Címlap » Hírek » Interjú Sebestyén Katjával

Interjú Sebestyén Katjával

Képek

Fotó: RTL Klub.

Sebestyén Katalin, becenevén Katja 27 éves, és Budapesten lakik. A Csillag Születik első adásának egyik tehetséges továbbjutója. A zenekarokaz.hu csapata külön gratulál ezért neki! Katja a Csillag Születik Fórum már egy jó ideje aktív, hozzászóló tagja. Még jóval az első tv adás előtt is társalgott nálunk csevegő társaival. Ebben a kis közösségben együtt szurkol neki Mindenki. Kaptunk az alkalmon, és egy rövid interjút készítettünk vele, melyet most közzé is teszünk.

Sebestyén Katja – Kérdések és válaszok

Az első, talán egyik legkézenfekvőbb kérdés, amit jelen pillanatban feltehetünk, honnan jött az ötlet, hogy jelentkezz a Csillag Születik versenyre?

Sokáig nem tehettem, hogy ilyen műsorba jelentkezzek, mert nagyon kicsi volt a fiam és a szoptatás, pelenkázás, gondozás stb… mellett nem lett volna időm rá. Mindig, amióta ilyen típusú műsorok voltak a tv-ben, eljátszottam a gondolattal, hogy én is szívesen fürödnék a reflektorfényben. Most már megtehetem, hiszen a fiam nagyobb, és már erre is időt szakíthatok. Ráadásul a Csillag születik egy nagyon szuper és élvezetes műsor, azt bizonyítja az előző széria is! Jó érzés ehhez a műsorhoz tartozni!:)

Gyermekkorod óta énekesnőnek készülsz? Milyen fontos állomások történtek az életedben, melyek a zenéhez kapcsolhatók, és büszke vagy rá?

Nálunk a családban majdnem mindenki zenével foglalkozik. Van, aki hobbi szinten, van, aki ebből él meg. Gyakorlatilag születésem óta körül vesz a zene! Anyukám gitárszóval és énekkel fektetett le minket, és azzal is ébresztett. Már négy-öt évesen opera hangon tudtam énekelni. Az általános iskolában az iskola kórusának szólistája voltam. Számtalan népdalversenyen lettem iskolás koromban dobogós vagy különdíjas. Kiskoromban furulyázni és cimbalmozni tanultam, de mivel szintetizátor és gitár mellett nőttem fel, ezekhez a hangszerekhez erősebb szál kezdett kötni. Miközben a gimibe jártam, tizedikbe, elkezdtem az éjszakában zenélni és énekelni. Így este énekeltem, nappal tanultam. A gimit 4-5-ös tanulóként fejeztem be. Ugyanígy végezetem el az egyetemet is. Közben férjhez mentem és született egy gyönyörű kisfiam, Levente. Neki köszönhetően elkezdtem gyermek zenével és gyermek zeneterápiával is foglalkozni. Vannak saját szerzeményeim, verseim, dalszövegeim stb… is , de ezekről szívesen beszélek majd egy következő riportban!:)

Melyik zenei stílus áll legközelebb hozzád, melyet szívesen hallgatsz és énekelsz is?

A balkáni és a népzene az, ami a legközelebb áll hozzám, de szó szerint mindenevő vagyok! A vendéglátós múltnak köszönhetően bármilyen műfajt nagyon szívesen bevállalok. Imádom amúgy a kőkemény rockot is!!! Kamaszként rapper voltam, majd pedig punk! Tényleg mindent szeretek, csak jó legyen és szóljon pozitív dolgokról. Egy zenéből az életerőnek kell áradnia, lehet az amúgy szomorú is, hiszen az is az élet része, de semmiképpen ne az jusson az ember eszébe a dalról, hogy mindjárt felvágja az ereit, mert annyira depis az a zene!!!!

Mint megtudtuk, nagy büszkeséged 5 éve született kisfiad. Ő hogy viszonyul a zenéhez? Szeretnéd, ha ő is zenész / énekes lenne a jövőben?

Természetesen szeretném, ha zenével foglalkozna majd, de annak is örülni fogok, ha Ő nem zenész lesz hanem pl.: állatorvos vagy bármi más. Csak szeresse, amit csinál, ne ártson másnak és legyen boldog!:) Egyébként gyönyörűen és tisztán énekel és jó a ritmusérzéke is! Jár néptáncra és énekelni. Még egy picit jódlizni is tud. Tisztán tartja a hangot, ha egy másik szólamot énekelek rá!

Zeneterápiával is foglalkozol. Ez mit is foglal magába? Hogyan gyógyítasz a zenével?

Nem gyógyítok, csak nyugtatok.. 0-3 éves korig foglalkozom a gyerekekkel és a szüleikkel. Egy másik törekvésnek köszönhetően mostanában csatlakoztam egy már évek óta ilyesmivel foglalkozó vállalkozáshoz, akik játszóház keretein belül csinálják ezt, amit én, a “Muzsikáló Játszóház”-hoz.

