Címlap » Hírek » Negyedik Középdöntő – 2009. december 12.

Negyedik Középdöntő – 2009. december 12.

Negyedik középdöntőA Negyedik Középdöntő a Csillag Születik versenynek az utolsó előtti adása. Hamarosan kiderül, ki 2009. év Csillaga. Hatan méretteték meg magukat az est folyamán. Minél kevesebb a versenyző, annál kiélezettebb, és izgalmasabb, szorosabb a verseny a továbbjutásért. Ez az elmúlt középdöntőben sem volt másképp. Érezni lehetett a levegőben, a produkciókban a “vizsgadrukkot” Mindenkiben, hiszen már közel a cél. Az utolsó középdönőben voltak páros produkciók, és egyéniek is. A páros előadásokhoz szándékosan ellentéteket válogattak össze.

Páros produkciók az utolsó középdöntőben

 • Csikó SzabolcsBad Boyz: megjelent a vadiúj vadnyugat, ellentétbe állítva a népzenével. A modern és a hagyományörző táncot látthattuk. A műfaj mindegy, ha a táncosok egytől egyik jók és tehetségesek. Az előadás ettől színes és szórakoztató volt.
 • Vásáry André – Tabáni István: újabb érdekes ellentét. Hogyan lehet összepárosítani a rock zenét az operával? Vágjuk duóba Andrét és Istvánt.
 • Mc DcKutyakölykök: talán az egyik legnehezebb párosítás volt, ugyanis itt a legnehezebb összeegyeztetni a 2 különböző stílust. A rap zenére néptáncolni? A végeredmény egy “elmebeteg” (Fáy), de színvonalas produkció.

Egyéni produkciók – 4. középdöntő

 • Vásáry André: igazi énjét, stílusát hozta a színpadra André, egy igen színvonalas előadásban. Hatalmas magasságokban énekelt, ugyanis az eredetihez képest 1 oktávot rááriázott. Zsűri által adott pontjai: 10 + 9 + 9 + 9 = 37.
 • Kutyakölykök: a hagyományőrzés, ugyanakkor a megújulás is elmondható a tehetséges tánccsapatról, és az előadásukról. Érdekes történetet meséltek el a tánccal. Pontok: 9 + 7 + 8 + 9 = 33.
 • Mc Dc: ezúttal változtatott Veres Robi. Nem szabad stílusban szövegelt, hanem egy előre, általa megírt ars poetica-t hallhattunk, láthattunk. A saját életét, történetét regélte el rap műfajban. 9 + 8 + 8 + 10 = 35.
 • Bad Boyz: a rossz fiúk megmutatták ismét, milyen kreatívak, és tehetségesek. A színpadon megjelentek a vámpírok és a farkasemberek. Kortárstánctól kezdve a hip-hop műfajig több elem is látható volt. A zsűri ennek megfelelően pontozott is. 10 + 8 + 7 + 9 = 34.
 • Tabáni István: “Nem vagy süllyedő hajó”, “Még nem veszíthetsz” – mondta Szonja és Hernádi, reagálva a dalszövegre (Zámbó Jimmy – Még nem veszíthetek). Szirtes: “Bejön egy ember, bejön vele az egész világ”. 9 + 9 + 1 0 + 9 = 37.
 • Csikó Szabolcs: találkoztunk egy őstehetséggel (Szirtes), amiből igen keveset látni a mai világban. A fiatal táncos megmutatta ritmusérzékét is. A tánccal összevegyítette a dobolást. 10 + 9 + 9 + 10 = 38.

A 6 versenyző közül ketten szintén kiestek: Bad Boyz, Kutyakölykök. Jövő héten már a Döntőt láthatjuk, ahol a 4 továbbjutó harcolhat az első helyért: Vásáry André, Csikó Szabolcs, Tabáni István, Mc Dc.

zenekarokaz.hu

<< 3. Középdöntő

Kattints IDE!

Kategória: Hírek, Kultúra

38 vélemény

 1. Toth Katalin

  V.Robi helyett a Kutyakölyköket szívesebben látnám a
  döntőben,bár minden elismerésem Mc Dc-é.

 2. Nagyon jó volt Tabáni és Vásáry közös produkcioja!Nagyon jok voltak a mai produkciok is.Nekem Tabáni István a kedvencem,remélem ö fog győzni.Nagyon szoritok neked Isván!(Erdélyből).

