Címlap » Címlap » Diamond Exclusive Party zenekar

Diamond Exclusive Party zenekar

Bemutatkozás

Esküvői zenekar vagy Party zenekar? A Diamond Exclusive Partyzenekar mindkettő egyben! Kiváló minőség, elérhető áron! Retro nosztalgia és modern tónus egy produkcióban! Olyan zenekart keresel, aki játszik mai slágereket is, de csárdást is bármilyen arányban? A zenekar repertoárjában 6-7 órás csárdás-mulatós és ugyanennyi retro-nosztalgia, illetve mai partyzenekaros sláger található, így bármilyen arányban variálhatóak a zenei stílusok egy est folyamán.

A Diamond Exclusive Party zenekart azok számára hoztuk létre, akik elérhető áron, minőséget és megbízhatóságot keresnek az esküvőre vagy egyéb rendezvényre. A csapat kiváló zenészekkel, makulátlan megjelenéssel és partyzenekar stílussal, illetve páratlan repertoárral rendelkezik a professzionális hang és fénytechnika mellett. A zenekar az esküvők, bálok, céges partyk, falunapok és fesztiválok közkedvelt fellépője, országszerte.

Kérj ajánlatot itt: http://diamond.alacartemusic.hu/

Képek (Diamond Exclusive Party zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Partyzenekarok

11 vélemény

 1. Szamos és Papp Család

  Kedves Zenekar!!!
  Szeretnék reagálni a Annamária és Péter esküvőjükkel kapcsolatos észrevételeinkkel ami a Tahitótfalun Bodor majornál volt.

  A zenekar hozzáállása az a fajta örömzene amiben semmiféle kényszer ráhatás muszáj nem volt Csakis a tiszta lélek az elhivatottság a várakozásnak megfelelni a hangulatot fokozni ez mind olyan erény ami példaértékű más zenekarok számára. Szintén dicséretes a munkabírásuk hiszen szinte szünet nélkül végig bírták reggelig a mi örömünkre.Nagymértékben hozzájárultak ahhoz a szinvonalhoz amit mi is magasra tettünk.

  Ez úton is gratulálunk és további sikereket kivánunk az egész csapat számára.

 2. Kovács Tamás

  A zenekart egy négycsillagos szálloda szilveszterére szerződtettük le nagy elvárásokkal, hiszen
  a mi igényes vendégeink is a tőlünk megszokott minőséget várják minden év végén is minden szolgáltatótól, akiket mi dolgozunk együtt. A vendégek korban és stílusban is igen szerteágazóak voltak,de a zenekar profin megoldotta a zenei sokszínűséget és változatosságot : a széles nemzetközi és magyar repertoár (mulatós is) nálunk,a mi vendégeinknél sem okozott csalódást.
  Reggelig bulizott a közönség, és elmondásuk alapján is nagyon jól érezték magukat,és fergetegeset buliztak.
  Köszönjük a profi együttműködést , találkozunk még

 3. Tünde és Zoltán

  Kedves Zenekarunk ! Nagyon köszönjük ,hogy a Nagy napunkon,az esküvőnkön kérésünkre a csárdás dalaitokkal is jó hangulatot teremtettetek a rokonaink és barátaink számára. Mint azt már az esküvőnk előtt jeleztük,számunkra egyaránt fontosak a szokásos partyzenekaros dalok is, de mivel vidékiek és idősebbek is voltak az esküvőnkön; fontosak voltak a mulatós dalok is. Szerencsére Ti olyan zenekar vagytok ,akik számára ez nem jelent problémát .Köszönjük az emberségeteket, a profizmust ! Reméljük mihamarabb meghív minket is valaki egy esküvőre,ahol megint Ti fogtok zenélni !
  Felsőmocsolád