A tv felvételeken látszik, hogy tele vagy életerővel és lelkesedéssel. Énekelsz, zenélsz, tanulsz, rengeteg nyelven beszélsz, dolgozol, gyermeket nevelsz. Hogy jut mindenre időd és energiád?

Szerencsére vannak szerető és segítőkész szüleim, barátaim, férjem!:) Akik, ha elaltatom a gyerkőcömet, készek a lakásunkban aludni, miközben dolgozni mentem. Természetesen a nappali elfoglaltságaim alatt Levente, úgy mint bármilyen más gyerek, oviban van, így ez is megoldható!

Van-e, és ha igen, ki a példaképed a magyar és külföldi énekesnők közül?

A példaképem a saját anyukám, akinek hihetetlenül imádni való hangja van. De ha már ismertek közül kell választanom, akkor konkrétan nincs példaképem. Viszont szeretem Szandit, Palya Beát, Sebestyén Mártát, Tóth Verát, a zanzibáros Ritát, Péter Szabó Szilviát. Velük szívesen énekelnék egyszer együtt valamilyen produkcióban! A külföldiek közül sok kedvencem van. De nekem a külföldi zene nem feltétlenül az angol nyelvű előadókat jelentik, ezért nem sorolnám fel a kedvenceimet, mert nem ismeritek itt Magyarországon.

Mivel foglalkozol a szabadidődben az éneklésen kívül?

Festek festményeket, fordítok külföldi dalokat, verseket írok, zenét szerzek…és még sorolhatnám… Én egy örök kamasz vagyok, mert minden kamasz ilyesmivel foglalkozik, csak én nem nőttem ki ebből.

Milyen jövőbeli terveid vannak az énekléssel kapcsolatban? Mihez kezdesz akkor, ha Te leszel a Csillag Születik nyertese?

Oh, ha én lehetnék a győztes akkor minden tervemet megvalósítanám, kiadnék egy csomó saját cd-ét. Végre kiköltöznék az albérletből és kikecmeregnék a szegénységből! Megtölteném az Arénát nézőkkel és tiszta szívből énekelnék a tömegnek. De jó lenne….(…na ki a biliből a kezemet!)

Üzensz-e valamit a honlap látogatóinak, illetve azon rajongóidnak, akik együtt izgulnak érted, és szavaznak Rád?

Imádom a honlapotokat, mert pezseg az élettől, az ilyen dolgok, amik engem táplálnak!!!:) És szavazzatok rám, ha szerintetek is jó, amit csinálok! Virtuálisan puszilok és ölelek mindenkit!

Köszönjük a válaszaidat. A fórumtagok nevében is sok sikert és jó munkát kívánunk a versenyhez az elkövetkezendő hetekben.

Eredeti interjú forrás: zenekarokaz.hu.

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Zene

127 vélemény

 1. Belevaló Nőci ez a Katja! Nekem átjött. : ) Több mint szurkolunk!!! : ) Éljen minden örök kamasz és az örök tavasz…mostanában nem kommentelsz semmit – ejnye-ejnye… : )

 2. Katja The Best!!!!

 3. Sziasztok! Ti vagytok a legédesebbek! Ti mindig olyan szépeket írtok!!! Imádlak titeket!:)

 4. Szurkolunk Katja!!
  Sikerülni fog és Tiéd lesz az áhított csillogás:)

 5. Édesek vagytok!!!! Lilahere, szia!!! Te is itt?
  Puszi!

 6. naná hogy belevaló a rokonlány bízunk benne hogy te fogod megnyerni!Innen messziről is szurkolunk neked!
  Hajrá tesó!!!

 7. Nagyon drukkolunk Katjának,nagyon szeretjük Őt,többször zenélt ,nálunk is az Idősek Otthonában,az öregek nagy örömére!Ők is nézik a tv-ben,és szorítanak neki!IV.,Béla u. Idősek

 8. Egyértelmű,hogy megnyeri!

 9. Szurkolunk neked Katja :)
  Én is és Párom is :D
  Mindent bele!
  Hajrá káposztás megyeriek :)

 10. De arik vagytok!!!:) Puszilok mindenkit!!!

 11. Kádár András

  Kedves Katja,

  szívből gratulálok.

  András

 12. Háát persze:)
  Hiszen én is Bízom sikeredben és azért vagyok itt:)
  ;)
  Puszi

 13. lilahere19

  Köszönöm!!!

 14. sztem cuki volt

 15. szinovál gyula

  Gratulálunk és szurkolunk Neked! Szinovál család Hajrá Katja!!!

