Címlap » Esküvői Zenekarok » Rokonok Zenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Rokonok Zenekar

Rokonok Zenekar

Bemutatkozás

A Rokonok zenekart 2002-ben alakult, valóban rokonokból. Én és az unoka testvéreim által. Első fellépésünk 2003-ban volt. Azóta számtalan fellépés van a hátunk mögött. Tagcserék, és bővülés után, 4-éve zenélünk a jelenlegi felállásban. Az eredeti öt főből, csak ketten vagyunk, de mindig sikerült a zenekart fejleszteni, mint létszámban, mint zenei tudásban, és technikában. Jelenleg a zenekar 6 Főből áll, + 1fő hang technikusból.

Kizárólag élő zenét szolgáltatunk. Számunkra csak az a jó buli, ahol mi is és közönség is kifogástalanul érzi magát Repertoárunkat, leginkább a báli zenélés jellemzi. Megtalálható benne a Mulatós, a Rock’n roll, a Swing, a Keringő, a Blues, a Rock. A régi örökzöldek, és a friss maiak egyaránt. Külön öröm számunkra a gyermekeknek zenélni. Gyermek műsorunk is nagy tetszésnek örvend. Fellépéseinken igyekszünk mindenkinek a kedvére zenélni. Így műsorunkat igénynek megfelelően Állítjuk össze. A gyermek zenétől a rock-ig.

Vállalunk 1-2 órás koncert, vagy egész estés báli, szabadtéri, vagy bármilyen jellegű rendezvény zenei szolgáltatását. Saját hangosítással is.

A zenekar tagjai:

  • Haluska Katalin: ének, vokál
  • Melovics Csaba: ének, vokál
  • Juhász Imre: basszusgitár, vokál
  • Szakál Zsolt: szintetizátorok ének, vokál
  • Gere Bálint: gitár
  • Tóth Tibor: dob
  • Aranyosi Péter: technikus

A zenekar alapítója. Vezetője: Juhász Imre

Képek (Rokonok Zenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok, Partyzenekarok

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top