Eladó zenei kellékek

Hirdetések


Zenei stílusok

Oldalak

Zenei ajánló


Backflash Show Band zenekar

Zenei stílus: Partyzenekarok | Megye:

Ajánlatkérés és vélemények a lap alján (63 vélemény)

Képek és Zenék


I Love You Baby
Long Train Running
Masquenada
Micsoda Nő ez a Férfi
Vigyél El

Bemutatkozás

A Backflash Show Band profi, képzett zenészekből áll. A zenekar tagjai számtalan helyen bizonyították már tökéletes szakmai felkészültségüket. Amerikai, görög és svéd tengerjáró hajókon sztárfellépők kísérő zenekarában, csúcskategóriás szállodák exkluzív eseményein, valamint minden tag önálló fellépőként is különböző showműsorokban. Igényes vendégek szórakoztatásához a Backflash Show Band funky, latin, pop, tánczene, disco, blues, jazz, rock, country műfajokon átívelő széles műsorával szolgáltatja a színvonalas élőzenét. A kiváló hangtechnikával rendelkező, professzionális hangminőségben megszólaló zenekar, minden korosztály szórakozási igényét kielégíti. Ismert nemzetközi és magyar slágerek, valamint ritka, igazi gyöngyszemek is megtalálhatóak a repertoárban.

Zenekartagok

Kerekes Ali / gitár - ének: A “zenei agy”, aki 16 éve Cserháti Zsuzsa szerzőtársaként vált ismertté és elismertté a szakmában. Gitárművész, számos magyar és külföldi sláger zeneszerzője. Neki köszönhetjük vokáljainkat, hangszereléseinket, demo felvételeinket, valamint a Backflash saját számait is. Minden szituációban és minden zenei stílusban stabilan lehet alapozni higgadt profizmusára, zseniális gitárjátékára és fantasztikus énekhangjára.

Homa Gabriella / ének - percussion: A “dinamika”, aki pezsgő, energikus és vidám természetével minden rendezvényen megteremti az oda illő hangulatot. Óriási rutinnal a háta mögött és hatalmas műsorral a tarsolyában, lendületesen és fáradhatatlanul, táncolva énekel és vokálozik végig hosszú éjszakákat. A Backflash szellemi ereje, és általános határidőn tartója.

Czmorek Zoltán / zongora - billentyűs hangszerek: A “jazzmán” zongorista, aki annak örül a legjobban, ha a helyszínen igazi zongorát talál és nyomban ki is próbálhatja. Villámgyors játékával atomjaira tudja játszani keyboardjai minden egyes billentyűjét, legyen szó bármilyen zenei irányzatról. Szeret háttérben maradni, de mókás virtualitása gyakran a figyelem középpontjába tereli.

Kerekes Attila / conga, bongó, percussionok - ének: A “showman”, aki tüzes temperamentumával, puszta kézzel csalogatja ki a legvérpezsdítőbb ritmusokat kongáiból és bongóiból. Zavarba ejtően bársonyos orgánumával, hajlékony hangjával minden női szívet megdobogtat és elvarázsol. Valódi pókerjátékos, kinek misztikus arcjátéka titokzatosan elrejti érzéseit, gondolatait.”

Zenekar Honlapja: http://www.backflash.hu

Ajánlatkérés
 1. (szükséges)
 2. (érvényes email szükséges)
 3. (szükséges)
 4. (szükséges)
 5. (szükséges)
 6. Hova kéri a választ?
 

*A küldés gombra való kattintással Ön elfogadja, hogy a választott zenekar ajánlattal keresse fel e-mailben vagy telefonon.


Backflash Show Band zenekar

63 vélemény - Backflash Show Band

Oldalak: [2] 1 »

 1. 63. Tünde Gal írta:
  2013. szeptember 1, 14:06

  Kedves Backflash zenekar!

  Köszönjük, hogy ennyire egyedivé varázsoltátok életünk legszebb és legkülönlegesebb napját.

  Nagyon jól éreztük magunkat, csodás volt a buli. Vendégeink is nagyon elégedettek voltak; színvonalas zenét biztosítottatok egész éjszaka során. A változatos, különbözo mufajhoz tartozó dalkombinációkból minden vendégünk talált magának talpalávalót.

  Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk. Ha megismételnénk az egészet, biztos, hogy megint ti lennétek a mi zenekarunk. Szívbol köszönünk mindent.

  Minden jót nektek!

  Tündi & Gyuszi

 2. 62. Lázár Alpár írta:
  2013. augusztus 27, 19:03

  Kedves Gabriella, Zoli, Ali és Attila

  Az, hogy mindenki aki jelen volt úgy emlékszik esküvőnkre mint egyik legszebb és legkellemesebb esemény amin részt vett, az Nektek is köszönhető.
  Zenétekkel, profizmusotokkal és a szakma iránti alázatosságotokkal elkápráztattátok barátainkat, vendégeinket és természetesen minket, olyan bulit varázsoltatok nekünk amilyenre vágytunk.
  Második találkozásunk is csak megerősítheti az előbb leírtakat, a mozgássérült ifjúsági táborban nyújtott produkciótok már több száz embert tett boldoggá. Visszavárunk jövőre is rendezvényeinkre, és csak ajánlani tudunk minden keresőnek. Köszönünk mindent! Alpár és Mara

 3. 61. Tibi és Adri írta:
  2013. augusztus 21, 18:20

  Kedves Backflash Show Band,

  Ezúton szeretném köszönetünket tolmácsolni így írásban is a fantasztikus esküvői zenéért, hangulatért, amit odavarázsoltatok.

  Együtt szuper csapat vagytok, látszik a lelkesedés, a szeretet, amit csináltok nagyon jól csináljátok szívvel-lélekkel!

  Jó számok voltak, nagyon tetszik a hangod Gabi! :-)

  Kedvesek voltatok és köszi külön Gabi a konferálásokat és az odafigyelést.

  Minden jót nektek és csak így tovább :-)

  Köszi az estét mégegyszer!!
  Adri és Tibi

 4. 60. Majoros-Csíri Anita írta:
  2013. augusztus 13, 01:10

  Kedves Backflash!

  Nem tudjuk szavakba önteni, hogy mit érzünk amikor az esküvőnkre gondolunk. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az a nap tökéletesre sikerült! Az pedig, hogy ez így alakult nagyon sokban Ti játszottatok közre. Aki az esküvőnkön nem érezte jól magát az igazából nem is akarta. Nem volt olyan stílus amit ne játszottatok volna. Minket teljesen elvarázsoltatok. Egyik kedves vendégünk pedig hallott már Titeteket zenélni és ott ujjongott, hogy a választásunk Rátok esett.Köszönjük Nektek a felejthetetlen élményt!!!Nagyon szuper, és tényleg a vendégek kívánságát figyelembe vevő csapat vagytok!Látszik, hogy nagyon szeretitek amit csináltok!Az biztos, hogy nem utoljára találkoztunk!!! (És ezt nem fenyegetésnek szántam) :DD
  Köszönjük mégegyszer! Anita & Balázs

 5. 59. Jánosa-Hollósi Judit és Jánosa Ákos írta:
  2013. augusztus 8, 13:23

  Kedves Backflash Show Band!

  Nagyon szépen köszönjük az esküvőnk zenéjét, maximálisan elégedettek voltunk mindennel, nagyon szép hangod van Gabi, gyönyörűen énekeltél. A fiúk is szuperek voltak! :)
  Hibátlan volt a hangzás, és nagyon látszott az összhang! :) Nagyon jók voltak a számok, és az időzítésük is. Tudtátok mikor mit kell játszani ahhoz, hogy az is táncra perdüljön, aki épp pihent. :)
  Szuper kis csapat vagytok, és mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk. Az összes vendégünk, családtagok, rokonok, barátok mind dicsérték a zenekarunkat! :)
  Nagyon örülünk, hogy a Gyöngyszemnek köszönhetően megismertünk Titeket! Ők is és Ti is tökéletes választás voltatok! :)

  Hatalmas köszönet: Judit és Ákos

 6. 58. Zsófi és Zsolt írta:
  2013. augusztus 5, 10:40

  Kedves Gabi és Backflash!

  Nehéz újat mondani a sok hasonló vélemény után, és nem is szeretnénk, mert mindenkinek a saját esküvője az az egyszeri, különleges alkalom, melynek hangulatát szavakban lehetetlen visszaadni.