 16. szinovál gyula

  Ez tőled még az átlagosnál is jobban esik!!! A fiam kedvenc szinkronhangja vagy!!! Éljen a Minimaxos mesefilmek legjobb szinkronhangja!!!!:)
  Pusszancs!!!:)

 17. Katjusha! Szeretünk!!!!!

 18. Örülök, hogy ilyen remek rajongótáborod van!
  Még több rajongót és szeretetet kívánok neked!

  Büszke vagyok rád! Csak így tovább!!! :-)

 19. Kátja mi is gratulálunk neked!Anyunak is nagyon tetszettél mutogatta is neten minden ismerősének aki nem látta.

 20. Én még mindig úgy gondolom, a harmadik adás után is, hogy te vagy a legtehetségesebb!!!!! Nagyon szép, és természetes a hangod, nem olyan mesterkélt mint annak a Brigittának! Te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!:)))))))) Hajrá!!!!

 21. Ez hihetetlen! Ilyen szuper rajongótábora van minden versenyzőnek? Olyan jó érzés!!! Csak azt sajnálom, hogy ha kiesik valaki, akkor ez az álom megszűnik. Olyan jó lenne ha ez a műsor nem csak két hónapig tartana!:)

 22. ennyitrólam

  hogy lehet valaki ilyen természetes hangú?? én a youtuben-n mindig a katját nézem

 23. Katja Drágám: a műsor véges, a szeretet: ÖRÖK! : )

 24. ennyitrólam

  Én is őt hallgatom, imádom!!!!!

 25. AngeL
  Te nagyon fófej vagy, mindig olvasom a kommentjeidet, néha elvontak, de nagyon igazak, és jók!

 26. Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz!
  Katja a legjobb! : )

 27. kovácsné gyöngyi

  Imádunk drukkolunk GYöngyi- Magdus

 28. Magdus-néni, Gyöngyi, de jó, hogy ti is idetaláltatok!!!! Üdvözlöm az egész családot!!!!! Éljenek a Győriek!!!!! Az én családom apai oldalról onnan való!

 29. széki family

  Szia kati mi is itt agyunk és szurkolunk neked.természetesen megy a szavazás is minden nap:)
  Csak igy tovább

 30. széki family
  Csá, csumi, csá nektek is!!! Örülök, hogy itt vagytok!!!:))))

 31. Nagyon tetszett ahogy gond nélkül tudtál váltani a műsorban, gratulálok, nagyon szép hangod van. Erdélyből szurkolok neked! :)

 32. Katjusha, te mikor leszel a tv-ben????

 33. Katjushkám, ugye magyarul fogsz énekelni?

 34. Eleven, maradj csak eleven, de ne kíváncsiskodj, mert hamar megöregszel!!! Da.
  Puszi! Katja

 35. Szia Katja!
  Örülök a sikerednek, és remélem ez az első lépés a csúcshoz!:-)
  A parommal és a kisfiammal is fogunk szurkolni Neked:-)
  Minden jót!
  Puszi,
  Hani

 36. Szia! Hani-Bani!:) Örülök, hogy tetszik!:) Üdvözlöm a kis trónörököst!

 37. holnap lerágom minden körmöm, annyira fogok szurkolni érted.

 38. Isten segítsen,sok sikert és boldogságot Cinyás

 39. (L) jó szurkolok!! szeretlek katja

 40. v.i.k.t.o.r.

  nagyon jó vagy Katja drukkolok

 41. Ha munkálkodsz Isten becsül,de ha énekelsz szeret téged

 42. Katja! Én nem tudok mit mondani, mindenki azt mondta, amit én érzek! TE vagy a legjobb női énekes a csillag születikben! És még azután is, hogy tegnap kiejtettek téged, akkor is TE vagy a legjobb női énekes ebben a műsorban! Bár szerintem, talán ha valami más dalt választasz, akkor még ütősebb lettél volna!

 43. 42. Camy írta:
  2009. november 8, 12:06

  EZ SAJNOS NEM CSAK RAJTAM MÚLOTT!!!!!

  Viszont örülök, hogy jó véleménnyel vagy rólam!

  Puszi! Katja

 44. Kedves Kátja,

  De bizony Te vagy a Tökéletes !
  Amióta láttalak, és hallottalak folyamatosan csak irígykedem.
  Most csak dúlok-fúlok, és nem is nézek több RTL-t egy ideig.

 45. hát erre csak annyit mondok:
  ezt még el kell mondanom,
  tökéletes vagyok

 46. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy szorított!!! No de nem a bugyimnak!!!:)))

 47. Én sajnos külföldön voltam és élőben nem láttam a műsort!:( Katja remélem műsoron kívül is sztárrá tudsz majd válni, mert én nagyon jól tudom, gogy hihetetlen a személyiséged és a tehetséged!!! Nem szabad hagyni, hogy egy ilyen ember eltűnjön a színről! Katjusha nem add fel kérlek, marad a csúcson, nem csak ez a műsor létezik, csináld meg a cd-idet tele a saját dalaiddal és a saját lábadon is meg fogod állni a helyedet a CSILLAGOk között leszel, a műsor nélkül is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hajrá Kátja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 48. Nézzétek, hallgassátok KATJA-t a Youtubeon is, mert szuper dolgok vannak róla!!!!!

