Címlap » Hírek » Első Középdöntő – Csillag Születik 2009.

Első Középdöntő – Csillag Születik 2009.

Csillag Születik 2009. nov. 7 - Elődöntő 2.Eljött a kis csillagok ideje, elindult a középdöntő is a Csillag Születik műsorában. 12-en jutottak tovább, és mostantól minden adásban ketten esnek ki. Az eredményt továbbra is a zsűri pontja, valamint a nézők szavazatai alkotják. Minden produkcióban hallani lehetett a színvonalas előadást, és a tehetséget. Hiszen ők a legjobb 12, a középdöntőbe nem véletlen jutottak be. Nos, lássuk, mi történt az RTL Klub Csillag Születik 2009-es versenyének első középdöntőjében.

Az első Középdöntő versenyzői

 • Vásáry André: ismét elbűvölte a zsűrit, bár a közép-magas hangokba belekötöttek. Egy Händel klasszikust áriázott el. Zsűri által adott pontszámai: 9 + 9 + 9 + 9 = 36.
 • Csikó Szabolcs: Mint egy megelevenedett népmese, véleményezte Szirtes Tamás a veleszületett, tehetséges bájú, fiatal táncost. 8 + 7 + 8 + 9 = 32.
 • Strokes: a srácok bevásároltak minden féle kütyüt és kacatot, és azokon doboltak pergő ritmusban végig. Ezúttal nem dallamot hallottunk, hanem vidám ritmikát. Fáy viszont ricsajnak nevezte. 7 + 6 + 7 + 7 = 27.
 • Varga Viktor: hatással van az emberekre, a közönségre. Hernádi megdícsérte alakját is, szép magas pálcika, minden olyan “hosszú” rajta. 8 + 7 + 9 + 8 = 32.
 • Végvári Eszter: nagyon jó volt nézni és hallgatni egyaránt. Az Oroszlánkirály c. filmből adott elő egy dalrészletet, amiből hiányzott a zene fokozódása. Zsűri szerint Eszter színes és változatos egyéniség, de vajon melyik az igazi énje? 7 + 5 + 6 + 8 = 26.
 • Szatmár Kamara Táncegyüttes: igen gyenge produkciót adtak elő, mely a pontszámokon is meglátszott. A bábtánc igazából jó ötletnek tűnt az elején, de Szirtes szerint elég lett volna 20 mp belőle. 4 + 5 + 5 + 5 = 19.
 • Brash Bence: hiányzik a mozgás az előadásban, óriási fejlődést nem igen tapasztalhattunk. A dícséretadásból szokás szerint Fáy Úr lógott ki. 8 + 6 + 8 + 8 = 30.
 • MC DC: a freestyle rap-et adó művész ezúttal egy videó-összevágást kapott, melyet akkor és ott látott először élőben, és erre kellett spontán rögtönöznie. Nem vallott kudarcot, tisztességesen helyt állt. 9 + 8 + 9 + 9 = 35.
 • Horváth Tamás: ismét egy saját dallal rukkolt elő. Fáy természetesen itt sem érezte jól magát, de Szirtes hiteles előadónak nevezte. 7 + 6 + 6 + 8 = 27.
 • Bad Boyz: fegyelmezett volt a tánc és a munka egyaránt, humorral szőve, kiváló koreográfiát mutatva. És a Csillag Születik adásának első 10 pontos értékelése is megszületett Szirtes Úr által. 9 + 8 + 9 + 10 = 36.
 • Tabáni István: igen meglepett Mindenkit, amikor az előadott dal végén elsírta magát. Sőt, már a vége felé hallani lehetett csukló hangját is. A Padlás c. musical Fényév távolság részletét énekelte. 8 + 8 + 9 + 8 = 33.
 • Kutyakölykök: jó volt az eszközhasználat, remek humorelemekkel, és igényes történet mesélésével táncoltak. 8 + 9 + 9 + 9 = 35.

A 2 kieső Varga Viktor és Végvári Eszter , akik már sajnos a következő adásban nem lesznek versenyben.

