Eladó zenei kellékek

Hirdetések


Zenei stílusok

Oldalak

Zenei ajánló


A’la Carte Showband zenekar

Zenei stílus: Partyzenekarok | Megye:

Ajánlatkérés és vélemények a lap alján (88 vélemény)

Képek és zenék

A'la Carte Showband

A’la Carte Demo Mix - 2012.04.04.
A’la Carte A Sláger Rádióban
A’la Carte A Neo Fm–en I.
A’la Carte A Neo Fm–en II.

Bemutatkozás

Az országszerte és külföldön is keresett és népszerű Showband kiemelkedően széles magyar és nemzetközi repertoárral, az igényes céges ,magánjellegű ,főiskolai és egyetemi partyk, rendezvények, fesztiválok és esküvők zeneszolgáltatója. Az A’la Carte Showband azok számára szerencsés választás, akik, fiatalosan lendületes, igényes zenét kedvelik, és nem elégednek meg a középszerűséggel és

A Showband VIDEOANYAGA weblapunkon látható!

(www.alacartemusic.hu)

A Showband már 4 és 5 fős felállásban is rendelhető!

Nagyobb partykra,esküvőkre, koncert jellegű fellépésekre 6 és 7 fővel! Bővebb információ weblapunkon!

alacarte

*A küldés gombra való kattintással Ön elfogadja, hogy a választott zenekar ajánlattal keresse fel e-mailben vagy telefonon.


A’la Carte Showband zenekar

88 vélemény - A’la Carte Showband

Oldalak: [2] 1 »

 1. 88. Galcsík Károly írta:
  2014. április 22, 09:00

  Sok éve szervezem már a különböző rendezvényeket, köztük a nagy hagyományokkal rendelkező Csemadok bált Losoncon. Az idén harmincadik alkalommal valósult meg a losonci Vigadóbn. A környékről már szinte minden zenekarral dolgoztam ezért szerettem volna valami újat hozni. Egy jóbarátom ajánlatára ez sikerült is, így találtam rá a salgótarjáni A’la Carte zenekarra. Az egésznek a különlegességét az is adta hogy a bálok történetében első alkalommal volt külföldi pontosabban magyarországi zenekar. A zenekarvezetővej Kertész Norbival mindent gondosan előkészítettünk és az eredmény nem maradt el. A zenekarnak köszönhetően fergeteges volt a hangulat a bálteremben , a színpad, a zenészek és énekesek , a technika minden egyben volt . A zenekarnak változatos , sokszínű és szinte kiapadhatatlan a repertoárja a jobbnál jobb zenékből. Egyszóval egy nagyot buliztunk az ide Csemadok bálon köszönhetően elsősőrba az A’la Carte nekekarnak. Öröm ilyen profi művészekkel együtt dolgozni . Kívánok még sok sikeres zenélést nekik, nektek és sok közös bulit merthogy biztos hogy nem ez volt az utolsó.
  Ajánlom őket szives figyelmébe minden szervező kollégának de magánszemélyeknek is különboző alkalmakra , biztos hogy nem fognak csalódni.
  És ezúton szeretném a zenekarnak mégeszer megköszönni az idei báli bulit .
  Galcsík Károly a Csemadok Nógrádi Területi Választmány titkára , Losonc (Szlovákia) . Üdv :)

 2. 87. Szablya Ákos ceremóniamester írta:
  2014. április 15, 09:37

  Nem sok kedvencem van a szakmában, de az A’la Carte az egyike ezeknek a zenekaroknak!!!! Profi hozzáállás, profi zene, hibátlan ráérzés mi kell a násznápnek és mindig kitűnő zenét és fergeteges bulit varázsolnak a táncparkettre! Mint szolgáltatónak öröm együtt dolgozni velük! Emberileg és szakmailag egyaránt kilógnak a magyar mezőnyből! Maximálisan ajánlom esküvőkre, partikra!!!
  Szablya Ákos ceremóniamester

 3. 86. Szitás Róbert - Szitu írta:
  2014. április 15, 07:01

  Öreg vagyok már, így elmondhatom hogy sok mindent láttam és hallottam már az életben. Azt a profizmust és színvonalat amit képviseltek, azt kevesek tudják kishazánkban. És ami még talán a zenei színvonalnál is fontosabb, az a szakmai alázat, és a közvetlenség, partnerség a veletek együtt az adott rendezvényen dolgozókkal. Ez az összhang, amit ezzel meg tudtok teremteni, az esemény ritmusát, és gördülékenységét maximálisan segíti. Köszönöm nektek, és persze a ” Csókkirály “-t is….

