Címlap » Hírek » Interjú – Varga Viktor – Csillag Születik 2009.

Interjú – Varga Viktor – Csillag Születik 2009.

Viktor képei

„Szükségem van a szárnyalásra.”
(Varga Viktor)

Milyen a jó riporter? Mindenekelőtt kíváncsi. Az sem árt, ha tájékozott. Ja? És ne kezdjen „és”-sel mondatot. Mákom van, mert nem vagyok riporter. Korlátoltságom megadja nekem azt, amire titkon mindenki vágyik: a korlátok nélküli szabadság érzését. Már-már szárnyalás. Like an angel. De a fő kérdés itt és most egészen más. Nevezetesen az, milyen egy igazi csillag?
Először is: nem számít, hol készült. Legyárthatja nekem céh, manufaktúra egyaránt. Csak az illata ne legyen steril. Az gáz. Legyen benne a zápor utáni föld szaga, legyen kormos az őt perzselő tűztől, legyen megfoghatatlan, akár a levegő, és ringasson úgy, mint a végtelen magyar tenger. Látjátok, nem sokat kérek. Ja? És ha előre szól, hogy megfázott vagy mi, hát ne tüsszentsen rám. Ez a minimum.
Namármost visszatérve a jó riporterségre, durva, ha a riporter csöppet elfogult. Akkor aztán a csillag felkötheti a gatyáját. Mint kiderül, emberünk erre is gondol, és biztos ami biztos alapon magnókazettából (!) készült övcsatot használ. Kérdés, mire megy vele?
Mindegy. Előre leinformálom. Pénzbe nem kerül. Olvasok is róla ezt-azt, de ezeket, mivel nem ő írta, hanem róla írták, fenntartásokkal kezelem. Van itt ész, gyerekek! Egyébként is, mit vegyek fel? Egyébként is, miért foglalkoztat az, hogy mit vegyek fel?! Na, ez az. Értitek már? Nem akarok lebőgni egy önjelölt csillag előtt. Úgyhogy a jó öreg arany középút szem előtt tartása mellett kiöltözöm, és az egészet elintézem azzal, hogy majd visszafogott illatot teszek magamra.
Patinás kávéház. Az enteriőr méltó mindkettőnkhöz. Mobilom elnémítva, függöny fel. Megérkezett. A pincér felkonferálja, majd kettesben hagy bennünket. Nesze neked, AngeL!
Kezet fogunk. A gesztusok nem hazudnak. Mélyen a szemembe néz, hosszan és erősen (fogva)tartja a kezem. Tíz pont. Színei: narancs és fekete. A kreativitás és a titok színe. Ja? Arcán rózsás pír. Futott. Nem kellett volna. Ezért nálam nem jár plusz pont.
Oké, ne tököljünk. Diktafon be, lökheted a sódert, kis barátom. Telnek a percek. Telik a szalag. Csendben hallgatom. Illetve nem teljesen. Egy-két „hm”, meg „aha”, meg „ha-ha” azért még belefér. AngeL, megkukultál? Nem, AngeL figyel. Figyel egy fiút, aztán egy önjelölt csillagot, végül már egy… Nem. Ez nem lehet. Vagy mégis?
Mindegy. Úgy kell tennem, mint akit mindez nem hat meg, sem az, hogy művészcsaládból jött, sem az, hogy a besztfrendje egy filozófus-hallgató, sem az, hogy egyébként fotózik is, meg fest, meg zenét is ír, meg kipróbálja a műfajokat, és különféle próbáknak veti alá magát, meg hát éli az álmait.
Ki az idolod? – kérdem tőle, amivel valójában, ha jobban belegondolunk, azt kérdem tőle: ki vagy te? Merthogy az ember az, amiért kiáll.
— Salvador Dali. – jön a válasz. Persze előbb alaposan félreérti a kérdést, elvégre férfiből van vagy mi. Így kezdi tehát:
