Eladó zenei kellékek

Hirdetések


Zenei stílusok

Oldalak

Zenei ajánló

Rock

Oldalak 1 - 212»


Ha megtalálta a megfelelő zenekart (ABC sorrend), kattintson a nevére

Z Pálfi András - Guitar Idol 2009

Zenei stílus: | Megye:
27 vélemény »

Pálfi András Június 13-án Londonban

zenekarokaz.hu hu oldal kötelességének tekinti, hogy egy világméretű versenyen (Guitar Idol 2009) támogasson egy igen tehetséges magyar versenyzőt, Pálfi András előadóművészt. A 21 éves fiatalember hihetetlenül jól játszik hangszerén, a gitáron. A napi 5-6 órás gyakorlás látszik, és meghozza gyümölcsét. Forrásaink szerint az ifjú tehetség 7 éve gitározik, és mindent autodidakta [...]

ZX (inaktív) 3Do+

Zenei stílus: | Megye:
1 vélemény »

A 3Do+ egy punkrock zenekar. Repertoárunkban saját számok, és feldolgozások egyaránt szerepelnek a punk és rock műfajában, de van egy órás latinos-jazzes műsorunk is.

ZX (inaktív) After Rain

Zenei stílus: | Megye:
4 vélemény »

A zenekar 2006-ban alakult, progresszív elemeket tartalmazó, dallamos rockzenét játszik. Dalaikat unplugged, formában is előadják.

ZX (inaktív) Amfetamin

Zenei stílus: | Megye:
Nincs vélemény »

Nem rég jelent meg első Demó lemezünk…hallgassátok meg, hátha megtetszik:-)

ZX (inaktív) Anubis Zrt (Zenekari Rock Társulat)

Zenei stílus: | Megye:
2 vélemény »

Rock zenéjük rock ‘n’ roll alapokon pörgösebb és helyenként dallamos ritmusok váltják egymást itt ott keményebb hangzással melyet találóan Rock “n” Rock névvel illetnek.

ZX (inaktív) Asgard

Zenei stílus: | Megye:
3 vélemény »

A zenekar 2005-ben alakult. Saját számokkal járjuk a helyeket. Zene irány (Deathstars, manowar, manson, régi heavy metal): egyedi. ilyen és ehhez hasonló stílussal.

ZX (inaktív) Fortress

Zenei stílus: | Megye:
1 vélemény »

Fortress nevű Rockzenekar Együtt veletek című nagylemezzel Csernobil és Mese című klippel.

ZX (inaktív) High - Voltage

Zenei stílus: | Megye:
2 vélemény »

AC/DC trubute zenekar Hódmezővásárhelyről. Számos fellépésen van már túl a zenekar elsősorban Csongrád megyében és környékén, ( klubkoncertek, motoros találkozók, fesztiválok stb.) de szívesen várjuk a meghívásokat az egész ország területéről, és a határon túlról is.

ZX (inaktív) Nereus

Zenei stílus: | Megye:
1 vélemény »

A MetalRain zenekar széthullása után két zenekar alakult a Zamek és mi a Nereus! Stílusunk maradt a klasszikus metál zene.

ZX (inaktív) PaJszeR

Zenei stílus: | Megye:
4 vélemény »

2006ban alakult, budapesti, heavy-thrash-metal csapat. A srácokat nagyon sok mindenki inspirálja a klasszikus zenészektől kezdve a blues-on át, a hard rock, heavy, thrash, death, black stíluson keresztül minden olyan zenész aki egyedit alkot(alkotott) és szívből muzsikál.


Rock zenekarok zenekarok

Oldalak 1 - 212»