  Szitás Róbert - Szitu - 2013 év Ceremóniamestere
  Hungarian Wedding Gála

 4. 85. LógaTó írta:
  2014. április 14, 15:59

  Kedves A’la Carte Showband!

  Örültünk, hogy újra nálunk zenéltetek. Köszönjük, hogy nem csak a násznép, hanem a mi (a személyzet) esténket is szebbé tettétek a szuper zenékkel, amiket játszotok.

  Kedves leendő házasulandók:)

  Ha a legjobb zenekart szeretnétek az esküvőtökre, akkor mindenképpen az A’la Carte Showband-et válasszátok!!!!
  Remélem mihamarabb újra találkozunk Veletek!
  üdv:
  LógaTó

 5. 84. Horváth Nelly írta:
  2014. április 14, 14:22

  Mi ott voltunk az esküvőn és fantasztikus bulit csináltatok! Sok esküvőn, születésnapon és egyéb buliban megfordultunk már, de ilyen magas színvonalú zenekarral, akik ennyire viszik a bulit még nem találkoztunk! További sok sikert, nagyon jók vagytok! - és ezt az esküvőn résztvevők nevében mind mondhatom, mert mindenki csak dicsérte a zenekart egész este!!!

  2014-04-12 Esztergom
  LógaTó Horgász,Pihenő és Rendezvénypark

 6. 83. Salgótarjáni szervezők írta:
  2013. szeptember 30, 10:24

  Kedves A’la Carte !

  Az A’la Carte Showband az „Itthon vagy – Magyarország szeretlek ’’ televíziós műsor programjának fellépője volt
  a salgótarjáni Fő téren. A Showband a tőlük megszokott precizitással készült a produkcióra ,és a közönségünk nagy megelégedésére adott magas szinvonalú műsort ismét nálunk , melyet a már Tőlük megszokott és rendkívül kedvelt
  közvetlen és humoros kommunikációval fűszerezett. Köszönjük hogy ismét számíthattunk a csapatra , és nem kellett törnünk a fejünket hogy hogyan fog lezajlani az esti koncert. Az A’la Carte Showband mára a profizmust jelenti ,ha egy szóval kell jellemeznünk Őket. Nagyon köszönjük és továbbra is számítunk Rátok ! ( Már júniusban lekötöttük őket a 2014 .februári Sportcsarnokban rendezendő Sportbálra, ahová már 3. alkalommal sikerült leszerződnünk velük ! :) )

 7. 82. Kiskörei szervezők írta:
  2013. szeptember 30, 10:22

  Tisztelt A’la Carte Showband !

  Kiskörén idén a VI.Csülökfőző fesztivált rendeztük meg ,ahová idén az A’la Carte Showband elfogadta a meghívást,nagy örömünkre. A csapat a hideg ellenére is a legprofibb előadást nyújtotta ,amit eddig csak láttunk . Szabadtéri koncertjükön mindenki jól
  érezte magát , és a közönséget bevonva mindenki táncolt,énekelt és tapsolt végig a buli alatt. Köszönjük a maradandó
  élményt,és bízunk abban hogy ez nem az utolsó közös bulink volt itt a Tisza-tónál. Nyugodt szívvel és bátran ajánljuk az A’la Carte Showbandet mindenkinek !

 8. 81. Gabi&Szabi írta:
  2013. szeptember 29, 15:41

  Kedves A’la Carte Showband!

  Óriási szerencsénk volt, hogy megtaláltunk Titeket, és egy váratlan programváltozás miatt el tudtátok vállalni a zenélést az esküvőnkön (Bodrogi Kúria Inárcson, 2013.08.10.), amely Nektek is köszönhetően fergetegesre sikeredett! :)

  Előttetek már több zenekart meghallgattunk a szervezkedés során, de egyiküket sem éreztük az “igazinak”, hiszen a násznépünket ismerve sokféle zenei stílust játszani tudó, igazi bulihangulatot csináló, ugyanakkor igényesen és magas színvonalon zenélő csapatot kerestünk. Ti maximálisan ezt nyújtottátok :).

  Köszönjük szépen a remek hangulatot, a sok vidámságot, és a násznép igényeire érzékeny hozzáállásotokat, amellyel megkoronáztátok az esténket!

  Szívesen ajánljuk ezt a zenekart tehát minden jegyespárnak, aki egy profi csapatot keres az esküvőjére! Garantáltan nem fogtok csalódni! :D

  További jó bulikat kívánunk az A’la Carte csapatának!