A 10 továbbjutó pedig, akik továbbra is versenyezhetnek: Vásáry André, Csikó Szabolcs, Strokes, Szatmár Kamara Táncegyüttes, Brash Bence, MC DC, Horváth Tamás, Bad Boyz, Tabáni István, Kutyakölykök 

zenekarokaz.hu

Második Középdöntő >>

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

65 vélemény

 1. Drága Tabáni István!Nagyon meghatott a mai produkciod,nem tudtam sirás nélkül végighallgatni.Szivedből,lelkedből énekeltél,én is átéreztem minden szavát.Kérlek légy erőss,hogy győzhess!Neked drukkolok!(Erdélyből)

 2. Kedves Tabáni István! Lélekből énekeltél, nem követem rendszeresen a műsort, de vacsorakészítés közben megállt a kezemben a kés, le kellett ülnöm a TV elé, hogy végighallgassalak. Ne add fel, bárhogy is lesz, Neked énekelni kell – nem csak magadért… Én is drukkolok (egy Budapesten élő erdélyi).

 3. Kedves Tabáni István! Miattad volt érdemes végig nézni a műsort. Jó téged nézni, és jó téged hallgatni. Őszinte, érzelmekkel teli, megható volt, gratulálok. Örülök, hogy tovább jutottál, és remélem még sokszor láthatunk.

 4. Balázs Márta

  Kedves István!

  Nagyon szurkolok Neked és legyen önbizalmad!
  Igen tehetséges vagy és érzékeny, ami egy művésznek fontos.

 5. Hajrá Vásáry André. A legnagyobb tehetség a Csillag Születik-be.. Én rád szavazok.. Csak így tovább… A Tabáni I. is szép volt , meg megható de nem tehetség.

 6. hochstein alexandra

  horváth tamás a legjobb:)

 7. a legésjobb mc dc

 8. Sokan lenézik a lába miatt de amint őis monta ne a lábát hanem a tehetséget nézd!!!!

 9. kovács gyuláné

  vÁSÁRY ANDRÉ HANGJA KIEMELKEDŐ,EGY KINCS.MEG KELL ADNI NEKI A LEHETŐSÉGET,HOGY MINDANNYIAN ÉLVEZHESSÜK EZT A CSODÁLATOS ADOTTSÁGOT.SOK SIKERT A TOVÁBBIAKHOZ.

 10. Sziasztok!

  A tegnapi középdöntő szinvonalas volt.

  Vásáry André gyönyörűen énekel, de nekem már kicsit túl tökéletes, élveztem az előadást,de nem ment át az élmény, nem dobogtatta meg a szivem, úgy mint Tabáni István (egyértelműen neki drukkolok, hogy megnyerje!!!) és Csikó Szabolcs (nagyon tud és ő is szivből).Vásáry André egy ókori római márványszoborra hasonlit, megcsodálod, és ennyi. Őszintén kivánom, hogy kapjon fellépési lehetőségeket, pl. az Operában, de az emberi varázsú tehetség és élmény inkább István éneke.
  Varga Viktornak nagyon drukkoltam, elkeserit és igazságtalan, hogy kiesett.
  MCDC-től most nem voltam elájulva, bocs. Először poén volt és tehetségesnek tartom, de már kicsit elég, nem?
  A Strokest most nem vtaláltam igazinak, poénos volt, de nem adott olyan zenei összhatást, mint múltkor.

  A zsürivel meg elégedett vagyok abszolút, Szirtes Tamás értékelése számomra egy élmény.

 11. Zsarnai Istvánné

  Tabáni István a legjobb. Az önbizalom és a rutin majd megjön. Brash Bence nagyon jó, fiatal előtte a lehetőség.Varga Viktort sajnálom, sokkal jobb, mint néhány továbbjutó Tabáni Istvánért szurkolok !