 49. Hát ez felháborító!!! Ez a mocsok RTL-klub leszed mindent a youtuberól, ami a Katjaról készült rtlklubos felvétel! Miközben érdekes módon az összes többi kiscsillagról fent maradhatnak a videók!! Érdekes csak KATJAról nem! Mekkora szemétség!!! CIKI NEKTEK, KIESETT EGY HATALMAS SZTÁR!!! ÉS PALÁSTOLNI AKARJÁTOK????? KATJA A LEGJOBBBB!!!!!! EZT MINDENKI TUDJA!

 50. Rigua, kérlek ne legyél ilyen ellenséges! Én is észre vettem, hogy csak az én produkcióimat szedetik le, de ennek biztos van ÉRTELMES oka. Nem hiszem, hogy palástolni akarnának bármit is, ha igen az úgyis az RTL-klubot hozza negatív színbe. Amit ők sem akarnak UGYE?????? Úgy, hogy az én videóimat leszedik, és valaki mindig felrakja újból és újból. Így a nézettség elölről kezdődik. Ott van egy csomó vidi, amiket már az első naptól fent hagyták és már mega nézettségük van, mert nem piszkálták meg őket! Ez van…

  És ugyan azt kértem, hogy ne légy ellenséges, néha úgy érzem, hogy totál igazad van!!!!!!!!

 51. Ja és még, ami lényeg, HAJRÁ KÁTJA!!!!! Te a műsoron kívül is nagy sztár vagy!!! Már most is!!!!

 52. Nem teljesen értem az érveléseidet. De azt tudom, hogy ez a műsor egy hatalmas BUNDA!!!! Amikor egy rettenetesen hamis produkció továbbjut(B.Bence) Te pedig nem? Miközben a produkciód TÖKÉLETES volt ez a hüly-nek is feltűnik!!!!

 53. Katja a produkciódban egy csepp hamis hang nem volt benne, és lehengerlő volt! Ráadásul míg mindenki heteket próbált a műsorra, neked az utolsó napon kellet a dalodat megváltoztatnod, nehogy esetleg túl jó legyél!! De te túl jó voltál, ezért most mindent elkövetnek, hogy ez másoknak ne tűnjön fel, mert az nekik lenne ciki, hogy a szar-bbnál szar-bb produkciók mellett kiesett egy ilyen remek ember!!!!

 54. Kedves Adminisztrátor! Bocs a vulgáris szavakért!!!

 55. Riqua! Kikapsz tőlem, de tényleg!!!!!:)

 56. Katja a legjobb és kész!!!!

 57. Katjanak van saját weblapja is:katja.mindenkilapja.hu!!!! Nekem nagyon tetszik! Onnan tudtok képet is letölteni!!!

 58. Katjanál vabnnak és voltak is jobb énekesek. Szerintem Horvát Tomi, meg Varga Eszti a nyerő! És a legeslegjobb Tabáni István! De ne csüggedj, Katja, azért te is jó voltál! De akkor sem a legjobb. Szép természetes hangod van, de a dallal melléválasztottál! De te is jó vagy! Az a helyzet, hogy az énekesi poszt az nagyon kemény most.

 59. Valaki
  Köszönöm a véleményedet, de tudod a dalválasztásoknál nem minden rajtunk műlik, ha tehettem volna jazzt vagy latint énekeltem volna!:) Ettől még én szeretem a Nem vagyok tökéletes saját verziómat, de az élet ilyen VALAKINEK tetszik, VALAKINEK nem!!! Szerintem is jó a Tomi!:) Sőt szuper!!!:)) de a másiknál, akit írtál NYISD KI JOBBAN A FÜLEDET!!!! Tudod, az enyémet nagyon szokták zavarni a hamis női hangok!!!! Főleg ha állítólag igencsak nem kezdő!!!!!!!!!

 60. Hát Katja, remélem ezek után, hogy már nincs bent lány a produkciódban nem lesz konkurenciád, és csinálnak neked valamilyen szuper cd-ét!
  Eszterke nagyon megérdemelte, hogy kiesett! Nagyon Dívásítani akarták öt, de hát kár bele az energia! A hangja randa és hamis!!!! A kinézetéről, pedig csak annyit: Olyan mint egy kiöregedett vénkisasszony! Nézzétek meg a ráncokat a szájánál! A 70 éves nagymamámnak nincsenek ilyen banya ráncai!!!

  Akit igazán dívásitani lehetne az Brigi és Katja, ők minden pénzt megérnének!!!!

