Címlap » Hírek » Kultúra » Hogyan szerezd vissza a párod?

Hogyan szerezd vissza a párod?

Ha a kapcsolatod elmérgesedett, és a párod már el is hagyott, akkor még nincs minden veszve! A legtöbb félresiklott kapcsolatan helyre hozható, ha mindkét fél enged valamennyit a saját igazából.

Kattints IDE!

Nézd meg te is, hogyan kaphatod vissza a párod, s tegyél meg mindent érte. Az alábbi tanácsokat átgondolva pedig gondoskodhatsz arról, hogy az újrakezdés minél boldogabb legyen.

Indulatokkal semmit sem lehet elérni

Egy vita hevében könnyen kiabálásig fajulhatnak a dolgok, ráadásul nincs is annál rosszabb dolog, mikor mindkét fél kiabál. Amikor legközelebb ilyen helyzetbe kerülsz, próbálj meg lehiggadni! Nagyon nehéz abbahagyni a veszekedést, főleg, ha úgy érzed, hogy neked van igazad. Mégis megéri, ha veszel egy nagy levegőt, és elszámolsz húszig.

Ez az egyszerű tanács meglepően jól működik. A veszekedések nagy része véget ér, ha az egyik résztvevő abbahagyja. Nincs más teendőd, mint neked elhallgatni, s kivárni, míg a párod is megnyugszik. Egy érintés, bocsánatkérés nem kerül semmibe, s nagyon könnyen rendbe tudja hozni a dolgokat!

Mondd el őszintén, mi szeretnél

Egy másik nagy hiba a kapcsolatokban a kommunikáció hiánya. Mindig mondd el őszintén a párodnak, hogy mit szeretnél. Ha nem értesz vele egyet, akkor azt is hozd a tudomására, s érvekkel alátámasztva fejtsd ki az álláspontod. Ez nem arat mindig osztatlan sikert, de kis idő elteltével a társaid is értékelni fogja az őszinteséged.

szerelmesek

Ismerd meg te is a párod vágyait, félelmeit és érzéseit. Tudd meg, mi az, amit szeretne, s mi az, ami nem tetszik neki. A kommunikáció segítségével egy probléma gyökerét még akkor ki tudod húzni, amikor jelentkezik, s nem fogja hosszú évek alatt tönkre tenni az életeteket.

Ne feledd, az őszinteség néha nem a legjobb ötletnek tűnik, egy tartós kapcsolatnak azonban csak a teljes megismerés és az egyenes beszéd lehet az alapja. Így senki sem kerget délibábot, s mindig pontosan tudni fogod, hányadán álltok!

Legyen közös a háztartás

Szintén nagyon sok pár veszekszik a pénzen, melyből soha sincs elég. Ha többet dolgoztok, az a párkapcsolat rovására megy, ha meg többet vagytok együtt, akkor nem lesz pénzetek. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, mégis meg kell próbálni, az együtt töltött évek pedig szép emlékekkel gazdagítják az életeteket.

Nagyon fontos, hogy közös háztartást vezessetek, s senkinek se legyen külön pénze. Így nem számít, hogy ki, mennyit keres, hanem közösek lesznek a bevételek és a kiadások is. Egyeztessetek a nagyobb tételek előtt, s hallgasd meg párod véleményét is. Ne tiéd legyen a végső szó, hanem találjátok meg azt a megoldást, ami mindenkinek tetszik. Ha így tesztek, akkor nem egymás hibáztatására megy el az idő, hanem még jobban meg tudtok majd élni.

Az otthoni teendők sem lehetnek csak egy valaki feladata, mindkét félnek részt kell vennie a munkában. Legyen szó a gyerekről, a főzésről vagy a takarításról, találjátok meg azt a felosztást, amivel a kötelességek is teljesülnek, s mindkettőtöknek egyformán marad szabadideje. Ha ezeket a tanácsokat átgondolod, akkor sokkal nagyobb sikerrel szerezheted vissza a párod.

Szponzoráció

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top