Címlap » Esküvői Zenekarok » Horizont Tánczenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Horizont Tánczenekar

Horizont Tánczenekar

Bemutatkozás

Amit a zenekarról tudni érdemes:

Szekszárd és Pécs környéki 5 fős zenekar vagyunk, (hangszereink: szintetizátor, harmonika, tenorszaxofon, altszaxofon, trombita, pozan, szólógitár, basszusgitár, elektromos dob) élőben játszunk ezért is a nagy létszám és a sok hangszer. Fő profilunk a lakodalom, de referenciáink közt szerepel a szekszárdi sportcsarnok 2007-2010-2011-es szilveszteri bál (500 fő), tolnai sportcsarnok 2008-as és 2009-es szilveszteri bál (5-600 fő), alapítványi bálok, Tolna Megyei Vadászbál és még sorolhatnánk. Profi hangtechnikánk van, vezeték nélküli mikrofonokat tudunk biztosítani, valamint egy sportcsarnokot is be tudunk hangosítani.

Utcán is tudunk kísérni lakodalmas menetet, valamint a háznál zenét szolgáltatunk a kikérőhöz, ha szükség van rá. Nagy divat lett a szabadtéri esküvő melynek hangosítása odaillő zene szolgáltatása szintén nem akadály a zenekar előtt.

A játszott zenék a teljesség igénye nélkül: közismert slágerek, tánczenék a 60-as évektől (Máté Péter, Bergendi, Zorán, Illés, Koncz stb.) Retró és diszkós zenék (Demjén, Balázs Fecó, Neoton, Hungária, Cserháti, Dolly, Apostol stb.) Bulis zenék (Edda, Bikini, Beatrice, Republik, Takáts Tamás, Charlie). Mai előadók (Bon-Bon, Desperado, Magna Cum Laude, Quimby, Fiesta). Valamint közismert foxok, keringők, tradicionális mulatós zenék, pergő roma nóták, igazi lakodalmas hangulat. Előzetes egyeztetés alapján kérhető hogy lakodalmasabb vagy bálos-tánczenés-bulis legyen az arculat az adott rendezvényen.

Képek (Horizont Tánczenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

4 vélemény

 1. kiráy igy tovább

 2. Albert Karoly

  Nagyon jo az zenekar!

  Most voltam egy jo bulin ahol ők zenéltek,ez volt Erdélyi Magyarok Tolna Megyei Egyesülete fennállásának 20. evforduloján Szekszárdon!
  Én felépő voltam Erdélyből!(sepsiszentgyörgyről)
  Egész ejjel táncoltam jo buli volt!
  Sok sikert!

 3. Schiffrich Kata

  Évek óta a szilveszteri bulijaikba járunk,lagziban is voltunk ahol ők zenéltek,imádjuk őket!!!

 4. Pech Zsanett

  Tudna valaki valami elérhetőséget adni a zenekarhoz?
  Előre is köszönöm!

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top