 3. Ez az egész egy nagy BUNDA!! Szomorú, hogy a mai világban a kemény munkát nem becsülik meg, csak az viheti valamire, aki a pletykalapokba megjeleníthető történettel tud előállni. pfuuuuuuj

 4. Örülök hogy a kedvencem Vásáry André bent maradt!Remélem nem fog kiesni, és ő nyeri meg a végén!André csak így tovább, én neked szurkolok!

 5. Harmatné Ágnes

  Most végre minden produkció kolosszális volt. Én a Tabáninak szurkolok, mert az André már most egy különleges világklasszis, neki már nem kell nyernie! Az Ördög Nóri most aranyos volt és szép volt a ruhakölteménye, s haja is elment. Remélem, a jövő héten győz az igazság!
  Hajrá mindenkinek, és hajráTabáninak!

 6. A Nóri mindixép, de az a ruci tegnap platform cipővel még ütősebb lett volna, igaz, akkor a hajához nem ment volna. Nem könnyű a stylist meló sem, erre is rájöttem. : )
  Más azt írná a helyemben, büszke arra, hogy interjút készíthetett Andréval és Istvánnal. Én azt tudom mondani, patetikus érzés és sosem fogom elfelejteni azt a pár órát, amit Velük tölthettem. Meg a többi kettővel ( Sid & Viktor ).
  Külön öröm számomra, hogy André végre egy olyan komolyságú Dalt énekelt, amit felrakhatok a kedvenceim közé a youtube-on, már ha feltölti valaki oda.
  Épp madártejet főztem, mikor mexólalt az első hang. Második akkordból tudtam, mi ez. Megállt a kezemben a fakanál…Az a Dal…basszus…Nessun Dorma…Senki sem alhat…uhhhhh…pafffff…kiütött.
  István se volt éppen semmi. Zámbó úr elcsépelt “klasszikusát” olyan intellektuálissá varázsolta, hogy az csak na. Na, ez nem sikerült volna bárkinek…
  Ügyesek ezek a srácok.
  Meg a Stohl is jófej, mikor hülyül, mikor cool.
  Robcsi tegnap jót “sírt” nekünk egy dalban. Végre! Neeem kell félni a tartalmas mondanivalójú daloktól. Látod, Robi, még neked sem…
  Ez má’ nagyon kellett a sok marhaság után, amiket eddig összehordott. Szóval neki is gratula. Ezúttal Ő is betalált.
  Andrénak még mindig k*rva jól áll a mellény, tegnap is milyen fess volt, barátom, megáll az eszem.
  Mikor elkezdtek duettet énekelni, mármint Pityuval, mondom a Tsaládomnak: nézzétek, egymás inverzének lettek öltöztetve…Ugyanezt a szót használta a Fáy is.. : )
  Szonja megnyugtatására írom le, hogy ez a műsor nekem is a hajóról szólt…és kikötöttem vele a Kultúrparton. Ha-ha!
  Mekkora flash ez az egész, édes jó Istenem!

 7. Bojtos Barna

  Mindenki nagyon jó volt,ritkán nézek TV-t,de ezt általában megnézem.Itt a tehetségről van szó,és nem utolsó sorban a nyereményről.Mindenki megérdemelné az biztos,de ha Én dönthetnék:Robinak adnám,minden elismerésem az Övé.Hiába nem kell őt sajnálnunk,SZÍV- MELENGETŐ volt a tegnapi előadása.Sajnos a mi családunk is tudja milyen bajjal jár egy végtagfejlődési rendellenesség.A nyereménynek ott a helye,biztos vagyok benne hogy jó célokra fordítja,és nagyon megérdemli!Aki nem ért velem eggyet attól elnézést,de Robival mégegyszer nem ba..hat ki az élet.Na csá.Robi egyszer ha ráérsz,keress meg.

 8. hát én az andré helyet a bad boyz szivesebben látnám a dőntőbe nagyon jok voltak szerintem ők a legjobbak így is így tovább fiuk jok voltatok

 9. MCDC a KIRÁLY HAJRÁ ROBII:)

 10. Tabáni!Tabáni!Tabáni!
  Te bebizonyitottad hogy, lehet Queen, Máté Péter vagy Zámbó Jimmy dal …neked sikerül…
  Te vagy a legjobb!!!!!!!!!