  Imádom Őket, de főleg a Katját!!!

 61. Sebestyén Katalin-Katja
  BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jó voltál ma a Reggeli Csak Csajokban!!!!!!!!!!!!!!!

 62. BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK KATJÁNAK ÉN IS! Hiszen ő is KATALIN!

 63. Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!! Nagyon arik vagytok!!!:)))

  Puszilok mindenkit!!!:)))

 64. Isten életessen sokáig!!!! Boldog névnapot Katjenyka!!!

 65. Miért veszik le mindenhonnan a Katjaról készült dolgokat!!! Hát nem igaz!!!! Állandóan törlik a youtuberól is!!! Ez bunkóság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 66. Kedves Adminisztrátor ÚR!!!!!

  Legyen édes, kedves, aranyos, és tegye ide fel Sebestyén Katja Videóit, amik az Rtl-klubon készültek!!!!

 67. Katja, látunk a csisz gálán!!!!

 68. Ezidáig úgy tudom, hogy nem leszek a gálán, legalábbis még nem hívtak, hogy legyek! De ha hívnak, akkor szívesen elmegyek!!!!!!!:))))

 69. valaki, azaz camy

  Kedves Katja!
  Újra én vagyok itt, hogy kommentet mondjak, azaz Valaki. A múltkor nem jól írtam le a véleményemet, ezért most leírom remélhetőleg jól.
  Nos, Katja, remélem, hogy ezt a kommentet is megérted.
  Szerintem is király a Tomi, bár ő is kiesett. István még nagyon-nagyon jó. André pedig egy UFO, mert aki ilyen hangokat tud kiénekelni, és ennyi oktávot, az nem ember. =)
  Teneked gyönyörű, és természetets hangod van, és meghallgattam jobban, a Nem vagyok tökéletes verziód-azt kell mondanom, hogytökéletes. Nagyra becsülendő az is, hogy zeneterápiával foglalkozol.

 70. Hú már rég jártam ezen az oldalon, de látom még akad aki velem is foglalkozik! Valaki, köszönöm a kommentedet!!!

  Örülök, hogy tetszik a Nem vagyok tökéletes verzióm!:)

 71. Sebestyén Katja

  Mindenkit szeretettel várok a ma esti koncertemre, amit a J.E.K.O. Klesmer orchestrával tartok közösen!

  Cím: Budapest VI. ker. Révai utca 16. Bálint Zsidó Közösségi Ház

  Időpont: MA AZAZ 2009 dec. 20 este 19.00

  Mindenkinek ajánlom sok szeretettel, aki szereti a klesmer és jazz zenét!!!!!

  Puszi! Sebestyén Katja

 72. Sebestyén Katja

  MINDENKINEK B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!

 73. Szia! Katja, igazából én már magamban döntöttem arról, hogy megyek e vagy sem, de anyám már megint bekavart egy kicsit a pesszimizmusával, úgyhogy nem tudom mi lesz, de azért remélem még bejössz a suliba, segíteni néha és akkor meglátjuk! ha van úgy időd segíthetnél anyámban úgysem bízhatok, szerintem ő nem bízik bennem, hogy sikerülhet és ez fáj!!

  VIKI!!

 74. Sebestyén Katja

  Viki

  Sajnálom, hogy ilyen a hozzáállás nálatok otthon, de azért én tartom a véleményem, neked indulnod kellene ilyesmi műsorban!

 75. Ha egész nyáron tudnék gyúrni rá és ha jövőre is lesz ilyen akkor jövőre tuti elmennék!! De most … rájöttem, még nincs hozzá olyan hangom!! :) De ha jelentkezel oda akkor szívesen elmegyek veled a meghallgatásra!! ;)

 76. Sebestyén Katja

  75. Nyphron

  akkor készülj a velem együtt menésre, mert az tuti, hogy valamelyik tehetségkutatón indulok az idén.

  Pusszancs!!! Katja

 77. Katja

  Látod milyen nagy sztár vagy!!! Még mindig vannak, akik téged néznek!!! Nagyon jó vagy és büszke vagyok rá, hogy az rtl-klubbos oldalon a szavazásban még mindig kétszer annyi rajongód van mint a Brigikének, vagy a 12-be jutott Eszterkének!!!

  BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD!!!!

  IMÁDUNK KATJA!!!!!
  Minden Pécsis nevében! Riqua

 78. Sebestyén Katja

  Köszönöm, hogy még mindig foglalkoztok velem!

 79. Sziasztok! Erre jártam, rég voltam már itt!!! Mi újság??? Történik Valami nagy Katja az életedben, amióta vége a Csillag születiknek??? Hogy vagy??? Nem hallok rólad semmit! Jó lenne, ha már kijönne gy szuper cd-éd!!! Én az elsők között venném meg, az tuti!!!

