Címlap » Címlap » Teleki Márka Band Zenekar

Teleki Márka Band Zenekar

Hallgassa meg a teljes demo anyagot:

Itt egy Hanganyag található. A lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is. Ha ezt a szöveget látja, akkor valamelyik hiányzik.

*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 3 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni (lejátszás közben)

A zenekar tagjai

  • Papp Benjámin – ének
  • id.Czibak Sándor – hegedű
  • Kanalas József – gitár
  • Zsadányi Sándor – szintetizátor

Négytagú formációnk a jászság egyik falujában ,Jászteleken született. Elsősorban mulatós jellegű zenéket igyekszünk játszani de természetesen a pop-rock slágerektől, a régebbi nosztalgia számokon át, a swingen és bossa-nován keresztül szinte minden műfajban igyekszünk a vendégek kedvébe járni, hangulatukat fokozni. Vállaljuk esküvők, kisebb családi-rendezvények, céges bulik zeneszolgáltatását mérsékelt áron. Ha felkeltettük érdeklődését kérjük lépjen velünk kapcsolatba egy ajánlatkérés formájában!
Köszönjük.

Tagok rövid bemutatása

Papp Benjámin – ének

Már kisgyermek kora óta otthonosan mozgott a színpadon és szeretett énekelni. Több kisebb versenyen is első helyezett lett, ének illetve próza kategóriában. Tizenévesen a Szolnoki Szigligeti Színház-ban is játszott, énekelt.

id.Czibak Sándor – hegedű

Igazi roma zenészcsaládban nőtt fel, ő maga is egész fiatalon kezdte a muzsikálást. Zenekarunk legtapasztaltabb tagja, rengeteg nótát, csárdást és cigányzenét ismer, sok-sok lakodalom és zenés rendezvény van már a háta mögött.

Kanalas József – gitár

Mindig is szerette a gitárt mint hangszert de először igazán a katonaévei alatt volt alkalma komolyabban megismerkedni vele. Remek szervező egyéniség és ő az aki ellátja a zenekarral kapcsolatos háttérfeladatokat.

Zsadányi Sándor – szintetizátor

Iskolás évei óta zenélgetett család és barátok előtt. Mivel szeretett volna komolyabban is foglalkozni a szintetizátorral ezért Zeneiskolában alapozta meg -majd fejlesztette- ismereteit. Igazi „mindenevő”, szereti a lagzis mulatós számokat de épp annyira a swingesebb, sanzonosabb darabokat is.

Képek (Teleki Márka Band Zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Esküvői Zenekarok, Mulatós zene

2 vélemény

  1. Mészáros László

    Több fellépésükön is voltunk már,és mindig hozták a jó hangulatott.A zenei összeállitás,a hang egyedi,kellemes hallgatni és táncolni rá.Csakis ajánlani tudom bárkinek,érdemes őket meghalgatni.

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top