Címlap » Hírek » Kultúra » Soha nem volt még olyan könnyű a szerszámbemérés, mint az új EZset gépekkel

Soha nem volt még olyan könnyű a szerszámbemérés, mint az új EZset gépekkel

Újabb ipari szerszámbemérőket mutatott be az EZset vállalata, akik azzal a céllal alkották meg legújabb berendezéseiket, hogy jelentős mennyiségű időt és pénzt takaríthassanak meg az egyes vállalkozások.

Kattints IDE!

A sorozat legújabb tagjai ugyanis nem csak azt teszik lehetővé, hogy egyszerűen bemérjük az egyes szerszámokat, hanem ezen túlmenően úgy végezhetjük el az összes mérést és beállítást, hogy közben a szerszámgépen a gyártás folyamatosan és zavartalanul folytatódhat.

Csúcskategóriás gépek a legfejlettebb technológiákkal

Az EZset gépei a csúcskategóriából kifolyólag lehetővé teszik, hogy a gyártósoron mindig precízen és pontosan bemért szerszámokkal dolgozhassunk, amivel nem csak a gyártott termékek minőségével érhetünk el kimagasló szintet, hanem ezen túlmenően a szerszámok hosszú élettartama is garantált lesz – méghozzá a gépek maximális kihasználtsága mellett. Az EZset gépeit ezen túlmenően alacsony áruk és könnyű kezelhetőségük teszi még vonzóbbá a vásárlók számára, akik számára a befektetett összeg nagyon gyorsan megtérülhet majd.

A könnyed kezelés mellett az EZset mérőgépein a legfejlettebb képfeldolgozó technológiák kerültek alkalmazásra, amivel működése is rendkívül könnyen és gyorsan elsajátítható, miközben az előképzettség sem feltétele a hatékonyság növelésének, vagyis azok is könnyedén kezelhetik és használhatják majd, akik korábban még soha nem dolgoztak hasonló szerszámbeállítóval. A gépezet egyébiránt tele van a legjobb minőségű, hovatovább márkás elemekkel, ezáltal a pneumatikus alkatrészeket a Bosch szolgáltatta, a megvezetéseket a THK, míg a gépek pontosságát és karbantartásmentes üzemelését biztosító mérőléceket a Heidenhain.

Az EZset gépei az SK50 szerszámbefogót használják, amely a nagy precizitásából és a prémium minőségéből kifolyólag garantálja a mérések pontosságát, és mivel a gépek automatikus élfelismerő rendszerrel is el lettek látva, ezáltal a bemérési folyamatok során már egyáltalán nincs szükség az emberi szem gyakorlottságára és pontosságára sem. Mindezen túl az EZset gépei verhetetlen ár-érték arányt és maximális hatékonyságot tesznek lehetővé bármilyen szerszámbemérési feladat elvégzése során.

Soha nem volt még olyan könnyű a szerszámbemérés, mint az új EZset gépekkel

Soha nem volt még olyan könnyű a szerszámbemérés, mint az új EZset gépekkel

Az EZset szerszámbemérő sorozatához kapcsolódó gépek

Az EZset szerszámbemérő sorozatban három eltérő képességű és tulajdonságú gépet találhatunk. Az EZ-GO ezek közül a belépő szintet képviseli, amivel könnyedén végezhetünk pontos méréseket a szerszámhossz, az átmérő, a radiális és az axiális ütés mérése kapcsán.

Az EZ-C1 a középkategóriát képviseli, és segítségével hosszúságot, átmérőt, sugarat, szögmérést, sőt az élek állapotának felmérését is elvégezhetjük, méghozzá a radiális és axiális ütés automatikus mérésén túl.

Az EZ-C2 a sorozat felsőkategóriás tagja, amely nagyobb érintőképernyőt és egy saját szerszámadatbázist is kapott. Képes a szerszámok hosszának, átmérőjének, valamint axiális és radiális ütéseinek mérésére is, miközben a rögzített adatokat egy CNC gép számára képes továbbítani.

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top