Címlap » Inaktív Zenekarok » Forgács Trió

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

 • Diamond Exclusive Party zenekar

  Diamond Exclusive Party zenekar

  Retro nosztalgia és modern tónus egy produkcióban! Olyan zenekart keresel, aki játszik mai slágereke...

 • Everstand Zenekar

  Everstand Zenekar

  Vállajuk céges rendezvények, partik, esküvők élőzene szolgáltatását. A kellemes háttérzenétől a tánc...

 • Botos Partytrio zenekar

  Botos Partytrio zenekar

  Összeszokott nagy repertoárral rendelkező zenekar vagyunk. Repertoárunk kiterjed a külföldi-magyar s...

 • Johan János prímás és zenekara

  Johan János prímás és zenekara

  A zenekarom öttagú, de felkérés esetén harminctagúra is ki tudunk bővülni. Sőt, különböző formációkb...

 • Egri Boys zenekar

  Egri Boys zenekar

  Zenekarunk rendelhető 2-3 fős felállásban,széles repertoárral és komoly hangtechnikával rendelkezünk...

 • Anti Music Studio – Bedő Antal zenész

  Anti Music Studio – Bedő Antal zenész

  Vállalom zenés estek, lakodalmak, bálok, céges bulik, alapítványi bálok zenei szolgáltatását. ...

Forgács Trió

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

Zenekarunk ebben a felállásban 2004 októbere óta működik. Alig játszottunk még valahol a 30 év alatt. Esküvőkön, bálokban, partikon, céges bulikon, illetve a galyatetői Hunguest Hotel bárjában muzsikálunk “nem nagy sikerrel”. /Néha egy-egy tojás, vagy tányér eltalál bennünket./ Minket nem hívnak soha sehová, de ha Önnek mégis szimpatikusak vagyunk, kérjük hallgassa meg a demo anyagunkat! Repertoárunk igen széles, mivel a zenekar testvérpárja már a 70′-es évek óta zenél együtt. Külföldi és hazai, régi és új örökzöld slágerek, a country, latin és pop zenén keresztül a mulatósig minden megtalálható. Így természetes, hogy minden korosztály zenei ízlését kielégítjük.

Zenekartagok

Korsós Andrea /ének, conga dobok, akusztikus gitár/: Zenei pályafutásom kisiskolás koromban kezdődött! Hegedű, zongora és magánének órákra jártam. Később zenei gimnázium, majd a Nyíregyházi Főiskola énektanári tanszaka következett. Számos énekversenyen vettem részt itthon, illetve külföldön is. A legemlékezetesebb a lengyelországi Jarocinban évente megrendezett nemzetközi ének fesztivál, ahol kétszer értem el harmadik helyezést és háromszor voltam különdíjas. Legutóbb a hugommal együtt már duett kategóriában versenyeztünk, akit mellesleg Lola-ként ismerhetett meg az ország az Euróvíziós dalfesztivál hazai döntőjében. Azóta már saját hanglemezzel büszkélkedhet.

Forgács Zoltán /szintetizátor, zongora, harmonika, gitár, ének/: Pályafutásom már a 60′-as években kezdődött, amikor zeneiskolában zongorázni és harmonikázni tanultam. A 70′-es években rockzenekarokban szólógitárosként tevékenykedtem. Testvéremmel 1977 óta játszottunk együtt különböző rendezvényeken, majd 1986-tól főállású zenészként működtünk az Avar Szálló bárjában Mátrafüreden. Kategória vizsgát zongorából szereztem. Dolgoztunk külföldön, így Németországban és Ausztriában is.

Forgács László /ének, dobok, conga/: Mint írtuk, a 80′-as évektől már főállású zenészként a mátrafüredi Avar Hotel éjszakai bárjában játszottunk. Ezúton is üdvözlöm az akkori törzsvendégeinket, akik úgy ismertek, mint a kalapos zenész. /Lásd fotók!/ 1999-től 2001-ig a Kanári-szigeteken zenéltem, ami örök emlék marad számomra. Fontosnak tartom és visszaigazolt sikereink is annak köszönhetőek, hogy a dalokat ne csak “játsszuk”, hanem érzéseinket is közvetítsük a zene által a közönség felé.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

3 vélemény

 1. Vermes Annamária

  Tisztelt Hölgyem / Uram!

  2010. május 15-re tervezett esküvőnkre szeretnénk árajánlatot kérni.

  Üdvözlettel,

  Vermes Annamária

 2. Elek Bettina

  Szeretnék ajánlatot kérni 2010. május 22-ei, 45 fős budapesti esküvőnkre. Köszönöm!

 3. Kascsák János

  Szeretnék ajánlatot kérni 2011 12 31.én szilveszter estéjén,
  egész estés zeneszolgáltatásra, 100 fős éttermünkbe,
  Köszönettel
  Kascsák János

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top