Címlap » Inaktív Zenekarok » First Party Band

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

First Party Band

Képek és zenék

Inaktív..

Bemutatkozás

A First Party Band 2010 évben alakult azzal a céllal, hogy esküvőkön, bálokon, céges és egyéb rendezvényeken nyújtson minőségi, hangulatos zeneszolgáltatást. Az élő hangszerelés és a női énekhangok garantáltan jó hangulatot biztosítanak az Ön rendezvényére. A zenekar Professzionális hang – fény és hangszer technikával rendelkezik, mely tovább emeli igényes műsoruk színvonalát.

A zenekar tagjai

Sárközi Edina – ének

Edina tehetségét már az óvodában felfedezték, így ifjú kora ellenére a zeneovi „kiscsillaga” lett. Ezek után egyértelmű volt a választás, hogy a szigetvári Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola ének-zene tagozatán csiszolják tovább tudását. Énekelt kórusban, énekelt szólóban megcsillanthatta képességeit az iskola és a város rendezvényein. Tanulmányait a pécsi Kodály Zoltán Gimnázium ének-zene tagozatán folytatta, majd felvételizett a pécsi Művészeti Szakközépiskola magánének szakára. Jelenleg a Pécsi Nemzeti Színház társulatának tagja.

Hagyó Helga – ének/vokál

Helgát gyermekkora óta foglalkoztatja a zene, azóta űzi az éneklést autodidakta módon. A First Party Band előtt dolgozott már különféle zenekarokkal, több mint 10 év tanulás, gyakorlás, számos fellépés áll mögötte. Vidám természetével jól beleillik a zenakar egyéniségébe, elmondása szerint nagyon büszke arra, hogy ilyen tapasztalt, profi zenésztársakra lelt.

Sárközi Róbert – billentyű/ének

Robbyt egész kisgyermekkora óta vonzotta a zenélés világa, így tizenévesen kezdett autodidakta módon hangszeres zenével foglalkozni. Egyedi tehetsége révén hamar magas szintre fejlesztette tudását, melyet Szigligeti Feri bácsi csiszolt tovább a pécsi DOZSO-ban. A későbbiekben Sánta Albert neves zongorista szárnyai alatt fejlődött, majd Kovács Péter kitűnő Jazz zongorista vette pártfogásába az ifjú „immár” zenészt. Jelenleg 20 éve van színpadon, mint énekes- billentyűs előadóművész, és számos kitűnő kapcsolatra tett szert, valamint olyan neves zenész előadókkal zenélhetett egy színpadon, mint pl.: Demjén Ferenc, Komár László, Menthol Együttes, Somló Tamás stb. Jelenleg is számos rendezvényen van jelen és szórakoztatja a nagyérdeműt, ezen kívül saját zenekarának a First Party Band Zenekarnak a billentyűs-énekeseként és vezetőjeként tevékenykedik.

Schrempf Attila – gitár/vokál

Attila tizenévesen szeretett bele a gitárba, először klasszikus zenei tanulmányokat folytatott magánúton, majd a pécsi DOZSO zeneiskolájában, később pedig magántanárnál ismerkedett meg a könnyűzene rejtelmeivel. Tudását többféle műfaj kipróbálásával csiszolgatta tovább, tagja volt a pécsi Royal Dixieland Band-nek, majd egy jazz-rock zenekarnak, és mindezek mellett folyamatosan valamilyen vendéglátós formációnak is. Az utóbbi években – a zenekar megszűnéséig a Menthol Rock and Roll zenekar gitárosa volt, részt vett a zenekar utolsó lemezének elkészítésében is. Jelenleg a First Party Band színvonalát emeli.

Somos Zsolt – dob

Zsoltit már óvodás kora óta foglalkoztatják a ritmusok. 5 éves volt amikor megkapta első dobfelszerelését és azóta folyamatosan napi szinten órákat gyakorol. A szigetvári Weiner Leo Zeneiskolában Horváth Antal (kiváló dobtanár) emelte képességeit magasabb szintre. Többször lépett már fel iskolai rendezvényeken és nagyobb fesztiválokon is. A zenei műfajok széles skáláját hallgatja, ennek köszönhetően sokféle stílusban megállja helyét. Jelenleg doboktatással foglalkozik és emellett a First Party Band sorait erősíti.

Kategória: Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top