Címlap » Címlap » Teleki Márka Band Zenekar

Teleki Márka Band Zenekar

Teleki Márka Band Zenekar
Hallgassa meg a teljes demo anyagot:
*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 4 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni

A zenekar tagjai

 • Papp Benjámin – ének
 • Oláh Sándor – szaxofon,hegedű
 • Kanalas József – gitár
 • Sas Zoltán – billentyű
 • Ifj. Sas Zoltán – dob

Zenekarunk a jászság egyik falujában ,Jászteleken született. Elsősorban mulatós jellegű zenéket igyekszünk játszani de természetesen a pop-rock slágerektől, a régebbi nosztalgia számokon át, a swingen és bossa-nován keresztül szinte minden műfajban igyekszünk a vendégek kedvébe járni, hangulatukat fokozni. Vállaljuk esküvők, kisebb családi-rendezvények, céges bulik zeneszolgáltatását mérsékelt áron. Ha felkeltettük érdeklődését kérjük lépjen velünk kapcsolatba egy ajánlatkérés formájában! Köszönjük!

Tagok rövid bemutatása

Papp Benjámin – ének

Már kisgyermek kora óta otthonosan mozgott a színpadon és szeretett énekelni. Több kisebb versenyen is első helyezett lett, ének illetve próza kategóriában. Tizenévesen a Szolnoki Szigligeti Színház-ban is játszott, énekelt.

Oláh Sándor – szaxofon, hegedű

Igazi „ízig-vérig” muzsikus…. Már egész fiatalon kezdte a zenélést. Zenekarunk legtapasztaltabb tagja, rengeteg nótát, csárdást és cigányzenét ismer, sok-sok lakodalom és zenés rendezvény van már a háta mögött. Fő hangszere a szaxofon,de ha kell hegedűvel is hozzájárul a szolgáltatásunk minőségibbé tételéhez.

Kanalas József – gitár

Mindig is szerette a gitárt mint hangszert de először igazán a katonaévei alatt volt alkalma komolyabban megismerkedni vele. Remek szervező egyéniség és ő az aki ellátja a zenekarral kapcsolatos háttérfeladatokat.

Sas Zoltán – billentyű

10 évet tanult zongorázni, tangóharmonikázni. 1993-tól előadóművészi minősítéssel rendelkezik, több évtized alatt nagy gyakorlatra tett szert.

ifj. Sas Zoltán – dob

Négy évig tanult zongorázni,hat évig pedig dobolni.Két rockzenekarba, illetve édesapjával és testvérével, valamint más formációkban is játszik a mai napig.

Képek (Teleki Márka Band Zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Mulatós zene

6 vélemény

 1. Mészáros László

  Több fellépésükön is voltunk már,és mindig hozták a jó hangulatott.A zenei összeállitás,a hang egyedi,kellemes hallgatni és táncolni rá.Csakis ajánlani tudom bárkinek,érdemes őket meghalgatni.

 2. Nagy Márton

  A hétvégi esküvőnk alkalmából szolgáltatták a zenét kiválló minőségben! Nagyon jó hangulatot csináltak! Csak ajánlani tudom őket! Köszönjük!

 3. Farkas Erzsébet / Borsányi Jánosné/

  2018.07.26. Szatmári rendezvényház..Kiváló zene.Mindenkinek őket ajánlom.

 4. Teleki Márka Band

  Köszönjük az elismerő szavakat,örömünkre szolgál hogy sikerült felejthetetlenné tenni az életük egyik legfontosabb napját.

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top