Címlap » Cigányzenészek » Lugosi Szalon és Cigányzenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Lugosi Szalon és Cigányzenekar

Lugosi Szalon és Cigányzenekar

Bemutatkozás

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara a Lugosi zenekar! Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező művészekből, a legkiválóbb budapesti cigányzenészekből 1995-ben alakult. A zenekar alapítója és művészeti vezetője, Lugosi Tibor Nívódíjas klarinét és tárogatós előadóművész a Magyar Rádió és Televízió szólistája, vezető prímása Ifj. Lugosi Tibor a Kárpát-medencei prímásverseny győztese.

Rangos rendezvények, gálaestek méltán népszerű és közkedvelt közreműködője. Ahol a Lugosi Zenekar van a színpadon ott biztosra vehető a rendezvény zenei sikere! Az együttes legfontosabb célkitűzése a szórakoztatáson túl a szakmai igényesség, amely egyúttal a zenekar kifinomult hangzásvilágát is jellemzi.

Templomi szertartás és az esküvői vacsora alatt, gálavacsora, fogadás, különböző céges és magán rendezvények alkalmából vállaljuk a színvonalas és nívós zeneszolgáltatást, legyen a kért műfaj hagyományos kávéházi cigányzene vagy szalonzene. Repertoárunk rendkívül színes és gazdag, több zenei műfaj ízléses válogatása. A zenekar műsorán világhírű klasszikusok művei, népszerű dallamok feldolgozásai és szalonkompozíciók is szerepelnek. Műsorunkat színesíti operett, musical, világhírű filmzenék előadása és nagy figyelmet szentelünk a virtuóz hangszeres (klarinét, tárogató és cimbalom) szóló darabok elhangzásának is.

Zenekarunk a hagyományos Magyar cigányzenén és népzenén kívül hű tolmácsolója Brahms, Kodály, Bartók, Liszt, műveinek. A zenekar “végigmuzsikálta a világot”. Fővárosok, városok hangversenytermei, híres mulatók, éttermek, luxus hajók, és kaszinók közönsége tapsolhatott művészetünknek. Utazásaink főbb állomásai: Bankok, Bécs, Helsinki, London, Miami, New Delhi, New York, Stockholm, Tel-Aviv, Tokyo. Magyarországon is sok híres ember mulatott már zenénkre, mint például a híres filmszínész Tony Curtis.

A zenekar az idegenforgalmi szezonban több helyszínen is fellép. Ezeken a pálinkakóstolással és magyaros vendéglátással egybekötött estéken a legkiválóbb népi táncosok közreműködésével utánozhatatlan fergeteges hangulatot varázsolnak a színpadra. Egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül a változatos kínálatból: Johannes Brahms: V. Magyar Tánc. Kodály Zoltán: Kállai kettős. Vittorio Monti: Csárdás Rencz: Cirkusz Polka Liszt F: II. Magyar Rhapsodia Dinicu: A Pacsírta. Macskák: Memory – F. Loewe : My fair Lady – Francis L .: Love story Nino Rota :Rómeó és Júlia – Keresztapa Morricone: A Profi – Bock : Hegedűs a háztetőn . Ezen kívül: Nemzetközi dalok és filmzenék, operett részletek, örökzöld dallamok és keringők.

Képek (Lugosi Szalon és Cigányzenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Cigányzenészek, Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok

10 vélemény

 1. Hüttl Norbert

  Tisztelt ifj. Lugosi Tibor Úr!

  A páromat szeretném meglepni egy szerenáddal az esti órákban hétköznap.Keresek egy muzsikust aki zenél miközben én énekelek (próbálok úgy tenni).
  Ehez kérném a segitségét.

  Tisztelettel,
  Hüttl Norbert

 2. Csodálatos estében volt részünk Bükkön a Lugosi zenekar koncertjén!
  Mindenkinek ajánlom szeretettel a zenekart.

  Surányi A. és felesége

 3. és nagyon nagyon jokvagytok

 4. Benkő Ágnes

  Kedves Lugosi Tibor!

  Egy esküvőre ami július 2.-án lesz 18h-tól hajnalig szeretnék ajánlatot kérni, Budafokon lesz egy 260nm-es teremben ahol egy 40nm-es színpad helyezkedik el. Várom a válaszát!

  Köszönettel:
  Benkő Ágnes

 5. Orosz Tamás

  Tisztelt Tibor Úr!

  Kedves Kis barátnőm szeretném Visszahódítani És remélem 1 szerenád kicsit megenyhítené.,segítene …
  Ebben kérném segítségét ..

  Üdvüzlettel :Orosz Tamás

 6. Farkas Erzsébet

  Kedves Lugosi Úr!
  Édesanyám 70. születésnapjára keresek zenészt, szeretném megtudni, hogy április elején ráérne és ha igen, milyen feltételekkel? Budapesten lenne egy kis buli. Üdvözlettel
  Farkas Erzsébet

 7. Végvári Anna

  Kedves Lugosi Tibor!

  Egy esküvőre ami május 2.-án lesz 18 órától hajnalig szeretnék ajánlatot kérni, a lagzi Százhalombattán lesz. Várom a válaszát!

  Köszönettel:
  Végvári Anna

 8. Jó napot kívánok.
  Augusztus 22én lesz a húgom esküvője és párommal szeretnénk őket valamint szüleimet meglepni igazi cigány zenével a vacsorához és utána egy kis tánchoz. Erre szeretnék ajánlatot kérni!
  Válaszát előre is nagyon köszönöm.

 9. Tisztelt Uraim! Egy áprilisi esküvő miatt kérem vegyék fel velem a kapcsolatot. Tisztelettel Károly

 10. Tisztelt Lugosi Zenekar

  2023. Április 10 délután kora estére szeretném felkérni Önöket egy Budapesti vendéglőben a vacsora hangulat emelésére az önök remek előadásával
  Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk

  Köszönettel
  Csilla

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top