Címlap » Inaktív Zenekarok » Corvinus zenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Corvinus zenekar

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

A soproni székhelyű CORVINUS zenekar négy főből áll /egy hölgy, három férfi/. Vállaljuk különböző bálok, mulatságok, kerti-partik, céges rendezvények, születésnapok, lakodalmak színvonalas zeneszolgáltatását. Kiterjedt repertoárunk egyaránt tartalmazza a ’60-70-es évektől napjainkig terjedő időszak legismertebb magyar slágereit épp úgy, mint a magyar és külföldi örökzöld dallamokat, vacsora zenét, valamint a mulatós zene legkedveltebb formáit. Igény esetén bemutatkozó demo CD-t küldünk.
A hangzó demo anyag:

Pár szó a zenekarról zenei aláfestéssel
Mancika
Egy szoknya egy nadrág…
Mindenkinek van egy álma
Felmegyek hozzád
Quando, Quando
Hej cigányok

Zenekartagok

Bschaden Lajos: basszusgitár, ének. Több évtizedes szakmai gyakorlat, számos zenekari formáció és stílus fémjelzi zenei pályafutását. A „civil életben” köztisztviselőként dolgozik.

Schmuck Éva: Ének és ritmushangszerek, fúvós hangszerek (szaxofon, klarinét). Zenei diploma, zeneiskolai tanárnő fúvós tanszakon. Tagja a soproni szimfonikus zenekarnak, valamint több klasszikus zenét játszó formációnak.

Schneider Gusztáv: dob, ének. Vállalkozó, évtizedeken keresztül hivatásos zenész.

Szabó Dezső: billentyűs hangszerek, ének. Zongora főtanszakon szerzett zenei diploma, sok évtizedes szakmai gyakorlat, a hétköznapokban matematika-ének-zene tanár.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

8 vélemény

 1. Szeptember végi lakodalmunkba szeretnénk igényes mulatós zenét. Ha lehet meghallgatnánk az Önök demóanyagát, amennyiben el tudják küldeni az e-mail címemre.

  Köszönettel

  Donáth Ida

 2. Andi und Jenny Leber

  Ezuton szeretnénk megkösszönni hogy az Esküvönkön játszottatok!! Nagyon jól játszatok mindenki jól érezte magát és nagyon dicsért beneteket!! Csak mindenkinek ajálhatom hogy benneteket válasszanak!!

  Auch für Ausländische Gäste können wir dieser Musiker nur weiter empfehlen!!! Toller Internationale Musik in alle Richtungen!!!
  Dank Euch ist unserer Hochzeit sehr gelungen!!

  Vielen Dank!!
  Köszönettel

  Jenny und Andi

 3. Üdvözletem!

  2011 júniusában tartjuk esküvőnket és egy jó zenekart keresünk. Meghallgatnánk az Önök demóanyagát, ha elküldik az email címemre.
  Válaszukat előre is köszönöm.

  Gál Péter

 4. Kovacs Renata

  Erdeklodnek, elerhetoek lennenek-e aug.13-an a gyori Big Benben tervezett 70-100 fos lakodalmunk zenei kiseresere.

  Szeretnem megkerdezni,milyen stilusu zenet jatszanak es milyen arressel dolgoznak egesz estet illetoen.

  Lenne lehetoseg kulfoldi es magyar slagerek lejatszasara ill. nemi lakodalmas zenere?

  Elore is nagyon koszonom segitseguket.

 5. Nagy Szabina

  Érdeklődnék, jövő júliusban tartandó esküvőnkre keresünk igényes zenekart. Tetszett a bemutatkozásuk, szeretném ha küldenének az e-mailemre egy bemutatkozó demot.
  Köszönettel: N. Szabina

 6. Locsmándi Anita

  Érdeklödnék hogy jun 3 án tartantó eljegyzésünkön tudnának-e 1-2 órát játswzani? kérem mihamarabb válaszoljanak az idő sürgössége miatt

 7. Bugár Mária

  Jo napot kivanok, szeretnek erdeklodni, hogy februar 23-an sportbált szeretnénk rendezni, es hogy ez az idopont szabad e meg Onoknek, es mennyiert jonnenek el Szlovakiaba, dunaszerdahelyre, gyortol kb.30 km re. Nagyon szepen koszonom valaszukat. Surgosen kellene tudnom, mivel hogy kozel van az idopont. Koszonom.

 8. Németh Noémi

  2018.09.01. A lakodalmunk tervezett időpontja, mulatós zenét szeretnénk. Kérhetnék e-mailben demo anyagot? Köszönöm

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top