Címlap » Címlap » László Szólózenész és Dj

László Szólózenész és Dj

Hallgassa meg a teljes demo anyagot:
*A lejátszást a '►' gombbal tudja elindítani, a 2 demót pedig a kis '◄►' nyilakkal tudja léptetni

Kedves Látogató!

Már valószínűleg találkoztunk egy kitűnő hangulatú bálon, esküvőn, vagy születésnapon, ahol én zenéltem. Amennyiben nem, hát most itt a lehetőség rá!

Néhány szót magamról:

Élőzene, DJ program, és ceremóniamesteri feladatokat sikeresen ellátom, egyszemélyben! Több száz esküvővel, rendezvénnyel a hátam mögött biztos vagyok benne, hogy bármilyen összetételű, ízlésvilágú közönség számára tudom garantálni az igazi, forró hangulatot, és jó szórakozást.

Teljes a zenei paletta a több mint 1200 számos élőzenei repertoárommal, hatalmas retro, és most sikeres disco sláger gyűjteményemmel. Minőségi zene, kiváló hangulatteremtő képesség, a vendégek kívánságainak teljesítése, ezeket tudom nyújtani ha megtisztelnek bizalmukkal!

Pályafutásomról csak annyit kívánok mondani, hogy több mint huszonöt éve vagyok a pályán, és külföldi útjaim során 30 országban fordultam meg. Itthon dolgoztam a vidéki kiskocsmáktól kezdve a luxushotelekig, szinte mindenhol. A mai napig nem bántam meg, hogy rengeteg időt töltöttem tanulással és gyakorlással, mert meggyőződésem, egész máshogy áll a zenei felkérésekhez egy képzett zenész, mint egy amatőr.

Képek (László Szólózenész és Dj)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Címlap, Dj-k, lemezlovasok, Esküvői Zenekarok, Mulatós zene, Partyzenekarok

28 vélemény

  1. Domján József

    jól zenélnek igazi hangulatot keltenek

  2. Polányi Andrea

    Kedves Anton!

    Nagyon köszönöm azt a remek hangulatot amit a párom ötvenedik születésnapján sikerült megteremtenie. A mindössze huszonöt fős vendéglétszámnak is igazi bulit hozott össze, mindenki táncolt. Lelkes zenélésére sokáig jó szívvel emlékezünk.

    További sok sikert kíván Andi

  3. Fábián Attila

    Kedves Anton!

    A szászbereki szilveszteri mulatságon résztvevők nevében köszönöm meg azt a kitűnő szórakoztatást, amit nyújtottál! Mindenki remekül mulatott! Piramidális volt a hangulat, végkimerülésig tartott a buli! Igazán nagyon szépen köszönjük ezt az éjszakát, fergeteges volt!

    Mindenkinek merem ajánlani, hogy Antont válassza! Teljesen őszinte, baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Remélem lesz még alkalmunk együtt mulatnunk a közreműködéseddel!

    Niki és Attila

  4. Sok sikert kivánok

  5. Lancsákné Erika

    Kedves László!

    Kerestük a honlapján a helyet, ahol köszönetet tudnánk
    mondani a remek hangulatért, amit az esküvőre varázsolt.
    Kitűnő volt a zene, ami nem csak a mi véleményünk, hanem minden vendégé. Másnap sorban jöttek a telefonok, hogy nagyon jól érezték magukat, amihez nagyban hozzájárult a szuper zene. Még egyszer nagyon köszönjük, hogy felkészült zenészként, a kitűnően összeállított repertoárral hozzájárult az esküvő sikeréhez.
    Biztos lehet benne, hogy minden barátunknak, ismerősnek ajánlani fogjuk, ha egy jó zenészt keresnek.

    Ezer hála, üdvözlettel
    az Ifjú pár: Anita és Laci,
    valamint a főszervező Örömanya:
    Erika

  6. Takó Sándor

    Kedves Molnár Anton László Úr!