 80. Kedves Ismerőseim!

  Most próbálom meghódítani kelet Európát, úgyhogy a dübörgő Katja-gépezet egy kicsit kikacsint a nagy cárok világába!
  Koncertezni utazom kelet Európápa, ezért február közepéig személyesen nem tudok senki rendelkezésére állni, kizárólag virtuálisan, de azt is ritkán, mivel az állandó programok és koncertek között nem biztos, hogy sok időm marad a leveleim megnézésére.
  Előre is bocsánat, ha későn reagálnék valamire!

  ui: Szurkoljatok nekem, hogy nagyot robbanjak külföldön is!!!

  Puszilok mindenkit, és 15-étől újból rendelkezésetekre állok!
  Sebestyén Katja

 81. Kedves Ismerőseim!

  Rengetek élménnyel hazaérkeztem Moszkvából, úgyhogy ismét a rendelkezésetekre állok!

  Képzeljétek a Az orosz dal nemzetközi fesztiválján léptem fel, ahol Magyarországról egy 10 fős csapat képviselte Magyarországot, köztük a Dve Gitari duó, amelynek én vagyok az egyik fele. A fesztivál lényege az volt, hogy több mint 50 országból (pl.: Abházia, Németország, Belgium, Csile, Kína, Brazillia, Izrael a volt Szovjet országok stb… és ugyebár Magyarország) kb. 600 fellépő, már elismert zenészek, énekesek képviselték az orosz dalt és kultúrát. A fő az volt, hogy ki-ki mit tesz meg a saját országában az orosz kultúráért. Örülök, hogy Magyarországról én is kijutottam erre a neves rendezvényre, és én is felléphettem a duónkkal 3 koncerten is! A Koncert sorozaton olyan hírességek is felléptek mint maga Alex Rybak Norvégiából, aki tavaly nyerte meg az Euróvíziós dalversenyt! Mellesleg a Gálán egy magyar zenei egyveleget adott elő hegedűn! Sokat beszélgethettem vele, hihetetlen jófej pasi!
  Akit érdekel a rendezvény, majd meg tudom mutatni, felvételt készítettem egyes eseményről! Sajnos ahol mi léptünk fel, nem mindig találtunk olyat, aki kamerázna a kameránkkal, úgyhogy csak egy pici része lett rögzítve a fellépésünknek.

  Üdvzlettel: Sebestyén Katja

 82. Katjusha, olyan büszke vagyok rád! Moszkvában te képviselted Magyarországot?!

  Alex Rybakkal milyen nyelven beszéltél, angol, orosz vagy norvég?

  Tök szuper csaj vagy!

  Most már nagyon várok cd-ét tőled!

 83. Sebestyén Katja

  Oroszul, természetesen! Tök jó fej a pasi! Beszél norvégul, németül, angolul és oroszul is!

 84. Sebestyén Katja

  82. Eleven írta:
  2010. február 15, 12:23

  Cd-ét sajnos nem ígérhetek, mert nem igazán jönnek össze anyagilag a dolgok! Szponzor kellene, de ők a friss csillagokkal vannak elfoglalva:(

 85. Imádom Katjat! Egyszerűen csúcs ez a lány! :)

 86. Ő a legjobb Csisz-es!: )

 87. Szurkoljatok nekem, mert ismét megpróbálom a versenyt, csak most egy kicsit más formában. Csütörtökön lesz nekem a nagy nap!!!! Talán végre Csillag leszek(sztár), drukkoljatok! LÉCI LÉCI LÉCI!:)

 88. Olá…
  Örülök, hogy tetszenek a dalaim, te is drukkolj, és ha sikerül csütörtökön, akkor….!!!!! Na de abbahagyom az álmodozást.
  Puszi! Katja

 89. Most olvasom, hogy szár akarsz lenni! Ezt nekem élőben még miért nem mesélted?

  Csak nem MEGA???? Amúgy te már sztár vagy ha nem vennéd észre!!!!!!!!!

 90. JÚJ, nem szár, hanem SZTÁR!!!!

 91. Jajjajjaj! Még jó, hogy nem valami mást írtál! Akkor megsértődtem volna! Ejnye, szár???

  Nem érzem magamat sztárnak, mert ahol csak lehet elfojtják az összes próbálkozásomat. Gondolom ezt a sztárokkal nem teszik meg!!!! A CSiszes összes buliból kihagynak, míg egyes emberkék, akik ugyanúgy mint én elődöntőből kiesetek, és meg mindig ott a helyük a koncerteken! Miért?

  Engem a decemberi afterpartyra először meghívtak, majd közölték aznap délután, hogy nem szabad mennem, míg több elődöntős-kiesettnek igen. Miért?

  A zenei produkciók közül Rajtam kívül csak a Vocal gag sessionnak nem készítenek még mindig cd-t. Miért?

