Címlap » Inaktív Zenekarok » Voc-Art’ zenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Voc-Art’ zenekar

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

Vállaljuk lakodalmak, bálok, szalagavatók, iskolai és családi rendezvények, kerti partyk, fesztiválok, ballagások igényes zenei szolgáltatását széles zenei repertoárral és korszerű technikai háttérrel. Fiatalos lendülettel, minden korosztálynak örömmel játszunk. A zenekar tartja magát a megrendelésben foglaltakhoz, és mind megjelenésben, mind viselkedésben az elvárható lehető legjobbat nyújtja. Célunk, hogy a rendezvényen mindenki jól érezze magát és megtalálják azokat a dallamokat, amelyek zenei ízlésvilágukhoz a legközelebb állnak. Országszerte vállalunk fellépéseket!

Zenekartagok

Kecskeméti Csaba: 1966-ban születtem Makón. Általános iskolás koromban magántanárnál tanultam harmonikázni. 17 évesen OSZK regiszteres vizsgát tettem. 20 éves korom óta orgonán majd szintetizátoron játszom. Zenei pályám során számos zenekarban billentyűztem. Az évek során szinte az egész országot bejártam. Nagyon sokat köszönhetek azoknak az ismert cigány muzsikusoknak, akik megosztották velem az igazi ízes roma harmóniavilágot és stílusirányzatot. Mindig nyitott voltam az újra és arra törekedtem, hogy valami pluszt, valami különlegeset nyújtsak. 3 éve a párommal duettet alakítottunk, amelyet igény szerint vendégmuzsikusokkal bővítettünk. (gitár, szaxofon) Majd két állandó fővel gyarapodtunk, és jelenleg így áll össze a Voc-Art’ zenekar. Úgy érzem, műsorunk változatossága magáért beszél. Közel 25 éve a muzsika rabja vagyok, és ez életem lételeme. A zenekarban szintetizátoron, tangóharmonikán játszom, énekelek és vokálozok. Végül, de nem utolsó sorban megemlíteném, hogy egy ideje zeneszerzéssel, szövegírással is foglalkozom.

Erdei Lara: 1975-ben születtem Csongrádon. Gyermekkorom óta foglalkoztat a zene, gyermekkórusban, majd felnőttkórusban szerepeltem. Később szerettem volna szóló számokat is énekelni, így a könnyűzene felé fordultam és zenekarokkal léptem fel, vokáloztam. Miután megismerkedtem a párommal, együtt kezdtünk haknizni. Úgy gondoltuk, hogy műsorunk különlegesebbé válhat ha egy show elemmel színestjük a műsort. Ezért kongán és bongón játszok a zenekarban. És hogy a vokál terén is egyedülálló hangzást hozzunk létre, digitalizált szólamokat is használunk. Örömmel tölt el, hogy ebben a zenekarban egyéni elképzeléseimet, saját műsoromat is megvalósíthatom.

Nagy Árpád: 1973-ban születtem Csongrádon. Már gyermekkoromban rabul ejtett a muzsika. Általános iskolás korom óta játszom hangszeren. Klasszikus zenét tanultam Makón a helyi zeneiskolában. Később a szegedi Konzervatóriumban, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán folytattam tanulmányaimat. 1996-ban diplomáztam klarinéttanárként és kamaraművészként. A könnyebb műfajban is kipróbáltam magam. Klarinétművészként több éven át játszottam egy szalonzenekarban, Bad Driburgban.,itt ismerkedtem meg szórakoztatózenével. A Continental Klarinét Együttes tagjaként a komoly és könnyüzenét ötvöztük társaimmal koncerttermi formában. Több Fúvószenekarban játszom, emellett szólistaként is gyakran koncertezem itthon és külföldön. A komoly és könnyűzenei műfajban sokat tanultam neves muzsikusoktól. A zenekarban tenorszaxofonon és klarinéton játszom, énekelek és vokálozok.

Szűcs Nóri: 1987-ben születtem Makón. 7 éves korom óta zenével foglalkozom, zenei pályám kezdete már az általános iskolai éveimre nyúlik vissza. 10 éve a Városi Fúvószenekar tagja vagyok, de a szórakoztató műfajban is otthon érzem magam. Jelenleg a SZTE Zeneművészeti Karának fuvola szakára járok. A zenekarban fuvolázok, énekelek és vokálozok. A “munkám a hobbim”, amellett hogy zeneelméletet tanulok, élvezem a muzsika minden pillanatát.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

1 vélemény

  1. Ország Ferenc

    2010.07.03-án Tápióbicskén egy lakodalmon hallottam a zenekart, nagyon hamar megtalálták a vendégek ízlésének, hangulatának megfelelő zenei stílust és repertoárt.
    Jól szórakoztunk, nagyon sokat táncoltunk, énekeltünk, reggelig mulattunk, mind a fiatalok, mind a nagyszülők jókedvűen, táncos léptekkel mentek haza, nem az alkohol hatására, amiből kevés is elég volt.
    Gratulálunk és további sikeres munkát kívánunk.
    Tisztelőjük: Ország Ferenc, Budapest.

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top