Címlap » Hírek » Kultúra » Randizni nemcsak moziban lehet, avagy miért menjünk inkább színházba vagy múzeumba?

Randizni nemcsak moziban lehet, avagy miért menjünk inkább színházba vagy múzeumba?

Bár az elmúlt két évben a koronavírus miatt a randizási szokások is megváltoztak, azért még mindig az az igazi, ha kézen fogva elmegyünk valahova, és együtt élvezünk valamilyen programot. Ez lehet mozi, étterem vagy csak egy kávézó, a lényeg, hogy együtt legyünk, hiszen a koronavírus járvány alatt a bezárások következtében az életterünk áttevődött az online térbe.

Kattints IDE!

Élvezhettünk persze filmeket és finom ételeket a lakásunk kényelméből is, de az mégsem ugyanaz, mint moziban vagy étteremben tenni ugyanezt.

Érdemes, hogy ha megkérdeznénk a párokat, hogy milyen randit képzelnek el leginkább, akkor a legtöbben a mozit vagy az éttermet választják, nem pedig a múzeumot vagy a színházat, pedig számos lehetőség van már a kultúra más módon történő élvezésére, akár a párunkkal együtt. A színházi előadások száma elég sok manapság, újra lehet járni, egyelőre bezárásoktól sem kell tartanunk, mégis nagyon kevesen vannak azok, akik a tökéletes randit egy színházban képzelik el.

Miért jár kevesebb pár színházba, mit moziba? 

parpszi

Színházba nemcsak a párok, hanem alapvetően az emberek is kevesebbet járnak. Egyrészt ez a moziélmény megjelenése óta már észrevehető jelenség, másrészt a koronavírus is nagyban befolyásolja az emberek érdeklődését a színház iránt. Míg a moziba akár a kezdés előtt fél órával is vehetünk jegyet, addig egy színházjegyet, főleg, ha valamilyen rangos vagy különleges előadásról van szó, az előadás előtt márt hetekkel korábban meg kell venni. Nemcsak, hogy drágább egy ilyen jegy, de sokan tartanak attól, hogy a meglévő jegyük ellenére nem lesz megtartva egy előadás a koronavírus miatt.

A párok közül sokan az egyszerűbb megoldásokat kedveli, a mozi pedig egy olyan élmény, amit egyszerű élvezni, és ha közben összebújva csókolózunk a film alatt sem szól ránk senki, színházban pedig ez mégsem illik. Ennek ellenére érdemes elgondolkozni, hogy a színház, a múzeum vagy valamilyen kiállítás is jó randiprogram lehet.

Kategória: Kultúra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top