 11. én is a bad boyz-t sokkal szivesebben látnám a döntőben mint andrét.ők voltak ez egyik leg jobb táncosok.HAJRÁ ISTVÁN ROBI SZABOLCS

 12. Én nagyon szeretem aZ MC DC-T mert nagyon ügyes és valóban jol nyomja.Én vele buliztam és egyszer rám nézett addig nem is ismertem és mondom rámnézett és egy olyan free style-t nyomott rólam…áááá király volt mc dc a király

 13. PÁL NORBERT

  NÁLUNK 2 ESÉLYES A DOLOG MERT A CSALÁD EGYIK FELE TABÁNI A MÁSIK FELE MEG MC DC RAJONGÓ. SZURKOLUNK MINDENKINEK

 14. de azért horváth tamás volt a leg jobb

 15. Pfuj André és Tabáni! MC DC a király!
  Egy csomó SMS-t küldtem érte :)
  És még fogok is!
  HAJRÁ ROBI!
  MINDANNYIAN SZERETÜNK!
  am sztem a bad boyz is jó volt!
  Csikót utáljuk az egész városban!
  BLE!
  ROBI!!!

 16. robi tarcski mert kiralyvagy

 17. NAgyon harakszok.És elmondhatatlan szomorú vagyok.Az utolsó percekben már a könnyeimmel küzködtem.Nagyon sziven szurt, hogy hogy lehet , hogy a tehetséges táncos fiúk kiestek.Ez már nem a versenyről szól.Innen már csak egy valami lenne igazság szerű az , hogy Tb.István megnyeri a műsort.Ha nem hát ,akkor a semmiért ültünk a képernyő előtt és tettük tönkre az idegeinket.Nagyon közeláltak a szivemhez a fiúk(a Bd boyz),de az , hogy kiestek ezen semmit nem változtat.AZ ÉN SZEMEMBEN MINDIG IS ŐK TABÁNI ISTVÁN A LEGJOBBAK.!És ez a lényeg.Nem azért érintett meg igy a kiesésük,mert nem ők kapják meg azt a q.rva kocsit,hanem , hogy a sok munkát,a tehetséget az erőbedobást azt a tudást , amivel ők rendelkeznek nem hagyják érvényesülni!Ezt nem értem.Tudom , hogy még elhiresülhetnek és a profik profijai közt táncolhatnak,de az ember drukkol,érez és mégiscsak azt gondolya , hogy ők érdemelték volna meg!És mármost azt gondolom nem volt igazságos ami történt.Ha IStván nem nyeri meg , akkor sz..rjanak rea a műsorukra.

 18. Sziasztok! Szerintem a csillagszületikben csak a Tamás miatt volt öröm nézni a csillagszületiket!

 19. Aki eddig eljutott az nagyon tehetséges.
  Én személy szerint Istvánt látnám igazi befutónak.
  Nagyon értékes ember,igazi művész.
  Egy kicsit lehetne talpraesettebb, megtehetné, mert van mögötte tudás.
  Szurkolok neki

 20. Nagyon örülök,hogy végre István erőt vett magán és kilépett az előadók árnyékából és saját egyéniségére szabta a Zámbó Jimmy dalt! És az a duett az Andréval…., a lélegzetem is elállt….. Eddig is ő volt a kedvencem, ezután meg méginkább! Hajrá, csak így tovább!!!! Remélem, hogy ő nyeri meg!

 21. Sziklai Elekné

  Én Robi helyett szívesebben nézném a BAD BOYZ művészi előadását.
  Csak azért nézem meg a döntőt, mert a két kedvencem még bent van.

 22. Szabó Bözse

  Köszönöm mindenkinek, hogy ebben a kis országban ilyen csodálatos tehetségek vannak. Nagyon igazságosnak tartom a mostani győzteseket. Mindenki lehetne már első helyezett. Kivánok mindenkinek nagyon jó egészséget, kitartást, boldogságot. Kellemes karácsonyi Ünnepeket Boldogabb új évet. Egy jelenleg stagnált rákos beteg Szabó Bözse a Meggyógyulhatsz Egyesület munkatársa.

 23. Szerintem a Bad Boysos fiuk maradhattak volna Pl
  Vásáry Andre helyett!
  Ne csüggegyetek fiúk nagyon jók voltatok!

 24. Varga Ibolya

  Szuper tehetségek hányódnak az országban,büszkék lehetünk rájuk,most aztán ettől arra-felé nincs igazság,mind a négyen megérdemelnék a győzelmet,én Tabáninak adnám,de hozza már valaki méregbe,hogy akarjon bizonyítani,mert az nem jó,ha élvezni akarjuk a gyönyörű előadását és rettegünk mikor sírja el magát,ha mérges lesz bizonyítani akar,ha vigasztaljuk sírni fog.Ibolya

 25. Szerintem Tabáni István érdemli meg a legjobban!
  Meg a most továbbjutott énekesek közül ő a legjobb!
  Haj rá Tabáni!

