Címlap » Inaktív Zenekarok » Enterband Party

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Enterband Party

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

Ha színvonalas zeneszolgáltatást szeretne esküvőjére, rendezvényre, bálra, bulira, party-ra, akkor keresse zenekarunkat!!! EnterBand PartyZenekar, egy jó buli elengedhetetlen kelléke!!! A zenekar jelenlegi felállásban 2000 óta működik. Azelőtt mindketten játszottunk már szólóban, illetve zenekarban egyaránt, és számos zenés rendezvényen vettünk részt. A formáció több éves tapasztalatának köszönhetően, a régió egyik legelismertebb zenekarává nőtte ki magát. Repertoárunk rengeteg külföldi és magyar slágerből áll, a 70-es évektől a napi slágerekig és mulatós zenékig. Élőzenés rendezvények (Lakodalmak, bankettek, születésnapok, stb…) igényes zeneszolgáltatását vállaljuk az ország bármely területén, vagy akár a határon túl!!!

Kategória: Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

6 vélemény

 1. SZABÓ TIBOR

  ŐK JÁTSZOTTAK A 2008-as TENISZBÁLUNKON.KITŰNŐ ZENÉSZEK,KITŰNŐ HANGULATOT TUDTAK TEREMTENI.AZ IDÉN IS ŐKET HÍVNÁM,DE MINDEN ÉVBEN ÚJ ZENEKART HÍVUNK.HAJNALI FÉL NÉGYKOR MÉG NEM AKARTUK ELENGEDNI ŐKET.HAJRÁ FIÚK,CSAK ÍGY TOVÁBB!JÓ ZENE,JÓ HANGULAT.REMÉLEM,MÉG TALÁLKOZUNK EGY FERGETEGES BULIBAN.ÜDV.TIBOR

 2. Elek Bettina

  Ajánlatot szeretnék kérni egy 2009. május 22-ei, 45 fős budapesti esküvőre. Köszönöm!

 3. Grünfelder Zsóka

  Jó napot kívánok!

  Ajánlatot szeretnék kérni febr. 27-re egész estét szülinapi bulira Bp-n.
  Hol lehetne meghallgatni Önöket. Ha van idejük és elvállalnák, mennyibe kerülne.

  Üdvözlettel
  Gr. Zsóka

 4. madarassy istván

  ajánlatot szeretnék kérni márc 13 szűlinapibuli kb 25 fő

 5. Németh Szilvia

  Árajánlatot kérnék önöktől 70 fős lakodalmunkra. 2010.08.07-én lesz a nagy nap, du. hattól hajnalig. A társaság nagyrészt fiatalokból áll és az örökzöld dallamokat szeretjük. A helyszín : Komárom- Esztergom Megye.
  Köszönettel

 6. Mezei Zoltán

  Árajánlatot kérnék önöktől kb. 30 fős esküvőnkre. 2010. Július 17-én lesz a nagy nap, du. hattól hajnalig. A társaság nagyrészt fiatalokból áll, és az zeneileg “mindenevők” vagyunk, bár a magyar dallamokat jobban szeretjük. A helyszín : Kismaros, Pest megye.

  Köszönettel

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top