 12. Brash Bence a legjobb!

 13. I love Brash Bence. Ő a legjobb.(L)

 14. Én Horváth Tamásnak szurkolok :) Szerintem ő a legjobb..nekem ezerszer jobban tetszik az amit ő csinál mint amit péládul Brasch Bence. Bencének egyáltalán nincs jó hangja szerintem, nagyon unalmasan énekel. Tomi ezzel ellentétben a színpadra termett, és egyszerűen jó nézni azt amit a színpadon művel :)

  MC DC-t is szeretem, nagyon nagy figura :D Imádom :)

  Bad Boyz pedig forró ;) Nagyon ügyesek :)

 15. myfavouritemcdc

  Örülök hogy MCDC továbbjutott, mert ő a kedvencem!(L)
  De azt sajnálom hogy Varga Viktor kiesett! :(
  Tabáni István dala kicsit szomorú volt,,, de ahogy elénekelte.. Hát az csodás volt!! :) és nagyon megható
  Annak szintén örülök hogy Horváth Tamás saját szerzeménnyel szerencsére továbbjutott!(L)
  A szatmár kamarát viszont nem juttattam volna tovább!
  A Brash Bence nem nyügözött le nagyon…
  Vásári André:még egy nő se tud ilyen magasan énekelni..
  Kutyakölykök sem voltak annyira jók., meg a Strokes se.
  Végvári Esztert nem sajnálom hogy kiesett..nem volt a kedvencem
  Csikó Szabolcs is nagyon-nagyon jó volt
  A bad boyz: nem ragadtattak el annyira!(de persze jók voltak)

 16. Hogy tud valaki egy 10 perces vidóból, egy rímelő szöveget rögtönözni?!
  (nagyon tetszett McDc)(L)

 17. szerintem MC DC ésHORVÁTH TAMÁS A LEGJOBB ÉN MINDIG RÁTOK SZAVAZOK
  ÉS CSAK IGY TOVÁBB NAGYON JOK VAGYTOK
  LÁW NEKTEK PUSZIKA

 18. MC DC a legjob . hihetetlen logikaval rendelkezo fiatalember. ugy vag az esze mint a borotva !
  Rim bol rimbe megy at. nagyon drukkolok hajra

  varga viktort sajnalom nagyon .A szamtar kamara nem tetszett
  a tobbi elment
  kox

 19. szentirmai viktoria

  Szia István!

  Még ma délután is a tegnapi produkciód hatása alatt vagyok…Döbbenetesen szép volt és végtelenül megható…Veled együtt sírtam,már a kezdetektől sejtettem,hogy Te vagy a legjobb,de most már biztos vagyok benne.Nagyon szorítok Neked!
  Higgy a tehetségedben,bizz az emberekben és győzi fogsz!! :-)))

 20. A középdöntő valamennyi produkciója színvonalas volt, de a legjobban Tabáni István előadása tetszett. Szerintem ő egy igazi tehetség az éneklés terén. Elvégre ha ez egy tehetség kutató műsor, akkor a tehetséget kell díjazni és nem a rutinnal és sok évi gyakorlattal fényesített képességet, tehetséget. István nem csak tehetséges, hanem őszinte előadó is, és nem azért mert a végén elérzékenyült, hanem mert vélhetően olyan számokat választ, amelyek ő róla is szólnak, belülről énekel nemcsak a közönségnek, hanem magának is énekel. István! Bátorság! Neked énekelni kell !!!
  A zsűri is nagyon jó. Jó abban az értelemben, hogy a negatív kritikát is igyekszik szeretettel közvetíteni, ezzel egy országnak ad mintát arra nézve, hogyan lehet kritikával is építőleg hatni a másikra, különösen igaz ez Szirtes Tamásra.

 21. Sztem horváth tamás nagyon jó de azért Tabáni istván a legjobb!!! Nem tom hogy miért szavazták be a legkésőb!!! Sztem MC DC jó de azért nem a laegjob!! TABÁNI ISTVÁN ÉS HORVÁTH TAMÁS A LEGJOBB!!! (L)(L)(L)

 22. Zetényi Enikő

  Én nagyon örülök hogy Horvát Tamás tovább jutott:P
  Nagyon szúrkoltam neki!
  És csak így tovább!!!

 23. Ezt nem értem. Mitől jutott tovább Horváth Tamás? sztem még csak nincs is “lányok kedvence2 feje. Énekelni meg nem tud.

