Címlap » Esküvői Zenekarok » Tettye Tánczenekar

Kattints IDE!

Zenekar Ajánló

Tettye Tánczenekar

Tettye Tánczenekar

A Tettye Tánczenekar elérhetőségei:

  • Inaktív..

Bemutatkozás

A pécsi Tettye zenekar 15 éve alakult. Megszámlálhatatlan bál, lakodalom, és egyéb rendezvény van a háta mögött. Tagjai rutinos, képzett muzsikusok. 2 tag „A” kategóriás, egy „B” kategóriás előadóművész,és egy zeneművészeti főiskolát végzett zenész alkotja a zenekar 4-es formációját. Mindenki több évtizedet muzsikált a magyar, és a külföldi vendéglátó iparban. Repertoárt alkotják a régi nosztalgia – magyar angol, olasz, német- melódiák, dél-amerikai számok, rock-and roll, mulatós zene, és a mai popzenei slágerek. A zenekarnak 3 féle formációja van. A duós felállásban a billentyűs és a gitáros 17 éve zenél együtt. Kisebb nagyobb családi rendezvényeket, lakodalmakat céges bulikat vállalnak. A kvartett az egy igazi ütős buli zenekar. 15 éve együtt zenélnek nagyobb rendezvényeket. Billentyű, gitár, basszusgitár dob formációban. Bálokat, lakodalmakat vállalnak.

A sextett már fúvósokkal (tuba trombita klarinét szaxofon) kibővült, univerzális formáció. Virtuóz hangszerszólók, tökéletes összhang jellemzi a csapatot. Svábbálokra, és ilyen jellegű lakodalmakra optimális ez az összeállítás, de egyéb, igényes tánczenei rendezvényekre is tökéletesen alkalmas. Vállalunk lakodalmakat, bálokat, céges rendezvényeket az ország egész területén mindhárom formációban. Bővebb hangzóanyagot kérésre küldünk.

Zenekar tagjai

Tóth Zoltán: „A” kategóriás gitáros énekes.Fő állásban klasszikus gitárt, mellékállásban elektromos gitárt tanít iskolában, és magánúton. Régi rutinos zenész. Pályafutása során a pécsi kisvendéglőktől az isztambuli 5 csillagos luxushotelen keresztül sok helyen különböző stílusban muzsikált. Virtuóz technikájával a magyaros, és a délszláv zenében a hangulatteremtés nagymestere.

Meiszter Péter: „B” kategóriás sramli harmonikás, billentyűs, énekes. Pályafutása első éveiben sváb és sramli zenét játszott, majd átnyergelve a szintetizátorra, már a másfajta zene is kezdte érdekelni. Évekig egyedül játszott. Tánczenész lett belőle. A schwab és a sramli zene mestere, aki kitörve ebből a skatulyából az igényes tánczene oszlopos tagjává nőtte ki magát. Korg, és Roland hangszerei mesteri kezelője. Jó stílusérzékkel rendelkező univerzális zenész.

Meggyes László: virtuóz tuba művész, és basszusgitáros. Zeneművészeti főiskolát végzett, és a pécsi szimfonikus zenekar oszlopos tagja volt szakmai nyugdíjaztatásáig. Ő aztán egy igazi vegyes „felvágott”. Megszámlálhatatlan formációban zenélt minden féle stílusban itthon és a világ koncertpódiumain egyaránt. A klarinétpolka tubán eljátszva igazi kuriózum. Mindig tátva marad a vendégek szája, mikor előadja. A basszusgitár biztos kezelője, a zenekar ritmusszekciójának biztos pontja.

Mufics Tibor: „A” kategóriás dobos énekes. Igazi zenész. A popzenei magyar, angol számok aranytorkú előadója. Több évtizedes szakmai múlt itthon, és külföldön egyaránt. Fő állásban dobot, és ütőhangszereket tanít. A zenekar ritmusszekciójának virtuóz mestere.

Képek (Tettye Tánczenekar)

(A képre kattintva megnézheti azt nagyobb méretben is)

▲ Ugrás a baloldali ajánlatkérő űrlaphoz

Kategória: Esküvői Zenekarok, Inaktív Zenekarok, Mulatós zene

4 vélemény

  1. csókkiráy az jó igy tovább

  2. Kneip rebeka

    Nagyon jó a zenekar én nagyon szeretem mert jó mulastósakat tudnak játszani meg minden félét én nagy de nagyon szeretem!!

  3. Végre már valódi élő zenekar ahol a basszusgitár, dob és a többi hangszer is valójában szólnak, zenészek becsületesen zenélnek, nem csak szintetizátoros kamu-hazugság ! Csak így tovább, sok sikert és jó élményt.

  4. Szeretnék Május 16 ra zenekart kb fál nap ra

Vélemény írása

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top