    Ezúton is szeretném megköszönni a 2013. 12. 14-én tartott születésnapi rendezvényünkön nyújtott hibátlan teljesítményét. Az Ön által játszott zene nagymértékben hozzájárult társaságunk hangulatának és közérzetének optimalizálásához, az ünnepeltek számára felejthetetlenné tételéhez. Mindenki nagyon jól érezte magát, minden megkérdezettnek nagyon tetszett a zene minősége, hangulata, stílusa, ritmusa, időzítése. Még egyszer szívből köszönjük!
    Amennyiben bárki számára referenciaként szolgálhat véleményünk, akkor hozzájárulunk e sorok közzétételéhez, átadásához, Ön általi telefonos megkeresésünkhöz.
    Mi csak ajánlani tudjuk Önt.
    További művészi tevékenységéhez sok sikert és jó egészséget kíván a két ünnepelt

    Takó Sándor és dr. Takó Sándor

  7. Kedves Laci!

    Így utólag is nagyon köszönöm a kitartó munkádat, nagyon jól éreztük magunkat.
    Jó volt a buli, mindenki dicsérte, megvoltak elégedve.
    Mi reggel fél ötig még jól elbulizgattunk. „ a kemény mag „

    Továbbiakban sok sikert, remélem hamar találkozunk a következőn.
    További szép napot,

    Üdvözlettel: Bocz Laura Stúdióvezető

  8. Konrád Barbara

    Kedves László!
    Ezúton szeretnék köszönetet mondani a február 28.-i esküvőnkön nyújtott lelkes és fáradhatatlan
    zenélésedért, és a kitűnő hangulatért, amit a kicsiny harminc fős csapatunknak teremtettél.
    Ezen az oldalon találtunk rád, ezért úgy gondoltunk a pozitív véleményünknek is itt adunk hangot.
    További sok sikert kívánunk és reméljük még találkozunk egyszer valamikor.
    Üdvözlettel: Barbara, és Robi

  9. Tóth Alexandra

    Nagyon szépen köszönünk mindent szuper volt.. Hálásak vagyunk mindenki jól érezte magát, remélem ti is, kedves kolléganődnek is köszönjük!

  10. Regi Karkossiák

    Kedves László! Köszönjük szépen az egész estés fantasztikus bulit! Remek zenék voltak és a visszajelzés alapján mindenki nagyon jól szórakozott
    Kellemes napot kívánunk! Regi, és Béla

  11. Fürjes Tamás

    Egyszerűen zseniális volt a szombati lagzin nyújtott közel 12 órás performansz. Kicsi és nagy, fiatal és idős, mindenki jól érezte magát. Kapom a visszajelzéseket a vendégektől is, milyen profik voltak a zenészek.
    Az este 10/10-re sikeredett, nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen remek hangulatot varázsoltatok a táncparkettre.

  12. Tóth Gabriella

    Kedves László!
    Nagyon köszönjük azt a fergeteges hangulatot, amit esküvőnkön nyújtottál. Az élőzene, és a DJ műsor kombinációja telitalálatnak bizonyult. A vendégek minden zenei kérése teljesült, és nem voltak unalmas szünetek sem. Az már csak hab a tortán, hogy a felkonferálásokat is sikeresen megoldottad, mivel kis 40 fős esküvőnkre nem akartunk külön vőfélyt hívni
    További sok siket kívánunk neked, üdvözlettel: Gabi

  13. Kedves Laci, köszönjük szépen a fergeteges buli hangulatot az esküvőnkön. Egy kedves barátom ajánlott Téged, mi is bátran így fogunk tenni a jövőben és jó szívvel ajánlunk tovább mindenkinek, aki tökéletes bulira vágyik ! István Dóri es Linda

  14. M. Zsuzsanna

    Kedves László!

    Szeretnénk még egyszer megköszönni az augusztus 8-i esküvőnkön való részvételedet és munkádat. Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó volt a hangulat, mely nagy részben a te érdemed volt. Minden vendégünktől nagyon pozitív visszajelzést kaptunk, miszerint jól érezték magukat és a egy jót buliztak. :)
    Még egyszer köszönjük a rugalmasságodat is az időpontok ide-oda pakolgatása kapcsán. Meleg szívvel ajánlunk majd ismerőseinknek is. :)

    Üdvözlettel:
    N. M Zsuzsanna és N. Ádám

  15. Anikó Rima

    Kedves László

    Szuper jó lagzi volt. A vendégeink szerint is.Köszönjük a sok jó táncolós zenét és a szertartás hangosítását. ????

  16. Tamás, és Dorina

    Kedves László,

    Köszönjünk szépen a tegnapi kiváló műsort. Vendégeink és mi is nagyon elégedettek voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
    Minden jót kívánunk Önnek a továbbiakban!

