Címlap » Hírek » Kultúra » Híres kapcsolatok, amelyek kiállták az idők próbáját

Híres kapcsolatok, amelyek kiállták az idők próbáját

Manapság egyre több házasság végződik válással. Nincs ez másként a hírességek körében sem. Szinte minden nap felröppen egy-egy hír, valamilyen sztárpár zátonyra futott kapcsolatáról.

Kattints IDE!

Szívet melengető összeállításukban most olyan ismert szerelmeseket mutatunk be, akik évtizedek óta bizonyítják egymás iránti hűségüket.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

A James Bondot alakító színészért mai napig nők ezrei rajonganak. Az ő szívét azonban lassan 30 éve egyetlen nő tartja fogva. Persze a szeretet kölcsönös közöttük, Brosnan ugyanis szintén nagyon ragaszkodik feleségéhez.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy mindig készen áll megvédeni a súlya miatt sokszor támad Keely-t. A nő az 1990-es években igazi bombázónak számított, tökéletesen illett a mindig sármos Brosnanhoz. Az elmúlt évek alatt viszont felszaladtak rá a kilók. Ennek ellenére úgy tűnik, a színész felesége iránti szerelmét egy kritika sem tudja megtörni.

Maryl Streep és Don Gummer

A világ talán legcukibb szerelmespárját egy tragédia hozta össze. A háromszoros Oscar-díjas Maryl Streep közel negyven évvel ezelőtt elveszítette akkori szerelmét, John Cazale-t, aki maga is színész volt. Közösen is szerepeltek A szarvasvadász című filmben.

Maryl Streep és Don Gummer már korábban is ismerték egymást. Cazale halála után a színésznő a férfi mellett lelt vigaszra. Szépen, lassan kiderült, remekül érzik magukat együtt. Annyira biztosak voltak a kapcsolatukban, hogy hamarosan össze is házasodtak. Bár sokan nem adtak nagy esélyt nekik, a közösen leélt évtizedek őket igazolták.

Bárhol jelenjenek is meg, árad róluk a szeretet és a kölcsönös tisztelet. Manapság már ritkán látni ennyire összetartó párost.

eskuvo

Tom Hanks és Rita Wilson

Ki gondolná, hogy a mindig bohókás Tom Hanks nemrég ünnepelte 31. házassági évfordulóját a gyönyörű Rita Wilsonnal? Amikor találkoztak, a színész még egy ellaposodott házasságban tengődött. De állítólag szerelem volt első látásra közöttük. Tom Hanks, miután elvált első feleségétől, megkérte Rita kezét. Nekik sem jósoltak nagy boldogságot, mégis kitartottak egymás mellett. Ez bizonyítja Rita betegsége is. Pár éve mellrákkal küzdött, és elmondása szerint a legnagyobb erőt a férje jelentette számára. Tom pedig azóta is hűséges a feleségéhez.

Sting és Trudie Styler

Számtalan anekdota szól arról, miért nem érdemes egy nőnek zenésszel kezdenie. Könnyen esnek csábításba, hűtlenek és nem lehet megbízni bennük. Nos, Sting évtizedes házasságával minderre rácáfolt. Az angol dalszövegíró-énekes több interjúban is kihangsúlyozta már, még mindig oda van a feleségéért. Gyakran beszél arról is, mennyre fontos kapocs közöttük a szex.

Nagyon szeretnek szerepjátékokat játszani ,és mindig jön valami újdonság náluk, ami életben tartja az érzéseiket. Sting ráadásul igazi áldásnak tartja a feleségét. Elmondása szerint Trudie képes arra, hogy a nagyon mély gödrökből is kirángassa a zenészt, illetve minden napját megszépíti. Hát, mi ez, ha nem az igazi és odaadó szerelem?

Írta

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top