam. Nem csak elénekli, de katartikus élményt nyújt, életet visz az előadásba. Átéli, megéli a zenét.
  André a koloratúr magasságokban fantasztikusan tiszta, de a normál szopránban kicsit érdes. Pompásan elénekli amit kell, de szivet-lelket nem visz bele, még az Éj Királynőjében sem éreztem szenvedélyt, átélést, csak igyekezetet a formai tökéletességre.
  Csikós Szabiból árad az életerő és vidámság, MCDC kiváló rímfaragó de nekem sajnos közhelyes a szövege.
  Ami nagyszerű volt az egészben, hogy mindegyikük tiszta, értékes ember és nagyszerű élményt nyújtottak.

 51. Sziasztok.
  szerintem igazán Veres Robi érdemelte volna meg.
  Gratulálok Veres Robinak,hogy eddig eljutott és én neki adtam volna az elős helyet.

  Veres Robi: szavaztam rád nem is egyszer.
  igazi csillaag vagy.
  puszi sziasztook.*

 52. Veres Robi szerintem a legrosszabb,csodálkoztam,hogy eddig eljutott,és a többi tehetségnek a közelébe sem ér.

 53. dr Arany Rita

  Féltem én ezt az Istvánt, nehogy Utasi Árpi, meg BB Évi legyen belőle…

 54. Gáspárné Kolozs Éva

  Nagyon örülök annak, hogy István nyert. Neki drukkoltam már az elejétől fogva és a Csikó Szabinak,
  de mind a kettő a saját műfajában nagyon jó volt. A döntőben amikor elrontotta szöveget elsírtam magam, de bíztam abban, hogy nem ezen a bakin múlik a győzelme.
  Kedves István!
  Mindig maradj ilyen egyszerű, és szerény mint amilyen vagy. Büszke rád az egész ország, megérdemelted a győzelmet gratulálok.

 55. Itt elsősorban nem azt kell nézni, h ki szorul rá jobban a pénzre, ez nem szociális segélynyújtó iroda, és sztem nem is lehet igazán tudni, h Istvánnak, vagy a többieknek mekkora szüksége van a pénzre. Nem hiszem, h BB Évi sorsára jutna, leginkább azért, mert István egy intelligens ember, és tudja kezelni a dolgokat. Sztem meg nem játssza meg magát, ahogy azt a sírást, sem lehetett megjátszani, csak vannak rosszakarók, irigyek, akik ezt kitalálják, pedig aki egy kisit is gondolkozik, az láthatná, h azta sírást nem lehet eljátszani. Horváth Tomit én is szeretem, Brasch Bencét nagyon nem, de mégis elismerem, h tehetséges.André profi, de ő pl csak az operában tud elhelyezkedni, de ott viszont nagyon. Az az igazság, h itt mindenki nyert, mindenki kapott szerződést, és majd az évek eldöntik, ki az igazi csillag.

 56. Szívem minden melegével gratulálok Istvánnak, nagyszerű énekes, nagyszerű ember! “Ha királyok közt jársz, de józan az eszed”……, ember leszel, Fiam! U.i.: csaj jó tanács Istvánnak:-))) Szeretettel: Judit

Scroll To Top