Eladó zenei kellékek

Hirdetések


Zenei stílusok

Oldalak

Zenei ajánló


3. középdöntő - csillag születik

Csillag Születik 4. - 2012. »

Hírek |

vélemények a lap alján (45 vélemény)

Harmadik középdöntő2009. december 5. szombat este. Ismét csillag születik az RTL műsorán. Ezúttal a Mikulás is megjelent a színpadon, egész pontosan Veres Robi, Mc Dc személyében. Nem hiába, hiszen az adás Mikulás nap előtti napon volt. A 3. középdöntőben már csak nyolcan léptek fel. Az előző adásokhoz hasonlóan szintén 2 versenyző / versenyző csoport esett ki. A kis csillagok egyre csak fogynak, míg nem elérkezik a várva várt pillanat, és kiderül ki lesz 2009. év csillaga. De ne rohanjunk még ennyire előre, addig is nézzük át, mi történt az újabb középdöntőben. Lássuk..

A 3. Középdöntőben felléptek

Hatan jutottak tehát tovább, őket a következő héten láthatjuk újra. A kiesők: Horváth Tamás és Brash Bence.

Szerinted milyen volt a harmadik középdöntő? Véleményedet megoszthatod másokkal a lap alján.

zenekarokaz.hu

<< Második Középdöntő

Negyedik Középdöntő >>


3. középdöntő - csillag születik

45 vélemény - 3. középdöntő - csillag születik

 1. 45. Adminisztrátor írta:
  2009. december 20, 20:02

  A csillag születik nem ért véget. A következő oldalon folytatódik:

  A Csillag Születik után

 2. 44. kovács szilvia írta:
  2009. december 20, 18:56

  Jók voltak a fiuk kár h nem ők nyerték!

 3. 43. sanyi írta:
  2009. december 19, 21:37

  tabáni 10 pont király fáji is tizet adott ilyen még nem volt de csajom sincs myvip irj ha akarsz valamit köszi!

 4. 42. tarcali kitti írta:
  2009. december 19, 21:18

  jo jo mcdc király reper

 5. 41. szasza írta:
  2009. december 18, 11:33

  Horváth Tamás nagyon hiányzol a csillagszületikböl! :)

 6. 40. zsoka írta:
  2009. december 12, 21:40

  Hajra Tabani, Szabolcs,Andre
  ti vagytok a kedvencek Erdelybe

 7. 39. Kolompár Márta írta:
  2009. december 12, 18:11

  szerintem nem rossz a zsuri nemtudom ki a legjobb de mint mindenkinek nekem is van kedvencem a Bence tehetséges volt és nagyon kellemes hangja volt őt azért érdemes lett volna bent tartani megérdemelte volna egyébként a zsurinek sem kőnnyu de általában véve jol dőntenek jo a musor nekem tetszik szurkolok a Szabinak az Istvánnak és a badboyz fiuknak egyébként a Jucus a legreálisabb zsuritag

 8. 38. Harmatné Ágnes írta:
  2009. december 10, 03:40

  Egyetértek Anikó nénivel. A Veres Robi előadása csa egy réteg edvence, és a többi tejhetségel össze nem mérhető. Rég ki kellett volna esnie.Szuper a Tabáni és a Badboys, és különleges az André.A többi sz*r.
  Az Ördög Nóri sem az esetem, a nagy pofája és az állandó röhögése már túl sok! Valaki kedvence, de már törölhetnék!!

 9. 37. AngeL írta:
  2009. december 9, 10:18

  …már nemcsak rossz dalokat hallgat az ország…nem…már ünnepli a munka nélküli “dalt”…ami begyekről szól, legyekről szól, fikáról, Szonja nyakában Szülei Karácsonyáról, a semmiről, ugyanaz, és százszor és nem számítasz, s az sem, hogy már falra mászol…és kaparod…és szavalod…és nem akarod……de TI csak írjátok a Dalt…a doboznak, Magatoknak, az asztalfióknak, a jóknak és valóknak…a jóravalóknak…írjatok jobbat és jobbat…többet és többet…rendületlenül, sz*rral szemben is, árral szemben is…kártyavárral szemben is…ezzel tartoztok…MAGATOKKAL szemben is…

 10. 36. Anikó néni írta:
  2009. december 8, 21:22

  Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy nem mindig a saját kedvenceink jutnak tovább - sajnos. Mindenkinek más az ízlés világa és ez így van jól.
  Megértem a fiatalokat , de ettől a vetélkedőtől én azért azt várom el, hogy valóban egy igazi tehetséges művész palánta nyerje meg. Sokszor nem egyezi a véleményem a zsűriével, tehát szavazok azaz sms-ezek. Én a Bence helyett a Veres Robit nem juttattam volna tovább, mert számomra nem művészet és nem zenei produkció amit csinál.