— A párkapcsolatban irányító vagyok. Egy picit. Ezt jó, ha megérti, de ha vannak egyéni ötletei, fontos, hogy elmondja nekem. Nekem a nő: istennő. (Persze, hisz az idolod Dali.) A nőben a tisztaságot keresem.
Egy biztos. Ez a gyerek tehetséges és szép. Mégsem azt hallom tőle, hogy a nő legyen szőke, meg kékszemű, és hasonló ostobaságokat. Úgyhogy újabb tíz pont. Kezd zavarni ez a maximál. Nem lesz ez így jó. De nem adom fel. Legendás ötletgazdagságom ezúttal sem hagy cserben.
Ha a magyar könnyűzenei életben választók lennénk, te pedig egy választható politikus, kérdem én, mit tudnál te garantálni nekünk a rád leadott voksainkért cserébe?
Szeme a távolba réved.
— Nehéz kérdés. Ezen el kell gondolkodnom. – mondja.
Habozik? Mert nem ígérget a habokba? Nézem a forró csoki habját. Még hozzá se nyúltunk. A pincér már gyanakszik. Végül jön a válasz.
— Mosolyt… napfényt!
Eszembe jut a Zsűri kritikája. Napfény van a hangjában, azt mondták neki.
Itt ez a fiú. Megfontoltan ígér: csakis annyit, amennyit teljesíteni is tud. Azért ez nem kevés. Főleg így, hogy odakint szakad az eső. Most megint adjak tíz pontot?
És mi a véleményed Szirtes Tamás azon észrevételéről, hogy néha elengeded a közönséged? – kérdem a tíz pont miatti fásult belenyugvással hangomban.
— Otthon visszanéztem magam. Azt hiszem, értem, mire gondolt.
Mondjuk Hernádi Judit nem értette, és valljuk be, én sem, mert engem sem ereszt. 38 centiméter az 38 centiméter. Totál benne az intim zónámban. És nem zavar. Erről ennyit. Egyébként elmond vagy húsz sztorit. Nem írom le. Meghagyom a következő húsz (tényleg) riporternek. Mert az angyalok jók.
Nézem a festményeit. Önarckép élénk színekkel, profilból. Az arcát papíron végigcsorgó festékcsíkok keretezik. Szabadon folynak, mint ő maga. Újabb kép. Egy nőről. A szájában pipa, körötte könnyed, finoman ívelt, kacskaringós vonalak. Yin és Yang. A nő a maga teljességében. Mindenesetre vadakat asszociálok rá. Elnézném még, de jönnek a fotói.
— Ezeket magamról csináltam.
Kilenc pont. Mert nem rólam készültek ezek a jó kis képek. Megkérdi:
— Vallásos vagy?
— Igen. Múlt héten láttam Debrecenben a Messiásokat, legyen ennyi elég.
Mutat egy fotót. Rajta effektek, szimbólumok tárháza. Az összkép buja, a kép origójában egy díler mint messiás. Ez már több a sokknál. Tíz pont. A fenébe. Dúdolni kezdem George Michael-től a Faith-et.
— Énekelnéd hangosabban? – kérdi 38-ból 28 centi egyenlő tíz centiméter távolságra tőlem.
Most érzem csak, hogy kicsit tényleg beteg. Hagymát eszik, hogy meggyógyuljon szombatra, de elnézést kér ezért.
— Nem kell szabadkoznod. – válaszolom. – Ha attól meggyógyulsz, akár le is hányhatsz.
Nevet. Itt az idő, hogy elővegyem az ajándékomat. Egy adag forróital por, meghűlés esetére. Csili-vili szalaggal átkötve igazán avantgarde.
— Ki is dobhatod, de előbb értelmezd, kérlek! – adom át, így zárva az adomát.
— Meg fogom inni. És ettől fogok meggyógyulni. – mondja.

