Címlap » Hírek » Elindult X-Faktor híroldalunk

Elindult X-Faktor híroldalunk

A csillag születik oldalunk töretlen népszerűségének köszönhetően, elindítottuk X-Faktor weboldalunkat is, melyet a linkre kattintva nézhetsz meg.

Kattints IDE!

Igyekszünk mindig a legfrissebb információkkal ellátni téged ugyanúgy, ahogy a Csillag Születik oldalnál is tettük. Hozzászólhatsz az X faktor hírekhez, leírhatod kedvenceidet, megnézheted a régebbi videókat, stb.

Tervben van interjúk készítése is, ahogy azt a csillag születik esetén is tettük. Külön létrehozásra került a zene fórumban egy X-Faktor Fórum is, melyben új témákat hozhatsz létre, vagy a létezőkhöz szólhatsz hozzá. Reméljük, az X-Faktor híroldal és a fórum használata közben is kellemesen érzed magad majd nálunk, és remekül fogsz szórakozni, amíg tart a műsor, és akár utána is.

X-faktor

X-faktor hírek, videók és információk igénye esetén látogass el a kartc.hu oldalra.

Kategória: Hírek, Zene

17 vélemény

 1. rostás renáta

  Sok sikert minden jelentkezönek!!

 2. Sebestyén Katja

  Puszilok mindenkit! Remélem ez az oldal is olyan sikeres lesz mint a Csillag születikes fórum!

  Üdvözlettel: Sebestyén Katja!

 3. Jó lesz ez a műsor is Lehet hogy a Csillag születiknél is jobb.
  Üdv Tamás

 4. Szerintem is jó lesz, már nagyon várom a műsort!

 5. Oh, csak én!

  Volt valaki kint a válogatáson?

  • Adminisztrátor

   Kedves Katja és a Többiek!

   Hadd kérjelek meg titeket, amennyiben x-faktorral kapcsolatos kérdés, észrevétel, vélemény, vagy csak simán témábavágó hozzászólásotok van, akkor azt a következő oldalon tegyétek meg:

   http://www.zenekarokaz.hu/xfaktor/

   Köszönöm! : )

   Ez csak egy “felkonferáló” hír volt.

 6. Ez az adminisztrátor nem normális, itt miért nem lehet nektek kommentelni? Nem azért hozta létre ezt az oldalt, és a hozzá tartozó véleményes részt, hogy az emberek véleményt írjanak? Sebestyén Katja csak annyit írt, hogy: “Puszilok mindenkit! Remélem ez az oldal is olyan sikeres lesz mint a Csillag születikes fórum!
  Üdvözlettel: Sebestyén Katja!”

  Ebben mi volt a nem odaillő? Miért emelte őt itt ki az adminisztrátor, amikor csak egy kommentje volt az is tök pozitív!

  üdvözlettel: egy ember akinek amúgy minden Tökmin2

  • Adminisztrátor

   Az X-faktor oldal is lesz olyan sikeres, mint a Csillag Születik, csak nem itt, hanem a meglinkelt oldalon. Tőlem irkálhattok, de nem ezt fogják látogatni úgysem.

 7. Oh, csak én!

  Juj, mi ez a negatív vibrálás a vélemények terén???

  Puszi! Oh, csak én!

  Ui.: én amúgy biztos fogok írni a másik oldalon is, de itt is, mert ez is kezd megint élvezetes és pergős oldallá válni!

  • Adminisztrátor

   Hát, ha ez neked pörgés.. : ) No mindegy, természetesen szabadon kommentelhető ez a cikk is. Ha meg akarnám tiltani, akkor nyilván lezártam volna már.

 8. Így van! De azért még imádunk!

 9. Ne szidjátok a Katja csajt! A rádiók játsszák a dalát! : ) Katja X faktorba nem mész?

 10. Látjátok, azért ide is irkálnak néha!

  Zanzibár, azt most már úgy is tudod!

  ui: érdekes, akárhányszor ellátogatok erre a weboldalra, részemre mindig van valami üzi. : ) Ez tök szupi! Így nem unatkozom, mindig van mire válaszolni.

 11. 1. zsűri: NAGY FERÓ
  2. zsűri: GESZTI PÉTER

 12. Sebestyén Katja indult az x faktorban! Remélem te nyersz! Mert megígérted, hogy nagyot bulizunk, ha nyersz! HÁT ÉN BULIZNI AKAROK! (volt osztálytársad)

 13. Sebestyén Katja

  Ez van :(

 14. nyerje meg a csabi csabi hajrá ki eset a királ l norbert az jo

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top