  Gabi&Szabi

 9. 80. Szőke Viktória írta:
  2013. augusztus 29, 20:23

  Kedves A’la Carte!

  2013. augusztus 24-i esküvőnkön - Hotel Eger - játszottatok nekünk. Nagyon-nagyon színvonalas volt a zenétek, hibátlanul játszottatok, éreztétek a vendégek ízlését. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a vendégek részéről. Köszönjük Nektek, reméljük, hogy lesz még alkalmunk hallani beneteket!
  További sikereket kívánunk Nektek!

  ui.: amint lesznek fotóink, küldünk

  Viki&Peti

 10. 79. Szitou Kft. írta:
  2013. augusztus 24, 07:30

  „A zenekarral Sarlóspusztán, a Club hotelben dolgoztunk együtt céges rendezvény kapcsán. A visszajelzések alapján mindenki nagyon elégedett volt Veletek, és remekül érezték magukat a vendégek.
  Ami számunkra elvárható egy zenekartól, az hogy pontos legyen, tisztán játsszon és felejthetetlen hangulatot biztosítson, ez mind megvalósult, így ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen hatalmas élményt nyújtottatok a résztvevőinknek!

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a zenekart!

  További sok sikert a jövőben!

 11. 78. Klári és Krisztián írta:
  2013. augusztus 9, 10:03

  Kedves A’la Carte Showband Zenekar!

  Nagyon-nagyon szépen köszönjük még egyszer, hogy jelentős mértékben és magas színvonalon hozzájárultatok a 2013. július 20-án Kecskeméten a Hotel Három Gúnárban tartott esküvőnk teljes sikeréhez, a vendégeink azóta is folyamatosan dicsérik a munkátokat, felejthetetlen emlékeket szereztetek nem csak nekünk, hanem minden vendégünk részére. Fantasztikus volt, amit csináltatok, öröm volt látni, hogy az átlagtól jóval magasabb szinten levő zenekart választottunk, és ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem az esküvőkben és egyéb rendezvények terén igen nagy tapasztalattal rendelkező vőfély, fotósok és a szálloda vezetője is hasonló véleményen vannak. Kívánjuk Nektek, hogy legyen még sok ilyen szép fellépésetek és reméljük, hogy a jövőben fogunk találkozni, mi pedig ajánlani fogunk Titeket!

  Köszönettel,
  Klári és Krisztián

 12. 77. Parád Nagyközség Önkormányzata írta:
  2013. július 23, 14:02

  Kedves A’la Carte Showband Zenekar!

  Szeretnénk megköszönni azt a felejthetetlen estét, amit 2013. július 13-án, a XXVII. Palócnapok rendezvényünk alkalmával szereztek a település és a környék lakosainak, illetve az ide látogató vendégeknek. Élvezetes és változatos zenéjükkel fergeteges hangulatot varázsoltak a helyszínen.
  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a zenekart!

  További sok sikert kívánunk Nektek!

  Parád Nagyközség Önkormányzata

 13. 76. Csirmaz Gábor írta:
  2013. július 19, 12:59

  A zenekarral 2013 tavaszán dolgoztunk együtt egy céges rendezvény kapcsán. Mivel az útiköltség komoly tényező volt, ezért helyi, vagy viszonylag közeli zenekart kerestünk. A weblapokon hallható anyagok alapján esett a választás az A’la Carte Showband-re.
  Amikor a helyszínre értek, bizony meglepődtem a gitáros fiú életkorán, aztán pozitívan csalódtam a zenekarban.
  Rövid pihenővel, jó hangulatot teremtettek, a nehezen táncra bírható közönség is jól érezte magát.
  Ügyes, együttműködő Zenekar!

 14. 75. Jelenka Erika írta:
  2013. július 9, 23:25

  Kedves A’la Carte Showband Zenekar!

  Szeretnénk megköszönni, hogy fergeteges hangulatot varázsoltatok a 2013. július 6-án Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben megrendezett esküvőnkön. Nem csak mi voltunk megelégedve a műsor magas színvonalával, hanem a násznép és a Hotel munkatársainak véleménye, visszajelzései is egybehangzóan rettentően pozítívak voltak. Köszönjük egyúttal, hogy alkalmazkodtatok az ízlésvilágunkhoz és ahhoz alakítottátok a repertoárt, illetve különösen szeretnénk megköszönni a kis zenés, humoros játékot, amivel még feledhetetlenebbé tettétek mindenki számára a nagy napot ;)! További sikereket kívánunk és ajánlani fogunk Benneteket, illetve számítunk Rátok a továbbiakban is nagyobb eseményeknél!