    Üdvözlettel,
    Lókucza Tamás és Király Dorina

  17. Kedves László Zenész!

    Ezen az oldalon találtunk Rád! Bár az esküvőnk majd csak augusztusban lesz, mégis biztosak vagyunk benne, hogy jól döntöttünk, amikor téged kértünk fel zenésznek. A személyes találkozó, és az hogy kötelezettségmentesen meghallgathattunk egy kis “házi kívánság műsor keretében, teljesen meggyőzött minket hogy esküvőnkön jó zenékre táncolhatunk majd.

    Nagyon várjuk már az augusztust, üdvözlettel: Veronika, és Zsolt

  18. Anasztázia!

    Kedves László!

    Szeretném még egyszer megköszönni neked a remek zenéket, és hangulatot. Le a kalappal!

    Üdv: Anasztázia

  19. Nagyon köszönjük László! Korrekt és megbízható zenésznek, és profi DJ-nek ismertünk meg! Nagyon jó volt a hangulat, profi vagy! Remélem még találkozunk!

  20. Ivett, és Levente

    Szia Laci!

    Nagyon szépen köszönjük a munkád. Mindent szuperül csináltál. A zenétől kezdve a fényekig minden tökéletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat hála neked is. Örülünk, hogy téged választottunk.

    Nagy tisztelettel és köszönettel: Ivett és Levente

  21. Kedves László Zenész!

    Bár már majd egy hónapja volt az esküvőnk, barátaink még mindig emlegetik azt a fergeteges hangulatot amit több mint tizenegy órán keresztül, szinte szünet nélkül fenntartottál! Az meg igazi telitalálatnak bizonyult hogy a mulatós, és retró zene élőben ment, a modernebb zenei kívánságokat pedig profi DJ műsor keretében játszottad le. 50 fős esküvőnkön a vőfélyt senki sem hiányolta, mivel a műsorvezetést is jókedvűen, és nagyon rutinosan oldottad meg. Biztosak vagyunk benne hogy fogunk még találkozni, mivel két barátunk is Téged kíván felkérni esküvőjükre.

    Még egyszer nagyon köszönünk mindent, üdvözlettel: Adrienn, és Zsolt

  22. Köszönjük Laci!

    A jó hangulatot Neked is köszönhetjük, emlékezetes marad valamennyi vendégünk számára.
    Szenzációs voltál, csak ajánlani tudjuk Mindenkinek a zenei, és DJ közreműködésed

  23. Kedves László
    Ildikó vagyok a hétvégi esküvőről. Csak szeretnénk megköszönni mindent. Nagyon nagyon jó volt a zene, tényleg nagyon élvezte a násznép, meg mi is! Köszönjük!!

  24. Kedves László! Köszönjük a fergeteges bulit, ami a jó zenék nélkül nem jöhetett volna létre.
    Köszönünk mindent! Üdv: Dóri

  25. Kedves László!
    Köszönjük szépen még egyszer a munkáját, a násznép visszajelzése alapján is szuper volt a hangulat! Hálásak vagyunk, hogy felejthetetlenné tette a nagy napunkat

  26. Kedves László!

    Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk volt a nagy napunkon!
    Minden tökéletesen ment, és még szebb volt mint képzeltük. Hatalmas bulit csinált, a vendégekkel végigtáncoltuk az egészet, ők is dicsérték, hogy milyen jó a hangulat és a zene.

    Hatalmas köszönettel
    Anna és Balázs

  27. Lászlót az esküvőnkre kértük fel zenésznek. És így az esküvő végén azt mondanám, hogy jobbat nem is választhattunk volna. Amikor elkezdte a zenélést, pillanatok alatt felmérte hogy a közönség részéről mire van igény, és ezáltal egy fergeteges bulit csinált. Még egyszer nagyon szépen köszönjük neki.

    Eszter, és Gábor

  28. Kedves László!
    Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk volt a nagy napunkon!
    Minden tökéletesen ment, és még szebb volt mint képzeltük. Hatalmas bulit csinált, a vendégekkel végigtáncoltuk az egészet, ők is dicsérték, hogy milyen jó a hangulat és a zene.
    Hatalmas köszönettel
    Anna és Balázs

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top