Hiszek egy… fiúban. Legalább annyira, mint amennyire ő hisz abban, hogy a szer hatni fog. Igaz, hogy elfogult voltam vele, de higgye el mindenki, ez csak nehezítette a dolgát. Hiszem, hogy szombaton betartja ígéretét, mely szerint úgy fog nekünk énekelni, hogy előbb értelmezi a dalt. Hiszem, hogy megfogadja a Direktor úr tanácsát. Édes bilincs lesz annak, aki aznap este hallja őt. Hiszem, hogy balkezes, mert láttam, hogy az, de hiszem, hogy nem kétbalkezes, mert láttam, hogy nem az. Rendben, még azt is hiszem, hogy a Holdról jött (ő mondta), de ha így is van, valami okkal-céllal jött ide közénk.

Tőletek csak egyet kérek, térden állva (!), ha kell. Ne hagyjátok — higgyétek a tehetséget! Látjátok, nem sokat kérek…

Viktort hamarosan láthatjuk a Csillag Születik elődöntőjében, november 14-én, szombaton. Sok sikert kívánunk, és mindent bele!

Interjút készítette: Majevszki Dóra Angéla (AngeL)
Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Copyright: zenekarokaz.hu – A cikk teljes egészének, vagy egy részének a másolása kizárólag a pontos url, teljesértékű (follow) link formájában való feltűntetésével engedélyezett!

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

51 vélemény

 1. AngeL te nagyon csúcs vagy, édes a dumád!!!

 2. Hajrá Viktor!!!!!

 3. Viktor te is nagyon szuper vagy! Bár nehéz dolgod lesz, mert már rengeteg fiú produkció van bent. De azért szorítok, hogy te is bekerülj!! Legfeljebb alakítotok egy új fiú csapatot! Én tuti, hogy megvenném a cd-teket!!! Mert helyesek, ügyesek és szépek vagytok!!!

 4. Tátrai Gábor

  Gratula AngeL.
  Szuper,és lényegretörő a riportod.

 5. A szer(i)zőnő

  Még egy. Szerintem a mellkasodon a szőrt kár borotválni…
  az embereket úgysem tudod becsapni. A “potenciál” az “potenciál”… : ) Az aztán AZ. Még azabb, gazabb, igazabb…Na m1ek bikinivonalat epilálni, van énnekem dolgom is, nem érek én rá ilyenekre… : )

 6. Csodálatos dolog egy édesanyának, egy olyan interjút olvasni a gyermekéről ahol a tehetségét ilyen szeretettel és odafigyeléssel méltatják,mert csak ő és a gyermeke tudja ennek minden küzdelmét ,fájdalmát és sikerét.
  Köszönöm!
  Az édesanya.

 7. A szer(i)zőnő

  Drága Anyuka! Gondolom, nem mondok újat, ha megjegyzem, a fia igencsak jól sikerült “gyerek”. Úgy állesz cuzammen. : )
  Egyszer még, ha rajtam múlik, kettőnk sorsa, övé, s enyém keresztezi majd egymás útját…( mi affenét akar a fiamtól ez annő?! ).
  A VégzetM című dalom videoclipjének Főszerepét szeretném Neki felkínálni, úgyhogy tessék megnyugodni, ez sziggorúan szakmai ügy.
  Esetleg ha pedzegetni tetszene Neki, azt megköszönném…Szívélyes üdvözlettel: AngeL : )

 8. Eszméletlenül ügyes, és nagyon jóóóóóóóó hangja vaaaaaan!!!!!!!! Imádom! :) Hajrá Viktor!!

 9. Jó estét!

  Gratulálok tényleg nagyon ügyes!
  Kérem, aki tudja annak a számnak a címét és előadóját,
  amit ma énekelt Varga Viktor az írja meg nagyon megköszönném!

 10. A szám címe: Jason Mraz: I’m Yours

 11. Viktor, neked nagyon gratulálok!!! Szuper az egyéniséged!!! Ügyes vagy, hogy ennyi fiú mellé még be tudtad magadat préselni!!! Bravó!!! Csak azt nem értem, hogy Eszter miért jutott be, de mindegy ez nem a te hibád!

  HAJRÁ VIKTOR!!!

 12. Azt lehet egyébként tudni, hogy melyik bárban szokott fellépni? mert nagyon szívesen meghallgatnám élőben is:)

 13. Ha jól emléxem aszonta, hogy a Bazilikánál, a Bacardi bárban. Beütöttem Neked a google-be, és kidobta a címet: V. ker. Szent István tér 6. Szerintem nem minden nap viszi oda a napfényt, úgyhogy ha biztosra akarsz menni: 06-1-266-52-48. Jó szórakozást! : )
  Emléxem, mikor 16 voltam, besétáltam a Bazilikába mezítláb, egy farmersortban, jó short volt, meg egy vörös színű CCCP-es pulcsiban, volt rajta még sarló is, meg kalapács. Hát nem kidobott a pap?! : )

 14. Héjja Klára

  Üdv.Viktor!

  Pont erre vágyunk napfény és mosoly -sok -sok mosoly és akkor minden napfényesebb.
  Nekem a legjobban az tetszett,hogy élvezted és nem görcsöltél rajta, mintha csak a haverokkal buliznál.

  Minden jót kivánok: egy “földi” Orosházáról :)

 15. Sziasztok!
  Én csak is miatta nézem a műsort!!
  Először csak úgy találomra bekapcsoltam a tv-t,aztán meghallottam Őt! Eszméletlen jó hangja van és nagyon ***is a kisugárzása.
  Hajrá Viktor!!