  Szeretettel:

  Erika&Gyula

 15. 74. Tóth Erika írta:
  2013. május 27, 23:55

  Kedves A’la Carte Zenekar!

  Szeretnénk megköszönni, hogy hosszú utat megtéve, lejöttetek hozzánk Gyulára, a Park Hotelbe, hogy zenétekkel növeljétek esküvőnk hangulatát!
  Nagy várakozással álltunk az este elé, de soha nem fogjuk megbánni, hogy Titeket választottunk! A magas színvonalú hang és fénytechnikával hatalmas bulit varázsoltatok éttermünkbe.

  Külön köszönet a rugalmasan kezelt apró módosításokért, és hajnalig táncoltattátok a fáradhatatlan vendégseregünket!

  Csak ajánlani tudunk Titeket, reméljük még találkozunk!

  Üdvözlettel:

  Erika&Benedek

 16. 73. Stécé Kávéház írta:
  2013. május 13, 20:39

  Szeretnénk megköszönni azt a feledhetetlen, remek hangulatot, amit április 26.-án a salgótarjáni Stécé Kávéházban tartott ünnepélyes megnyitóra varázsoltatok! A kávéház színvonalát mind inkább növelő műsort reméljük a jövőben még többször élvezhetik a vendégek!

  Stécé Team

 17. 72. Szólik Edit írta:
  2013. február 14, 15:13

  Először is köszönjük, hogy eljöttetek hozzánk és nagyon jó hangulatot varázsoltatok a bálon.
  A szülőktől kapott visszajelzés alapján nagyon örültek Nektek, nagyon tetszett az a színvonalas zene amit játszottatok, és azt hiszem Ti is éreztétek, hogy fantasztikus volt a hangulat.
  Mindent elkövettetek, hogy a bálon levők jól érezzék magukat. A zene amit halottunk a különböző korosztályból érkező vendégeknek is nagyon tetszett. Azt hiszem ez nem egyszerű. Egy ilyen bálon, ahol
  van 20 és 50 éves vendég is.
  Az alapítványi iskolai bálunk a Czimra Gyula Suliban Budapesten, ebben a formában 8.alkalommal került megrendezésre, a korábbi évekhez hasonlóan az idén is igyekeztünk színvonalas műsorral várni a vendégeinket. Úgy gondolom, hogy Csepregi Éva a legendás NEOTON együttes énekesnője is varázslatos hangulatot teremtett, közel 1 órán keresztül vitte táncba a jelenlevőket.
  Fantasztikus élmény volt a QUANTUM XXL bemutatója, hiszen ez az együttes nagyon színvonalas műsorral jött el.
  Minden évben a bálon van egy stabil állandó vendégkör, akik szívesen buliznak nálunk, és ez ebben az évben is remekül sikerült. Hajnali 4-ig nagyon jól szórakoztak a bál résztvevői.
  Köszönjük Nektek ezt az estét.

  További sikereket kívánunk Nektek.
  Üdvözlettel Szólik Edit szervező

 18. 71. Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. írta:
  2013. február 12, 08:50

  Lassan hagyománnyá válik, hogy Salgótarjánban a Városi Sportbálon Norbiék zenélnek.
  A tavalyi fergeteges hangulatú buli után nehéz volt elképzelni, hogy lehet ezt fokozni, de az A’la Carte ismét felülmúlta minden várakozásunkat.
  A zenekar elegáns stílusával, jó megjelenésével, igényes zenéjével rövid idő alatt nagyon jó hangulatot teremtett.
  A megalapozott jó hangulatot csak tovább fokozták a Vastag testvérek – Csaba és Tomi – szintén nagyon kötetlen, barátságos fellépése, így a táncparkett hajnalig szinte egy percre sem ürült ki.
  Köszönjük még egyszer A’la Carte !
  Jó lenne, ha egyszer a szilveszteri bulin is zenélnétek nekünk!
  Ha máskor nem, hát találkozzunk jövőre a 2014-es Sportbálon !