 26. nekem viszont a legjobban a csikos szabolcs produkcioja tetszett , tabáni istván is nagyon jol énekelte el jimmy dalát tényleg azon gondolkodtam honann ismerem ezt a számot aztán leesett mit hallok. szerintem ha szabolcs még okozhat meglepetést ,persze tabáni istván gyözelmének is nagyon fogok örülni

 27. én nem szeretem vásáry andrét mert nem élvezem a produkcióit.a másik 3 tovább jutó pont a 3 kedvencem de leg inkább istvánt szeretném hogy nyerjen.

 28. fúúúúúúúúj vásáry andré essen már ki végre utálom!!a többi meg nyerheti mert ők a leg jobbak

 29. csöpög belőled a kultúra…nem fáj ennyi utálat???

 30. En a Csiko Szabolcsnak szurkolok.O a kedvencem.

 31. Gáspár Enikő

  Itt vagyok Angel nézz ide, szól hozzád Enikő izibe,
  mert így kérted…én nekem a kívánságod pedig ígéret….részemről, hogy nem nyitok vitát ezen tényezőről és bevállalom magam, hogy itt lehetek és rappelhetek szabadon, magam.
  A konyhán végeztem és ezzel magamat kivégeztem, de legalább nem éheztem, mert feltettem a kaját- nahát- és freestyle-ban nyomulok…Nahát!!!…)
  De előrébb jutottam pár órát, amit ott töltöttem……
  Még jó, hogy a mobilomat feltöltöttem, és vártam, egyedül s nem párban, hogy hívjon akinek kell,
  este vagy éppen reggel, amikor jól esik, mert időhiány miatt Enikő szétesik…..a mindenit!
  De jó hogy folyama-top-san gépeltem, agyamat ezzel megspékeltem…:)))) Tehát ma kelle egyáltalán még edzenem.?..nem-nem.!!!

 32. Gáspár Enikő

  “kellett!!”-nekem gyorsan gépelnem……

 33. AngeL - Encinek

  Ma már írtam elég zenét, a fejemből ki a felét annak, ami benne van, csakhát szívem hontalan, benne marad minden dalban, de az nem baj, így akartam, nekem ez a lexebb élet, ez az élet: hogy zenélek…padon ülök, furulyálok, és minden sz*rt kommentálok, mint a boszi zenész fia. Ha nem tetszik, hát nyald ki a …
  …tányért, hogyha Enci főzött, Csillag ő is, nálam győzött, levizsgázott emberségből, anyám szavát hallom régről: ember legyél, s aztán Csillag, ő sincs már itt, ő sem sírhat. értem se és senki másért…se örömért, se ha kár ért. Megint itt vagy.És itt vagyok. Telnek lassacskán a napok. Alakulunk szépen lassan….engedem, hogy lelked HASSON!

 34. Gáspár Enikő

  Fantasztikus agyalásod miatt, most lelkedbe látok és szomorkodom, mert megértem,
  hogy hiányzik az “édes”minden mennyiségben, … vagy inkább minőségben??
  De itt vagyok neked egy kicsit, és kárpótolok,
  hogyha bánatos vagy, hozzád odafordulok,
  és hidd el nekem elmondhatod,
  ha valami bánt, ha valami mély sebet hagyott.
  A zenészi élet színes és vidám, de olykor az előrehaladás araszolva sivár, de minden tetted győzelmet arat, és soha-de soha ne engedd el magad. Küzdj ,mint eddig, mert léted értékes, ez nem kétséges, és nem csak én értékellek,
  hisz eszed is gyorsan forog, nem kétséges.
  Az ilyen ember nagyokra képes.
  Nekem a barátom, ez benne a legszebb!!!:)

 35. AngeL Encibencinek

  Nekem is vagy: Barátom…
  Bár én másképp csinálom,
  ezért velem sok a gikszer,
  lexebb nálam: Csakis iksszel!
  :-)

  André & István ÉLJEN! Egye fene, ÉLJEN Mindenki…élni és élni hagyni alapon. Csakis.

 36. EGYIK ADÁSBAN ELHANGZOTT, HOGY A VILÁGON 6 EMBERNEK VAN ILYEN HANGADOTTSÁGA, MINT VÁSÁRY ANDRÉNAK. BÜSZKÉNEK KELLENE LENNÜNK RÁ. SZORÍTOK ANDRÉNAK, BÁRMI IS LESZ A VÉGEREDMÉNY Ő MÁR IGY IS GYŐZÖTT.

  • Adminisztrátor

   Ha nem folytonos nagy betűvel írnád, akkor könnyebben lehetne olvasni is!

Scroll To Top