 11. 35. leg profibb írta:
  2009. december 8, 18:21

  vásáry andré és a kutyakülykök a leg sz*rabbak.olyan dühös lettem amikor horváth tamás és brasch bence ki esett mert már olyan boldog voltam hogy andré ki esik amikor ott már csak egy embert mondhattak.a másik négy bennmaradt nagyon jó.legfőbbképpen istván.

 12. 34. Harmatné Ágnes írta:
  2009. december 8, 04:55

  Bocs az előbbi betűkihagyásokért.
  A műsort nagyon szeretem, kedvencem:Tabáni és a Badboys. Ők a legjobbak. A Robiból elég már, csak a sérült lába miatt van itt. Amit csinál, az egy dolog, de nem mérhető a többi tehetséggel.

 13. 33. Harmatné Ánes írta:
  2009. december 8, 04:47

  Sajnálom a kiesőket. Szeritem Kutyakölyköknek és a Veres Robinak kellett volna kiesnie. A többiek nagyon jók.
  Az Ördög Nóri nagyon sovány és nincs más csak a hatalmas szája, és fogai, amikor nevet. Szörnyű ronda.
  Kevesebbet ellene nevetnie.Nem tudom, kinek a kedvence, de már hanyagolhatnák. A Stohl buci aranyos, oda való.

 14. 32. Arnjka!NK írta:
  2009. december 7, 19:17

  Dius véleményét megcáfolnám.Szerintem a Kutyakölykök előadásmódja illene musical-be!Nem is musical-be hanem inkább kabaréba , vagy humoros szinházi előadásba.Nekem nem tetszenek ők!A sok ugrabugra a szereplé-szinészkedés elnyomja a táncot és számomra nevetségessé válik az egész4

 15. 31. Arnjka!NK írta:
  2009. december 7, 19:15

  BAD BYOZ ÉS TABÁNI ISTVÁN.Hajráá .

 16. 30. Arnjka!NK írta:
  2009. december 7, 19:08

  Neféjjetek!Ha van igazság Tabáni István és a Bad boyz benn marad a véksőkig!Habár kiesett két nagyon jó tehetség,még a táncoscsapat és az énekes pacsirta sorsa nem dölt el!

 17. 29. Arnjka!NK írta:
  2009. december 7, 18:59

  Azomban Jankóval is egyetértek.Ez tényleg igaz.Tamás szines egyéniség .Benne megvolt az ami egy kicsit hiányos volt T.Istvánba és belőle a komolyab ,lassúbb zenék előadásmódja hiányzott(egyszerűen a tipró dalokhoz értet igazán,amelyek pörögtek.Szal szerintem István és Tamás ha jobban megnézzük kiegészitették egymást.Persze István különlegesen tiszta hangal rendelkezik.Látszik ,hogy szinte minden hang tiszta .Tamás hangja és A Bencéé is nem olyan finomkás mint Istváné,de a legtisztább hang nem minden,mert hozzája társul az önkifejezés és ez sokat visz.István öbizalma fokozatosan fejlődik.Az ,hogy megnyerie a versenyt az nem tudhtajuk ,mert nálam nagy vetéjtársak a Bad boyzal ,de az biztos , hogy nagy siker áll előtte.