 24. jah és am a zsűri téll. jó

 25. tök menő vagy csak így tovább

 26. Valakinek nincs meg Horváth Tamás dala amit énekelt az első középdöntőben?nagyon kéne:( mert se youtubon se rtl en nem találom :( előre is köszönöm

 27. A tegnapi verseny már nagyon színvonalas volt.
  Sajnálom, hogy kiesett Varga Viktor, szerintem Horváth Tamás nem volt valami nagy szám, Tabáninak nem kellett volna elsírnia a szám végét, Brasch Bencének pedig igen, ezek a lírai számok állnak jól, mint ahogy mindenki másban egyéniség, ő ebben a stílusban nagyon jó. Hajrá Bence!!!

 28. Egyébként a mozgásról: Bence ugráljon, vagy hadonásszon? Ezek a dalok nem olyanok. Tabáni és André sem ugrabugrál, nem is kellene!

 29. Horváth Tamás: Tehetséges,jó hangja van,tudja szórakoztatni a közönséget,de igaza volt Fáy Miklósnak a mostani produkciója kevés volt.Sztem te nem a zsűrit akarod lenyűgözni,hanem a közönséget,ezért ne is foglalkozz a zsűrivel,hanem nyújtsd a közönségnek a legjobbat,hétről-hétre fejlődj.
  HAJRÁ!

 30. Nagyon jó hangja van Tabáni Istvánnak!
  Legyen önbizalmad!
  Tehetséges vagy!
  Drukkolok neked!

 31. Mindenki jó de a legjobb : Brash Bence !!!!!!!!!!!!!

 32. MC DC nagyon szeretünk nagyon nagyon nagyon

 33. Eszterke nagyon megérdemelte, hogy kiesett! Nagyon Dívásítani akarták öt, de hát kár bele az energia! A hangja randa és hamis!!!! A kinézetéről, pedig csak annyit: Olyan mint egy kiöregedett vénkisasszony! Nézzétek meg a ráncokat a szájánál! A 70 éves nagymamámnak nincsenek ilyen banya ráncai!!!

  Akit igazán dívásitani lehetne az Brigi és Katja, ők minden pénzt megérnének!!!!

  Imádom Őket, de főleg a Katját!!!

 34. ez a zsűri..fáyin még nem csodálkozok, de h a kutyakölyköknek 9 pont..pff. szirtes tamásban viszont nagyot csalódtam. mi a francnakkell bántania állandóan szegény istvánt? azt hiszi színház az egész világ…először ne csukja be a szemét. ami ha úgy esik, hát sok erőt el vehet ha erőszakkal nyitva akarja tartani. aztán táncoljon. de mire?e máté péter számokra? a bad boyznak 10 pont tabáninak meg 8. pfff. vagy nem hozzáértő vagy kiválasztotta a kedvenceit és nem a produkciót nézi. a multkor is a bence gyereknek 9 pont.pfff.
  andré meg nem tudomk mit keres a kezdők között.

  istván nagyon jó volt, és nagyon megsajnáltam. de az igaz h kontrolálnia kéne egy kicsit mert ha egyszer nagy sztár lesz nem sírhatja el magát miden érzelmes számnál.

  a bad boyz jó volt, de akkor sem érdemeltek ennyi pontot.

  varga viktor sokkal tehetségeseeb mint a két kis tini dehát a vizesbugyijú leányokkal nem lehet bírni,. a gitáros fiú szövegírói képességeiről jobb nem is bezsélni szerintem. egy kid szerkesztésseljobb lenne a hangja.
  bence egyáltlaán nem teccik szerintem végtelenül beképzelt és a hangja sem jön be.
  a szatmár kamara a multkor job volt.
  mcdc is jó volt.

  a nőnek szép hangja van de több érzést kellet volna belevinnie, majdnem elalszok a zenéin.

  szégyellem de a kutyakölykök prudukciájára nem tudtam odafigyelni annyira a hatalmába kerített ezaz istván, pedig nem birom a sírós férfiakat de ez most annyira más volt. HAJRÁ ISTVÁN!

  amúgy csak 15 vagyok de sokkal jobban megfogott mint az ugráló boyzok, vagy a két szépfiú :D

 35. demeter edit

  hajrá istván szép volt, csak így tovább…nagyon tetszett mindenik produkciod.neked drukkolok tovább is…

 36. Kedves István!
  A nagy művész el tudja játszani az érzéseket, az IGAZI MŰVÉSZ pedig át tudja adni a saját érzéseit. Te át tudod adni. Csak így tovább, akár nyersz, akár nem, akkor is tudd magadról, hogy nagyon tudsz hatni az emberekre, akár pozitív, akár negatív kritikát kapsz, de ha kapsz az azt jelenti hogy mindenki figyel rád. Ez a lényeg.
  Egy igazi művésznek az a feladata, hogy hasson az emberekre, érzéseket váltson ki belőlük. Ez Neked mindig sikerül.
  nagyon-nagyon szorítók Neked.

