Címlap » Hírek » Kultúra » Légy magabiztos kopaszon is!

Légy magabiztos kopaszon is!

A legtöbb férfi elborzad azon, ha egykor dús hajkoronáját gyér területek kezdik tarkítani. Reggelente mérgelődve nézegetik magukat a tükörben és traumatikus eseményként élik meg a látottakat.

Kattints IDE!

Ha te is közéjük tartozol, fel a fejjel! A nemrég napvilágot látott kutatási eredmények szerint a nők tulajdonképpen nagyon is rajonganak a kopaszodó pasikért. Ha kíváncsi vagy, mi áll ennek hátterében, tarts velünk és olvasd el alábbi cikkünket! Arra is adunk néhány tippet, hogyan fogadd el a megváltozott külsődet.

Okok, amiért a nők vonzódnak a kopasz férfiakhoz

A hölgyek szeretnek a férfiak szemébe nézni, mert tekintetükből rengeteg információt ki tudnak olvasni. Ráadásul, elveszni egy vonzó szempárban, fantasztikus érzéssekkel tölti el őket. A kopasz pasik fején nincs semmi, ami elvonhatná a figyelmüket, ezért hosszan tudják tartani a szemkontaktust. És hidd el, nem a gyönyörű hajkoronába lesznek szerelmesek, hanem a szemeiden keresztül a lelkedbe!

Emellett állítólag egyfajta genetikai kódoltság is vonzza a nőket a csupasz fejbőrrel rendelkező férfiakhoz. Beindult anyai ösztöneik miatt a szintén kopasz kisbabákra asszociálnak. Meghökkentőnek találod mindezt? Ne aggódj! A hölgyek egy része ugyanis pont ezért találja szerethetőbbnek a kopasz pasikat, a dús hajjal rendelkező társaiknál.

A borotvált fejű férfiak mind rosszfiúk, akiket különösen kedvelnek a nők. Legalábbis az általánosan elfogadott nézet így tartja. Ugyanakkor a kutatások során megkérdezett hölgyek többsége cáfolta ezt az elméletet. Szerintük a kopasz férfiak rendkívül intelligensek, érettek és tapasztaltak. Olyan személyiségek, akikre akár hosszabb távú kapcsolatot is lehet alapozni.

nagyo

Továbbá, a nők kopasz férfiak iránti fokozott szexuális vonzalma sem utolsó szempont. Ha belegondolsz, ebben azért lehet némi szerepe a filmiparnak is. Bruce Willistől elkezdve, Jason Stathamen át Dwayne Johnsonig, órákon át sorolhatnák a sármosabbnál sármosabb kopasz színészeket.

Mindezek mellett, bizonyos egészségügyi kutatásokat is végeztek. Ezek arra az eredményre jutottak, hogy a korán kopaszodó férfiak esetében 45%-kal kisebb a később kialakuló prosztatarák kockázata. Remek hír, nem?

Hogyan fogadd el a kopaszságot?

Nos, ez egy olyan belső csata, amit mindenképpen egyedül kell megvívnod. Meg kell értened, hogy a világban mindent az idő irányít és senkinek sincs hatalma felette. A nyomokat, amelyeket a testeden hagy, nem kell szégyellni. Lásd pozitívan a helyzetet! Ints búcsút a rendezett hajért vívott mindennapos és fárasztó küzdelmeknek!

Sok férfi azt hiszi, a hajhullással saját férfiasságából is elveszít egy kis darabot. Pedig ez egyáltalán nincs így! Számos híres és rendkívül jóképű kopasz pasi áll előtted is példaként! Sőt! Napjainkban már egyfajta macsós divat is lett a csupasz fejbőrből.

A lényeg, hogy fogadd el önmagad! Legyél újra boldog és kiegyensúlyozott! Az a kopasz férfi, aki képes túllendülni a saját testi adottságain, határozottabbnak és céltudatosabbnak tűnik. A nők pedig rajonganak a magabiztos pasikért!

Tuti tipp

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top