 19. 70. Móra Ferenc Általános Iskola Mosonmagyaróvár írta:
  2012. december 19, 15:37

  Mosonmagyaróváron 19 éve rendezünk német nemzetiségi bált. Az eddigi rendezvényeink is általában jól sikerültek és népszerűek voltak, de a 2012-es ezek közül különösen nagy tetszést váltott ki vendégeink körében. Mi volt ennek a nagy sikernek az oka?
  Egyértelmű a válaszunk : az A’ la Carte zenekar. Fantasztikus, dinamikus, élvezetes zenéjükkel fergeteges hangulatot varázsoltak a bálterembe. Nagyon örülünk annak, hogy “rátaláltunk” erre a remek együttesre!
  Olyan szerencsések vagyunk, hogy sikerült Norbiékat megnyerni a 2013 januári bálunkra is.
  Biztosak vagyunk, hogy a jó hangulat 2013-ban sem fog elmaradni!
  További fellépéseitekhez sok sikert kívánunk!
  Találkozunk januárban!
  A Mórás bálozók

 20. 69. Herenyi-Mocz Anett írta:
  2012. november 29, 08:42

  Kedves A`la Carte!

  Ezuton szeretnenk megkoszonni azt a feledhetetlen, remek hangulatot amit szeptember vegen az Obudai Rendezvenyhazban tarott eskuvonkre varazsoltatok! Mindenkit levettetek a labarol, idost es fiatalt egyarant. Az osszes vendeg azt kerdezte, hogy honnan “keritettunk” benneteket, sot a helyszin szervezoje szerint Ti voltatok az evben a legjobb eskuvoi zenekar :) Jo hiretek messze fog szallni!
  Maximalis profizmus, tokeletes elegancia es zsenialis repertoar ami jellemez titeket.
  Meg egyszer koszonjuk a fantasztikus estet , ami nelkuletek nem lett volna teljes!

  Anett es Dani
  Irorszag

 21. 68. Viki & Dani írta:
  2012. október 17, 19:10

  Az esküvőnkkel kapcsolatban 2 dologban voltunk biztosak: hogy a legtökéletesebb helyszínt, és a legszuperebb zenekart szeretnénk a nagy napra. Soha nem fogjuk megbánni, hogy választásunk a vecsési Hotel Stációra, és az A’la Carte zenekarra esett, a nagy nap ugyanis tökéletesre sikerült. Norbiék végig mosolyogva és szinte szünet nélkül táncoltatták a vendégeket olyan sikerrel, hogy az eredetileg megtervezett forgatókönyv több eleme is kimaradt a fantasztikus buli miatt. Az esküvőnk csaknem egy hónapja volt, de a vendégek még mindig emlegetik, milyen jól érezték magukat, és milyen szuper volt a zenekar. Bizonyítékul szóljon, hogy még olyan vendégek is táncra perdültek, akik maguk sem gondolták volna, hogy rávehetők még egy kis mulatságra! :)

  Szívből köszönjük Nektek A’la Carte életünk egyik legszebb napjának felejthetetlen estéjét!!!

  Ui: Az esküvőt a romantikus pillanatok mellett a zenekar, így az esti buli határozza meg. Ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni a nagy napod, mindenképpen az A’la Carte zenekart válaszd!;)

 22. 67. Krisztina írta:
  2012. szeptember 19, 16:51

  Szeptember 15-én tartottuk esküvőnket a vecsési Stáció Hotelben, ahol a zenét az A’la Carte Party Band szolgáltatta. A hangulat fantasztikus volt, Norbiék nagyon hamar felismerték a vendégek igényeit és mindig tudták mivel tudják a násznépet táncra perdíteni. Gazdag repertoárjuknak, kitűnő humorérzéküknek és kreativitásuknak hála egy percig sem unatkoztak vendégeink - magáért beszél a tény, hogy a buli reggel fél 6-kor ért véget… :)

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket, mert szakmai kiválóságuk mellett nagyon közvetlen, energikus és együttműködő csapat, akik garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról. Ha Őket választjátok, csak arra figyeljetek, hogy elég nagy legyen a táncparkett! :)

  A’la Carte, köszönjük Nektek! :)

  Krisztina & Zsolt

 23. 66. Szabó Zsuzsi írta:
  2012. szeptember 18, 21:43

  Kedves A’la Carte Zenekar!

  Szeretnénk megköszönni Nektek a Danubius Hotel Arénában tartott esküvőnk fergeteges hangulatát.
  Nagyon jó bulit csináltatok, mindig a hangulatnak megfelelő zenét játszottátok, így minden vendégünk nagyon-nagyon jól érezte magát. :)
  Köszönjük a rugalmasságotokat, odaadó, lelkes munkátokat és a kedvünkért betanult dalt. :)
  Örülünk, hogy Benneteket választottunk, mert Nálatok jobb zenekart nem találhattunk volna.
  Mindenkinek csak ajánlani tudunk Benneteket és reméljük még találkozunk valahol.