 18. 28. Arnjka!NK írta:
  2009. december 7, 18:46

  Nagyon felbosszantott , hogy Bence és Tamás kiesett.Egrészt örülök,mert a primát tényleg Tabáni István és a BAd Boyz viszi.Másrészt nagyon harakszok.Nem értem ,mi a fenének jutottak tovább a Kutyakölykök??????Szögdöső,szinészkedő észtelenségek ,akik ráadásul bugyuták is!Ez nagyon bánt,mert helyettü Tamás vagy Bence továbbjuthatott volna,noha nem akkora esélyel mint T.I és B.B..Egyvalami megnyuktat azomban ! Kedves Csakén!Telyesenn ihazad van.Nekik mostmár egyenes az út a sikerig!Bárki,bármikor felajánlhat egy lemezszerződést nekik.Nagyon-nagyon sok sikert a BAd boyznak és az aranyhangu Tabáni Istvánnak.Rajtuk kivül Robinak és Szabolcsanak is.
  Csak a BAd boyzról ,annyit ,hogy a legutóbii produkciójuk sokkal kevésbé ragatatott el mint az elözőek.Nem volt benne sok dinamika..stb,de a fiúk iszonyat jók ,csak egy hét áll rendelkezésükre ezért nagyon sok munka és edzés kivánkozik melléük.Szal csak igy tovább fiúk!Jobban tervezzétek át a koreográfiát , és akkor minden simán megy!

 19. 27. Zsuzsu írta:
  2009. december 7, 16:46

  hát télleg nagy lesz a nézettség csökkenés sztem is! Én is hallottam legalább 50-60 embertől hogy nem nézik. nem is baj,mit nézzenek már :D
  2 tehetséges még bennt van:P
  Hajrááá Bad Boyz és Tabáni István!!!:D:)

 20. 26. Tóthné írta:
  2009. december 7, 12:06

  Csikó Szabolcsnak gratulálunk Nyíregyházáról, nagyon ügyes, így tovább Szabi!!!

 21. 25. Tóthné Nyiregyházáról írta:
  2009. december 7, 11:50

  Nekem a legesélyesebb Tabáni István, a gyönyörű hangjával, intelligens fiatalember. Nagy rajongója vagyok!
  Így tovább István, jó vagy!!!

 22. 24. csakén írta:
  2009. december 7, 09:57

  Őszitnén sajnálom, hogy a két “tinibálvány” kiesett, bár szerintem Nekik már egyenes az út a siker felé. Az ország megismerte Őket, rengeteg szeretet és biztató ember veszi körül Bencét és Tamást! Ne csüggedjetek, most jön el igazán a Ti időtök! Hajrá!!!

 23. 23. Jankó írta:
  2009. december 7, 00:46

  Szerintem ez volt eddig a legeslegrosszabb adás abból a szempontból, hogy pont a két tini bálványt ejtették ki!
  Szörnyű!!
  Az én véleményem erről az, hogy ezzel a húzással óriási nézettség vissza esés várható!
  Ugyanis már rengeteg ismerősömtől hallottam, hogy nem fogják nézni a műsort, helyette inkább elmennek diszkóba vagy szimplán csak mást fognak nézni.
  Arról meg nem is beszélve, hogy az egyik kieső az én öcsém volt Tamás. Nagyon, nagyon szomorú vagyok!

 24. 22. Zsuzsu írta:
  2009. december 6, 23:29

  De télleg pont 2 legjobbat kiejteni áhh ….. nem hiszem hogy az a b*** Vásáry André több szavazatot kapot mint a Tomi vagy Bence ez röhej xD most kiejtették a legjobbat…jövő héten kiesik másik 2 jó Tabáni és a Bad Boyz a többi egy nagy *****.
  áhh egész műsor egy nagy sz**.
  Sztem már előre tudják kifog nyerni ha az a **** André akkor levan fizetve az egész,már ne haragudjanak már deh deh inkább hallgatok normális zenét,mint ez a nyávogós ****.

 25. 21. Móni írta:
  2009. december 6, 22:10

  Picit ugyan csalódtam, hogy már megint Máté Péter számot kellett hallani Istvántól - amit nagyon szépen adott elő - csak bíztam benne,hogy most valami egészen újat (nem Queen és nem Máté Péter ,mert azokról már tudjuk, hogy jól tudja) fog előadni, de hát így is neki drukkolok, remélem, hogy ő nyeri meg a versenyt! Hajrá!

 26. 20. Tünde írta:
  2009. december 6, 19:36

  remelem hogy HORVATH TAMAST meg viszontlatjuk valahol!
  HAJRÁ TAMÁS. TE VAGY A LEGJOBB.

 27. 19. Tünde írta:
  2009. december 6, 19:35

  ha tegnap kiesett a 2 legjobb akkor jovoheten ki fog esni a bad boyz es tabani?
  HAJRA BAD BOYZ!