 16. az előadó Jason Mraz I am Yours!!!!Király vagy viktor te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!

 17. Szurkolunk neked!!!hajrá Viktor
  te kellesz a közönségnek!!!

 18. Hajráá Viktor!

  Adj elő egy picikét jezzesebet!

  Szia

 19. Ledöbbentem… egyáltalán nem Viktornak kellett volna kiesnie!!! :( :( A mai dalválasztás nem volt olyan jó, mint az előző műsorokban, de szuper előadó, szuper hanggal, egyéniséggel!! Van, akinek semmi erő nincs a hangjában és tinglitangli dalt adott elő, mégis továbbjutott :( Sajnálom!!! Azért egy ország megismert, megkedvelt és sok sikert kívánok a továbbiakban!!!

 20. Nekem nagy csalódás volt ez az este, én nem tudom, hogy hogy mennek a szavazások, de hogy ennyire vakok és botfülűek legyenek az emberek…… Megdöbbentő! Szerintem nagyon jó hangja van!

 21. Hát én nagyot csalódtam a mai szavazás miatt. Viktor remek énekes és jóképű is :) Folytassa csak igy tovabb, es ne adja fel,szerintem meg oltari sikerei lesznek…puszika

 22. Nem tudjátok h ki az előadó és mi a címe amit ma énekelt?

 23. Csak sikerült kiejteni a legjobb énekest és egyben előadót, gratulálok….no comment….ízlés nulla…

 24. Viktornak van stílusa. És ez a lényeg!

 25. Teljesen érthetetlennek tűnt számomra amikor meghallottam Viktor nem jutott tovább.Mindenki (még a sokszor kőszívűnek nevezett Fáy Miklos is felismerte,és értékelte azt a különleges stílust és tehetséget amit ez az Igazi Csillag egy személyben tükrözött) így nem is dícsérem tovább,hiszen még annyi siker vár rá az életben.Szerintem a válasz,hogy mért esett ki egyszerűen az,hogy minden szurkolója biztos volt a sikerben (talán nem szavaztunk elegen);és az,hogy egyedül van.Hiszen eggyes csapatok 4-5 vagy több személyből állnak,és ha ezeknek a fiuknak csak a családjaival számolunk,(és akkor még hol vannak az ismerősök)a döntés egyértelmű;a szurkolóik4-szer/5-ször többen vannak.

  Teljesen mindegy az eredmény Viktor,a zenédet több ezren szívesen hallgatnák!

  Egy meglepődott szurkoló

 26. u.i:Dee teljesen egyet értek veled,ahogy Te is mondtad a ‘tinglitangli’-nak itt már kevésnek kéne lennie;persze ezzel nem szeretnék megbántani senkit.

  Eszembe jutott K.Perry Ő is valahogy így kezdte…Bárból indúlt a karrierje,még alkoholista is volt ,és most már szupersztár;egy tehetségkutató után ki tudja mit hoz Viktor számára a jövő.

 27. Kedves Viktor! Nekeseredj el,nagyon sokunknak tetszik ahogy enekelsz.Az élet sok sikert és örömet hoz még számodra.Gratulálok , egy nagymama,

 28. Egész nap őt hallgatom/hallgatnám… Mindenképpen szeretnék eljutni oda, ahol fel szokott lépni! Hihetetlen mennyire jó érzés hallgatni és nézni, ahogy énekel! Egy természetes és tehetséges művész! Sok sikert és boldogságot az életben!!!

 29. Sziasztok! Az I feel lonely-t énekelte és az előadó: Sasha.
  Most, hogy Viktor kiesett, olyan színtelen lett az egész Csillag születik…
  Neki van egyénisége, és a saját érzései szerint énekli el a dalokat, a többiek meg csak lemásolják az eredeti zenét és ugyanúgy eléneklik. Szerintem a tehetség az egyediségen alapul.

 30. Sajnálom, hogy kiestél!!! Nagyon szuper volt a produkciód!!! Eszter viszont nagyon megérdemelte, hogy kiesett!

 31. Viktor!
  Ne keseredj el, nagyon klassz voltál, nekem nagyon tetszik amit csinálsz, és hidd el, havalamit nagyon akar az ember az egyszer valóra fog válni. Sok szerencsét!
  Juci

 32. Kedves Viktor! Hangoddal, megjelenéseddel te tényleg napfényt és mosolyt hozol az emberek életébe! Nagyon bízom benne, hogy sokat fogunk még Téged látni, hallani. Nagyon sok sikert, és teljesüljön minden álmod!!!!!