  A továbbiakban sok sikert, sok-sok felkérést és vidám, boldog napokat kívánunk Nektek!

  Köszönettel és üdvözlettel,
  Zsuzsi & Tamás

 24. 65. Adél és István írta:
  2012. szeptember 18, 20:47

  2012. 08. 10-én tartottuk a Colombus hajón az esküvőnket.
  Több zenekart megnéztünk előtte és szerencsére az A’la Carte-ot választottuk. A buli nagyon jó volt, ha most kellene újra esküvőt szerveznünk, pont így csinálnánk :-)
  Gyakorlatilag minden zenei igényt kielégítettek (Tankcsapdát is játszottak:-)a végén ) A vendégeink szerint az elmúlt néhány év egyik legjobb esküvője volt, és ez nagyban rajtuk múlt, nagyon jó hangulatot teremtettek.
  Minden tekintetben korrektek, profik, és kiemelkedő előadók.
  Ezúton is köszönjük nekik!!!!
  Adél és István

 25. 64. Az Ifjú Pár írta:
  2012. szeptember 17, 10:07

  2011/2012 szilveszter éjjel hallottuk A ZENEKART először. Akkor eldöntöttük, hogy ők kellenek nekünk, ha lesz esküvőnk. Februárban kiderült, hogy lesz esküvőnk :-). Ha azt mondom, hogy az egész esküvő szervezés során, ők voltak az elsők és az egyetlenek, akikhez feltétel nélkül ragaszkodtunk, azt hiszem mindent elárultam. Tudtuk, hogy ha ők jönnek, baj nem lehet. Így is történt. Szeptember 8-dikai esküvőnkön az A’la Carte Partyzenekar biztosította a zenét és nem utolsó sorban a hangulatot. Nem hibáztunk, amikor rájuk bíztuk magunkat. Norbi nagyon segítőkész volt, az ő segítségével sikerült kiválasztanunk a helyszínt is, ami nem más volt, mint a gyönyörű, elegáns és romantikus Holiday Beach Hotel Budapest a Római parton.
  Hálásak vagyunk Nektek, hogy velünk ünnepeltetek és gyakorlatilag nem, mint szolgáltató, hanem mint szórakoztatók vettetek részt az esküvőnkön!
  Én már tudom, hogy mi lesz a legközelebbi esemény, amikor Titeket fogunk hívni, mert nélkületek mit sem ér egy buli!

  Az Ifjú Pár

 26. 63. Simon & Krisztina írta:
  2012. szeptember 6, 19:49

  Our wedding was on 1st September, in Cered, a small village in Nograd county. It was a large, traditional Hungarian wedding with 150 Hungarian and 50 international guests from UK, Iran, Norway, US, South-Africa, France and Poland. The guest list also covered the full age range from babies to 100+:-) A’la Carte managed to cater everyone and from the moment they started playing the dance floor was full and stayed full until 4am. Their playlist was a perfect blend of Hungarian pop and folk music and western pop music. We would highly recommend them and if we will have an anniversary or birthday event in the future we would definitely like them to be part of that, as well:-) Thanks so much for the great music!

 27. 62. Csohány Péter írta:
  2012. szeptember 4, 20:55

  Rendezvény -, és fesztiválszervezőként már többször dolgoztam az A’la Carte zenekarral, (Szegedi Sörfesztivál, Szőregi Rózsaünnep, stb. ) ahol pl az Irigy Hónaljmirigy, Korda György és Balázs Klári, Roy és Ádám, Fásy Mulató és még sok más szár fellépőkkel együtt kértem fel őket, hogy biztosítsák a jó hangulatot és színvonalas műsort.
  Mindent elmond ha csak ennyit írok: továbbra is számítok erre a minőségre a rendezvényeinken!

 28. 61. Linda és Lóránt írta:
  2012. augusztus 26, 20:44

  Kedves Mindenki!

  2012.aug. 18-án tartottuk az esküvőnket a tatai Hotel Kiss éttermében.
  Ezúton is csak annyit tudunk írni, hogy köszönjük, köszönjük, és köszönjük a szuper bulit, amit az A’la Carte csapatának köszönhetünk. :) Nagyszerűen felismerték, hogy mikor milyen zenei blokkal lehet táncra perdíteni a násznépet, a hangzásvilág, a felszerelés, a fények, minden kiváló volt! :)

  Csak is ajánlani tudjuk Őket, nagyszerű volt Veletek bulizni! :)

  További sok sikert kívánunk Nekik!