 28. 18. Tünde írta:
  2009. december 6, 19:34

  Szegeny horvath tamas nekem o volt a kedvencem. szerintem sokan nem latjak a tehetseget a fiatalokban.
  ki volt az a luke aki ilyen zsuriket hivott? a zsurik kozul egyedul szirtes tamas kedves es o az egyetlen aki a atehetseget is nezi.ja es igy tovabb fay miklos. jo volt a tegnapi kommentaciod. kalap sz*rt sem er csiko szabolcs meg a kutyakolykok. s vasari andre is egyet nyavog es el van intezve. Hat igen a ket legjobb esett ki. sz*r az egesz musor . buuu.

 29. 17. Specike írta:
  2009. december 6, 16:42

  Én úgy sajnálom a Tamást szerintem ő az egyik legjobb.
  A zsűri végre egyszer jó pontot adott neki erre kiesik. Ez annyira sz*r de tényleg naon sz*r inkább hallgatom őt mint az Andrét.

 30. 16. B Kati. írta:
  2009. december 6, 14:09

  Gratulálok CSiko Szabolcsnak . Paksrol a KInder dolgozpok

 31. 15. Netta írta:
  2009. december 6, 13:37

  Bence tovabb kellett volna jusson!!! Bad boys nem er semmit, akar a kutyakolykok.Csiko Szabolcs megerdemelte az elso helyet hiszen o nagyon is tehetseges. Es mc dc rol ma nem is tok mit modnani, szamara nincs akadany,barmely feladatnak eleget tesz,es szentem a multkori is nagyon jo volt, es a szavakat is jol rimbe szedte!

 32. 14. Laura♥ írta:
  2009. december 6, 12:31

  Szerintem nagy hülyeség volt, hogy kiesett a Brasch Bence + a Horváth Tamás… én biztos hogy a Csikó Szabolcsot és azt a b*zi Vásáry Andrét ejtettem volna ki… mert semmi új nincsen bennük… még a Csikó Szabolcs jókat énekel meg nagyon jól táncol+sokat dolgozik vele…de a Vásári b*zi csak énekel meg otthon 1szer1szer elpróbálja . az semmi. a Bence meg mindig valami újat hozott..és most legalább a táncra is figyelt.. szóval egy nagy kalap sza* a csillagszületik.. legalábbis szerintem.. de mindegy mert a BAD BOYZ ezek közül a legjobb♥. szóval hajráá BAD BOYZ ♥♥.

 33. 13. ... írta:
  2009. december 6, 10:50

  Fáy Miklóst nem kéne sértegetni…igenis valaki…egy nagyon jó kritikus.ez a dolga h véleményt mondjon.ha vki sz*r akkor sz*r.mégis ő mondta tegnap a legjobbat Tamásról,meg Bencéről..neki volt csak esze..a közönséghez képeest.^.- erről ennyit.

 34. 12. egyszerüen één.=) írta:
  2009. december 6, 10:46

  Jó egy szemetek vagytok.kiejtitek Tamást, meg Bencét a 2 legjobbat.inkább kiesett volna Az a ** André, meg azok a Kutyakölykök vagy mik.igy h kiestek semmi nem ér az egész…jövőhéten meg kiejtitek tabánit h csak a legrosszabbak maradjanak meg a bad boys az is nagyon jóóó… (Y)? :@Nem értam h annak akinek semmi hallása nincs a zenéhez minek kell szavazni?nem az a lényeg egy énekesnél h miért akarja megnyerni a csillagszületiket vagy h táncol e….hanem a hang,az pedig mindettőnél nagyon super volt…remélem mindkettőjüknek be fog futni a karierjük..és ők lesznek a kedvenceim továbbra is..legközelebb rem. látom őket a karácsonyi műsoron.hiányozni fognak a csillag születikből …hamár a 2 legjobbat kiejtettétek..hát akkor nincs mese…HAJRÁ TABÁNI ISTVÁÁN.+BAD BOYS…a többi nem téma.:/ ennyih.:)