 33. Kedves Viktor!
  Nagyszerű voltál,a hangod gyönyörű,sajnálom hogy nem szavaztak be a nézők,és főleg azt hogy a szatmár kamara ha jól emlékszem a nevére akik ott kezeztek báboztak vagy mit idétlenkedtek össze:(
  Sok sikert kivánok neked,teljesüljön minden álmod az életedben,klassz ember vagy,fel a fejjel szia Adrienn:)

 34. Szia Viktor!
  Sajnálom hogy kiestél,nagyon szép a hangod, az Esztert nem sajnáltam mert nem oda való volt.Minden jót az életben,ne szomorkodj élj!

 35. Szia Viktor!Nagyon szeretem a hangod,Te már Csillag vagy,nagy rajongótáborral,bár nem jutottál tovább de lehet,hogy NEKED lesz a legnagyobb szerencséd,ami még többet fog érni,mintha megnyerted volna a műsort.Az életben nem egy példa volt már erre!

 36. Kedves Viktor!

  Kérlek, ne szomorkodj, hiszen nagyon sokan szeretünk téged. Nagyon tehetséges vagy, imádni való a stílusod. Biztosan felfedeznek téged, és még sokat fogunk hallani rólad és még énekelsz nekünk. Vissza szoktalak nézni a YouTuben.
  A betegséged miatt aggódok egy kicsit, mert sajnos az én 26 éves lányomnak is ez van, és hol eurofóbiás állapotban leledzik, hol a béka feneke alatt van a hangulata.
  Kérlek vigyázz magadra, nehogy legyürjön újra ez a baj!!
  Inkább énekelj nekünk és mi örömmel, mosolyogva hallgatunk!!

 37. Drága, Édes Viktor!

  Iszonytosan sajnálom, hogy kiestél!!!!!:( Sajnálom, hogy rosszabb hangú fiú énekes maradt bent! Ennyire nincs fülük néha az embereknek! Én azzal vagyok jobb helyzetben a többiektől, hogy megismerhettelek! Te egy extra tehetséges srác vagy!!!:) Remélem, egyszer saját koncerted lesz a Puskásban!:))))

  Puszi! Egy lehullott kiscsillag, aki a rajongód is egyben!

 38. Kedves Viktor!
  Nagyon sajnálom, hogy kiestél! Egész múlt héten a múlt szombati dalod csengett a fülemben, bearanyozva a napjaimat. Az I feel lonely szerintem most nem volt annyira jó választás, de nem neked kellett volna kiesned… Kitartás! Biztos vagyok benne, hogy egy szép karrier előtt állsz!

 39. én nyári estéken számtalanszor hallottam a gyereket énekelni a szent istvánon és tényleg jó volt. ő is tudta magáról, hogy jó, de sokkal ízlésesebb, ha ez nem látszik annyira, mint amennyire rajta legtöbbször látszott. szerintem ez lehetett a bukta egyik oka is.
  angel viszont sajátos színfoltja lehet ennek a szakmának, már csak azzal is, ha ezután is beleszeret mindegyik alanyába, vagy legalább ilyen egyértelműen süt az interjú belső kommentárjából, hogy le akarja sz*pni

 40. AngeL - zeregélynexeretettel

  Végre valaki mer vadakat asszociálni! Tudtam én, hogy az a “térden állva, ha kell” előbb-utóbb leesik valakinek, csak azt nem gondoltam, hogy ekkorát puffan – it’s all. Másfelől percig sem állítottam, hogy angyal létemre a Mennyből szálltam alá. Elvégre: fel is út, le is út…
  Szimplifikálva még talán annyit, hogy az én Mmmművészetem legalább nem öncélú… Van-e annál szebb, mint mikor egy Mmművész egy másik Mmművészt minden hátsó szándék nélkül kiszolgál?
  Költői kérdés volt, úgyhogy nehogy válaszolj!
  Még Veled is készíthetek interjút, csak előbb Te is tegyél le valamit az asztalra. De aztán nagy legyen ám! Na, vajon mire gondolhattam most?
  : )

 41. Te vagy a Király, akkor is ha kiestél!!
  Mostantól nem is nézem ezt a sz..t !
  Neked szurkoltam az elejétől!!És tessék!!
  Lustaságból nem szavaztam most rád, mert azt hittem tuti bejutó vagy :-(
  Sokan lehetnek még így sajna!!