  Linda és Lóránt

 29. 60. Szepesi Linda írta:
  2012. augusztus 22, 21:23

  Kedves A’la Carte, Kedves Norbi!

  2012.aug. 18-án tartottuk esküvőnket a tatai Hotel Kiss éttermében. Izgultunk, mert a násznép fele Tatáról, a másik fele Budapestről érkezett. Hogyan fogunk olyan együttest találni, aki minden zenei igényt kielégít? Sikerrel! Csak rá kell találni az A’la Carte zenekarra, aki humorral, interaktív műsorral, széles zenei repertoárral fantasztikus hangulatot varázsol! :)

  Ezúton is köszönjük Nektek az odaadó munkátokat, mellyel felejthetetlenné tettétek ezt a csodálatos napot! Napok óta kapjuk a násznéptől a telefonhívásokat, sms-eket, amik a zseniális “zenekarunkat” dicsérik. :)

  Köszönjük az első pillanattól az utolsóig tartó rugalmasságotokat, odafigyeléseteket.

  További sikereket kívánunk Nektek, reméljük lesz még alkalmunk hallani Benneteket! :)

  Üdvözlettel:

  Linda és Lóránt

 30. 59. Markó Balázs írta:
  2012. augusztus 11, 13:55

  Üdvözlünk Mindenkit,

  2012.07.28.-án volt az esküvőnk a Törley Pezsgőpincészet Árkádos udvarában, ahol az A’la Carte zenekar ajándékozott meg minket és a lagzi résztvevőit egy felejthetetlen estével. Az általuk nyújtott zenei előadás színvonala, előadásmódja illetve a lejátszott zenék kimagasló színvonalúak voltak. Mindenki fergeteset bulizott, és köszönjük Nekik ezúton is, hogy a megelőlegezett bizalmunkat meghálálták, és az elvárásainknak maximálisan eleget tettek, és mindent úgy csináltak, ahogy azt egy ilyen estén kell.

  Ezt a zenekart mindenkinek ajánljuk meleg szívvel, s reméljük, hogy akik őket választják, ugyanolyan jó érzésekkel gondolnak majd vissza a lagzijukra, ahogy mi is tesszük.

  Balázs és Vera

 31. 58. Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. írta:
  2012. április 13, 08:47

  2012. február 4-én a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban Sportbál keretében kerültek átadásra a város legeredményesebb sportolói díjai, melyet -15 éve – minden évben bulival zárunk.
  Az idei rendezvény „hangulatfelelőse” az A’la Carte volt. A hajnalig tartó, nagyon jó hangulatú bálban Norbiék minden korosztály zenei igényét maximálisan, egész éjszaka kielégítették. Február 4-e beírta magát a Sportbálok történetének legjobb bulijai közé ! A honlapunk fotógalériájába feltett képek önmagukról beszélnek (www. lskht.hu)
  Köszönjük a zenekarnak a profi és korrekt munkát, reméljük minél előbb újra játszanak nekünk !
  A visszajelzések alapján nagyon sokan ezt szeretnék :))
  Az A’la Carte tökéletes választás, mindenkinek ajánljuk !

 32. 57. Agàrdi Noèmi írta:
  2012. február 19, 18:12

  Viva le A’ la Carte!!! E viva Norbert! Sono molto contenta per te….;-)) Tanti baci…. Noe, Kecskemèt

 33. 56. csisztu magdi írta:
  2012. február 16, 18:15

  Kedves Viki!

  Gratulálok nagyon jó az együttes ,nagyon szép hangod van.
  Amennyiben szeretnél írni,örömmel veszem.
  További szép napot kívánok:Magdi

 34. 55. Kardalus Judit & Tibor írta:
  2011. október 31, 18:21

  A Petneházy Huszárcsárdában tartott júliusi esküvőnk jó hangulatának egyik alappillére volt a zenekar, őszinte szívvel, nagy odaadással, humorral és igényes minőséggel fűszerezik fellépéseiket. Egyet tudok ajánlani mindenkinek: időben foglaljátok le őket! :) Norbi, Neked és lelkes csapatodnak is nagyon köszönjük - vendégeink nevében is - a varázslatos hangulatot, a kedvünkért betanult nótákat és a profi hozzáállásotokat mindenhez! Nagyon várjuk, hogy valahol ismét összefussunk… :)

