Címlap » Címlap » Teleki Márka Band Zenekar

Teleki Márka Band Zenekar

Teleki Márka Band Zenekar
Hallgassa meg a teljes demo anyagot:
*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 4 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni

A zenekar tagjai

 • Papp Benjámin – ének
 • Oláh Sándor – szaxofon,hegedű
 • Kanalas József – gitár
 • Sas Zoltán – billentyű
 • Ifj. Sas Zoltán – dob

Zenekarunk a jászság egyik falujában ,Jászteleken született. Elsősorban mulatós jellegű zenéket igyekszünk játszani de természetesen a pop-rock slágerektől, a régebbi nosztalgia számokon át, a swingen és bossa-nován keresztül szinte minden műfajban igyekszünk a vendégek kedvébe járni, hangulatukat fokozni. Vállaljuk esküvők, kisebb családi-rendezvények, céges bulik zeneszolgáltatását mérsékelt áron. Ha felkeltettük érdeklődését kérjük lépjen velünk kapcsolatba egy ajánlatkérés formájában! Köszönjük!

Tagok rövid bemutatása

Papp Benjámin – ének

Már kisgyermek kora óta otthonosan mozgott a színpadon és szeretett énekelni. Több kisebb versenyen is első helyezett lett, ének illetve próza kategóriában. Tizenévesen a Szolnoki Szigligeti Színház-ban is játszott, énekelt.

Oláh Sándor – szaxofon, hegedű

Igazi „ízig-vérig” muzsikus…. Már egész fiatalon kezdte a zenélést. Zenekarunk legtapasztaltabb tagja, rengeteg nótát, csárdást és cigányzenét ismer, sok-sok lakodalom és zenés rendezvény van már a háta mögött. Fő hangszere a szaxofon,de ha kell hegedűvel is hozzájárul a szolgáltatásunk minőségibbé tételéhez.

Kanalas József – gitár

Mindig is szerette a gitárt mint hangszert de először igazán a katonaévei alatt volt alkalma komolyabban megismerkedni vele. Remek szervező egyéniség és ő az aki ellátja a zenekarral kapcsolatos háttérfeladatokat.

Sas Zoltán – billentyű

10 évet tanult zongorázni, tangóharmonikázni. 1993-tól előadóművészi minősítéssel rendelkezik, több évtized alatt nagy gyakorlatra tett szert.

ifj. Sas Zoltán – dob

Négy évig tanult zongorázni,hat évig pedig dobolni.Két rockzenekarba, illetve édesapjával és testvérével, valamint más formációkban is játszik a mai napig.

Képek (Teleki Márka Band Zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Mulatós zene

16 vélemény

 1. Mészáros László

  Több fellépésükön is voltunk már,és mindig hozták a jó hangulatott.A zenei összeállitás,a hang egyedi,kellemes hallgatni és táncolni rá.Csakis ajánlani tudom bárkinek,érdemes őket meghalgatni.

 2. Nagy Márton

  A hétvégi esküvőnk alkalmából szolgáltatták a zenét kiválló minőségben! Nagyon jó hangulatot csináltak! Csak ajánlani tudom őket! Köszönjük!

 3. Farkas Erzsébet / Borsányi Jánosné/

  2018.07.26. Szatmári rendezvényház..Kiváló zene.Mindenkinek őket ajánlom.

 4. Teleki Márka Band

  Köszönjük az elismerő szavakat,örömünkre szolgál hogy sikerült felejthetetlenné tenni az életük egyik legfontosabb napját.

 5. Tamási Benjámin

  2019. Április végén játszottak a lagzinkon. Nagyon jó volt a zene, végig jó volt a hangulat. Külön kiemelném a hegedűjátékot a vacsora alatt. Volt egy pillanat amikor a vőfély sem tudta leállítani sem a mulatást annyira ropták a zenére az emberek. Mindenkinek ajánlom a Teleki Márka bandet!

  • Teleki Márka Band

   Köszönjük az elismerő szavakat.Számunkra a legfontosabb hogy a nagy napot, mindenki megelégedésére igyekszünk felejthetetlenné tenni.

 6. Iskiné Urbán Renáta

  Kedves Teleki Márka Band! ????
  Nagyon szépen köszönjük, hogy a Nagy napunkat szebbé tettétek!
  Mindenért nagyon hálásak vagyunk, hogy minden korosztalynak megtalaltatok a kedvenek valo zenét.
  A ti zenekarotokkal volt teljes az esküvőnk és, hogy ilyen nagyszerű hangulatot, és felejthetetlen estét csináltatok nekunk.
  Meg egyszer nagyon szépen köszönjük és mindenképpen találkozunk még Fiúk! ???? ❤️
  Udv: Renáta és László ????????????

  • Teleki Márka Band

   Kedves Renáta és László!

   Számunkra volt megtisztelő hogy a Nagy napotokon mi zenélhettünk.Köszönjük az elismerő szavakat.Örömünkre szolgálna egy újabb találkozás.

   Teleki Márka Band

 7. Habánné Barna Barbara&Habán Zsolt

  A zenekar igazán jó hangulatot tud teremteni. Bármilyen műfajban helyt tudnak állni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
  Ha a násznép is jó hangulatú, akkor hihetetlen mekkora bulit lehet alakítani a zenekarral.
  Köszönjük, hogy veletek ünnepelhettünk.

  • Teleki Márka Band

   Kedves Barbara&Zsolt!

   Köszönjük az elismerő szavakat.Számunkra volt megtisztelő hogy zenélhettünk a Nagy napotokon,és külön köszönet ha eleget tudtunk tenni minden résztvevő korosztály igényének.

   Teleki Márka Band

 8. Ilonka Adrienn

  Kedves Telki Márka Band,

  Köszönjük a szeptember 7-i esküvőnkön a fergeteges hangulatot, amit nektek köszönhetünk! Csakis ajánlani tudom mindenkinek, fáradtságot nem ismerve reggel fél 5-ig játszottak folyamatosan. Nem volt, olyan pillanat, hogy ne táncoltak volna a táncparketten… Köszönjük, a legjobb választás volt benneteket választani!

  Ilonka Adrienn

 9. Teleki Márka Band

  Kedves Adrien!

  Örömünkre szolgált hogy zenélhetünk ama jeles napon,melyen a zenekarunkat megtiszteltétek hogy jó kedvet,és hangulatot teremtsünk a lakodalmatokon.Elismerés számunkra dicsérő szavaitok,mit köszönettel veszünk.Boldog,és hosszú házaséletet kíván a zenekar minden tagja.

  Tekei Márka Band

 10. Véletlenül találtam az Önök oldalára!
  Szeretem a lakodalmas nótákat,így kerültek a képbe!
  Én is Jásztelki lakos voltam! A nagyapám ott épített! Ott laktunk a tanyán 1961-ig!Édesapám ott született!
  Nagyon tetszik a zenéjük!
  Kívánok további sok sikert Önöknek!

  • Teleki Márka Band

   Köszönjük szépen.További jó egészséget kívánunk.Halgassa szeretettel zenénket a jövőben is.

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top