 37. szerintem Horváth Tomi a legjobb és mindíg rá szavazok ,mert meg érdemli!

 38. Szerintem a Horváth Tamás és a Veress Robi a legjobb remélem hogy nem fognak kiesni és én rátok szavazok:)

 39. Kedves Tabáni István!

  Az első fellépése óta drukkolok, hogy tovább kerüljön. Igazi tehetség lakozik Önben. Eddig a dalokat is nagyon jól választotta meg. Szorítok a sikeréért,de önzés is van benne. Hallgatni szeretném még sokáig.

 40. azért el kell, hogy mondjam: a műsorban két kategória van jelen, az egyik a táncos műfaj, a másik az éneklés. szerintem nem lehet összemérni a kettőt. más az éneklés és más a tánc. az egyik típusban is megvannak már azok a versenyzők, akik között győztest lehetne hirdetni, és a másik típusban is ott vannak a tehetséges énekesek (valószínűleg a három ász (pl. Váráry André, Brasch Bence, és Tabani István) akik között szoros és izgalmas verseny alakulhatna ki, csakúgy mint a táncosok között. Nagy kár, hogy így “összeengedik”, a táncosokat és az énekeseket egymással mérkőzni ….!

 41. szerintem a horváth tomi egy pancser se gitározni sem pedig énekelni nem tud. hatásvadász. két igazán értékes előadót veszítettünk el. sejnálom tőlem mehetett volna stroke, a horváth, vagy a szatmár. puff

 42. Kedves Bence amit írtál te sem gondolod komolyan ugye???

  A kiesettek között volt, aki nagyon jó, de volt olyan, aki iszonyat hamis volt és igencsak megérdemelte, hogy kiesett!!!!!

  Én magam tanúsíthatom, hogy Tamás valóban tud, és még hogy? gitározni!!!!! Profi!!!
  Ezt hidd el nekem!!!

 43. a profitól még messze van.különben nem lenne itt,de mondjuk pont oda való,amit a honlapjukon is láttam:Olaszországba a tengerpartra,mert oda elég ez a gitártudás,ez az igencsak semmilyen saját dal…és tud hangulatot csinálni egy abszolút kellemes,na de semmilyen kimagsaló hanggal.Ennyi!
  Ja és bárokba,bulizni talán jó,de semmi több.

 44. Na nem ám, hogy Horváth Tamás profi! Semmi különös, se hangilag, sem énektudásilag. Jó megjelenésű a színpadon, de olyan jó átlagnál nem jobb. És ezer bocsánat, nem akarok megbántani senkit. Szerintem itt a középdöntőben már mindenki nagyon jó! Kivétel nélkül!

 45. Tabáni István a legjobb és legtehetségesebb.
  Remélem, nyerni fog!!!!!

 46. Kedves István!
  Már a válogatásból is éreztem, hogy nagyon mélyen átérzed a számokat és át tudod adni az érzéseidet a közönségnek. Már jó párszor megnéztem az előadásaidat a honlapon és mindig hatással vannak rám. Minden számodat nagyon hitelesen, őszinte szívvel adtad elő, a legutolsó előadásodban nagyon szorítottam, hogy végig tudd énekelni sírás nélkül, de nem baj, hogy ez nem sikerült. Imádkozom érted, hogy légy kitartó és bátor, hidd el, hogy győzhetsz, én Neked szurkolok!!!