 35. 54. Gulyás Gábor írta:
  2011. október 4, 18:57

  Kedves A’la Carte!
  Először is mégegyszer nagyon szépen köszönjük a színvonalas műsort, amit a szeptember 17-ei esküvőnkön nyújtottatok vendégeinknek és nekünk a Rubin Hotelben!
  Már akkor tudtuk, hogy jól választottunk, amikor még csak interneten keresztül hallottunk titeket. Biztosak voltunk benne, hogy minden vendégünk zenei igényét ki fogjátok elégíteni, és ez így is lett!!!
  Megjegyezném, hogy nem volt egyszerű a feladatotok, mivel a vidéki vendégek a mulatós zenét, a fővárosiak pedig inkább a party zenét, disco slágereket, modernebb zenéket preferálták. Ennek ellenére nektek ez maradéktalanul sikerült! Gratulálunk!
  Fergeteges hangulatot varázsoltatok és külön jó volt, hogy többször is “bevontatok” minket a műsorba, és ezáltal még emlékezetesebbé tettétek számunkra ezt a napot.
  Mindenkitől csak pozitív visszajelzést hallottunk és nagyon meg voltak veletek elégedve!
  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az A’la Carte Party és Rendezvényzenekart!!!
  Köszönjük mégegyszer:
  Tündi és Gábor

 36. 53. Császár Péter írta:
  2011. szeptember 25, 08:46

  A három legfontosabb dolog, hogy jó buli legyen az esküvődön:
  1. Foglald le az A’la Carte zenekart.
  2. Foglald le az A’la Carte zenekart.
  3. Foglald le az A’la Carte zenekart.

  Ez nem vicc. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a zenekarról. Ha igényes, megbízható, profi zenekart szeretnétek akkor mindenképpen őket válasszátok. Folyamatosan, hosszabb zenei blokkokban játszanak, nem tördelik szét az estét, nagyon figyelnek hogy mindig összhangban legyenek a násznéppel, rugalmasak és nagyon széles a zenei repertoárjuk. A mi násznépünkben több, zenéhez jól értő ember is volt, akik a fenti véleményt száz százalékosan alá tudják támasztani.

  Még egyszer nagyon köszönjük Nekik, hogy nálunk zenéltek és nagyon hálásak vagyunk a szuper hangulatért.

  Zsófi és Péter (szept. 10.)

 37. 52. Gerse Zsuzsa írta:
  2011. szeptember 21, 16:48

  2011. szeptember 17-én dolgoztam együtt Norbiékkal Budapesten, a Rubin Wellness Hotelben rendezett esküvőn. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy esküvőszervező munkám kezdetén egy ilyen profi zenekarral hozott össze a sors. Rengeteg segítséget kaptam az előkészületekben, és a lagziban is.

  Mindenképpen ajánlani tudom a csapatot azoknak, akik zenés rendezvényt szerveznek, mert zenei repertoárjuk széles, és a társaság humora az előadásra is rányomja bélyegét. Rendkívüli módon érzik, hogy milyen a vendégek zenei igénye, és a mulatós zenétől, a disco stíluson keresztül egészen a mai slágerekig, minden igényt kielégítenek. Remek hangulatot varázsolnak a rendezvényre.

  Ajánlom a zenekart esküvőszervező kollégáimnak, mert együttműködőek, segítőkészek. Egyenrangú partnerként dolgoztunk az esküvő sikeréért.

  Köszönöm!

 38. 51. Juergen írta:
  2011. augusztus 11, 20:27

  A’la Carte hat bei unserer Hochzeit im Restaurant Nagyvillam in Visegrad gespielt. wir haben die Band aufgrund der Demos auf der Homepage ausgewählt und life hat sie unsere Erwartungen dann noch bei weitem übertroffen und durch mehrere Stunden für phantastische Stimmung gesorgt. Die gute Mischung von internationalen Songs, Partyhits und ungrischen Schlagern haben sowohl den österreichischen als auch den ungarischen Gästen gleichermaßen gefallen. Die Band hat es ausgezeichnet verstanden, am Anfang die Stimmung anzuheizen, zwischendurch romantische Songs zu spielen und dann die ganze Nacht hindurch weiterhin für tolle Stimmung zu sorgen. Die Gäste waren so die ganze Zeit über motiviert, mitzutun und ausgelassen zu tanzen. Hezlichen Dank, A’la Carte für die spitzenmäßige musikalische Begleitung unserer Hochzeitsfeier!

Oldalak: [2] 1 »

Mi a véleménye a Zenekarról?