  Ha jól megnézem a youtube-on ép elegen hallgatják a dalaimat, habár minden rtl-klubbos cuccot töröltet állandóan a kedvenc csatorna! Miért?

  Mások fent maradhatnak, csak én nem. Miért????

  Olyan mega nézettségű dalt szedettek le, amit már november elejére 19 ezernél is többször néztek meg. Az ma már mennyinél tartana???

  Nem érdeklik az embereket????? Hát nem úgy látom?

  Miért tipor el a kedvenc csatorna minden próbálkozásomat, az írányba, hogy az EMBEREKHEZ közel kerüljek???? Ők a nézők, a rajongók, akik szemmel láthatóan igénylenék azt, amit csinálok és valaki FENTRŐL (TV-guru vagy bárki) mindig gátat szab!!! MIÉRT?????

 92. KATJA, ne csüggedj! Miskolcon biztosan tudjuk, hogy imádnak!!! Nagyobb rajongótáborod van, mint akármelyik csajnak a Csillag születikből!
  Ez komoly! Te vagy a legjobb, és kész!

 93. Szia Katja!

  Csak annyit akarok mondani, hogy még mindig te vagy nálam a BEST!!!! Csúcs szuperek az új dalaid is!!! Minél többet töltsél fel, mert imádjuk őket!

 94. No, jó látni, hogy itt még van némi mozgás. voltam egy csillag születikes rendezvényen, hát… nagyon sz volt néhány produkció, és egyáltalán nem értem, hogy Katja miért nem szerepel a Csillagokkal, mikor tényleg voltak elődöntősök is. No sebaj, énis beállok a rajongóid közé és várom azt a cd-t. Olvastam, h kevés a lé rá. Tudunk valahol talizni, mert volna megoldás csak vajdáéknál körül kéne nézni!

 95. jújúj, látom megválaszolandó kérdése van valakinek!
  94. utálatos
  ha tényleg szeretnél velem beszélni, akkor az iwiwre írjál levelet a többit meg majd megbeszéljük.

  Pussszzzancs!!! Katja

 96. Szijjjjja Kátja!
  Nagyon csúcs voltál az egyik budapesti fellépéseden! Imádtam a hangodat! Ez kb egy hónapja volt, de szuperül csinálod, és még mindig elindul a boogie a lábamban, ha a eszembe jut az amit, akkor csináltál, csak így tovább! Téged nem lehet állva, vagy ülve hallgatni, mert beindítod az emberek egész testét, és táncolni kezd mindenki minden porcikája! Remélem még sokszor élvezhetem az élő zenédet, igaz már a mobilom is a te hangodon csörög! ELŐRE!!! Törd át az összes akadályt! Várom én is azt a dc-ét!

 97. Katja-cd-ét AKAROK!

 98. Csak így tovább :) Imádunk!

 99. Bizony én is itt ülök a gépnél, és azt mondom, hogy nagyon nagy amit a színpadon csinálsz! Hihetetlen csajszi vagy!

 100. Hijnye! Én magam vagyok a 100-dik kommentem!!!

  Puszilok mindenkit!

  Tökmind köszönöm, hogy ez a véleményed!

 101. Sebestyén Katja

  101 hihi
  Kell, hogy még valamit írjak, mert imádom a 101 kiskutya című mesét!

 102. 101 kiskutya???? Mi köze ennek a CsiSz-hez?

 103. Katja, Láttalak az x Faktor válogatásán énekelni, nagyon jól nyomtad rockban

 104. KATJA!!!!!!!!!!!!! A rádiók játsszák a Nem vagyok tökéletest a te verziódban!!!! Hallottam!!! Istennő vagy!!!!! Remélem toplistás leszel!!!!!!!!!

  Egy közeli rajongód!

 105. Jaj! Zanzibár hiába álcáztad magad rájöttem ki vagy! Úgy szeretném én is visszahallani magamat a rádiókban!:) Tudod, ennek a dalnak nem én vagyok a jogtulajdonosa hanem az rtl-klub. Ezért semmit nem tudok a dal terjedésének útjáról. Azt is mondta már valaki, hogy mp3-ban is letölthető a Nem vagyok tökéletes, de azt sem tudom, hogy honnan lehet letölteni.
  Köszönöm, hogy írtál a youtube-on is a klippem alá.

  Puszi! Katja

 106. Szerinted?

  • Adminisztrátor

   Csak azért kérdeztem, mert esetleg felkerülhet oda is egy interjú, ha akarod. Kérdés, hogy melyikbe jelentkeztél, ha jelentkeztél.

 107. Íme egy interjú a legutóbbi külföldi kalandomról!
  Sok szeretettel nektek!
  Puszi! Katja

  http://www.oroszforditas.info.hu/kultura/page2katyusaval.htm

 108. Her Adminisztrátor!

  Jó veled itt levelezgetni! Várjunk azzal az interjúval, mert babonás vagyok és nem akarok előre a medve bőrére stb…

  De ha igen, akkor, ha rajtam fog múlni, te leszel az első, akinek majd interjút adok! : ) Puszikállak!!!

