Címlap » Hírek » Kultúra » Melyik kultúrában használják az ízléses szalagfüggönyt és a reluxát?

Melyik kultúrában használják az ízléses szalagfüggönyt és a reluxát?

A függönyök helyett egyre népszerűbbek a szalagfüggönyök, melyek nem csak praktikusak, de sokkal jobban mutatnak otthonunkban, mint a hagyományos függönyök.

Kattints IDE!

Sokszor nem is csak árnyékolás céljából használják, de ízléses térelválasztó is lehet belőlük. A szalagfüggöny ezernyi színével, formájával teszi azt lehetővé, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Megadja az irodahelyiség eleganciáját, az otthon varázsát, a hálószoba letisztult hangulatát is. Letisztultságot, mégis egy modern játékosságot érhetünk el velük.

Mediterrán kultúra megjelenése, a Firenzei rolónak köszönhetően

Ha a korszerű árnyékolók felszerelésén gondolkozunk, többféle változatból is tudunk választani. Mindegyiknek meg van a saját maga hangulata és sajátossága, melyet vásárlás előtt jobb tudni, így könnyebben tudunk dönteni. A Firenzei rolóról azt mondják, hogy egyértelműen a Mediterrán kultúrába varázsol bennünket, mégis egy különösen elegáns kinézetet kölcsönöz otthonunknak.

Melyik kultúrában használják az ízléses szalagfüggönyt és a reluxát?

Melyik kultúrában használják az ízléses szalagfüggönyt és a reluxát?

A Roletta és Sávroló különleges textiljeinek köszönhetően ízlésesen felöltözteti lakásunkat, különlegessége az, hogy nem csak a kíváncsiskodók ellen véd, de tárgyainkat megóvja a káros UV sugarak ellen. A sávroló textil felületén váltakoznak a fényáteresztő és a sötétítő csíkok, ez pedig tökéletesen szabályozza a beszűrődő fényt.

A hagyományos szalagfüggönyök nagy üvegfelületű irodaházak, vagy bankok legideálisabb árnyékolója, de egyre többen válasszák saját otthonukba is. A Reluxáról pedig azt kell tudni, hogy ez a legelterjedtebb és legkedveltebb árnyékoló mind közül, Fa és alumínium változatban is megvásárolhatjuk.

A színválaszték is egy olyan szempont, ahol egyértelműen a reluxa nyer, hiszen szinte bármilyen színben elkészíthető, ez elsősorban azért fontos, mert a reluxa így jól tud igazodni a lakásbelső színeihez. Érdemes semleges színű Reluxát választani, hiszen így a lakás újrafestésénél nem fog akkora gondot okozni, hogy esetleg a reluxa nagyon eltér a fal új színétől, hiszen ettől hamar ízléstelennek hathat az egész lakás.

Forrás: szaboredony.hu

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top