  Fel a fejjel!!!!

 42. Angel minden szavával egyet értek, Viktor egy különleges srác volt a színpadon, énekelt, de nem volt kommersz. És nem mellesleg hihetetlen kisugárzása van, nagyon is értem, mi vette le Angelt a lábáról. Pechje volt, a tinilányoknál nem ő volt a befutó, de azt hiszem jól van ez így… Biztos vagyok benne, hogy megtalálja majd a helyét a zenei életben.

 43. hát:( én is ledöbbentem:S nem neki kellett volna kiesni:(
  igenis nagyon Király VIKTOR!!!!
  nagyon jó a hangja is:D remélem sikeres lesz:D

 44. Nagyon sajnáltam, hogy kiszavaztak, mert egyéniség vagy.Énekelj tovább, mert érdemes!Remélem lesz aki megkeres és kapsz megfelelő fellépéseket!A tehedségedet használd ki, sokan várják, hogy hallják a különleges hangod.Van benned életérő, de mutasd is meg!Jó előadó vagy a közönséggel el tuszd hitetni mindent amit csak akarsz.Mutasd meg, hogy te vagy a KIRÁLY!!!!!!

 45. Kedves Viktor,

  Mélységes felháborodást váltott ki belőlem a múlt heti verseny eredmény, melyben kiszavazták Önt. Azt gondolom, hogy nem szabad elkeserednie, mivel iszonyatosan kellemes hanggal, ritmusérzékkel és a zenei stílusához párosuló vidámsággal rendelkezik. Remélem, hogy nem csak az én fülemben dalolt, hanem sokan odafigyeltek Önre az elmúlt hetek folyamán. Bízom abban, hogy eme “könnyed játék után” komolyabb feladatokat is kap majd és zenei pályafutásának további állomásait mi magunk is végigkövethetjük. Bízom abban, hogy tudását sikerek fogják kísérni, melyhez további kitartást és jókedvet kívánok. Üdvözlettel: Judith

 46. 1.számú rajongóó!!!

  Imádom Viktort!!És mindig is imádni fogom!!És nem értem,hogy mért baj az h amikor Viktor kiesett akk miért baj ha Sashat énekelt??Akart újitani,nemcsak Jazzt.Én szerintem Viktor nyerte volna meg <333
  lovee.

 47. Nekem te voltál és leszel is a kedvencem!!!!nagyon jó a hangod és még nagyon helyes is vagy !!!lesz CD.d?további sok sikert!!=)puszy<3

 48. A Bazilika mellett most még tart a kiállítása. Nagggyon cool képeket csinál, nézzétek meg Ti is…Én is el akarok menni majd, ki nem hagynám… :-)
  Élőben is énekel szerintem még mindig, szerintem ugyanott, de a google megmondja, ha beütitek a nevét…. Ha TÉNYLEG szeretitek, menjetek el, nézzétek meg. !!!Szerintem biztos örülni fog Nektek!!! Jobb kedve lesz, meg ilyesmi. Na, üdv, Tsajok!

 49. Hát, én nem tudom, hogy tehetséges-e vagy sem, mivel eddig egyáltalán nem hallgattam dalokat, zenéket (19 éves vagyok :D), de ha Viktornak egyszer megjelenik egy CD-je, én leszek az első, aki megveszi.
  Áhh, valamiért nagyon bírom, annyira megfogott az, ahogy énekel, pedig a csillag születiket sem néztem, csak egyszer a reklámjában hallottam meg, ahogy énekel. Gondoltam miatta megnézem, és nézni fogom, ameddig bent van, de mivel kiesett, így csak egy részt láttam.
  Annyira könnyen énekel, nagyon remélem, hogy lesz CD-je… :)

 50. Szerintem Viktor egy nagyon nagy tehetség!! Ő nagyon jól énekel és amikor kiesett nagyon csodálkoztam mert én végig neki szurkoltam!!!Rengetegszer meghallgattam a youtube-on ahogy énekelt és SZUPPER!Nem értem hogy miért esett ki!! Ő volt a legjobb a Csillag születikben!!

 51. brigitta panni

  Szia Viktor látalak Apcon a tesómat át karoltad és énekelte a lehet zöld az ég és lehet kék az ég szia Viktor!!

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top