Eladó zenei kellékek

Hirdetések


Zenei stílusok

Oldalak

Zenei ajánló


Leslie Music - Gede László vezetésével

Csillag Születik 4. - 2012. »

Hírek |

vélemények a lap alján (2 vélemény)

Leslie MusicA Leslie Music zenekar egy igazi, hamisítatlan esküvői zenekar. Aki kellemes dalokra, kiváló zenére, fantasztikus hangulatra, és egy életre szóló élményre vágyik, annak bátran tudom ajánlani a triót. Kérdezhetnék, hogy miben más ez a zenekar, mint a többi?

A válasz egyszerű. Nem csak zenei elhivatottságuk irigylésre méltó, hanem tehetségük is, amivel egy másik világba varázsolják az embert. Minden dalban a szívük és lelkük is benne van, és ez kell egy lakodalomba, hogy igazán különleges és mulatós legyen. A zenekar három tagú, mindegyikük egyénisége és tudása formálta a Leslie Music zenekart azzá, ami.

Gede László

Gede László, a Leslie Music esküvőzenekar vezetője felel a zene összeállításáért. László több évtizedes zenei múltra tekint vissza, így méltán nevezhetjük a kiváló szakembernek. Tudását, repertoárját fáradságot nem kímélve folyamatosan fejleszti és bővíti. A dalok jelentős részét Gede Művész Úr énekli. Nincs olyan dal, amit a zenekar meg ne tanulna a közönség kedvéért.

Potyondi Tímea

Potyondi Tímea, a zenekar nagyszerű énekesnője. A mulatós dalok vokalistája, míg a külföldi számok istennője. Kellemes hangjával, tehetségével elkápráztatja közönségét, legyen szó mulatós egyvelegről vagy egy romantikus angol számról, nem fog csalódni benne az ember.

Kiss Balázs

A zenekar trombitása, Kiss Balázs nélkülözhetetlen része egy igazi lakodalmi hangulatnak. Aki egyszer meghallja szólózni, megérti, hogy játéka nélkül üresek a dalok.

Ajánlatkérés és zenehallgatás a Leslie Music Zenekartól

A Zenekar adatlapja: Leslie Music
A Zenekar saját Honlapja: http://www.eskuvoizenekarok.info

További Képek - Leslie Music


Leslie Music - Gede László vezetésével

2 vélemény - Leslie Music - Gede László vezetésével

 1. 2. Jakab Éva írta:
  2013. október 2, 10:00

  Kedves László!
  Nagy öröm volt számunkra,hogy eljöttél és játszottál a lakodalmunkban,igazán jó bulit csináltál!Mindenki nagyon jól érezte magát,főleg Én!Jók voltak a zenék nagyon!Még egyszer nagyon köszönjük,csak ajánlani tudunk Téged,a zenekart mindenkinek!
  Évi És Zsolt

 2. 1. Tóthné Cáceres Alexandra írta:
  2012. március 23, 10:41

  Mindenkinek nagyon jó szívvel tudom ajánlani a Gede László zenekarát. Kitűnő hangulatot teremtettek és csodálatosan zenéltek a mi kis esküvőnkön. Timinek nagyon szép hangja van, és Lászlóval együtt tényleg sok műfajban otthon van. Őszintén elmondhatom, hogy segítségükkel maradandó élményben részesültünk e nagy napon.

  Tóthné Alexandra

Mi a véleménye?