Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

 • Repeta Zenekar

  Repeta Zenekar

  Zenekarunk fő mozgatórugója - a mindig garantáltan jó hangulat mellett -, a zenei igényesség, kitart...

 • A’la Carte Showband és Party zenekar

  A’la Carte Showband és Party zenekar

  A zenekar, partyzenekar jól felkészült magyar és nemzetközi repertoárral áll rendelkezésre: legyen a...

 • All Go Ritmus Band

  All Go Ritmus Band

  2017-ben alakultunk Baján. Elsősorban blues és rockzenét játszunk. Mindenkinek sok éves tapasztalata...

 • Horváth Gyula Prímás és Zenekara

  Horváth Gyula Prímás és Zenekara

  Magyar népi zenét és szórakoztató élő zenét szolgáltatok. Horváth Gyula Prímás és Zenekara ...

 • Ritmo zenekar

  Ritmo zenekar

  Repertoárunkban a hagyományos, mulatós zene mellett megtalálhatók napjaink legújabb pop, rock és dis...

 • Parrag Band

  Parrag Band

  A Parrag Band az 1990- es évek óta külföldön és hazánkban számtalan sikeres fellépés után, most az i...

PaJszeR

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

A zenekar 2006 májusában látott napvilágot. Ami heavy-metal-nak indult az mára keveredett némi thrash-sel is! A zenekar sok próbahelyen megfordult, pl. Szentkirályi, Metal School, Csepel zeneművek, ex-dobos garázsa, jelenleg az ex-Baskíria dobos próbatermében gyúrnak a koncikra. Javarészt budapesti klubokban láthatjuk őket, gyakran olyan testvérbandákkal mint a Chrome, Fémvihar és a heavy metal legenda Stress! Remélhetőleg a jövőben fesztiválokra is sikerül eljutniuk, eddig nóták írása mellet, a pár tagcsere és próbateremcsere lekötötte őket, így valahogy mindíg lekéstek a nevezésekkel. Kivétel az Emergenza, ahol az A38as döntőig jutottak, ott 8-ak lettek. A fiatal srácoknak megannyi példaképük, “inspirátoruk” van, a rutinus blues zenészektől kezdve a klasszikus rockereken át, a mai tehetségek, befutott metál zenekarokig, mind itthon, mind külföldön.

Zenekartagok

Győrik András (basszusgitár, ének): Bandit már kisiskolás korában elkapta a rock ‘n’ roll lökéshulláma, nehéz dolga is volt emiatt,hisz nem értette senki Őt és nem is akarta. Ahogy Rudán Joe is megénekli: “Aki másként él, nem értheti,hogy élek én/…nem értheti mit érzek én!” Első hangszere egy kék-vajszínű Stratocaster szólógitár volt, amin tanult gitározni. Tudtommal Bandi ekkor már egy zeneiskola járt csellóórákat venni, később ezt abbahagyta idő és pénzhiány miatt. Ugyanis a gitár fontosabb lett mikoris megalakult első zenekara a Black Forest. Az undergroung, feldolgozásokat játszó zenekar közel 2 évig működött, kiváló alapokat biztosítva Bandinak, ahol szólógitárosként és énekesként is tevékenykedett, utóbbit csak kényszerből. Megalakult a Pajszer, Bandi még nem volt tag, de alkalomattán lejárt a próbákra megnézni a haverokat, eljátszani pár nótát és néha besegíteni mint énekes. Később mikor a Black Forest megszűnt. Felkérték, legyen az énekes, majd később a basszusgitáros posztot is rábízták, azóta is kiválóan állja a sarat, mint bőgős,énekes, dalszöveg író és showman.

Róna Kristóf (szólógitár): Kristóf, becenevén Róka kisidővel Bandi után kezdett el gitározni tanulni, egy középiskolába jártak így volt alkalmuk tanulni egymástól. Kristóf vágya volt (mikor már úgymond “jól forgatta” a gitárt),hogy alapítson egy heavy csapatot,ami PaJszeR néven 2006ban sikerült is. Az akkori felállás Lakatos Csaba-bassz, Kristóf-gitár, Illés Márton-dob és Nagy Ákos-gitár.

Nagy Ákos (szólógitár): Ákos viszonylag későn, gimi elsőbe kezdett el gitározni,de úgy fejlődött,hogy körülbelül fél év után már helytállt az akkor megalakuló Pajszerben. Sok saját nótának Ő írta a gyökerét, mondjuk úgy 50-50%-ban Rókával. A szólókat is megosztják, illetve majdnem minden számban mindketten kitérnek egy egyéni akcióra.

Salgó Norbert (dobok): Sajnos Norbiról keveset tudok. Amit eltudok mondani róla,hogy Ő a legfiatalabb a zenekarban, voltak a Pajszer előtt zenekarai, akikkel kissebb sikereket ért el. Igen energikus dobos és mára teljesen beépült a zenekar imázsába és magába a csapatba is.

Ex-tagok: Lakatos Csaba-basszusgitár, Illés Márton-dob (Az ex-tagok továbbra is baráti viszonyt ápolnak a zenekarral)

Kategória: Inaktív Zenekarok, Rock

4 vélemény

 1. Hallottam ám Őket játszani, totál brutal hard-ok a srácok!!! Iszonyat régi időket idéző,de mégis mintha újat mutatnának!
  Hajrá PaJszeR!

 2. Igen. Elég jók a Pajszerek! ^^ Még a gyárban hallottam őket rockerekes talin, már akkor is vad koncikat adtak.

 3. Nagyon ütős zenét játszanak. Kemény trash mint a Moby Dick. Remélem minél előbb lemezük is lesz.

 4. nagyon jók voltak a srácok,
  mert szívvel csinálták, a zenekar, a természetének köszönhetően meghalt amint rátértek az útra, ahol a szív háttérbe szorul, s bár a zenekar meghalt, a szívek újjászülettek hála önvédelmi technikájuknak

  néhány tag még most is aktív,
  volt aki hangszert is váltott.

  a barátság köztük megmaradt, fontosabb ez nekik, mint egy jó banda a világnak..

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top