 35. 11. egyszerüen één.=) írta:
  2009. december 6, 10:43

  Jó egy szemetek vagytok.kiejtitek Tamást, meg Bencét a 2 legjobbat.inkább kiesett volna Az a ** André, meg azok a Kutyakölykök vagy mik.igy h kiestek semmi nem ér az egész…jövőhéten meg kiejtitek tabánit h csak a legrosszabbak maradjanak meg a bad boys az is nagyon jóóó… (Y)? :@Nem értam h annak akinek semmi hallása nincs a zenéhez minek kell szavazni?nem az a lényeg egy énekesnél h miért akarja megnyerni a csillagszületiket vagy h táncol e….hanem a hang,az pedig mindettőnél nagyon super volt…remélem mindkettőjüknek be fog futni a karierjük..és ők lesznek a kedvenceim továbbra is..legközelebb rem. látom őket a karácsonyi műsoron.hiányozni fognak a csillag születikből …hamár a 2 legjobbat kiejtettétek..hát akkor nincs mese…HAJRÁ TABÁNI ISTVÁÁN.+BAD BOYS…a többi nem téma.:/

 36. 10. Dius írta:
  2009. december 6, 10:26

  Brash Bence kiesését nem csodálom, mivel átlagos a többiekhez képest.
  Tabáni István -mint főkedvencem - kiváló volt, de valóban halványabb a múltkorihoz képest egy picit. De neki drukkolok, meg kell nyernie!! Tehetsége és sorsa is erre predesztinálja.
  Másik kedvencem Csikó Szabolcs, a mesebeli szerencsétpróbáló szegénylegény - tegnap csúcsot alkotott, és persze tündéri a mosolya -szinte védjegy.
  A Kutyakölykök - szintén nagyon tehetséges társulat, szellemes és kreativ, ami ritkaság.
  Vásáry André túl profi és már elég, Veres Robi produkciója is kimerült már, elég.
  Bad Boyz - tudnak, de produkciójuk inkább egy profi musicalba kivánkozik már, nem egy amatőr tehetségkutatóba.
  Jövő héten szeretném, ha továbbjutó lenne Tabáni István, Csikó Szabolcs, Kutyakölykök.
  Hajrá!!

 37. 9. Szép Ilonka írta:
  2009. december 6, 10:14

  Ráadásul ragyogó hangja is van Tabáninak. Azért bizom abba, hogy valaki felfigyel Brash Bencére is. Neki is szép hangja van
  ilon

 38. 8. Szép Ilonka írta:
  2009. december 6, 10:11

  Tábáni István az az énekes akinek megkell nyernie ezt a csillag születik versenyt. Egy csendes, inteligens, okos fiatalember. Vele nem fog úgy elszaladni a ló, mint pl. a Tóth lányok közül a kissebbik.
  ilona

 39. 7. Szöszi írta:
  2009. december 6, 09:54

  BAAD BOOYZ (L)(L)

 40. 6. LILI írta:
  2009. december 6, 09:49

  Sajna Horváth Tamás kiesett:(:(:(:(:(

 41. 5. Norczy írta:
  2009. december 6, 09:19

  Én sajnálom ,hogy bence kiesett.Inkább Vásári André esett volna ki.Horváth Tamás is tök jó volt

 42. 4. Kovács Áron írta:
  2009. december 6, 08:54

  Remélem most már világos minden TV csatorna előtt ill olyanoknak akik valamilyen vetélkedőt rendeznek, hogy ezt a Fáy Mikit nem hivják zsűrizni. Beszélni nem tud. Sértegeti a szereplőket, beszól mindenkinek. Egy senki. Ezt az embert nem mutogatni, hanem elzárva kéne tartani a világ elöl. Ugyan kinek a kije hogy bekerült az RTL csatornába ari

 43. 3. Kovács Áron írta:
  2009. december 6, 08:48

  Horvát gyereknek úszott a gitár. Vetess apáddal inkább egy hegedűt az való neked. Szinpadra akartál kerülni, csillag akartál lenni. Közületek 1000000-ból ha 1-nek sikerül az már jó

 44. 2. kovács gergő írta:
  2009. december 6, 08:43

  Nagyon sajnálom, hogy Brash Bence kiesett. Inkább estek volna ki a Bad Doyz szedett vedett társasák. Hogy néznek ki ezek. Ránézésre 10-év. A hajuk a külsejük piszkosak ápolatlanok egyszóval ki velük. gergö

 45. 1. viktória írta:
  2009. december 5, 22:49

  She…She….She!!!!!!!!!!!!