Címlap » Inaktív Zenekarok » Santa Fé zenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

 • László Szólózenész és Dj

  László Szólózenész és Dj

  Garantált, kitűnő hangulat bármilyen rendezvényen, az Ön igényei szerint! ...

 • Teleki Márka Band Zenekar

  Teleki Márka Band Zenekar

  Jászteleki 5 fős zenekarunk vállalja esküvők, családi és céges rendezvények színvonalas élőzenei szo...

 • Egri Boys zenekar

  Egri Boys zenekar

  Zenekarunk rendelhető 2-3 fős felállásban,széles repertoárral és komoly hangtechnikával rendelkezünk...

 • A.N.T. együttes, zenekar

  A.N.T. együttes, zenekar

  Amennyiben élő zenét szeretne lakodalomra, bálra, falunapra vagy egyéb zenés bulira, akkor jó helyen...

 • Kovács Krisztián zenész

  Kovács Krisztián zenész

  Kovács Krisztián vagyok. Több éves zenei tapasztalattal vállalok zenés rendezvényeket, esküvőt, bálo...

 • Ritmo zenekar

  Ritmo zenekar

  Repertoárunkban a hagyományos, mulatós zene mellett megtalálhatók napjaink legújabb pop, rock és dis...

Santa Fé zenekar

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

A zenekarunk 1 éve működik 7 tagú formában. Tagjaink egytől egyig mind képzett zenészek és már mindenki játszott más formációkban, illetve ismert zenekarokban is. Életkorunk 20-33 év. A repertoárt az eddigi tapasztalataink alapján raktuk össze és folyamatosan igény szerint bővítjük. Ha van speciális kérés, amit nem játszunk, szívesen megtanuljuk.
Két profilunk van:

– Partyzenekar (céges, ill. magánrendezvények, bálok)
– Koncertzenekar (koncert jellegű zenélés magyar és világslágerekből)

Jó megjelenés, jó zene, jó hangulat!

Zenekartagok

Bartus Zoltán, Dob, Ütőhangszerek:

1978. május 12.-én született Balasagyarmaton. A zenével már gyermek kora óta kapcsolatban áll. Első hangszere a citera volt, amit három éven keresztül tanult. A helyi általános iskola zenetanár invitálására kezdte el a hangszerrel való ismerkedést. Kamaszkorában a zene nagyon nagy hangsúlyt kapott az életében. Ebben az időszakban kezdett el komolyan foglalkozni a dobolással, amit a mai napig is igyekszik a legjobb szintre fejleszteni. Dobos tanulmányait Ujj Ákos tanítványaként kezdte, majd később a világhírű jazzdobos Jávori Vilmos vette szárnyai alá. Jelenleg a Santa fé zenekar dobosa és a Nature Wakes formáció oszlopos tagja.

Beszkid József, Ének, Billentyűs hangszerek:

1978. augusztus 5.-én született Balassagyarmaton. Egész kis korában elkezdett zenét tanulni, hegedű, tangóharmonika, zongora és trombita hangszereken. A klasszikus zenei tanulmányait a Váci Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta trombita szakon, majd később felvette a zeneelmélet-karvezetés szakot, amivel felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Főiskolai karára. Közben a könnyű és a jazz műfajban mint zongorista tevékenykedett, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban ének szakon végzett. Közben több formációban játszott majd 5 évig dolgozott Skandináv hajókon Énekes-trombitásként egy show zenekarban. Itthon pedig több ismert zenekarban vokálozott. Most a Santa Fé zenekar vezetője, valamint zeneszerzéssel és hangszereléssel foglalkozik.

Beszkid Zsuzsanna, Ének, Vocál:

1975. október 12.-én született Miskolcon. Gyermekkora óta kapcsolatban áll a zenével, zeneiskolában zongorázni és furulyázni tanult. CTKF-en tesnevelés-tanító szakon, majd Vácon tánc és dráma szakon végzett. Jelenleg is tanárként dolgozik, de soha nem szakadt el a zenétől és 10 éves kora óta különböző kórusokban énekel. Jelenleg a Santa Fé énekeseként színesíti a zenekart.

Görögh Dániel, Trombita:

1982. szeptember 17.-én született Kazincbarcikán. Zenei Pályáját 8 évesen kezdte a helyi zeneiskolában, majd Miskolcon a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta. Itt kezdte foglalkoztatni a könnyűzene. Első zenekara a „Lóg a Ritmus” amivel saját funky zenét játszottak, majd később sikerült bekerülnie több helyi zenekarba is. (Kabine RT. Magyarország első skazenekara,St.Art,Click Jazz) Miskolc után Felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdióba. Itt a zenei múltjának köszönhetően már több helyre is hívták játszani. Egy évig a P.A.S.O-ban zenélt, majd a Gangxta Zoli és a Kartel 10.Születésnapi koncertjére is meghívást kapott. Ezután pár hónapig hajón dolgozott a Földközi – Tengeren. Jelenlegi zenekarai: Santa Fé, Nature Wakes, Re-G, Riddim Colony.