 4. Nagy Balázs

  A Diamond Exclusive zenekarral ez volt az első találkozásom. Esküvőszervezőként nagyon fontos számomra, hogy a kollégák, akiket viszek magammal az esküvőimre, mind szakmailag, mind emberileg kompatibilisek legyenek az én koncepciómmal. Az meg tök egyszerű: 100% siker, 120% elégedettség. Ebben tökéletes partnerre akadtam a zenekarban, akik egytől egyig nagyszerű emberek (!) és igazi zenészek. Nem volt egy könnyű forgatókönyv és nem is volt a legtáncosabb társaság, de hogy a zenekar nem nyugodott addig, míg nem táncoltatta meg őket eszméletlenül, az biztos. Világ életemben elkötelezett voltam az élőzene iránt szakmailag és személyes okokból is, és hát a Diamond Exclusive Zenekar tökéletes érv erre, a könnyebben megfizethető szegmensben is. Az élő hegedű játék, s maga a hegedűs is külön-külön egy élményt jelentett mindannyiunknak, a táncparkett és a szolgáltatói asztal mellett egyaránt! ;)
  Örülök, hogy együtt dolgozhattunk, szeretettel ajánlom a zenekart továbbra is!
  Üdvözlet a zenekarnak !

 5. Štefan Hutai

  Koszonjuk a fantasztikus jó hangulatot! Nagyon tetszett minden vendegnek, profi volt az egesz buli. Köszönettel. Zseliz, Szlovakia

 6. Többször vettem már részt Tiszaújvárosban a sportcsarnokban azokon a bálokon,ahol a zenekar játszott.
  Jó repertoár,változatos dalok,ezáltal jó hangulat és kevés szünet jellemezte ezeket az estéket a zenekar szempontjából. Köszönjük a színvonalas szolgáltatást az asztaltársaságom nevében is,másnap igencsak kellett a pihenő,mert nem túl fiatalok révén azért már fáradtunk.
  Várjuk a következő alkalmat,amikor a zenétekre bulizhatunk !
  Zs.Zsolt Tiszaújváros

 7. Rubint Réka alakreform bálján találkoztunk a zenekarral.Velük együtt Caramell és Dj.Dominique is fellépett,de ki merem jelenteni ,hogy óriási hangulatot teremtettetek,amit nagyon köszönünk. Baráti társasággal érkeztem,és mindenki nagyon jól érezte magát. A hely és a bál minőségéhez abszolút passzolt a zenekar ! Jó buli volt,köszi ! ;)
  Nagy A.

 8. Takács Zsuzsa - szervező

  A céges partynk a Bambara Hotelben volt,és nagy várakozások előzték meg ismét az éves partynkat,mert új zenekart hívtam a rendezvényre. Köszönöm a zenekar együttműködését és profizmusát,rugalmasságát.
  Minden stílusban otthon vannak,a repertoár és annak előadása nagyszerű! A vendégeink közül többen is érdeklődtek a zenekar elérhetősége iránt,mivel nagyon tetszett nekik is.
  Köszönöm,jövőre találkozunk !

 9. Zsigmond Barbara

  Rubint Réka alakreform táborában találkoztunk a zenekarral.Még a buli előtt gondoltam pont jó,mivel én is az esküvőmet tervezem a vőlegényemmel,és kíváncsi voltam a zenekarra. Réka ízlésében bíztam,hiszen Ő mindig a minőségi dolgokat választja.Nem is csalódtunk , az esti party nagyszerűen sikerült,hajnalig táncolt mindenki a zenekar remek zenéjének köszönhetően.Természetesen ezek,és egyeztetések után az esküvőmre is Őket hívtam,mely a nyáron lesz ! Nyugodt vagyok már a zenekart illetően is !

 10. Andi és Zoli

  Kedves zenekarunk ! Köszönjük hogy Velünk voltatok ! Nektek köszönhetően az esküvőnk
  olyan lett,amilyet szerettünk volna. A vendégeink nevében is írom ezeket a sorokat,hiszen
  mindenki jól érezte magát,és egyes vélemények szerint régen táncoltak ennyit (még a nem táncos
  lábúak is ropták). Köszönjük a rugalmasságot és az emberségeteket is !
  Ajánlani fogunk Benneteket ! Sok sikert Nektek !
  Andi és Zoli

 11. Kovács Balázs - céges party szervező

  Több alkalommal is dolgoztam már együtt a zenekarral,és bátran ajánlom,mivel :
  -a mulatós és partyzene is fekszik náluk
  -megbízhatóak és minden a megbeszéltek szerint történik
  -a zenekari technika és az öltözékük,viselkedésük több mint megfelelő
  -ráérznek a hangulatkeltésre,mindig a megfelelő dalokat játszák.
  -mind a külföldi,mind a magyar vendégeim jól érezték magukat

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top