Címlap » Inaktív Zenekarok » Riviéra Duó

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Riviéra Duó

Képek és zenék

inaktív..

Bemutatkozás

Zenekarunk két főből áll. László billentyűzik, Livi szaxofonozik. Képzett zenészek vagyunk, évtizedes hazai, és külföldi tapasztalatokkal. Mindketten hivatásos előadóművészi vizsgával rendelkezünk. Duónk tizenkét éve van együtt, így kb hatszáz számból álló műsort sikerült felépítenünk. Igyekeztünk a legnépszerűbb hazai, illetve külföldi slágereket a repertoárunkba gyűjteni. A stílusok pedig a mulatós zenétől egészen a mai dallamos disco-ig, latin egyvelegekig terjednek. Természetesen, hogy az adott esküvőn mit játszunk, az Ifjú Pár elképzeléseitől, valamint a násznép ízlésvilágától függ.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

7 vélemény

 1. Staberecz Éva

  Jó napot!
  Staberecz Éva vagyok Visegrádról. Aug. 23-án volt az esküvőnk Nagyvillámon, arról küldöm Önöknek ezt a három képet. Már régóta terveztem, most végre elküldöm.
  Mégegyszer KÖSZÖNJÜK SZÉPEN a fergeteges hangulatot, hálásak vagyunk, nagyon boldog este volt.
  Hallom szombaton a Sirályban fognak zenélni, ha minden jól megy ott újra találkozunk.

  Minden jót,
  Éva!

 2. Nyerges Hotel Kft

  T. Zenekar!

  Zenei anyagot szeretnénk kérni Önöktől!
  Köszönjük!

  • Adminisztrátor

   Kedves Érdeklődő!

   Használja az ajánlatkérő űrlapot a zenekarral való kapcsolat felvételéhez. Köszönöm!

   Üdv.: Szerkesztő

 3. Dóczi Gyöngyi

  Kedves László!

  Ezúton is szeretném Önöknek megköszönni azt, hogy színvonalas előadásukkal, profizmusukkal segítettek a hétvégi családi szülinapi party fényét és hangulatát emelni.

  Szüleimnek és a meghívott családtagoknak egy emlékezetes délutánt, és valóban jól sikerült meglepetést sikerült szereznünk, és mindenki nagyon jól érezte magát.

  A Riviera Duó-t minden ismerősömnek ajánlani fogom, és bízom abban is, hogy a közeli vagy távoli jövőben még találkozunk.

  További sok sikert kívánok!

  Üdvözlettel,

  Regards, Gyongyi Doczi

 4. Balogh Viktória

  Szép Napot!!
  Érdeklődnék hogy mennyiért vállalnak esküvőben zenélést? Piliscsabán lenne az eküvő augusztus 15.-én. Nagyon szuper amit csinálnak.
  Előre is köszönettel: Balogh Viktória & Csordás Károly

  • Adminisztrátor

   Kedves Érdeklődő!

   Kérem, használja az ajánlatkérő űrlapot ajánlatkérésre, és a zenekar fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

   Üdv.: Szerkesztő

 5. Jól muzsikáltok…értem én mi a mix,de azért a krémesbe nem teszünk borsot ….a Lagzi mixetek nagyon jó…lenne ha nem kevertétek volna annyira össze…ritmus,hang,szöveg stimmel,csak a részletekre figyeljetek…a Mega mix viszont kifogástalan….csak élőben ne váltsatok lassú tangóból rockyra…tapasztalt táncos vagyok de ez nem megy….fontos az átmenet

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top