 47. Látszik , hogy a Bad Boyz egy profi tánccsapat.Változatosak,szinesek és elragadóan jól táncolnak.Nekem is mindenem a tánc.Hajráá fiúk,nagyon ügyesek vagytok ,csak igy tovább.Az egész műsor tetszett (a Bad boyz,Bence éneklése!NAgyon jó számot választott , ami illett hozzá,Robi eszméletlen,Tabáni István is őrülten jól énekel ,de ha egy szám ennyire megtöri ,akkor a karierje alatti támadások kikészittik majd,szóval csak erősen István.Ne törj meg , mert ez sokat számitt,Tamás annyira jó showt produkált.Nagyon nem esett volna jól ha kiesik)csak igy tovább nektek,a legtehetségesebbek ti vagytok!
  A Szatmár kamara ezt már csak zárójelbe ,egy pocsék előadást nyújtott.Jól megmondta a zsűri egyik tagja is :egészséges emberek,energiadúsak és ezt produkálják.!Nálam leszerepeltek.!

 48. Heidler Marianna

  Kedves Tabáni István!!! Én is elsirtam magam!! Nagyon szép volt ahogy énekeltél!! Csak igy tovább!! További sok sikert kivánok neked!!! Tatabányárol)

 49. Aki 47- dik ként írt üzenem neki hogy egy idióta!!!!

 50. Kedves Reni!
  Ha kifejtenéd ezt a fajta mejegyzésedet , nagyon meköszönném!

 51. Amúgy drága 49.-ik !Tanulhatnál helyesen fogalmazni.

 52. nagyon jo a hangja a Horváth Tamásnak remélem ő nyeri meg és azt is mondom h sztem helyes is de nagyon:D:)

 53. én csak a Tamásnak szurkolok mert én öt tartom a legjobbnak mondjuk a Szabolcs sem rossz de Tamás jobb:D

 54. igen jol táncolsz Tomi te nyerd meg és legyen mindig saját számod és az első háromba benn kell lenned (lia vagyok mosonmagyaróvárrol)

 55. te tiszta szégyen vagy 41.- es

 56. Neked nem lehet ezt megfogalmazni mert annyi eszed van hogy meg sem értenéd!!Továbbra is szurkolj csak az elszállt majmoknak!!

 57. Szeritem a Horváth Tomi nagyon jó énekes, tehetséges és színpadra való fiú!!!bárcsak ilyen lenne az összes játékos!!például én a Andrét még az leején kiszavaztam volna!!!meg még vannak páran akik nem valami szórakoztatók!!Horvát Tomi a legjobb!!!!hajrá Tomi így tovább
  Szeretünk(L)XD

 58. Reni!Mi van?Légyszives ha valamit leirsz azt értelmezd,me ennek se teteje se feneke amit lemocskoltál 56.-ként!

 59. Igazatok van!Tomi egy tehetséges fiú.Sokat számitt , hogy gitározni is tud.Nekem személyesen minenik produkciója nagyon de nagyon tetszett.

 60. aaaaaa legjobbb:D*(LLLL)*TOMÍÍÍÍKKKK**

 61. Nagyon jó volt a 2. középdöntő is!
  Vásáry andré:nagyon jó volt őt hallgatni, de azért élőben nem szívesen hallgatnám! :D
  Horváth Tamás:Isteni a hangja és még helyes is!! ×D
  Tabáni István: Végre örültem hogy egy pörgős számot adott elő! (és csodás volt)
  Szatmár Kamara:háát… örültem hogy ők estek ki
  Strokes: most nem érdemelték meg hogy kiessenek
  kutyakölykök:a produkciót nem nagyon értettem de nem volt rossz
  brash bence: most se esett le az állam az előadásán(nem nagyon volt jó)
  mcdc:borzasztóan nagy lehet a szókincse, és nekem nagyon jó őt hallgatni
  csikó szabi:drukkolok neki(annyira cuki)
  na ennyi…nekem tetszett ez az este

 62. BENCE A NYERŐ

 63. JO HOGY MAGYAR SZÁM LESZ A KÖVETKEZŐ ELŐADÁSOD LEGALÁBB ÉRTJÜK ÁT ÉREZZÜK ASZÖVEGET HA SZERELMES AKKOR MEG ÁJULUNK JÓ LENNE FIATALNAK LENNI JÓ PASI VAGY ÉS TEHETSÉGES HAJRÁ

 64. Nagyon jól táncol a Bad boyz!!! Remélem ők nyerik meg a Csillag születiket!!!

Scroll To Top