  Ezúton köszönjük, hogy a mi lagzinkat is felejthetetlenné tettétek zenétekkel és azzal a segítő törődéssel, mellyel megismerkedésünktől végig mellettünk voltatok és olyan rokonokat, barátokat csalogattatok a tánctérre, akik talán még a saját esküvőjükön sem táncoltak :).

  Köszönettel: Zsófi és Zsolt (Z&Z)

 7. 57. Gyöngyszem Esküvő írta:
  2013. március 30, 21:30

  Kedves Backflash!
  Szeretnénk megköszönni mind két eseményen a részvételeteket. Fantasztikus hangulatot teremtettetek, nagyon jó volt látni, hogy minden korosztályt a táncparkettre vittetek a zenétekkel. Reméljük, hogy még nagyon sok eseményen kitörő örömmel nézhetjük, ahogy a hangulat a tetőfokára hág.
  Üdvözlettel: A Gyöngyszemek

 8. 56. Lukács Réka Eszter írta:
  2013. február 18, 11:52

  Kedves Backflash Band!

  Köszönjük szépen a fergeteges szilveszteri partit, a remek zenét, a kedves mosolyt a legextrémebb kérés esetén is! Minden Vendégünk nagyon jól mulatott, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk :)

  Üdvözlettel,
  a Park Inn by Radisson Sárvár csapata

 9. 55. Zempléni-Varga Tímea írta:
  2012. december 9, 22:47

  Kedves Backflash!

  Elkésve bár, de köszönjük az egész estés esküvői zenélést.
  Még a 40 fokban (augusztusban) sem álltatok le hajnalig.
  Minden vendég élvezte a változatos és igényes élőzenéteket.
  További sikeres fellépéseket kívánunk:
  Timi és Zoli

 10. 54. Mogyorósi Koppány írta:
  2012. november 19, 19:44

  Kedves Gabi, Zoli és Ali!

  Még egyszer nagyon köszönjük, hogy tökéletessé tettétek esküvőnket. Élőben is meggyőződhettünk róla, hogy nagyon magas színvonalon zenéltek és jól alkalmazkodtok a közönség igényeihez. Hálásak vagyunk, hogy nem kellett sem nekünk, sem a ceremóniamesterünknek egy percet sem azzal töltenie, hogy instrukciókat adjon, hiszen mindig tudtátok, milyen stílusú zenére van szükség. Rendkívül hálásak vagyunk azért is, hogy kedvünkért megtanultátok a közös számunkat. Mondanunk sem kell, hogy vendégeink is elismerően nyilatkoztak rólatok, aminek természetesen mi is külön örültünk. Még egyszer köszönünk mindent, reméljük ti is jól éreztétek magatokat az esküvőnkön!

  Vigyázzatok magatokra és további sikeres fellépéseket kívánunk szeretettel!

  Zsuzsi és Koppány

 11. 53. Drábóczi Balázs írta:
  2012. november 18, 13:47

  Kedves Backflash Show Band!

  Köszönjük szépen az esküvőnkön nyújtott fantasztikus zenét. Gabi hangját a násznép minden tagja dícsérettel illette, a fiúk pedig kitűnő, pontos zenészek. Aki profi és igényes zenekart keres, az megtalálta.

  Köszönjük szépen: Rita és Balázs

 12. 52. Palla Rudolf írta:
  2012. október 27, 08:58

  Kedves Backflash,

  köszönjük szépen a nagyon jó, színvonalas és a násznép kívánságait is figyelő esküvői zenét, a tánctér gyakorlatilag mindig tele volt, ami leginkább Nektek volt köszönhető:)!

  Nem titok, utána többen is kérték az elérhetőségeiteket…:)!

  Köszönjük: Rudi&Kriszti

 13. 51. Bíróné Rakita Lilla írta:
  2012. október 23, 14:48

  Kedves Backflash!

  Köszönjük a szuper esküvői zenét, nélkületek biztosan nem sikerült volna ilyen jól, életünk egyik legfontosabb eseménye! Mi sem dicsér jobban titeket, mint, hogy repetáznotok “kellett”.
  Köszönünk mindent: Lilla és Bálint

Oldalak: [2] 1 »

Mi a véleménye a Zenekarról?