  • Rendben van, köszönöm és megtisztelsz :) Egyébként ha már az RTL Klub meginterjúvolt még a verseny előtt, én is megtehetem :) De majd ne felejts szólni

 109. Szerkesztő

  Hát, ugyanazokat el is mondom neked szívesen!:) Csak bővebben nem szeretnék még. Puszi!

 110. Ez hihetetlen! Ennyi erő és kitartás van benned? Katja van bátorságod megint az oroszlán barlangjába menni? Hát sok sikert kívánok az újabb kihíváshoz!

 111. Rajongód Jaff

  Nahát Kátja, ez hihetetlen. Ennyivel a Csillagos verseny után is ennyi ember rád talál! Gratulálok, nagyszerű, végre egy olyan kiesett versenyző, aki nem tűnt el.

  ÉN HOLNAP ÉS HOLNAPUTÁN IS KINT LESZEK A KONCERTEDEN!

  A színpad mellett osztasz majd autógrammot, ugye???:)))
  A lányom a lelkemre kötötte, hogy szerezzek tőled! Kérlek osszál egy-pár rajongókártyát.

  üdvözlettel: Jaff

 112. Igen! Apu fog odamenni valahogy a színpadhoz Rákoscsabán és Ferencvárosban is. Ha tudsz, akkor 3 darab autógramm kártyát kérnék, mert vinnék a barátnőmnek is.
  Te vagy a legjobb! Nagyon jó voltál a sulinkban, sajnálom, hogy nem tudtál maradni tovább, mert már ott is akartam tőled egy dedikált képet:)

 113. Örülök Johanna, hogy kint voltál! Apukád amerikai, ugye?

  Nagyon jót buliztatok! És bátrak voltatok. Te a lepényevésben is nagyon ügyes voltál!:)

  Várlak titeket sok szeretettel a következő koncertjeimen is!:)

 114. Most voltunk Egerben a koncerteden! A duótok kiváló, elsőosztályú zenét művel. Köszönöm a magam és a többiek nevében is, hogy megtisztelted/megtiszteltétek azt a gyönyörű kis várost! szeretnivaló aranyos lányt ismertem meg benned! Csak így tovább, és sok sikert a karieredhez!

 115. Katja szuper voltál a lakzinkon! Köszönjük! Mindenkinek mondani fogjuk, hogy téged hívjanak, mert egyszerüen csúcs, amilyen hangulatot te csinálsz!

 116. Sebestyén Katja

  Drága Adminisztrátor!

  Kiszálltam az X faktorból a harmadik forduló után. Most inkább az albumomra koncentrálnék, hogy minél előbb megajándékozzalak titeket és téged vele!
  További sok sikert kívánok nektek Rtl-Klub a műsorhoz! Eddigiekből látva remek műsor lesz, és én is ősztől a tv előtt várom majd az újabb tehetségek első szárnykibontásait.
  Üdvözlettel: Sebestyén Katja (Csillag születik 2009 felfedezettje)
  X-Faktor Csak így tovább, szuperek a mentorok és a műsorvezetők!

 117. Hű Katja eszméletlen jó volt amit a Homoktövisben nyomtál!
  Gratula Brigi

 118. Sebestyén Katja

  Brigi te mindenhol ott vagy?

  Gyere el akkor a Csömöri Petőfi Sándor Művelődési Házba szeptember 28-án 18:00 órára!

  Belépés ingyenes! Nagy bulival várlak téged és mindenkit, aki szívesen eljön!
  Puszi! Katja

 119. No itt is rég voltam már!
  Katja, nagyon jó volt a Rendőr palotában a Mikulás ünnepség! Nagyon jó hangulatot csináltál. A mikulás nem is tetszett a gyerkőceimnek annyira. Téged viszont imádtak!

 120. Sebestyén Katja

  Kedves Mindenki!

  Köszönöm, hogy ebben az évben is ennyi aranyos bejegyzést írtatok! Mindenkit várok jövőre is a koncertjeimre.

  Riqua, örülök, hogy voltatok a rendőr palotában a Mikuláson, így fogadjátok sok szeretettel a linket, aminek van fotóalbuma is. Hátha pont a ti gyerekeitek is rajta vannak a fényképeken. Puszilok mindenkit!

  Katja

  Boldog Új Évet Kívánok!

 121. Katja, ne haragudj, hogy ezzel zaklatlak, de nem tudod a régi csillagok is fellépnek majd az új Csillag születikbeben?

 122. Sebestyén Katja

  Biztosan fognak régiek is, de szerintem nem mindenki. Bár én személyesen kíváncsi lennék a régiekre is, még az első CsiSz-esekre is!:)

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top