Címlap » Esküvői Zenekarok » Kovács Krisztián zenész

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Kovács Krisztián zenész

Kovács Krisztián zenész

Bemutatkozás

Kovács Krisztián vagyok. Több éves zenei tapasztalattal vállalok zenés rendezvényeket, esküvőt, bálokat, magán és céges bulikat (szülinap, ballagás, osztálytalálkozó stb.) Általában egyedül zenélek, de szívesen dolgozok kollégákkal is. Mostanában kedves barátommal, Póti Györggyel duózok. Több, mint 2000 dalból álló repertoárral rendelkezem, amiben megtalálható a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb zenéi, napjainkig.

Ha szeretnének egy felejthetetlen bulit, keressenek bizalommal. Számomra a zene nem munka, hanem élet. Köszönöm. Kovács Krisztián

Képek (Kovács Krisztián zenész)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

14 vélemény

 1. Viskiné Bégányi Nikoletta

  Nagyon kedves, kíváló zenész, aki fergeteges bulit varázsolt körénk férjem unokahuga esküvőjén!
  Széles repertoár! Nagyszerű hangzás! Kíváló, tiszta ének hangok!
  Mindenkinek meleg szívvel ajánlom őt!
  Remélem még találkozunk! :)

  • Kovács Krisztián

   Köszönjük szépen és örülünk hogy ott lehettünk augusztus 17 én.sok boldogságot kivánunk mégegyszer az ifjú párnak

 2. Juhász Attila

  Fantasztikus, kiváló zenész, aki társával együtt fergeteges bulit csináltak a bátyám esküvőjén, mindenki nagyon jól érezte magát a zenekar társaságában, lenyűgözött mindenkit az a hangulat amit Krisztián varázsolt a társával együtt. Mindenkinek ajánlom mert életembe nem mulattunk ilyen jót, mint tegnap a lagzin, úgy pörgettek minket, hogy hajnali 4 ig letancoltuk a lábunkat de ehhez kellett két kiváló zseniális zenész! Köszönjük a remek hangulatot! Még találkozunk az tuti!

 3. Krump Anikó

  Legjobb zenekar!! Nagyon szuper fergeteges buliban volt részünk az esküvőnkön!!
  Köszönünk szépen mindent Nektek!! Egy élmény volt!!
  Csak ajánlani tudom!!!!
  További sok sikert kívánok!!

  • Kovács Krisztián

   Köszönjük szépen az elismerést.Örülök ha sikerült feljthetetlenné tenni az Augusztus 24-ét.Sok boldogságot mégegyszer
   Kovacs Krisztián

 4. Juhászné Novák Anett Szandra

  Kedves Krisztián és társa! nagyon jó munkát végeztetek az esküvőnkön,fergetes buli volt amit sose felejtünk el ! a násznép áradozik rólatok hogy még egy ilyen zenész csapat nincs még egy!!!ajánlani tudom mindenkinek mert nem fog csalódni!!!!! nagyon jól éreztem magam fergeteges bulités jó hangulatot csaptatok az én napomon, élmény volt veletek mulatni!!!!!! ha lessz rá lehetőségem gondolkodás nélkül titeket foglak hivni !!!! nagyon szépen köszönünk mindent ,minden jót kívánok és igy tovább mert nagyon jók vagytok !!!!!!! millió puszi !!! további sok sikert kívánok nektek!!!!

  • Kovács Krisztián

   Köszönjük szépen!Remélem egy éltre felejthetetlenné tettük az Augusztus 31 dátumot.Örülök hogy ott lehettünk és mi teremthettük meg a hangulatot.Sok boldogságot mégegyszer.
   Kovács Krisztián

 5. Hegedűs Krisztina

  Nagyon jó hangulatot varázsoltak az esküvőre amin részt vettünk a párommal. Kedvünkre való zenéket játszottak, csak ajánlani tudom őket!
  Köszönjük szépen.

 6. Banka Ádám és Hegedűs Krisztina

  Szeretnénk megköszönni Nektek a csodás hangulatot amit a zenétekkel varázsoltatok a Juhász Péter & Novák Anett Szandra esküvőjén. Az egészen biztos, hogy minden vendég megjegyezte a neveteket. Kivétel nélkül azt mondták, hogy ilyen jó zenekarhoz még nem volt szerencséjük.

  Minden mulatni vágyónak AJÁNLUNK TITEKET, fergeteges hangulatot varázsoltatok, profi hangosítást és még sorolhatnánk:)

  Biztosak vagyunk abban, hogy még találkozunk veletek a közel jövőben:)

  A legjobbakat kívánjuk Nektek!

 7. Fantasztikus zenészek!A napokban volt szerencsénk mulatni Anett és Peti Eskövőjén Krisztiánnal és társával!Minden korosztály jól mulatott,mert színes volt a zenei paletta.Végig változatos volt a zenei műfaj,e miatt hajnal 4.ig szinte mindenki ropta a táncot!!!Egy kis pihenőt sem hagyták a lábainknak.????Fergeteges hangulatot teremtenek!Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!Sok sok bulit kívánok Fiúk!

 8. Pusztai Tímea

  Nagyon szuper hangulatott csinálnak együtt! :)
  Ha buliról van szó,akkor Ők biztos nagyot csapnak! ;)

 9. M. Viktória

  Sziasztok! Meleg szivvel ajánlom Őket.
  Olyan esküvőn vettem részt, ahol a násznépnek könyörögni se kellett hogy táncoljon. Ehhez nagyon sokat hozzátettek a srácok.
  Változatos zenékkel dobták fel az este hangulatát.

  Köszönjük, hogy ilyen szuper csapat Ünnepelt, zenélt velünk!

 10. Bernáth Sándor

  Csak ajánlani tudom őket… a múlt hétvégén voltam a barátaim esküvőjén és ők voltak a zenészek nagyon jól muzsikáltak és fergeteges hangulatot teremtetek a zenéjükkel. szinte megállás nélkül roptuk hajnalig.
  Gratulálok nekik és bátra hivja őket bárki biztosan nem fognak csalódni benük.

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top