Címlap » Inaktív Zenekarok » Tutti zenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Tutti zenekar

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

A Tutti Zenekar 7 éves születésnapját éppen a napokban ünnepelhettük meg, akkor még főiskolás-középiskolás tagok voltunk, amikor is 2001-ben egy vasárnap délutáni elképzelést váltottunk valóra. Nagy egyetértésben összeröffentünk, és elhatároztuk, hogy próbálni kell. Na igen, de milyen nótákat, és hol? Ha még ez a két gond nem lett volna elég, akkor jött a kérdés: milyen hangszerekkel? A kis csapatunk kedvét nem szegték sem a folyamatosan változó próbahelyszínek, sem a kezdeti “nem ismertség” sem. Első fellépésünk sorsdöntőnek bizonyult a csapatunk zenei stílusát illetően. 2001 tavaszán rendezték meg a Kaiser József emlékversenyt, amely a Tutti legelső fellépése volt. Itt eldőlt, hogy a csapat nem sváb hagyományokat fog követni, inkább a 60-as, 70-es évek magyar tánczenéje, és a magyar “mulatós” nóták állnak közelebb szívükhöz.

Repertoárjunkat folyamatosan bővítették, mára mintegy 200-250 zeneszám kottájából “húzzuk a talpalávalót”. Két-három évvel ezelőtt aztán a sok próbának és a hagyományos Orgona utcai utcabáloknak ( amit a Tutti élesztett újjá 2001-ben) köszönhetően a zenekarunk egyre ismertebbé vált. Nem kis büszkeségünk ez a hagyományosnak mondható utcabál Móron, a teljes szervezést és lebonyolítást a zenekarunk tagjai, és segítő szüleink végezték. Tavalyelőtt és 2007-ben is örömmel vettük észre, hogy egyre több helyre hívnak minket. Főleg esküvőkön, bálokon zenélünk, de szívesen muzsikálunk óvodai-iskolai rendezvényeken is. Sokszor még most is izgatottan várjuk a fellépéseket, egymást doppingolva szerelünk, hangolunk.

Fontos számunkra, hogy megfelelő színvonalú legyen a produkció, de a legfontosabb, hogy a közönség jól érezze magát. Ahogy egyszer egy külföldi utazás során elhangzott: “Gyerekek, ezért jöttünk!” A zenekar jelenleg 5 főből áll, köztük két testvérpár is ügyködik. Bódy Gábor trombitával ( és csörgődobbal :-), Bódy László dobbal, Förhécz Márta szaxofonnal, Förhécz Sándor szintetizátorral, Tóth Gábor pedig gitárral működik közre.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

10 vélemény

 1. Turjákné Szentesi Icu művelődésszervező

  Árajánlatot kérek 2010. szeptember 18-i Szüreti felvonulás és az azt követő szüreti bál zeneszolgáltatására.

 2. Szijártó Anita Zsófi

  2010.06.26-i esküvőre kérnék ajánlatot és demot. köszönöm.

 3. Kedves Tutti zenekar!

  Bódis Réka és Buthy Lilla esküvőszervezők vagyunk. Érdeklődni szeretnénk, hogy felvehetjük-e a zenekarukat a zenei szolgáltatói adatbázisunkba?
  Válaszát előre is köszönjük!

  Üdvözlettel:
  B&B

 4. Horváth Hedvig

  Tisztelt Tutti Zenekar!

  Árajánlatot kérnék lakodalmas zeneszolgáltatásra. 2 fős zenekarra gondoltunk.
  Kérem demo anyagot is küldjön.

  Köszönöm:
  H.Hedvig

 5. Kedves Tutti Zenekar!

  Árajánlatot és demo anyagot szeretnék kérni,amennyiben szabadok még aug.7-re..Köszönöm előre is:Erika

 6. Demo anyagot szeretnék kérni!Köszönöm

 7. Molnár Linda

  Szeretnék elérhetőséget kérni!!!Fontos lenne!Köszönöm.

 8. Bakos Beáta

  2011. július 30-ai Budapesti esküvőre szeretnék árajánlatot kérni ( tervezett idő: 17 órától max 3 óráig )
  Köszönöm.

 9. Hári Katalin

  Kedves Tutti Zenekar!

  Árajánlatot és demo anyagot szeretnék kérni, amennyiben 2011. szeptemberében van még szabad hétvégéjük.

  Köszönettel:H.Katalin

 10. Kedves Tutti Zenekar!

  Árajánlatot szeretnék kérni egy Gémeskút Étteremben rendezett lagzihoz, amennyiben 2012. augusztus 18-án még ráérnek!

  Köszönettel,
  Anikó

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top