Ladányi Tamás, Basszusgitár:

1986 november 21.-én született Szikszón. Zenei pályáját 7 évesen kezdte zeneiskolában. Játszott klarinéton, szaxofonon, végül a basszusgitárt választotta. Felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol Lattmann Béla segíti tökéletesíteni tudását. A Santa Fé zenekar mellet játszik más formációkban is…MoonDanceJazz , Budafoki Jazz Bigband.

Pásztor Ákos, Fuvola, Szaxofon:

1981. szeptember 19.-én született Balassagyarmaton. 8 éves korában kezdett járni zeneiskolába ahol elkezdett fuvolázni. Klasszikus zenei tanulmányait a Nyíregyházi Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta, majd a Miskolci Zeneművészeti Főiskolán fejezte be. A főiskolás évek alatt ismerkedett meg a könnyű és a jazz műfajjal. A főiskola után a Kőbányai Zenei Stúdióban tanult Csiszár Péter és Csejtey Ákos zenész-tanároktól fuvola és szaxofon hangszereken. Közben megfordult a világ számos pontján különböző zenekari formációkkal. A Santa Fé zenekar mellett játszik a Jazzékielben mint session zenész, Beat therapy és a Nature Wakes produkció oszlopos tagja. Stúdiózenészként is dolgozik.

Rácz Roland, Ének, Gitár:

1988. július 24-én született Salgótarjánban. Édesapja zenész volt, ezért már gyermekkora óta kapcsolatban áll a zenével. 10 éves korában kezdett gitározni, azóta több neves tanár vette szárnyai alá. Jelenleg ifj. Tornóczky Ferenc tanítványa. A Santa Fé zenekar legfiatalabb ígéretes tehetsége.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

7 vélemény

 1. László Zsófia

  Fergeteges a zenekar, volt alkalmam hallgatni-látni őket nyáron Kalondán, a Bikini előzenekaraként, és nagyon jó hangulatot csináltak, igazi bulizós estét kerített a csapat.
  Úgyhogy csak ezt tudom mondani:hajrá Santa Fé!

 2. Valóban fantasztikus a zenekar, többször hallottam már őket élőben zenélni. Mindig feldobják a hangulatot,
  bárhol is zenéljenek.
  Nagyszerűen válogatják a dalokat.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki teheti, nézze és hallgassa a Santa Fé – t!! Megéri!!

 3. Csatlakoznék az előttem szólókhoz! A legjobb zenék, nagyszerű hangulat és csodálatos zenészek! Köszönjük a tegnap estét, amikor a Santa Fének köszönhetően óriásit buliztunk, táncoltunk és énekeltünk!
  Én is ajánlom mindenkinek, mert nem bánják meg, ha a Santa Fé-t választják!

 4. A Santa fé nem egy nyugdíjas citeraklub, és nem is tinédzserekből álló rockzenekar.

  Jól képzett, törekvő fiatalokról van itt szó, kérem szépen. Ez a csapat jó ízzel tud zenélni. Kisvárosunkban sikerült nekik berúgni a csend kapuját, ezért az igényes fülűek már reszketnek mikor meglátják a santa fé plakátját, mert tudják addig nem lesz nyugtuk míg meg nem kapják a nyugtatót, élő muzsikájukat.

  Kedves hozzá nemértő közönség! Ezek a fiúk élőben!!! húzzák. (Szintetizátort azért hordanak magukkal, mert a zongora nem fér be a zenekari buszba. :)

  jó szórakozást, találkozunk a legközelebbi koncertjükön.

 5. Kertész Norbert

  Hello Santa Fé !

  Gratulálok nektek,jól nyomjátok !
  Mivel a zenekarból Rolikával nekem is volt szerencsém játszani már többször,tudom hogy profi a zenekar !

  Sok sikert,sok jó bulit nektek !

  Kertész Norbert – A’la Carte Zenekar

 6. Török Tímea

  Kedves Santa Fe zenekar!

  Ezen a honlapon láttam meg a zenekarotokat, és a zoutube-on is láttam néhány nagyon jó számot, de nem találom a honlapotokat.
  Szeptember végén lesz az esküvőnk és erre az alkalomra keresek zenekart (semmiképpen sem mulatós zenét szeretnénk). A tietek nagyon jónak tűnik, kérlek, hogy rjatok elérhetőséget, ha még mindig szoktatok ilyen rendezvényeken játszani!

  Köszönöm!
  Üdv:
  Török Tímea

 7. Zsigmond Réka

  Sziasztok!

  Szeretnék árajánlatot kérni Tőletek egy 2014. április 12-i bálra Budapesten a XIV. kerületben.

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top